Sportfogadas.org Fantasy Premier Leage

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok !

Egy játékra szeretnélek benneteket invitálni, és ha lenne rá igény akkor el is indítanánk a sportfogadas.org keretein belül !
Mint ahogy a téma neve is mondja Fantasy Premier Leage lenne szó.
Akik nem ismerik ezt a játékot röviden elmondanám:
-ki kell választani egy kezdő 11 (a saját csapatodat) az Angol Premier Leage játéks állományából és minden hivatalos forduló után pontokat lehet szerezni annak függvényében, hogy azon a hétvégén igazából milyen jól játszottak a kiválasztott játékosaid a Premier Leag mérkőzéseken!
- igaz, hogy a Premier Leag már javában tart, de a "liga felénél" elindulhatnánk így legalább már látod ki milyen formában játszik a saját csapatánál. (pl. Suarez az első öt Premier Leag mérkőzést kihagyta mégis vezeti a góllövő listát) tehát ez számunkra előny!
Mivel a felület adott a http://fantasy.premierleague.com/ oldalon csak regisztrálnod kell és ott már játszhatsz is az egész világ játékosai ellen.
Én arra gondoltam hogy mivel lehet hozzáadni külön kis csoport közösségeket is így hozzáadhatnánk egy Sportfogadas.org csoportot is  ! és lenne egy úgymond hazai Sportfogadas.org Fantasy Premier Leage :) , és csak azok játszhatnának akik regisztrálva vannak itt az oldalon is. Az egész elszámolást pontozást elvégez maga az eredeti oldal így azzal sem lenne gond, és így egy időben játszhatsz az orginal Fantasy Premier Leage-ben is.

Az év végen az angol bajnokság lezártával pedig nyereményben részesítenénk az elsőket !
Kérlek jelezd itt az oldalon a topicban új hozzászolásként ha részt szeretnél venni a játékban !  pl. így :

- részt szertnék venni a játékban


Ha elegendően leszünk akkor elindítjuk hivatalos formában az oldalon a játékot a hivatalos játék feltételekkel és részletekkel!

u.i.:
-ha nem leszünk elegen a játék nem indul el !
-részvételi szándék lezárásának határideje 2013.december.1. !

Ha az indulás környékén éppen van rá időm, akkor én nevezni fogok!  :)