Átigazolási fogadások - 2022 nyár

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Átigazolási fogadások 2022 nyarán

Ha van bármilyen meglátásod a témában, oszd meg velünk!

:beerchug:

Fogadni is merhetsz rá, távozik Gareth Bale!

Madridi sikerekhez nagyban hozzájárult, valamiért mégsem tudott megfelelően alkalmazkodni a közeghez, ezért mindig vitákkal és balhékkal volt körülvéve a walesi játékos a Realnál. Olvasd tovább




Labdarúgó NB I - Ricardo Moniz a Zalaegerszeg vezetőedzője

A Ferencváros korábbi trénere, a holland Ricardo Moniz lett a Zalaegerszeg élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője.


"Ricardo Moniztól azt várjuk, hogy eredményes, közönségszórakoztató futballt játszó csapatot alakítson ki. Az a célunk, hogy az ő vezetése mellett odaérjünk az első öt pozíció egyikébe" - nyilatkozta a ZTE FC honlapján Végh Gábor klubtulajdonos.
   
Az 57 éves tréner dolgozott a Grasshoppers, a PSV Eindhoven, a Tottenham Hotspur és a Hamburger SV együttesénél is. Vezetőedzőként az első nagy sikerét 2012-ben aratta, amikor osztrák bajnok, majd kupagyőztes lett a Red Bull Salzburggal. Még ugyanabban az évben a Ferencváros edzőjévé nevezték ki és az idény végén Ligakupa-győzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel. Közel másfél év után távozott, majd megfordult Lengyelországban, Németországban, Angliában, Hollandiában, Dániában és Szlovákiában is. Legutóbb a német Hamburger SV ifjúsági csapatánál tevékenykedett egyéni edzőként.
   
Az előző idényben március 25-ig Waltner Róbert volt a Zalaegerszeg vezetőedzője. Lemondásakor a csapat a negyedik helyen állt, majd Molnár Balázs irányításával a nyolcadik pozícióba csúszott vissza.

forrás: MTI

Labdarúgó NB I - Waltner Róbert lett a Paks vezetőedzője

Waltner Róbertet nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik helyen végzett Paksi FC vezetőedzőjének.


A Tolna megyei klub a honlapján csütörtökön emlékeztetett, hogy a játékosként hatszoros válogatott, magyar bajnok és gólkirály Waltner - aki játékosként megfordult az argentin Boca Juniorsnál, valamint Cipruson, az Egyesült Arab Emírségekben és Ausztriában is - hét éve edzősködik.
   
A 44 éves szakember korábban Kaposváron és Zalaegerszegen dolgozott az NB I-ben, utóbbi csapattal a negyedik helyen állt a mostani idényben, amikor márciusban váratlanul távozott.
   
"Izgatott vagyok és nagyon várom a kezdést, szeretnék már találkozni a csapattal. Boldog vagyok, hogy itt folytathatom a munkát. A Paks mindig is egy szimpatikus klub volt számomra. Haraszti Zsolt személye pedig döntő volt számomra, a tárgyalások során végig éreztem, nemcsak egy edzőt, engem szeretne" - mondta a Paks ügyvezetőjére utalva Waltner Róbert a szerződés aláírását követően.
   
A vezetőedző erőnléti és pályaedzője Ferenczi István lesz.
   
A csapatot eddig irányító Bognár György a szezon végén távozott a kupadöntős Pakstól, majd az élvonaltól búcsúzott MTK Budapest szakmai igazgatója lett.

forrás: MTI


Valami változás biztosan lesz a Manchester Unitednél, már távozott is Pogba, Lingard és Mata. Még ha sokat is kritizálták őket, mondjuk egy Pogba meglehetősen kevés alázattal rendelkezik szerintem, akkor is meghatározó arcok voltak.

És akkor a Real Madrid elintézte a következő 10 évre a középpályás "gondjait", mivel érkezett Aurélien Tchouaméni. A Beast, aki nagyon durván tolta a francia ligában (érdemes videókat nézni a monacós játékáról), már válogatott, bele se merek gondolni, mire lesz képes a Camavinga - Tchouaméni páros ott középen... (Camavinga már idén a BL-ben is komoly tényező volt három párharcban, mindössze 19 évesen) Barcásként mondom, nem lesz egyszerű ellenük, ilyen kis Pedrikkel és Gavikkal. Franciák mellett ott lesz Valverde, előttük Vini és Rodrygo, mindössze Benzema utódját kell megtalálni és megint kész a Real... Ők tudtak építkezni a BL-győzelem után, Mi meg inkább leépültünk 2015 óta. Csodálatos.  ;D


Arra lennék kíváncsi, hogy most az NL-menetelésnek köszönhetően lecsapnak-e egy-két válogatott játékosunkra...


Dán védőt igazolt a Ferencváros futballcsapata

A bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata dán középhátvédet szerződtetett.


A fradi.hu híre szerint a 30 éves Rasmus Thelander a klub népligeti központjában csütörtökön írta alá a megállapodást. A játékos az Aalborgtól, eddigi csapatánál az előző szezon végén lejárt a szerződése, így szabadon igazolható volt.
   
A belső védő profi karrierjének első klubja az Akademisk Boldklub volt, ahonnan 2012-ben szerződött az élvonalbeli Aalborg BK-hoz. Az aalborgiaknál 2012 és 2015, majd 2019 és 2022 között összesen 156 mérkőzésen szerepelt. A gárdával a 2013/2014-es idényben bajnokságot és kupát nyert, 2014-ben pedig az Európa-liga csoportkörében, majd az egyenes kieséses szakasz első körében is játszott.
   
A két dániai időszak között a görög Panathinaikoszban, a svájci Zürichben és a holland Vitesse-ben futballozott.
   
Rasmus Thelander a 2021/22-es szezonban a bajnokság mellett a Magyar Kupában is győztes Ferencváros negyedik nyári igazolása Adama Traoré, Mats Knoester és Xavier Mercier után.

forrás: MTI

Idézetet írta: NFCKR Dátum június 14, 2022, 07:47:25Arra lennék kíváncsi, hogy most az NL-menetelésnek köszönhetően lecsapnak-e egy-két válogatott játékosunkra...


Az EB után lecsaptak rájuk?  ??? Nem. Akkor is mindenki várta. Most se valószínű.

Most néztem az Unibetnél 1,6-on áll, hogy Lewa megy a Barcába!
Ugye úgy áll, hogy a 25 millát visszadobta a bayern és bekért 50-et, viszont a lengyel nem akar a bajoroknál játszani tovább. A dortmundi tranzakció is valami hasonló volt anno...

Szerintetek megéri az 1,6? Nagyon gondolkodom rajta...szaksajtó?