Férfi kézilabda Eb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri a férfi kézilabda Európa-bajnokságot?

Svédország
7 (43.8%)
Spanyolország
9 (56.3%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 10:40:32

Idézetet írta: curpy82 Dátum január 16, 2022, 20:01:22Nyomtam egy köszönetet csak1tomi hsz-ra. Full egyetértek. Náluk nagyon sok alapember nem jött el Magyarországra. Pluszban még annyi, hogy egy orbitális portugál baki miatt tudtunk nyerni. Nekik az utolsó 3-4 mp-ben kellett volna csak a támadásukat befejezni. Egyébként örülök, hogy nyertünk, remélem kedden a bukik is azt hiszik majd, hogy jók vagyunk🤭

Főleg akkor lesz érdekes, ha ma este a hollandok az izlandiaknak is keresztbe tesznek.

Egyáltalán nincs igazad.

Pont ott jó ez a keret ahol a nők rosszak. A belső posztokon. Szita és Bodó, európai szinten is jók. Lékai még mindig képes extrára és Hanusz is nagyon sokat fejlődött a Stuttgartban. Máthé sem a két szép szeméért megy a PSGbe és van egy Bánhidink aki Európa (egyik) legjobb beállósa. Szélsőink és szélsőjátékunk súlytalan de hát ha ilyen domináns a belső poszt akkor ez nem meglepő.
A védekezés nem jó, sőt a kapusaink sem extrák. Képesek bravúrokra, de olyan roló lehúzás amit egy Landin vagy de Vargas csinál olyan nincs egyikben sem.

Komolyan nem értem mit vártok ti a válogatottól? Mivel lennétek elégedettek? Ha 10zel vernénk mindenkit? Akkor nem kárognátok? Ez a csapat bravúr eredményeket hozott az elmúlt világversenyekről, tessék visszanézni.


Félreértések elkerülése végett én nem azt mondom hogy az elmúlt két meccs után örömmámorban kell úszni. Azt mondom hogy van potenciál ebben a csapatban. Előfordul hogy rosszabbul megy a játék, tegnap pl Sagosenék égtek csúnyán. Vajon Norvégiában temetik őket? Kötve hiszem.

A fiúknál egyáltalán nem ugyanaz a helyzet. Ezt egyébként a podcastben is elmondják, jobban megy a képzés, főleg a belső posztokon(csak sokkal nagyobb a konkurencia és nehezebb eredményt elérni) És amit nem szabad elfelejteni, vannak légiósaink vagy olyanok akik játszottak külföldön. Szita, Máthé, Lékai, Hanusz, Székely. Az első négyen meg is látszik, és én a szegedieket is ideveszem, Pastor alatt lett kinevelve Bodó és Bánhidi.



Idézetet írta: curpy82 Dátum január 16, 2022, 20:01:22Nyomtam egy köszönetet csak1tomi hsz-ra. Full egyetértek. Náluk nagyon sok alapember nem jött el Magyarországra. Pluszban még annyi, hogy egy orbitális portugál baki miatt tudtunk nyerni. Nekik az utolsó 3-4 mp-ben kellett volna csak a támadásukat befejezni. Egyébként örülök, hogy nyertünk, remélem kedden a bukik is azt hiszik majd, hogy jók vagyunk🤭

Ez a portugál csapat még így is sok csoportból továbbmenne. Ha bármelyik első kalapos csapattal helyet cserélnek(mert ők is azok voltak) 5ből 4ben továbbmennek. Ennyire gyengék így is.

Bizonyára nem segít annyit a hazai pálya mint mondjuk ha a németek spanyolok vagy valamelyik skandináv csapat otthonában lenne az EB. De ez mentális gond, létező probléma, nem is igen lesz rá megoldás.

"Frade, Gomes, Diogo Silva, Alexis Borges mind hiányzik"

Akkor nem kárognék ha gyengébb csapatoktól nem kapnánk ki és nem utolsó másodperces góllal nyernénk.


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 17., 12:00CET

A német szövetség bejelentése szerint Andreas Wolff, Kai Häfner, Luca Witzke, Timo Kastening és Lukas Mertens fertőződött meg,

az megint elég alapembereknek néznek ki, holnap mennek a csoport első helyéért a lengyelekkel, 1,47-ről 2,10-re ment fel a német odds

Minek tudható be vajon az izlandi szorzó emelkedése?
Hollandok ellen 1,09es szorzón nem sikerült nyerni, portugálok ellen 1,30ért kellett vért izzadni, most meg a csoport legerősebb ellenfele ellen 2,70-es szorzó van Izlandon. Oké, hogy kéne nyerni, s nagyon szurkolunk ezért, de ezen a szorzón csak szerintem van érték az izlandi győzelemnek?

-2,5 hc-vel nyerünk! 3,1-es odds

volt 2 sz@r meccsünk, most már illő összeállni hátul is + Roli is tartozik egy jó kapusteljesítménnyel!

Este meg lehet szurkolni a Portugáloknak, hogy vigyünk magunkkal 2 pontot!  :beerchug:

Viktor meg a Szijjártó mérges lesz, lehet munkatábor jön a válogatottnak.

Igazatok lett. Tul optimista voltam.

Védekezés es szelsojatek nelkul(mindent belul eroltetni)  nem lehet.

Mathe betli, mondjuk Ancsin a helyen se lett volna jobb. Aki latott Tatabanya meccset az elmult 2 3evben az tudja..


De kihagyott hetes, vonalralepes es felziccer ido elott ellove. Az utso 2 percben.Meg is erdemeljuk.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 18, 2022, 19:32:31De kihagyott hetes, vonalralepes es felziccer ido elott ellove. Az utso 2 percben.Meg is erdemeljuk.

Egy vicc volt az utolsó három lövés.
Lékai miért lövi el 20 másodperccel a vége előtt? Ha véletlenül bemegy, akkor még támadhassanak egyet?
Vagy időkérés már nem volt?

Kettő időkérés maradt bent a második félidőben @csacsi1899!
Jó odds volt Izlandra, gyorsan be is húztam a portugál wint is 10 mp-cel a meccs lefújása után.
Talán ha a szlovákok csoportját kaptuk volna, akkor esetleg továbbjutunk. Erős nekünk még ez a mezőny. Vébé jobb, ott vannak azért még tőlünk gyengébb csapatok.

IdézetEgy vicc volt az utolsó három lövés.
Lékai miért lövi el 20 másodperccel a vége előtt? Ha véletlenül bemegy, akkor még támadhassanak egyet?
Vagy időkérés már nem volt?

Volt idokeres.


Egyebkent ez a Sipos. Mindenki azt hiszi hogy o egy nemzetkozileg jónak számító 3as védő. Vicc. 4szer allitottak ki, abbol az elsonel tevesen Ligetvarit kuldtek le.

A klasszis csapatok mindegyikenel klasszis szelsok vannak. Akikre figurat lehet jatszani. Mi meg emberelonyben is szokoevente tesszuk le nekik. Ha nincs szelsojatek, belul tomorodik a vedekezes, persze hogy nehez dolgunk lesz egy ido utan. Nem fog minden atloves bemenni, es a betores sikeres lenni..


Nem volt időkérésünk @MessiÁs!
Nézd meg az nso-n! Izland kért kétszer időt a második félidőben, mi egyet sem. Óriási vezetői baki ez, szerintem. Kellene még egy kis TAO, hátha az segítene.

Ugy ertettem, hogy kerhettunk volna.