Coral Poker Infó - Befizetés után 10 db Token + free £5

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A kis T kon a verseny mellett jelzi, mire lehet felhasználni.

Idézetet írta: TiB Dátum március 20, 2013, 07:04:18
Szerintem fel lehet használni double sng-re, nekem legalábbis ment. Erre: 5$ NLH Double Up (6 fősre). Az ilyen hiperszuperturbo szarokat nem próbáltam, de ott is használható szerintem a token.
Nekem nem engedte felhasználni rá  :-\

Nekem engedte anno. Szerintem csak hiba. Kérdezz rá chaten, csak mert online vannak.

Én kimaradtam sajnos ebből a mókából,mert még amikor Ongame-esek voltak nyitottam náluk a pokerszámlát.
De van  náluk olyan is hogyha 5$ sidegame-ezel kapsz egy tokent a heti Sidegame freerollra, 500$-os (ha jól emlékszem kb 250-en szoktak lenni).Sidegame az a néhány kaszinójáték(rulett,slot)amit a pokerszoftverükből el lehet érni.Na most ha ruletten minden számra teszel(tahó módon) akkor is megadják a belépőt.
Kár hogy nálam a szoftver nem működik valami fényesen,pl. átültetésnél gyakran előfordul.hogy nem tölti be rendesen az asztalt,újra kell nyitni,ez elég idegesítő.
Betfred pokert ismeri valaki?Ott 2*5 $ tokent adnak+16 db új befizető frerollra jegyet.Mondjuk a 16 db jól hangzik de minimális összeget lehet csak nyerni(1-2 font)de azt könnyű.Lehet érdemes lenne ennek is egy totyikot nyitni?

Dehogy igazoltak..Kamu terem...Az elején még pár embernek gondolom visszaadták a pénzt stb majd rájöttek, hogy ez így nekik nem biznisz..

2-3 nap míg elfogadják a dokumentumokat. Nem kamu terem engem kifizettek, azért tartott 2napig, mert technikai hibájuk akadt a Cheltenham miatt. Túl nagy volt a forgalom. Tele voltak promókkal. Csak akkor írnak ha elfogadták a dokumentumokat, rendszerüzenetet nem küldenek.

A kamu terem tényleg túlzás.Az elődjénél az eurobetnél,majd coralnál régóta vagyok megbízhatóak ők,csak néha bénák.
Pl régebben nekem úgy irták meg hogy zárolták a számlám az igazolás miatt,hogy az üzenet a zárolt számlámban tudtam volna csak elovasni emailt nem küldtek,de eurobet okán már sejtettem miért zárolták.
Promókat viszont állandóan küldenek ezeknek a részletes feltételeit érdemes elovasni mert csomó nem is vonatkozik magyar ügyfelekre de azért küldik.
Ja és Cheltemanra mint indokra már tavaly is hivatkoztak úgy emlékszem.Szóval ilyenek ezek kicsit bénák de azért elmegy.

Hasonló "kálváriám" van TIB-éhez.
Nekem azzal kezdődött, hogy a letöltött pókerszoftveren keresztül nem bírtam náluk regisztrálni, mert mindig talált valami hibát. Elméletileg a születési időmmel volt a gond, nem tetszett neki az 1980. Biztos nem tudta kivonni 2013-ból és egyfolytában 18 éven alulinak titulált...
Na mindegy, átmentem a honlapra, regeltem ott. Elsőre sikerült, de a sportfogadás és lottórészlegbe nem engedett belépni. Állandó hibaüzenete volt, hogy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Gondoltam ez már a zárolás része, bár gyanús volt, mert máshova beléphettem. Fél napra rá jött az ímél, hogy igazoljam magam, elküldtem nekik 3 dokut is (kedden). Közben játszottam náluk minden félét, ahova beengedett (sportfogadás és lottó nuku). Erre ma reggel ismét elküldtek egy ímélt, hogy nem bírtak lecsekkolni, mert nem küldtem semmit, ezért zárolják a számlát addig, amíg azt le tudják ellenőrizni!
WTF???!
Ma megint elküldtem nekik a dokumentumokat, jelezve, hogy ezt három nappal ezelőtt már megtettem! Viszont ma reggel óta tényleg zárolták a számlám. Egy részlegbe sem tudok belépni és más típusú hibaüzenetet is kapok.
Egyenlőre nem aggódom, felkészültem erre a kálváriára, de nagyon idegesítő az ilyen balf@szság.
Ha lassúak, vagy körülményesek hát akkor azok, de hogy meg sem nézik amit küldd nekik az ember...  >:(
Vehetnének komolyabban is...

Idézetet írta: pukk Dátum március 22, 2013, 14:39:57
A kamu terem tényleg túlzás.Az elődjénél az eurobetnél,majd coralnál régóta vagyok megbízhatóak ők,csak néha bénák.
Pl régebben nekem úgy irták meg hogy zárolták a számlám az igazolás miatt,hogy az üzenet a zárolt számlámban tudtam volna csak elovasni emailt nem küldtek,de eurobet okán már sejtettem miért zárolták.
Promókat viszont állandóan küldenek ezeknek a részletes feltételeit érdemes elovasni mert csomó nem is vonatkozik magyar ügyfelekre de azért küldik.
Ja és Cheltemanra mint indokra már tavaly is hivatkoztak úgy emlékszem.Szóval ilyenek ezek kicsit bénák de azért elmegy.
Nem egy embertől hallom már, hogy kifizetést kértek és meg se kapták..ez a kálvária meg a személyazonosságod igazolásával meg már több mint vicces.Szánalmasak komolyan mondom.Olyan komolyan veszik ezt a dolgot mintha nem is tudom milyen fontos iroda lennének.Mert oké ha a Pokerstars ezt csinálná vagy mondjuk a Bet365(ha már sportfogadás) de ők nem..Ez itt a gond.Tanulság: ilyen irodába még minimális pénzt se fizess be mert rengeteg a munka és a bosszúság, hogy egyáltalán legyen esélyed megkapni a pénzt(amit aztán közel sem biztos hogy kézhez kapsz...).Lehet régebben nem voltak rosszak de ahogy pár oldallal előbb írták tényleg már csak szenvednek és utolsó próbálkozásaik ezek.

Fizetnek. Engem is kifizettek. Tényleg bénák és lassúak, de ha megvan az ellenőrzés megéri náluk maradni. Jó promóik vannak és mellette sok exkluzív freeroll.

Elmehet az anyjába ez a tetvedék iroda mostmár! Majdnem két hete kértem kifizetést, erre most látom hogy visszarakták a számlámra a pénzt!!! Ez mi??? :noway: :noway: :noway:

Idézetet írta: TiB Dátum március 23, 2013, 19:09:37
Délelőtt a bankom egy részét kikértem, 10 fontot, már ki is jött. Kitartás srácok, idővel összejön! :)

Aki két hete várja már az 1 000 dodóját az ettől nem fog megnyugodni. :)

Idézetet írta: TiB Dátum március 25, 2013, 20:02:43
Holnap este 8-kor lesz egy 500 fontos freeroll, nekem emailben küldtek kódot, gondolom nektek is. Aki regisztrál, és játszik majd rajta, kap egy 10+1 dolláros tokent.

Nekem nem, pw-t pls!

már 1 hete elküldtem nekik a dokumentumokat de még most sincs feloldva a számlám. meddig várjak még?