DrisBigB pókeres naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#270 február 10, 2013, 20:50:29, Dris
Üdv újra, 2 hónap kihagyás után :)
Rövid összefoglaló, hogy mi történt az elmúlt időszakban:

1, 888pokeres számlám felét átvittem a Carbon Pokerre, ahol a rossz moneymanagementemnek köszönhetően nulláztam magam. Vagyis először lement 16$ra, amit NL CG Heads Up meccsen felvittem 37$-re. Happy-happy Dris volt, csak aztán a túl sok boldogság miatt egy este alatt el MTT-ztem ezt az összeget (najó, kb 5$ van még, de ott hagytam, nagyon nem tetszik a terem).

2, A maradék összeget kivettem a 888pokerről még decemberben, és azóta nem is játszottam ott. Hagytam 10$-t, hogy ha később be szeretnék nézni, ott legyen.

Nagyjából ennyi, a következő fordulat ma jött. Nem nagyon terveztem pókerezni mostanság, van elég elfoglaltságom, ennek ellenére nem tudtam ellen állni a Full Tilttől kapott e-mailnek. A lényege az, hogyha most depositolok 20$-t, kapok egy 26$-os versenykupont, plusz jár a 100%-os depo bonus is. Nosza, ennyit megér, max bukok kb 20$-t, de legalább adok magamnak egy esélyt egy nagyobb MTT-n.

Ki is néztem a mai versenyt, amin indulni fogok kb egy óra múlva, viszont addig kicsit SnG-ztem, hogy visszaszokjak. Nem mondom, hogy kifejezetten jól játszottam, meg azt se sajnos, hogy a lapok segítettek, de sikerült pluszban kihozni ezt a másfél sessiont. Lényeg lent összefoglalva, és remélem éjszaka egy szép eredményről számolhatok be.

SnG:
Indulás: 20 db     |     Buy-in: 45$
ITM: 9 db            |     Bevétel: 61,48$
1. hely: 4 db        |    Profit: 16,48$
2. hely: 4 db        |    Bankroll: 36,48 $
3. hely: 1 db

Ami pozitív, hogy amikor pénzbe értem, akkor 8/9 HU-t is játszottam. A HU arányomon viszont még egy kicsit javítani kell.


#271 február 10, 2013, 22:49:16, Dris
Nah akkor az este összefoglalója eddig :)

Ott tartottam, hogy lenyomtam másfél session 9fős szimpla SnG-t, ahol elég szép profitot sikerült termelnem. Azóta mi történt:

1, regisztráltam az ajándék 26$-os kuponommal egy versenyre, sajnos féltávon elbúcsúztam. Nem játszottam jól, nem is érdemeltem többet.

2, Nagyon király szerintem, hogy a Full Tilt és a PokerStars között lehet mozgatni a pénzt, tesztként át is tettem 2,2$-t PS-re, ahol szintén nem sikerült pénzbe érnem az ebből nevezett MTT-n.

3, Amíg folyt ez a két verseny, beültem egy 2.25$-os SnG-re, ahol sajnos csak az 5. helyet sikerült elcsípni, így ez is veszteséges volt.

4, Mivel a 26$ versenykuponon felül kaptam 20$ CG "kupont" is az FT-től, gondoltam beülök vele rush pókerre. Szépen haladtam is felfelé, mikor belefutottam egy AA vs KK harcba. Általában nyerek a rakétákkal ilyenkor, most nem jött be, floppon ott volt a harmadik király is. Ahogy a mondás tartja, ajándék lónak..

5, Úgy döntöttem nem nyugszom bele ebbe, kicsit játszom még rush pókeren. Sikerült a 10$-os buy-inemet felvinni 25$-ra, így innen 15$ profittal szálltam ki. Happy Dris van megint:D

6, A fent említett játékok során sikerült annyi FTP-t összeszednem, hogy már két részletét kijátszottam a deposit bónuszomnak, még 8 van hátra :) Ez is hozott 4$ profitot.

Mindent egybevetve, jelenleg a Bankrollom 51,35$

Ez még biztosan változni fog, mert 1 óra rush pokert még tervezek az estére, aztán tente, mert holnap hosszú napom lesz. Legrosszabb esetben 20$-t veszítek (2x10$-al fogok beülni), legjobb eset pedig a csillagos ég:D Ha minden jól megy, még egy részletét kijátszom a bónuszomnak, így a legrosszabb esetben is 33,35$ (belekalkulálva a maximum veszteséget) lesz a számlámon, ami a 20$-os deposithez képest szerintem nagyon jó.

Ui.: Most látom, hogy összesen 60 napom van kihasználni a 100%-os deposit bónuszomat, és még maximum 2 befizetésre érvényes. A maximális összeg 600$, amit kijátszhatok, ebből 20$ a mostani. Szerintem ahogy kijátszottam, azonnal cashoutolok, és depositelek újra, mert azért ezt ki kéne használni:D

No hát, akkor a napzáró bejegyzésem :)

Ahogy írtam, még visszaültem kicsit a rush pókerre. Egy órát terveztem, végül csak 45 perc lett belőle, de nem gond, kedden folytatom:))

Hogy mi történt ez a háromnegyed óra alatt? Hááááááááááát...:D

Beültem 10-10 dollárral két rush game asztalra, mindkettő 0.05/0.10 NL Holdem, az egyik 9 fős, másik 6 fős. Első leosztás a 6-handed asztalon, AA.

Nah mondom erős kezdés, csak aztán később derült ki, hogy milyen erős. QQ az ellennél, preflop all-in kerültünk, és a river dáma után olyan gondolatok suhantak át az agyamon, hogy "Na b*zdmeg, ennek már nem kellett volna nekikezdeni". Kapásból 10$ mínusszal kezdem.

Sebaj, ahogy elterveztem, max 20$-al buy-inelek, így folytattam a maradék egy asztalon, ahol viszont sikerült felhoznom a kezdeti 10$-t 20$-ra. Ennek köszönhetően az ottani stacket megfeleztem, és újra két asztalon tudtam játszani.

Ezt a stratégiát követtem utána is, ahogy valamelyik asztalon a stackem elérte a 20$-t, kiléptem, és visszamentem 10$-al.

Ennek köszönhetően, összesen 23,63$ profitot sikerült elérnem ebben a 45 perces sessionben (hangsúlyozom, mínusz 10$-ról indulva:D), plusz sikeresen kipörgettem még egy részletet a bónuszomból (+2$).

Végeredményben a bankrollom 76,98$.

Valószínűleg egy nagyon jó napot zártam, mert 20$ befizetésre majdnem 57$ profitot csináltam, aminek a nagyja a rush pokernak köszönhető. Ahogy már többször is írtam, érdekel meddig tartható ez a pozitív állapot.

Szépjóestét :)

Ahogy írtam vasárnap, hétfőn nem lesz időm játszani, mert délelőtt 11-től hajnali 1ig dolgozom. Ennek ellenére levittem a laptopot a pubba, mivel hétfő van, alig vannak vendégek, lesz időm játszani. Hát nem volt:D Rekord forgalmat csináltunk tegnap, így a poker szoftver elindítása nem különösebben sikerült.

Ennek köszönhetően maradtam az eredeti tervnél, majd kedden bepótlom a játékot. Háááááááát ez se sikerült, most este 22:00kor tudtam leülni játszani, és végül 23:20kor fejeztem be. Tovább nem szeretnék játszani, mert holnap is korán kelek, inkább hamarabb akartam elkezdeni. Sebaj, majd holnap délután.

Az eredmények ebben a bő 80 percben elég szépek megint, bár lehetett volna sokkal szebb is, ha meg tudok állni időben (10 perccel hamarabb).

4 asztalon játszottam egyszerre, így azért tényleg pörgős a játék. Én lepődtem meg a legjobban, de kétszer is sit outra rakott a gép, mert nem válaszoltam időben. Elég szépen emelkedett a számlám annak köszönhetően, hogy követtem az általam felállított robot stratégiát. Gondolkozni nagyon nem kellett, csak menni előre. Így szépen el is értem a 133$-os bankrollt, ahol éreztem, hogy most kéne megállni, de mivel 23:30-ig legalább játszani akartam, így folytattam tovább..sajnos.

Végeredményben 27,52$ profittal zártam ezt a 80 percet, ami így is nagyon szép. Ennek köszönhetően a bankrollom jelenleg 104,5$. Oké, ebbe már beletartozik az a 3x2$ bónusz is, amit a befizetésemre kaptam, de így is szép :)

#274 február 14, 2013, 00:25:02, Dris
Kész... Tilten vagyok. 45,76$ veszteség, és másfél óra idegeskedés. Hihetetlen, ma mintha széllel szemben akartam volna hugyozni... mind1, nem írom le, mert csak felb.szom az agyam, de a teljesség kedvéért:

Bankroll: 58,74$

Ui.: Pénteken erre rájön kb 9-10$ bónusz, mert már Silver szinten vagyok, és akkor 100 FullTilt Pontonként kapok 1$-t.

Holnap nem fogok játszani, kicsi lehiggasztom magam, esetleg megírom, hogy mi volt ma, pénteken dolgozom, ezért akkor is kimarad a játék, viszont szombat-vasárnap van 3 verseny, amin elindulok:
- 25K$ GTD freeroll (SnG Madnessen nyertem rá jegyet), kb 2000-en leszünk.
- 2 db 5000$-os First Depositors Freroll, itt azért 4000-es létszám várható.

Idézetet írta: Dris Dátum február 10, 2013, 22:44:14
Ui.: Most látom, hogy összesen 60 napom van kihasználni a 100%-os deposit bónuszomat, és még maximum 2 befizetésre érvényes. A maximális összeg 600$, amit kijátszhatok, ebből 20$ a mostani. Szerintem ahogy kijátszottam, azonnal cashoutolok, és depositelek újra, mert azért ezt ki kéne használni:D

Ha kifizetsz elveszted a jogosultságod a depo bónuszra. Szóval a cashout majd deposit nem megoldás, sőt ha átküldöd a PS-ra rollt az is cashoutnak minősül. Szóval a maradék bónuszt úgy tudod csak kihasználni, ha befizetsz kifizetés előtt

Nincs meg a rollod 2asztalos nl10 rushhoz, szóval hazárdírozol, amikor odaülsz be.. pláne hogy mivel elég sok a regulár gyakran fogsz lapütközésekbe kerülni aminek sajnos gyakran leszel a rossz oldalán.. 2-3BI mínusz és máris TILT.

A First depos freen meg lesz vagy 8-9k ember, legalább is januárban annyi volt még, amikor én játszottam.

Ncis88:

"Ha kifizetsz elveszted a jogosultságod a depo bónuszra. Szóval a cashout majd deposit nem megoldás, sőt ha átküldöd a PS-ra rollt az is cashoutnak minősül. Szóval a maradék bónuszt úgy tudod csak kihasználni, ha befizetsz kifizetés előtt."

Ma leteszteltem, 45$-t áttettem PS-re és onnan cash outoltam. 10 perc alatt megjött a pénz moneybookersre, és azonnal vissza is fizettem FTP-re. Megkaptam rá a megint a 100%-ot:)

Ncis88, TiB:
BR-ről. Tény, nincs meg rá, ezzel számoltam. Nem azért kerültem tiltre, mert nagyobbat veszítettem, hanem hogy milyen módon. Elég fájdalmas volt a tegnapi nap:)

Tib, a profilképed mellett alig tudok figyelni arra, amit írsz:D

Akkor január óta változtattak, mert ugyanezt akartam csinálni és kiírta h szoszi veled bónusz ha átküldök pénzt a PS-re.. De akkor szerencsédre változtattak. Mindenhol azt hangsúlyozták hogy a transfer is cashoutnak minősül.

"Figyelmeztetés: ebbe a téma nem érkezett új hozzászólás legalább 120 napja."
Na majd most ;)

Előre leszögezem, nem fogom tudni most se folyamatosan vezetni a naplót, mert munkahelyi elfoglaltságok miatt nem igazán van időm komolyan játszani. Nagyjából akkor pókereztem utoljára, amikor az utolsó bejegyzéseket írtam :)

Hogy miért írok most? Mert megjött a kedvem egy kis MTT-zéshez. Nem sokat, nem sokáig, csak amíg a Mini FTOPS tart a Full Tilt Pokeren.
Mivel éjszaka dolgozom, így csak a szabadnapjaimon tudok játszani, ennek fényében kinéztem a versenynaptárban 5-6 versenyt amin indulok. Befizettem 90$-t, ez fedezi a nevezési díjakat.

IdézetElőzmény a versenyek elé:

88 dollárra van szükségem a nevezéshez, 90-et fizettem be, így úgymond volt 2$-om szabadon.
Közben észrevettem, hogy a PokerStarson van most januárban a Daily Challenge sorozat, ami nem egy nagy szám, de poénnak jó. Annyi a lényege, hogy minden nap elején kiválaszthatom, hogy melyik kihívást akarom teljesíteni a háromból (Lejátszom 2 SnG-t, lejátszom egy MTT-t, vagy lejátszok 30 leosztást cash-game játékban), és ha teljesítem, akkor kapok egy jegyet a napi freerollra, ahol 10000$ van szétosztva. Na most játszani ezen nem kell, mert flip-out verseny (avagy azonnal allin), tehát csak a szerencsén múlik, de hát egy poénnak jó :)

Plusz poén, hogy a Spin & Go SnG-ket is beleszámolja, így nagyjából 10 perc alatt teljesíthető az egész napi kihívás. Ennek fényében átraktam pénzt a FT-s számláról a PS-hez, és elkezdtem ezeken játszani. Szerencsésen kezdtem, így már vissza is utaltam a 10$-t a Full Tiltre és maradt 18 a Pokerstarson.

Nem sok pénz, kizárólag szórakozásra van, de arra bőven jó.

De, hogy legyen valami "értelmes" tartalom is itt, jöjjön az első Mini FTOPS versenyről a beszámolóm. Nem mondom, hogy sikertörténet, azt se, hogy hosszú, de hát így teljes a kép.

Mini FTOPS Event #8
Típus: 6-max MTT
Nevezési díj: 20$+2$
Nevezők: 1518 (még tart a késői nevezés)
Kezdés: 20:30 (saját regisztráció: 20:40)
Nyereményalap: $25 000
Kezdő stack: 5000
Vakszintek: 10 perc

Asztal 63 [20:40 (5000 stack) – 21:46 (0 stack) ]

20.56 – első szünet, negyed óra játék van még csak mögöttem. ,,Lassú víz partot mos" elv alapján visszafogottan játszom, 425 zseton pluszban vagyok.

21:22 – Az asztalunk agresszora jobbomon ül, és kisvakból szokásosan ráhívott 2 BB-t a nagyvakomra. Mivel eddig elég szikla kép alakult ki rólam, úgy döntök, hogy most megadom a kezemben lévő 6 5-el. Flopra 3 7 3 (2 egyszínű) jött, amire ő passzolt, én pedig a 200-as potra ráhívtam 150-et. Call. A turn egy újabb 7-es, amivel már 2 pár volt az asztalon. Innentől kezdve bármelyik lapra hívtam a flopon, mindenképp erős kezem van – legalábbis ezt akartam mutatni. Az agresszor újabb passza után hívtam az 500-as flopra 350-et. Újabb megadás következett.
Majdnem biztos voltam benne, hogy flushre vár, vagy esetleg egy Ász magas van a kezében, így ha riveren nincs ott a 3. szín, és nem jön magas lap, egy magabiztos hívásra dobja.
River semleges, így az 1200-as potra 750-et hívtam, amit végül megadott, és egy 5 3-at mutatott, amivel elvitte a potot. Ennek köszönhetően 3300 környékén van a stackem, ami bár az átlagtól lemarad kb 2500 zsetonnal, de az M számom továbbra is 30 felett van, tehát különösebben izgulnom még nem kell.

21:33 – Eldöntöttem, hogy magasabb fokozatba kapcsolok, végül is mégis csak egy 6-maxos asztalnál ülünk ;) Persze most ez se jött be, egy erősen megkérdőjelezhető blöfföm után 1600-ra csökkent a zsetonjaim száma. Baromira össze kell szednem magam, mert még épphogy csak 1 órája megy a verseny, és már most elvesztettem a zsetonjaim 60%-át (míg megírtam ezeket a sorokat 300 zsetont nyertem). Lehet meg kéne innom a kávémat :)

21:44 – A vakemelkedéseknek köszönhetően 10 alá esett az M számom, így most az all-in / fold szakasz jön. Nem szeretek idáig eljutni, de most még van ereje az all-inemnek, így 1-1 vaklopással is feljebb lépek. 50/100 a vak, és 10 az ante.

21:45 – Első all-in, A7o, belefutottam egy ász párba, 1132. helyen elköszöntem a versenytől. 45 perc múlva folytatjuk a multi-day versennyel, addig levezetésként pár sit&go-t játszom.

Rövid verseny, még rövidebben összefoglalva:
Nem játszottam jól.