Európa Liga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 01., 09:00CET


A Leverkusent sajnos simán be lehet vállalni ennyiért is.



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 08., 10:00CET

A hollandoknak nem kell kockáztatniuk

Mindössze egy döntetlenre van szüksége a PSV-nek idegenben! Olvasd tovább


Sziasztok! Nemsokára jövünk a Barcelonás haverjaimmal ebbe a topikba, itt nálatok van valami szokás, amit az újaknak be kell tartani? Kötőjellel írjátok vagy anélkül az Európa Ligát? Ja és a labdát elkérhetjük? Szeretjük ha nálunk van, köszi.

Csak nekem verte ki ma a biztosítékot az NSO, na meg a Fradi a tegnapi meccs utáni nyilatkozatokkal? Őrület, hogy a sajtó, meg egyes játékosok kb. mennyire elferdítik itt a tényeket. Ilyen szalagcímekkel találkoztam az említett idióta oldalon: "Laidouni sokkolta a Levekusent", Stöger: "hatalmas győzelmet arattunk" stb. Most nem tudom, hogy az NSO trollkodik-e, vagy ennyire hülyének nézik az embereket? Tényleg elhiszik, hogy ez a győzelem akkora nagy siker??? Ha németeknek percig is igazán számított volna itt a továbbjutás kérdése, akkor a 82. percben Laidouni maximum a 0:3-ra rúgott volna egy szépítő gólt.

Ez az egész EL ősz egy nagy l.fasz volt kedves Fradisták, nem kéne itt most magyarázni azt, hogy BL-szintű csapatok stb. El kéne ismerni, hogy idén még az EL is túl nagy falat volt...Kész. Pont. Kalap szar a magyar klubfoci, ahol éppen a zöld-fehérek a félszeműek a vakok között.
Döbbenet, hogy hova süllyed a sportújságírás.

Fradi szurkolóként is teljesen egyetértek veled!
A Leverkusen továbbjutott már, ha nem így lett volna, akkor ez a jelenlegi Fradi a 100% -on pörgő németekkel nem tudott volna mit kezdeni. Így maximum örülni lehet annak, hogy így alakult és nem nulla ponttal fejeztük be a csoportkört.
Más ...
Amúgy meg az iszonyat gyenge bajnokságunkat jó lenne már felduzzasztani 16 -os létszámúra, hátha egy picivel több magyart is láthatnánk a pályákon, a színvonal nem fog annyival visszaesni, egy próbát mindenképpen megérne.

Igaza van robnak! :beerchug: Tényleg csak az lehet értékelni, hogy legalább újra eljutott a Fradi egy csoportkörig, mert korábban még ez a szint is messze volt. A Njodo-s NB2-es időszakhoz képest ez most valóban a kánaán azoknak, akik megmaradtak ugyanakkora Fradistának. Belőlem ez sajnos, nem sajnos, de nagyon kikopott; akkoriban sokkal jobban szurkoltam a csapatnak, mint ezekben a sikeres években.

Fradi győzelemre itthon a Leverkusen ellen 23 % esély volt , ami szerintem reális ,  es azelőtt a Celtic ellen 29% azelőtt a Betis ellen is 23%  ha nem érzelmileg vizsgálja az ember akkor mar idő szerűen 4 meccsből 1 et behúz, jobb esetben 3-bol 1, egy jó fogadó ha figyeli a jeleket pl. hogy tartalékos a Lev, vagy motivált a Fagyi akkor mar value bet is lehetett a 4.33 .  Ismerek is egy ilyen fogadót  (sdavid).


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 14., 11:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 14., 11:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: december 14., 11:00CET

A kétarcú Barcelona most a Napoli ellen bizonyítana

Az egyik héten kiváló játék, következő napokban pedig pocsék teljesítmény. Fiatalság és a hullámvasút-effektus.  Olvasd tovább