Napi tippek - Március 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 14, 2019, 00:50:05
Én néztem a végén is a grafikont, a 90. percben, akkor is nulla volt... pontosabban 1, a tizi...  ;D

Nem is oly rég volt egy sri lankai meccs, ott meg a bet365-ös grafika szerint 57 lövés volt a meccsen, abból 23 ment kapura. Az is kb. pont ennyire elképzelhetetlen, de a fene tudja. Mindig van új a nap alatt.

Maldív-szigetek - Sri Lanka
bet365 live felület, mindjárt kezdik

5,5 gól felett @ 12.00

Teljese4n vakon vannak a bukik is, igazából 1,83-as odds ez, mert vagy lesz gólzápor, vagy nem. 3 éve ezen a tornán Maldív-szigetek 5-2-re nyert, és megnéztem, ott 3 éve egyik eredményből nem lehetett következtetni a másikra, össze vissza játszottak mindent. Ez kis tétet megér nektek is, nekem többet is  ;)

Legnépszerűbb tippek szombatra

Felhasználóink körében az alábbi három tipp a legnépszerűbb, melyből egy közel nyolcas szorzójú kombi állítható össze. Ha megtetszettek a tippek, a szelvényt ide kattintva feladhatod az Unibetnél!

Feladom a szelvényt!


bet365 élő, mindjárt kezdik
Seaford-Western STrikers

ausztrál focimeccs

Legutóbb 4-7-es meccset toltak 1-5-ös félidővel, hátha megint potyognak majd a gólok. Egy kis aprót megér

kínai női kézi mindjárt kezdik
bet365 live felület
Anhui jut el először 17-ig félidőben @ 2,20

elvileg tuti, de mostanában elég fura eredményeket látni arrafelé, szóval a téttel azért csak óvatosan

10:45-től
bet365, remélhetőleg lesz live
T-sports - Al KArkh

ázsiai klub bajnokság, kézilabda

65,5 a line meccs előtt, nem kevés
Viszont legutóbb, 2017-ben amikor ezen a tornán volt indiai-iraki párosítás, akkor az iraki csapat 51-37-re nyert
szoktam követni a kézis tornákat, india iazából egészen brutális overekre képes. Picit lutri tipp, nyílván nem ismerjük ezeket a csapatokat, de ha tényleg lesz live, szerintem tudunk majd fogni egy-két zép szorzót, legalábbis ez a terv  :D

Az unibet 2.12-őt ad arra, hogy este a szlovákok ellen minimum 3 lapot kapunk. Háát  ::)

"Ha picit szűrünk, és csak az idegenbeli meccseket nézzük, akkor megtudhatjuk, hogy a 38-ból 25-öt idegenben gyűjtött be csapatunk. A lapok 2/3-át idegenben kapta együttesünk az előző selejtező-sorozatban.

Ha azt nézzük, hogy ez vélhetően kemény meccs lesz, fizikális meccs, sok test-test elleni párharccal, ahol valószínűleg inkább védekezésre leszünk ítélve, nem tűnik rossznak a tippünk. Rossi eleve elvárja a keménységet, nem kell attól tartani, hogy puhányok leszünk. Lehet kikapunk, de hogy kemények leszünk, sőt néha durvák, az eléggé valószínű. Az előző sorozatban majdnem 3,7 lapot kapott a csapatunk átlagban, amikor idegenben játszott. Minél erősebb volt az ellenfél, annál többet..." forrás: fortunaweb.hu

#22 március 21, 2019, 14:41:29, sunik29
Concarneau - Sannois
Today, 21 Mar 2019, 20:00

Ez szerintem egy nagyon unalmas meccsnek igerkezik , nezegettem a statot egyertelmu under, egymassal 3 talalkoztak az is under,  mivel mostanaban a francia nyelvet tanulgatom, igy probalok ovasgatni a csapatok honlapjarol is, ott lattam ,h a hazaiak akik a favoritok (4 szer dragabb az ertekuk a transfermarket szerint) hianyzik serules miatt egy par meghatarozo jatekosuk, legfontosabb a legtobb golt lovo csatar, Andrew Jung 7 gol , es meg egy csatar K.Damessi 2 gol, hazaiak elvesztettek a ket legutolso merkozesuket 1-0ra mindkettot  79 perc utan. Gondolom a hazaiak nyerni szeretnenek de nem tudnak golt loni mert nincs ki,es ha a vendegeknek  sem megy a jatek  miert is menne, (hamarosan matematikailag)de mar fejben ki is estek a bajnoksagbol szerintem, (utoljara November30 nyertek idegenben) A tippem tehat UNDER2 1,90 ert.
https://www.usc-concarneau.com/le-groupe-pour-le-match-face-a-sannois/

Magyar-horvát 1.8, hendikep 3.1.  :(

Kell egy jó tipp? Talán a majom segít!

Az SfGuru márciusi versenyében jó szériát fut oakland23, aki elég színes palettán tolja a tippeket. UFC, spanyol, angol bajnokik és időnként NB1-es írások. Ebben a hónapban még nem hibázott a Premier League terén!

Kövesd te is Oak mester írásait! KATT!


Szelvény ajánló

Felhasználóink körében ezek a legnépszerűbb tippek a mai napra. Svájci győzelem mellett két döntetlen, az örmény-finn és bosnyák-görög meccsek kapcsán. Vajon bejönnek a tippek? Merész szelvény, 25-ös szorzóval!

Szelvény összeállítása az Unibetnél! ITT!