Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Lufu Dátum február 10, 2011, 15:31:45
,,A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László."
Vicc.
Egy ilyen ember ne is viselje szívén a magyar címert.
Vannak, akik sírnak a himnusz alatt és pluszt jelent nekik, ha Magyarországért játszhatnak. Én ha lehetőségem lett volna saját sportomban eljutni a nagy válogatottságig, azt hiszem ha fizetnem kellett volna is elmentem volna a versenyre... Hányszor képzeltem el kiskoromban, hogy állok a dobogón és közben nekem szól a himnusz.... Lacika fejében viszont valószínűleg mindössze az eurók fordulnak meg. Ez van, vannak hontalan emberek, Nagy Laci! te rohadtul az vagy!!

Idézetet írta: Lufu Dátum február 10, 2011, 15:31:45
,,A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László."

Vaya con Dios, Laszlo Nagy!

A tegnapi hirtelen fellendülésemből írt kommentemen javítanék kicsit... Természetesen nagyrész ez Laci hibája, viszont el kell ismerni, hogy hatalmas problémák vannak a szövetségben. Sinkát is már rég el kellett volna küldeni, egyedül Mocsainak köszönhetjük VB 7.helyezésünket.
Az nem lehet, hogy egy Világbajnokságra úgy esik be a csapat. Nagyon megterhelő egy jóval több, mint 10 órás utazás, én tudom. Így Izland ellen felállni valami hatalmas hiba volt a szövetség részéről. Szégyelhetik magukat ők is Lacival együtt.

Ferencváros–Viborg (dán) 33–32 (15–18)

Továbbjutott: a Ferencváros, 66–66-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. :great:

A meccs összefoglalója az NSO.hu-n.

Idézetet írta: rosco Dátum február 12, 2011, 20:13:09
Ferencváros–Viborg (dán) 33–32 (15–18)

Továbbjutott: a Ferencváros, 66–66-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. :great:

A meccs összefoglalója az NSO.hu-n.

Látod rosco, ez egy kisebb csoda volt, de nagyon örülök neki! Ismét nagyot dobbant a Fradi-szív:great:

Idézetet írta: Lufu Dátum december 31, 2010, 14:18:24
Ezután már csak azt kell tisztázni ki lesz Fazekas váltótársa. Pault nem hiszem, hogy már jövőre odarendeli a Veszprém, Liszkai is kevés. A fő tippem Stojanovic aláírt Löwenbe. Most úgy érzem, hogy Alilovic(Löwenbe nem kell már így) A Celje hatalmas krízisben. Bár Zágrábból elment Skof, több, mint gyanús(igaz a fő oka Sego, aki első számú kapus lett). De  pénz azért több van a Veszprémnél jelenleg. Na szóval a többi Bundes topcsapatnak megvan a kapusa. Asobalba is megvannak az élcsapatoknál a biztos pontok. Ez egy megérzés, de nem lenne rossz, ha így lenne.
Nem, akarom magam fényezni  ;D Bár még a Veszprém nem erősítette meg.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/horvat-valogatott-kapus-erkezik-az-mkb-veszpremhez-2066910/

Beírok már pár igazolási hírt, mert jövőre nagy átrendeződések lesznek az erőviszonyokban. Nem elsősorban a sztárklubbokra gondolok, hanem a középmezőnyre.

A Kielce nem szórakozik tegnap megszerezték Denis Buntic szignóját (Vujin helyére vártam Veszprémbe). Emellett ugye érkezik nyáron a világ egyik legjobb kapusa Szmal, valamint két zseniális irányító Zorman és Tkaczyk(irányító/átlövő). Nem lennék meglepve, ha még jönne pár nagy név. 
Eközben a nagy vetélytárs Wisla Plock is bekeményít. Ugye idén adták át az új szupercsarnokukat. Nyáron, pedig jön Eklemovics, valamint Toromanovic is. Persze itt is várható még több komoly játékos.
A lengyel bajnokság így kb. a magyar mintájára alakul.

A világbajnok Barachet a Ciudad Realba szerződik(már előszerződése volt). Lazarov valószínűleg távozik majd a spanyoloktól. Kérdés hova? Veszprém.. Egyébként úgy néz ki, hogy a Barca lesz a domináns csapat az Asobalban és a Ciudad csak másodhegedűs lesz(elapadtak a pénzcsapok, a Barca jövőre, pedig még ennél is nagyobb költségvetést tervez).
Egyébként szinte az összes spanyol klub adósságokban úszik. A Leon is ennek köszönhetően hullott ki az elitből. Jövőre ez lesz a Valladoliddal is. Tvedten a Bundesligaba vagy Norvégiába szerződik tőlük év végén.

A Bundesligában az élcsapatok átlövőket cserélgetnek. A Hamburg Oscar Carlent hozza, a Löwenbe távozó K. Lijewski helyére. Carlen apja, pedig átveszi a HSV edzői posztját. Igaz Carlen 6-8 hónapra kidőlt. A Flensburg Carlen helyére a német válogatott Glandorfot szerezte meg. Mocsaival ketten lesznek jobb lövőbe. Mellette bal lövőbe a szintén válogatott Kaufmann érkezik Göppingenből. Eközben a Flensburg svéd portása Beutler a Hamburgé lesz. Valószínűleg Sandströmnek kell új csapatot keresnie jövőre.. A Lemgo Glandorf helyére az észt lövőgépet Patrailt hozza el Schaffhausenből. Stefansson az AG Koppenhágába megy Löwenből. Ugye távozik még Tkaczyk és Szmal is. Szmal helyére jön Stojanovic a gumimaciktól. 2012-ben, pedig Fritz helyére jön a dán válogatott szuperkapusa Landin. Pettersson is ekkor érkezik elvileg Berlinből. A Berlinnél komoly pénzeket nyomnak a csapatba és benne van a pakliban, hogy Iker Romero náluk játszik jövőre.
Tehát lesz a Kiel, HSV, Löwen trió. Mögöttük meg egy kemény Flensburg, Berlin duó. A középmezőnyben, pedig, olyan csapatok, mint a Lemgo, Göppingen, Magdeburg, Gumersbach, Grosswallstadt ötös. Egyértelműen a legjobb bajnokság a Földön.

Franciaország. Nos úgy érzem, hogy a francia liga veheti át a spanyol szerepét. Itt nincsenek anyagi gondok, ráadásul ugye válogatott szinten a legjobbak, nem nehéz szponzorokat hozni. A Montpellier anyagi háttere egyre csak nő. Idén kaptak 9000-es csarnokot. Nyáron biztosan érkezik Gajic a szélre Kavticnik mellé. Amellé a Kavticnik mellé, aki tegnap lemondta a szlovén válogatottságot és lehet, hogy francia válogatott lesz. Mivel Hamburgban nem hosszabbítottak még meg a Gille testvérek szerződését sanszos, hogy Montpellierbe mennek ők is. Még hoznak egy jobb lövőt és máris BL favoritok.

Ami biztos, hogy a szlovén és a horvát klubkézi rohamosan fejlődik vissza. A Celje bedőlt, szerintem a Zágráb a következő. Igaz a szinte biztos bajnok Velenje kapusa Skok Celjébe megy nyáron. Azok a fránya előszerződések.. Ennyit tehát a közös balkán, magyar ligáról. Felesleges lenne ebben indulnia a Veszprémnek. Kb. annyira megerőltető lenne, mint az NB1. Sokkal jobb lenne egy magyar-szlovák-lengyel liga.

Na és ugye új északi zászlós hajó is érkezik az AG Koppenhága személyében. A már most is a dán, svéd és izlandi válogatottak sorát felvonultató gárdába érkezik a rutinos Stefansson. Pár nagy név érkezése fix még. Elvileg 12 millió Eurós költségvetésük van. Ez óriási kézilabdában. A Veszprém azt hiszem, olyan 1,5-2 millából gazdálkodik.

Na még pár veszprémi név. Ugye Illyés biztosan hazatér a Lemgotól. Timuzsint is tudja már mindenki, csak még nem mondták ki. Alilovic is úgy fest, hogy itt lesz. Perics minden bizonnyal visszavonul, Eklemovics távozik. Szerintem Vujin is most fog menni, nem 2012-ben. Igazából egy jobb lövő kellene, de nagyon. Pár tipp: Lazarov, Marcin Lijewski, Kopljar, Igropulo.

Nos hirtelen ennyi igazolás jutott eszembe így hajnalban. Remélem nemcsak én találtam érdekesnek  ;D Aki tud még az írja be.

Köszi a helyzetjelentést Lufu! Érdekes és hasznos írást szerkesztettél a hajnali órákban. :great: Most így hirtelen nekem sem jut eszembe több átigazolási hír/pletyka. ::) ;D


Anja Andersent viharsebességgel rúgta ki a Valcea kézicsapata

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110307-anja-andersent-viharsebesseggel-rugta-ki-a-valcea-kezicsapata.html

Nagyon helyes.
Tegnap én is jobban meccseltem volna, mint ez a leszbi picsa...

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum március 07, 2011, 14:18:15
Anja Andersent viharsebességgel rúgta ki a Valcea kézicsapata

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110307-anja-andersent-viharsebesseggel-rugta-ki-a-valcea-kezicsapata.html

Nagyon helyes.
Tegnap én is jobban meccseltem volna, mint ez a leszbi picsa...

;D Ezért kirúghatták Kovács Petit.. Remélem ki is esnek. Mivel mennek a Podgoricához és a Krim-hez is így elég sanszos.

A magyar válogatott kerete a macedónok elleni EB selejtezőkre.


Kapusok: Tatai Péter (Pick-Szeged), Mikler Roland (Pick-Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya-Carbonex), Iváncsik Tamás (MKB Veszprém)
Jobbátlövők: Ancsin Gábor (Friesenheim, német), Laluska Balázs (MKB Veszprém)
Irányítók: Császár Gábor (MKB Veszprém), Lékai Máté (Pick-Szeged)
Beállósok: Schuch Timuzsin (Constanta, román), Zubai Szabolcs (Pick-Szeged), Herbert Gábor (Pick-Szeged)
Balátlövők: Ilyés Ferenc (Lemgo, német), Putics Barna (Gummersbach, német), Nagy Kornél (MKB Veszprém)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Törő Szabolcs (Pick-Szeged)

Európa-bajnoki selejtezők, 1. csoport, 3. forduló: 2011. március 9. (szerda)
17:15 MACEDÓNIA-MAGYARORSZÁG
Skopje

Európa-bajnoki selejtezők, 1. csoport, 4. forduló: 2011. március 13. (vasárnap)
16:45 MAGYARORSZÁG-MACEDÓNIA
Veszprém



Káosz a TV-közvetítésekben

Március 14-én indul a DigiSport plus nevű csatorna, amelyen helyet kapnak a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzések is. Az adó debütálásával megszűnhet a Sport Klub, így kérdéses, mi lesz a magyar bajnoki és válogatott mérkőzések sorsa a jövőben.

A kézilabda Bajnokok Ligája a DIGI Sporthoz vándorol, miután a csatorna megvásárolta a közvetítési jogokat, és már március 27-étől a hétfőn induló DigiSport Plus csatornán lesznek láthatóak a mérkőzések.

Az EHF közleménye szerint a DIGI Sport átveszi a kizárólagos magyarországi közvetítői pozíciót az elmúlt években sugárzó Viasat3-tól. A DigiSport Plus csatorna minden magyar érdekeltségű mérkőzést élőben fog közvetíteni, továbbá fordulónként a női és férfi sorozatból egy-egy mérkőzést közvetít - a magyar csapatok esetleges kiesése után is. A DIGI Sport Pluson látható lesz magazinműsor, továbbá képernyőre kerülnek a férfi négyes döntő és a női európai kupafinálék. A közvetítést a csatorna az EHF közleménye szerint március 27-én, a Barcelona-MKB Veszprém nyolcaddöntővel indítja, így a Győri Audi ETO utolsó két középdöntő mérkőzése, a Volgográd és a Larvik ellen még a Viasat3-on lesz látható. Ezzel kapcsolatos kérdéseinket eljuttattuk az Európai Kézilabda Szövetséghez, illetve annak leányvállalatához, az EHF Marketinghez. Az európai szövetség válaszában megerősítette, hogy mostantól valamennyi férfi Bajnokok Ligája mérkőzés a DigiSport Pluson lesz látható, míg a női BL-ben a középdöntők lezárásáig még a Viasaté a közvetítési jog, ám az elődöntőktől kezdve már szintén a DigiSport Plus közvetít. Az új felállással kapcsolatos egyéb kérdéseinkkel kapcsolatban az EHF válaszában leírta, hogy arról a DigiSport ad tájékoztatást. 

A DIGI Sport első próbálkozása a kézilabda-közvetítéseknél nem hozott sikert a szurkolók körében, hiszen a 2009-es kínai női világbajnokság magyar mérkőzéseit alig több, mint százezer háztartásban lehetett fogni (a teljes 2,2 millió háztartás). A csatorna azóta is csak az összes magyar háztartás töredékében fogható, és a két legnagyobb kábelszolgáltatót az elmúlt két évben sem sikerült arra rábírnia, hogy vegyék fel kínálatukba a a DIGI Sportot.

Információink szerint a DigiSport Plus a Sport Klub helyén lesz fogható, kérdés persze, mikortól. Az RTL Klubhoz közel álló sportcsatorna megszűnéséről, illetve DigiSport általi felvásárlásáról már hónapokkal ezelőtt lehetett hallani. Beszédes, hogy a Sport Klub honlapján már nem érhető el a csatorna jövő heti műsora, míg a DigiSport Plus éppen március 14-én indul. A csatorna jövőbeni kézilabdás szerepével kapcsolatban eljuttattuk kérdéseinket a DigiSport illetékeséhez is.

A Bajnokok Ligája-mérkőzések sorsa így tisztázott, ám óriási kérdés, mi lesz a magyar bajnoki és válogatott találkozókkal, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség 2009-ben öt éves szerződést kötött az RTL Klub-Sport Klub csoporttal ezek közvetítésére. Amennyiben megszűnik a Sport Klub, kérdés, nem szűnik-e meg a szerződés, kihez kerülnek a közvetítési jogok, láthatóak lesznek-e egyáltalán tavasszal és nyár elején a bajnoki mérkőzések és a válogatottak Eb- és vb-selejtezői?

Megkeresésünkre Héder Barna, az RTL Klub sportfőszerkesztője szűkszavúan nyilatkozott a Sport Klub megszűnéséről és a további közvetítésekről: - Az RTL Klub munkatársa vagyok, a Sport Klub ügyeiben egyáltalán nem vagyok illetékes. Ami az RTL kézilabda-közvetítéseit illeti, szerződés szerint megyünk tovább.

Kérdéses azonban, hogy a Sport Klub megszűnésével lesznek-e kézilabda-mérkőzések az RTL Klubon, illetve az is, hogy az esetlegesen elmaradó közvetítések miatt mennyi pénztől esnek el a klubok és a Magyar Kézilabda Szövetség.

Forrás: kezi.hu

Arra kíváncsi lennék, hogy jelenleg hány háztartásban tudják nézni ezt a kib***ott DigiSportot. Már lassan az összes olyan sorozat közvetítési jogát megveszik, amit szívesen megnézek (de már csak néznék) a tévében. :bash:

Minek ide még egy Plus csatorna??? csak azért, hogy kinyomják a másik csatornát...

Az is tele lesz ismétléssel.
A Digi Sport meg nyugodtan lehetne Digi Foci, mivel 95%-ban csak foci megy.