Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Közben a Siófok bohócot csinál saját magából...  :noway:


Idézetet írta: Magikus Dátum február 14, 2015, 21:53:13
https://www.youtube.com/watch?v=wzgCM7_VHtU

Nem mindennapi az biztos.  ;D

Csak azért tudta belőni, hogy ne legyen jó nekem az X.    ;D
Pedig ahogy előtte kiállítást érően elkapták félpályánál a zágrábit, az "tanítani való" volt, nem hagyták, hogy a kapu közelébe kerüljenek a hazaiak és mégis...

Betsafe-en 1.15 az ETO win. Igen baráti. :) A +51.5 gólra az 1.85 is nagyon jó, de ezt nem látom a kínálatukban, csak az oddsportálon. :(

Kristiansen a Vardarba igazolt, hivatalos!

 A svéd Isabelle Gulldén a a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. ???

Idézetet írta: csak1tomi Dátum február 24, 2015, 10:34:34
A svéd Isabelle Gulldén a a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. ???

Erre a román csapatra az egész GDP-t ráköltik. :crazy:

Nyugodtan tegyék :)
Eddig szerintem magasan a Valceaban volt a legnagyobb potenciál, de velük is csak egy BL-döntőt értek el, pedig az szerintem bitang erős keret volt. Szvsz két évig a világ legerősebbje.
Nagybánya is szépen bevásárolt az elmúlt években, akár csak a Vardar, erre mindkettőnek tepernie kell, hogy egyáltalán a legjobb nyolcba jusson. Nem kell aggódni, abból a román csapatból sem lesz semmi, aztán majd az északiak mennek tovább...
Amúgy meg állítólag a Podi nyáron meggyengül, tehát egy kelet-európai helyett jön egy másik (román, HA...).
Viborg visszaesik, de helyette meg ott lesz az Esbjerg. Larvikot úgyis megmentik, azért nem kell aggódni, hogy a BL csak a "Keletről" fog szólni :)

"Eduarda Amorim lett 2014 legjobb női kézilabdázója a Nemzetközi Kézilabda-szövetség szavazásán.


A férfiák és a nők mezőnyében egyaránt egy ötfős lista alapján tudathatták véleményüket a szurkolók február 13. és 20. között. Egy hét alatt 55 ezren szavaztak az IHF honlapján.

A nőknél Amorim, a Győri Audi ETO KC jelenleg sérüléssel bajlódó balátlövője a voksok 35,2 százalékát gyűjtötte be. Mögötte a Buducsnoszt Podgorica román balátlövője, Cristina Neagu végzett 25,8 százalékkal, míg a dobogó legalsó fokán a szintén győri Heidi Löke kapott helyet.

"Nyertem. Elmondhatom, hogy én vagyok a világ legjobb játékosa. Keményen megdolgoztam érte, de igazságtalan lennék, ha nem emelném ki a szurkolók szerepét, akik nagy kampányt indítottak az érdekemben. Ez a brazil kézilabdának is nagy siker. Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki segített idáig eljutnom, minden edzőmnek, a válogatottnak, a szövetségnek, mindenkinek, aki támogatott. Most a válogatotton a sor, hogy felérjen a csúcsra, jön a vb, a Pánamerikai Játékok és az olimpia" - nyilatkozott az nso.hu-nak Amorim.

A férfiak mezőnyében a franciák világbajnoka, Nikola Karabatic diadalmaskodott 33,7 százalékkal. Ezüstérmes a dán Mikkel Hansen, harmadik pedig a katari vb MVP-je, Thierry Omeyer lett.

A díjátadók időpontjáról egyelőre nem tájékoztatott a szövetség.
"

Férfi kézilabda BL - Ötszázezer eurót kap a 2016-os győztes, változik a lebonyolítás

    Budapest/Bécs, 2015. február 25., kedd (MTI) - Ötszázezer eurót kap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2016-os győztese, a négyes döntő összdíjazása egymillió euró lesz, s változik a lebonyolítás.


    Az európai szövetség (EHF) a honlapján tette közzé a 2015/16-os kiírást, ugyanakkor a pénzdíj tételes elosztását majd március 26-án, a valenciai végrehajtó bizottsági ülést követően ismerteti.
    Jelentős változás, hogy a mostani főtáblás rendszert - amelyben 24 csapat küzd négy csoportban - felváltja egy 16 plusz 12 csapatos rendszer. Az "erősebb" ágon kétszer nyolc együttes küzd majd, a "gyengébbiken" pedig - ahová besorolják a kilenccsapatos selejtező legjobb három együttesét is - kétszer hat.
    Az erősebbik ág két csoportgyőztese egyből a negyeddöntőbe jut, míg a két második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezett a "hiányos" nyolcaddöntőbe.
    A gyengébbik ág első és másodikjai keresztbe játszanak  egymással, majd a két párharc győztese a csonka nyolcaddöntőben folytathatja szereplését, ahol az erősebbik ág két csoportmásodikja vár rá.
    A csonka, azaz hatpárharcos nyolcaddöntő hat továbbjutója csatlakozik az erősebbik ág két csoportgyőzteséhez a negyeddöntőben. A negyeddöntő nyertesei jutnak a 2016. május 28-29-i négyes döntőbe.
    A következő BL-kiírás selejtezőjét 2015. szeptember 5-én, illetve 6-án rendezik. A csoportkör szeptember 16-án rajtol és 2016. március 6-ig tart. A csonka nyolcaddöntő március 27-én zárul. A negyeddöntős mérkőzéseket   április 20. és május 1. között kell lejátszani.

(forrás: MTI)


A Viborg edzőjét, Dalmosét menesztették. Már holnap sem ő fogja irányítani az együttest a Metz ellen.
Dalmose egy igen unszimpatikus ember, viszont kiváló edző, szerintem hiba volt a kirúgása :S

Kristina Kristiansen mégsem külföldön, hanem a dán női kézilabda-bajnokságban jelenleg sereghajtó Nyköbing Falster HK csapatában folytatja pályafutását.

hoppácska