Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


CM Punk rakható ma? Vagy nem véletlen a 4,50 és simán beég első meccsén?

Szerintem az első menet végigmegy, aztán a 2-ban jön a KO  :) De ez csak tipp, tök laikus vagyok

#92 szeptember 11, 2016, 00:21:00, TiB
A sport1 még a végén fellendíti ezt a topicot :D Szerintem Punk sima veresége várható, persze ott van a lucky punch mindig, de 37 évesen átmenni a bohócligából az éles küzdelembe elég nagy hülyeség volt részéről. Mickey Gall sem eget verő tehetség, és neki sincs nagy meccstapasztalata a UFC-ben, de ameddig Punk szellemütésekkel színészkedett, addig Gall élesben edzett, és van egy barna öve BBJ-ben, amiből én arra tippelnék, hogy ez a meccs a földön ér véget Punk vereségével.

Amúgy Punk szellemi képességeit jól példázza, hogy van egy baszomnagy Pepsi logó a karján.
- Miért csináltattad?
- Mert szeretem a Pepsit.


2016 még egyszer utoljára lecsapott. RIP Ronda Rousey.

Ez még engem is meglepett, hogy ennyire felkészületlen és amatőr volt. Mintha csak a 3 milláért ment volna a ringbe, hogy aztán gyorsan haza is mehessen. Pedig képeken és nyilatkozatok alapján nagyon motiváltnak tűnt, de itt még a földharcig se jutottak el, mert olyan ütéseket kapott be Rousey, amiket egy ekkora legendának nem illik. Lehet jobb, hogy végül kihagytam fogadás szempontjából ezt a meccset.

Mikey Garcia kicsit elaltatta a szerbet. Ez volt a 36. meccse, amiből 30-at KO-val fejezett be. Egészen érdekes taktikát választott Zlaticanin, ment előre, de nem indított belőle támadást. Amit ütött, az meg rövid volt. Abból a távolságból viszont Garcia simán eltalálta, lényegében fedezék nélküli ellenfelét. Csak 5 centivel magasabb Garcia, viszont az ütőtávban majdnem 10 centit ver a szerbre. Szokták mondani, hogy bajnoknak születni kell, és tényleg :)

! No longer available

Érdekes ez a Haye-Bellew, utóbbi nagyon védekezik, miközben Haye nem túl éles, de amint kihagy Bellew koncentrációja, ebből kiütés lesz. Lópikula 1.16-ért adják még a 6. menet előtt is, hogy nem megy végig, ennyiért nem szállok be.

Egy lyukas kétfillérest nem raktam volna Bellewra, erre még a ringból is kirakja Haye-t :D A végén nyomtak egy túl a barátságont, pedig tegnap még a kórházba akarták küldeni egymást. Mondjuk Haye-t elnézve, neki lesz egy köre az SZTK-ban.


Manuwa ütését tényleg nem tudta elkerülni Anderson, tereli, ott a hely, elindul a balos precízen a halántékra. Bamm, mint egy villanykapcsoló.


Anthony Joshua Vs. Wladimir Klitschko | Vélemények


Deontay Wilder, WBC nehézsúlyú bajnok: "Klitschko Fury ellen sem azért veszített, mert nem bírta vele felvenni a versenyt, rosszabb volt nála, vagy ilyesmi. Azért bukott el, mert egy rohadt ütést nem indított. Én azt akarom, hogy most álljon oda harcolni. Ne fogja vissza magát most, mint Fury ellen, csak azért, mert nagyobb az ellenfél, meg ilyenek. Ezek le vannak ejtve. Állj oda és harcolj, hisz bajnok vagy".

Vitali Klitschko, az idősebb ukrán: "Teljesen biztos vagyok benne, hogy Wladimir 10 menetben le fogja zárni ezt a mérkõzést, és kiüti Joshuát. Mindenki meg fog lepõdni, Wladimir mennyire veszélyes lesz majd, fõleg a korai menetekben. Az öcsém egyetlen gyengéje, hogy nem mindig koncentrál rendesen".

David Haye, korábbi bajnok: "Papíron ugye Klitschko ott van minden idõk legjobb nehézsúlyú bunyósai között, de a valóságban már kiöregedett, vége van. Egy káprázatosan bokszoló Joshuára számítok, aki bizonyítani fogja, hogy jelenleg nincs jobb nála. Szerintem a legesélyesebb kimenetele a meccsnek Joshua KO gyõzelme".

Luis Ortiz kubai nehézsúlyú kihívó: "A rutin Klitschko oldalán van, Joshuánál viszont ott van a fiatalság-faktor, de én úgy vélem mégis, hogy az ukrán fog nyerni. Végig kontroll alatt fogja tudni tartani Joshuát azokkal az irtó erős balosaival".

George Foreman, élő legenda: "Ha szerencsjátékkal foglalkoznék, úgy 6:5 arányban látnám Joshuát esélyesebbnek. Klitschko tudja, mit kell tennie a győzelemért és remekül használja ki az adottságait. Szóval, nehéz meccs lesz".

Carl Froch, korábbi nagyközépsúlyú világelső: "Klitschko a lehetõ legjobb állapotában fog ringbe lépni, Joshua viszont elég rutintalan. Ez az egyetlen rossz, amit el tudok mondani Joshuáról, hiszen egyébként nagyon jó, erõs gyerek, minden téren kiváló."

Anthony Joshua közel 4,5 kilóval nehezebb Klitschkónál

Bemértek a hegyek, különösebb balhé nélkül, ami mondjuk várható volt. Joshua még egyetlen meccsén sem volt 250.1 font (kb. 113.4 kg), Klitschko pedig 2009 óta nem volt ennyire "sovány" 240.4 font (kb. 109.04 kg). Most képzeljétek az ukrán mellé a barátnőjét, aki 155 centis és 53 kilós. Ha nem tudod odaképzelni, itt egy kép amin egymás mellett állnak. Visszatérve a bokszra, a brit és az ukrán is 198 centi körül van, és mindkettő ütőtávja 206-208 cm.

Joshua szorzója emelkedett picit 1,4-ről 1,44re. Szerintem meglepő módon végig fog menni a meccs, és Joshua pontozással megnyeri. Mióta Klicskó utoljára boxolt, neki 4 meccse is volt. Nem látom hibáját.

#103 április 30, 2017, 11:00:05, Baknyúl
Volt már 1,5 is Joshua meccs előtt. Óriási meccs volt, majdnem végigment, hatalmas respect mindkettőnek.   :redchug:

Bááámmm, viszlát világ. :cya: