Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 29, 2019, 18:01:37
Bizony, ahogy vmlinuz is írta, a GDPR miatt nem adhatunk ki személyes adatokat (sajnos).

Igen, tudom, de egy próbát megért. :)

na enyém az év első hsz-e :D

#332 január 23, 2020, 10:01:29, SPF Admin
Módosult a fórum szabályzata.

A Sportfogadas.org fórum célja egy olyan közösség építése/fenntartása melynek tagjai segítőkészek, tiszteletben tartják mások véleményét (még akkor is ha nem értenek feltétlenül egyet vele), egymást nem sértegetik (nem provokálnak). Ez egy sportfogadással/szerencsejátékkal foglalkozó szakmai fórum.

1.3. Közösségi érintkezés:

1.3.1 Tiszteld a törvényeket:

Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye a vallási, etnikai és politikai hozzászólásoknak, megnyilvánulásoknak - még burkoltan sem.

1.3.2 Vulgarítás/Trollkodás/Etikus viselkedés

Tartózkodj a vulgáris, csúnya szavakat tartalmazó, mások személyiségét sértő megnyilvánulásoktól. Ezeket cenzúrázzuk, beküldőjét kitilthatjuk.
A trollkodás szigorúan tilos ezen a fórumon. Másnak a kárán örvendeni, csacsiság.
Tiszteld az új tagokat, s légy megértő még akkor is, ha számodra buta kérdést tesz fel valaki. Te is voltál valamikor kezdő.

1.3.3 Önkéntesség vs. sürgetés

A fórum adminisztrátorai és moderátorai önkéntesen végzik a munkájukat. Ha nem válaszolnak gyorsan a kérdésedre, az nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül is hagyják, és általában 24 órán belül érkezik rá reakció. Ha mégsem érkezik ennyi időn belül válasz, akkor ne küldj be sürgető hozzászólást.

1.3.4 Üzenetek a fórumgazdáknak

Az adminisztrátorokat és moderátorokat ne e-mailben vagy magánüzenetben keresd meg a kérdéseiddel, hanem tedd fel azokat a fórumon, hogy mások is tanulhassanak belőle.

1.3.5 Csalás vs. tiszta játék (fair play)

A fórumon szigorúan tilos olyan javaslatokat írni, mely által valakit arra késztettünk, hogy csaljon (pl. több számlával szerepeljen egy adott fogadóirodánál, bármi is legyen a cél). Hasonló bejegyzés a fórumról való kitiltáshoz vezethet.

6. Fórum/chat/weboldal használata

A Sportfogadas.org weboldal/fórum/chat használata teljesen ingyenes, és alapjáraton szeretettel fogadunk bárkit, aki tiszteletben tartja a fent leírt szabályokat.
A Sportfogadas.org üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy megválogathassák a weboldal/fórum/chat tagjait.
A weboldal/fórum/chat használatához szükséges a magyar nyelv ismerete (Google Translate-mentes).

#333 január 31, 2020, 09:59:06, SPF Admin
Tájékoztató!

Annak érdekében, hogy az elkövetkezendőkben még hamarabb megkapjátok az Unibetes bónuszaitokat megkérünk benneteket, hogy az Unibetes azonosító mező kitöltésekor az AZONOSÍTÓSZÁMOTOKAT írjátok be.
Az azonosítószámot megtaláljátok az Unibetre való bejelentkezés után, a jobb sarokban, fent.

Itt tudjátok kitölteni az említett mezőt:
https://www.sportfogadas.org/profil#azonositok

Aki már megadta az azonosítóját/felhasználónevét az nem tudja direkt módosítani, ezért ebben az esetben igényeljétek nálunk privát üzenetben.

Köszönjük.  :cya:

Sziasztok,

A Népszerű tippek tippek listájában szereplő meccsek miért tűnnek el bizonyos időszakonként?

Nem lehet megoldani valahogy hogy ez a lista - függetlenül hogy már elkezdődött/tart/végetért a találkozó vagy sem - folyamatosan látható/elérhető legyen a Sportfogadás tippek oldalon? (Nagy segítség lenne...)

Köszönöm.

Azért tűnnek el, mert már megkezdődött a mérkőzés. Most átállitottam, hogy a teljes napit mutassa mindig.

Még egy kérdésem lenne: mi alapján dől el, hogy melyik tipp a legnépszerűbb?

A leírás szerint "Abban az esetben ha egy adott esemény kimenetelére öt vagy annál több sportfogadás tipp érkezett, akkor ezeket a népszerű tippek részlegnél is megtalálod. A tippek itt rangsorolva vannak népszerűség szerint, s értelemszerűen a legtöbb tippel rendelkező kimenetel szerepel a legmagasabb pozícióban."

Viszont most látok olyat, hogy egy esemény 5 tippel fent van a Népszerű tippek listáján (pl. CSSZKA - Torpedo felett 2,5) , egy másik - ugyancsak 5 szavazattal (Altach - Salzburg, felett 1,5) - nincs, és nem értem mi a kettő közti különbség. Meg lehetne oldani hogy az összes 5 tippet elért fogadás látszódjon?

Köszönöm.

Megoldva, eddig legfeljebb 5 népszerűt mutatott, mostantól be lehet gombbal tölteni a többit is.

Király ötlet volt @Ravemaster02 az újítás, tényleg hasznos. Köszi, hogy meg is valósult! :beerchug:

Nehéz pillanatok, de ezt is átvészeljük! Hogyan tovább?

Március elején még szerkesztőségünkben folyt az egyeztetés, hogy milyen módon ünnepeljük a 15 éves születésnapunkat, közben meg tervezgettük az idei nyarat, annak tudatában, hogy ránk vár(t) számos sportesemény (foci Eb, Olimpia stb.). Majd jött a rémhír: megáll a sportvilág és nem csak. Olvasd tovább

#340 március 25, 2020, 10:34:35, SPF Admin
E-sport a játékkínálatunkban!


Mostantól tippelhettek e-sportokra (CS:GO, Dota 2, Fifa) is játékainkban!  :great:

Sok sikert!  :topbet_125:



Sziasztok! Egy gyors kérdés. Egy hét múlva leszek "ötéves" az oldalon, és ennek apropóján írtam egy rövid (a francokat rövid!) visszaemlékezést, élménybeszámolót. Melyik az a topik, ahol a legkevésbé zavarom ezzel a többi fórumtagot?