Bundzsi Vegasban

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tegnap nem volt időm beírni a dolgokat, játszani is csak SP-szerzés végett játszottam, volt most más dolgom is (háttérpóker - AA, KK all-in, minden más dob), így is összejött 22 pont, lassan megint nyomhatok egy szitet...




#16 június 01, 2011, 13:47:30, söprű
Összeszedtem a pontokat és elbuktam, most negyedik lettem. top pár gyenge kicker ott, alul-felül sor, flösshúzó, két fölélap itt... flopon toltam be nagyvak uán maradt kb 6BB stackem. Kezdek elkedvetlenedni, ezen a sziten általában ötből négyszer érek fizetős helyre, persze az is sokatmondó, ahogy az igazi aprópénzes sziteken sem boldogulok. Valami baj lehet a játékommal, ugyanakkor a többi teremben nem megy rosszabbul, mint máskor... Fura...

*** Kiszámoltam, 70-30-at buktam, ezt igazán csak a magam megnyugtatására írom, hogy valszeg helyes játék volt a push.




A múlt hét második fele eléggé hektikusan telt, nem sok pókert tudtam beleilleszteni, egy munka után rohangáltam, ami egyébként sikerrel járt, így holnaptól a délelőttjeim is be lesznek táblázva néhány hónapig legalábbis mindenképp. Így ma kihasználom az utolsó napot és megpróbálok annyit kihozni belőle, amennit csak lehet: elindulok 4db SP freerollon, illetve megcélzok egy dollár készpénzállományt a nap végére. Ha nem jön össze, akkor bizonytalan időre jegelem a bundzsi-projektet, ugyanis utána már inkább normálisabb pénzekért játszom máshol abban a kevés időben, ami a pókerre marad.

GL!

Hát söprű, csak szurkolni tudok neked:) Most olvastam végig az összes naplódat, nagyon élvezetes, ezzel a pokeren tartom a figyelmemet a sessionök közti szünetekben is:))

Ha nem is hivatalosan, de beszállok én is ebbe. Azért nem hivatalosan, mert nekem volt kicsivel több mint másfél dollár a számlámon, azzal kezdtem játszani. Folyamatosan vezetem a blogot, az oldalamon lehet követni, hogy nem csalok:P

Nekem a tervem 2000$, ebből, hogy tartsam a tétet, 500 jótékony célra, 500 alkoholra:)
A maradék 1000 meg marad játékra:)

Pár adat:
Kezdő BR: 1,7$
Jelenlegi bankroll: 19,56$
1. cél: 50$
2. cél: 500$
3. cél: 1000$
4. cél: 2000$
5. cél: Alkohol:D


Ma volt egy kis idő, megint belecsaptam a lecsóba, de megint ott ért véget a dolog, ahol elkezdődött. Idő hiányában most egy időre felfüggesztem ezt a projektet, nincs türelmem nagyon tökölődni vele, különösen, hogy tízdolláros duplázókkal szépen gyarapodik a 888-as bankom.  :ok:

Dris, vagy aki még csinálja sok sikert, biztos, hogy belevágok majd én is még újra!

Amíg pénzemre várok a 888-nál (vazz 4-5 nap moneybookersre, gyalázat!) gondoltam tegnap, hogy nekivágok megint a bundzsinak, főleg, hogy Johnny Firpo személyében egy 'Majka' is belecsapott a lecsóba, aki az egészet megihlette. Ha nem tudnám, hogy a celeb Vegasban oktatja éppen a pókervilágot azt hinném, hogy személyesen ő csatlakozott hozzánk a naplójával, mert az Unibet pókermilliomos kapcsán aposztrofálták őket is Charlie és Johnny Firpo-nak Pap Gergővel.

Visszakanyarodva a történethez, tegnap összejött a 110 SP, meg elkezdtem valódipénzezni is a nulláról megint, de megfogadtam, hogy addig nem írok erről a naplóba, amíg be nem indulok valamelyest. Na, ez ma sikerült is, remélem innen már nem fogok nullázni, úgyhogy indulhat megint a jegyzőkönyvezés!

Egyenlegek:

$ 1.02
SP 781

A hogyanokat csatoltam.


Hátha valami megmozdul végre...  ;)

Ahogy a profik mondanák, kellemes kis szessön volt ma délelőtt, a játék is ment, meg szurkolhattunk egy kicsit egymásnak Főmoderátor God csacsa44-gyel, szóval nem volt annyira magányos sem a póker mint szokott. Sok sikert a nap hátralévő részére Csacsa!

Sajnos még mindig bankroll felett kell játszanom, dehát ez az ára, ha az ember nulláról indul. Lekopogom ezek a háromdolcsis duplázók eddig elég szépen jönnek, erre a vonalra próbálok mostantól nagyobb hangsúlyt fektetni, aztán majd bele-beleékelek egy-egy MTT-t is a haladás ütemének megfelelően. A maradék szumit pontjaimat pedig mostmár megőrzöm arra az esetre, ha teljesen visszaamortizálnám a bankrollt.

Mindenkinek sok sikert kívánok az asztaloknál!   :cya:




Úgy alakult a dolog, hogy ezt a projektet végleg abbahagyom, majd írok róla a naplómban. Ebből a pénzből nem iszunk...