Napi tipp - Augusztus 24.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 24.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


2019.08.24. 18:00
Labdarúgás, Magyar NBI
Budapest Honvéd - Debreceni VSC
tipp: Budapest Honvéd vagy döntetlen
odds: 1,50
office: bet365

A craiovai kiesés óta nem találja magát a Honvéd csapata. Mintha ott minden erejük elszállt volna a hosszabbítás uátni kieséssel. Három vereség után most már kellene alkotni valamit pláne a múlt heti fájdalmas kisvárdai zakó után. Lanzafame aklimatizálódhatott és újra vezéregyéniségként segítheti  pontszerzéshez a Honvédot. A Debrecen hazai pályán szokta szorgosan gyűjteni a pontokat, most két hazai siker után (a Fradi elleni meccsük elmaradt) első idegenbeli fellépésükön a Hidegkuti Satdionban az egy ponttal is elégedettek lehetnek. A Honvéd nem fog négy vereséggel nyitni!

2019.08.24. 18:30
Labdarúgás, német Bundesliga I.
Schalke-Bayern München
tipp: Döntetlen.
odds: 4.75
iroda: bet365

A Bayern nagyon gyenge formát mutatott eddig. A szuperkupa-döntőt elvesztették, majd otthon a vérszegény Hertha ellen kellett kiegyenlíteniük. A gelsenkicheniek, úgy tudom, erősek otthon, még ha tavaly gyengék is voltak. Könnyen meglepetést okozhatnak a gyenge formában lévő Bayern ellen, melynek játékosállamománya gyengült. Pár napja megszerezték kölcsönbe Coutinhót, de ő még nem szokott össze a társakkal, ha egyáltalán játszani fog. Én még a Schalke-győzelmet sem zárnám ki teljesen.

kajak-kenu vb 2019 Szeged

Ki végez előrébb, Kammerer/Gál - Ullvang/Vold (K2 1000 m, elődöntő)   2019.08.24 15:35
tipp: Ullvang/Vold
odds: 1.80
iroda: tippmixpro

Azért írom be mert más ilyet úgysem ír  ;) A tipp veszélye egyértelműen az, hogy Szegeden van a vb és a magyarok mint az várható is volt eddig igen jól mennek szinte minden számban.
Ha ezt leszámítjuk a norvégok jobbnak tűnnek valamivel. Nemrég a minszki Európa Játékokon júniusban az egyik elődöntőben Vold még nem Ullvanggal hanem a tesójával ment és elég sokkal, majdnem két sec-el voltak gyorsabbak Kammereréknél. Ott be is jutottak a döntőbe a norvégok.
Persze az egy erősen felkészülési verseny volt a vb-re. Itt a szegedi vb-n a mai előfutamokban igaz csak az volt a lényeg, hogy az elődöntőkbe bekerüljön valaki, de azért a norvégok sokkal jobbat mentek Kammereréknél, talán némi támpont a majdnem 5 sec-es különbség.
Holnap a második elődöntőben eveznek majd mindketten, a hazai pálya a magyarok mellett szól, de talán minden más a norvégok mellett most inkább, pl. az is hogy Kammerer bár nagy versenyző, de mégiscsak már 41 éves, a norvégok meg 24 és 25 évesek.


Labdarúgás:  ÉSZAK-ÍRORSZÁG: NIFL Premiership
2019.08.24.   16:00
Crusaders - Larne
Tipp: gólok  5.5 felett
Odds: 7.50
Iroda: bet365

Az újonc Larne három forduló alatt 10 gólt rúgott, és ötöt kapott, míg a Crusaders kilencet lőtt bekapott gól nélkül. A két együttes a Larne támadó stílusát látva belemehet egy adok-kapok játékba. Vagy egyszerűen a vendégek beállnak a kések alá sok bekapott találatot elkönyvelve. Legalább hat gól lesz a mérkőzésen.

Foci, Anglia, PL

2019.08.24.   18:30
LFC-Arsenal
Tipp: LFC gólok 1,5 under
Odds: 2,75
Iroda: Bet365

Mindannyian jól ismerjük a 0-szoros PL-győztes Puli csapatát. A játékuk kizárólag abból áll, hogy az első 10 percben minden egyes játékosukat az ellenfél térfelére tolják, így próbálnak "nyomást" kifejteni az ellenfelekre. Amint láthattuk már az előző szezon végén is, ez a taktika már a leggyengébb csapatok ellen sem működött, így a legtöbb esetben 0-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok. Miután ennyire szenvedtek, szinte minden egyes alkalommal egy-egy semmiből érkező szögletgól segítette őket a vezetés megszerzéséhez. A képen Emery statisztikáját láthatjuk a Pudva ellen: https://i.imgur.com/wt0SPOD.png Ahogy a képről is leolvasható, 3 meccsből 2-szer is megúszta ellenük 2 kapott gól alatt. Igen, ott volt a tavalyi 5-1 is, de ahogy láthattuk azon a meccsen is tavaly, ott sem tudtak igazi kidolgozott helyzetből gólt szerezni a liverpulik, az Arsenal egy évtizedben kb 1-szer bekövetkező védelmi hibája kellett hozzá, majd pedig utána a törvényszerű összeomlás. Ezt kiküszöbölni érkezett az Arsenalhoz David Luiz, aki a tavaly ezen a meccsen kezdő Mustafi helyett hatalmas előrelépést jelent. Fentebb szóltam a Pudva másik taktikájáról, a szögletekről. Luiz a világ egyik legjobb fejelője, így a csapatba kerülésével ezt az opciót is kihúzhatják majd a hazaiak, elég Davidot van Dijkra állítani a pontrúgásoknál és megbénulnak. A társa a védelem közepén Sokratis lesz majd, aki pedig jól ismeri Klopp minden egyes piszkos trükkjét a Dortmundban eltöltött hosszú közös évek után. Ha esetleg pedig a széleken próbálkoznának, Monreal és Maitland-Niles is nagyon simán felveszik a lépést sebességben Salah-val és Manéval, lévén a pl leggyorsabb szélsőhátvédjei közé tartoznak. Egyetlen dolog boríthatja a tippet, mégpedig a minden egyes meccsükön érkező kamu 11-esük vagy szabadrúgásuk a 16-os közvetlen közeléből. Reméljük a holnapi napon korrekt lesz a bíráskodás és nem ezek a szokásos svindlik döntenek majd. Szerencsére már a PL-ben is van VAR, így ennek is egyértelműen csökken az esélye.

Labdarúgás, Angol Championship, 2019.08.24. 16:00
Stoke - Leeds
Tipp: HT/FT: 2/2
Odds: 3.50
Iroda: bet365

A Leeds United nagyszerűen kezdte a szezont, 3 győzelemmel és a 1 döntetlennel, 7:2-es gólarányuknak köszönhetően vezetik a tabellát. A Stoke City az utolsó helyen áll, csupán egy pontot gyűjtöttek még. Az eddigi 4 fordulóban már 10 gólt kaptak, tehát a védelemben bőven akadnak gondok. A Leeds simán hozhatja ezt a meccset, remélhetőleg már a félidőre is előnnyel vonulnak.

Foci, Premier Liga
2019.08.24. 18:30

Liverpool - Arsenal
H
1,50
unibet

Hiaba az erositesek vendeg oldalon, nalam tovabbra is minosegbeli kulonbseg van a ket csapat kozott, amit nem old meg David Luiz a vedelem kozepeben. Otthon amugy is bitang eros a Pool, az Arsenal meg nem egy nagy idegenbeli spiler, szerintem sima hazai gyozelem lesz ebbol.

Soccer » Germany » Bundesliga »
24 Aug 2019, 15:30
Paderborn - Freiburg
tipp: Paderborn dnb
odds: 1,74
iroda: unibet

Norwich - Chelsea
4,5 gol felett
4.81
pinnacle

Ezt a tippet mar reg kineztem, es egyszeruen nem tudok elszakadni tole (ilyenkor jon a 0-0). Ez a Chelsea egyelore egy adok-kapok csapat, porognek ezerrel, a Norwich pedig otthon szeret goleros meccseket jatszani. Siman lehet egy 5-6 golos meccs, de a biztosabb az a jo szorzon foghato 2,5 over es a lovesek, szogletek piac.

Norwich-Chelsea
Chelsea nyer
Odds;1.75
Bet365

A Chelsea nagyon beragadt a rajtnál, rég indult ilyen rosszul a csapat.Ideje mutatni valamit, úgyhogy ma nyerni fognak.

Labdarúgás   Ireland - FAI Cup
2019.08.24.       18:00
Glengad Utd - Waterford

tipp:Második félidő 3,5 gól felett
odds:6,5
bet365

A 2 csapat eddig még nem találkozott egymással a pályán.Elég nagy az osztálykülönbség a két csapat között ahoz hogy több gólra számitsunk.Álltalában az első félidő az ismerkedés jegyében zajlik majd mig a 2.félidő lesz eseménydúsabb.A tippem:3,5 gól felett a második félidőben.

Labdarúgás, Spanyolország: La Liga
21:00

Getafe - Atletico Bilbao
Tipp: HT/FT - X/X
Odds: 4,00
Iroda: bet365

Mindkét együttes első meccsén egy gól döntött, bár míg a Getafe kikapott az Atletico Madrid otthonában, addig a Bilbao egy 89. perces talállatal legyőzte a Barcelonát. Komoly ellenfelek ellen léptek pályára a csapatok, és nagyon jól helytálltak. Előreláthatóan mindkét gárda TOP10-es lesz. Ahogy tavaly, úgy idén is sok döntetlenre számítok mind a Getafe, mind a Bilbaotól, tavaly 14 alkalommal remiztek mindketten.
Véleméyem szerint ez egy szép nagy X lesz. Tippem: 0-0, 1-1

2019.08.24 16:00

Stenhousemuir-Edinburgh  8,5 több szöglet+Stenhousemuir gólt rúg
Odds:1,76
bet365

A hazai csapat mérkőzésein legtöbbször igen sok szöglet szokott lenni.Ma is hasonlót várok egy dinamikus sok helyzetet kialakitó hazaiaktól.

Premier League - 24 Aug 2019, 13:30
Norwich - Chelsea
2 vagy több gólt szerez - Michy Batsuhayi
@8.00
bet365

Mondhatni kisebb gödörben van a Chelsea alakulata eddig. A Manchester United elleni derby nem igazán volt sok szerencséjük, a kapufa többször se őket segítette, de az a 4 gól az azért túlzás, ennyi nem volt közte. A Liverpool elleni szuperkupa döntőn ismét jó oldalukat mutatták, majd a Leicester ellen kb 15 percet játszottak. Nálam ez a párharc győztese a Chelsea akár tömegtipp akár nem, bár jobban örülnék ha Williant is a kezdőben lenne a másik pedig a tipp alapja Batsuhayi. Ideje Lampardnak valamit előhúzni, mert a gólszerzés eddig nem nagyon megy, Mount labdaszerzős gólján kívűl nem sok minden termett. Michy a Chelsea U23-ban tolta a hétfőn és 2 gólt is szerzett, a tegnapi Manchester City U23 ellen már nem volt a keretben, úgyhogy bizakodásra ad okot, hogy kezdhet ma. Legalábbis a padon ott lesz és kap perceket amikkel remélhetőleg élni is fog.