Napi tipp - Június 17.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 17.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás: VILÁG: Barátságos válogatott-mérkőzés
2019.06.17.  18:00
Tunézia - Burundi

Tipp: első félidő eredménye: Tunézia
Odds: 1.72
Iroda: Unibet

Barátságos mérkőzésen találkozik egymással a két afrikai csapat, de a közép-afrikai kis Burundi nem lehet ellenfele a legutóbbi vébén szereplő Tunéziának. Akkor Tunézia rúgott gólt Belgiumnak, és Angliának is. Legutóbb múlt héten barátságos mérkőzésen győzték le a horvátokat idegen pályán, már a félidőben vezetve. Hasonlóra számítok most is. Az első félidőben megszerzi a vezetést Tunézia.

Copa America
2019.06.17 00:00
Uruguay-Ecuador
Over 4.5 gól
Odds:10.00
bet365

Foci - Gold Cup
Costa Rica v Nicaragua
1. felido 1.5 over
2.25
B Et365

női foci VB 2019.06.17 18:00

Kína - Spanyolország

tipp: total goals under 2.5
odds: 1.57
iroda: unibet

Kína nem egy nagy gólvágó csapat ahogy elnézem, ennek a meccsnek meg komoly tétje is van. Lehetnek még csoportmásodikok, de vereség esetén akár kieshetnek. Ha egyik legjobb harmadikként tovább akarnak menni akkor valószínűleg semmilyen komolyabb kockázatot nem fognak vállalni, legalábbis amíg 0-0 a meccs.
A spanyoloknak szerintem tökéletes lenne a döntetlen, azzal csoportmásodikként simán továbbmennek, a németeket ugyan még megelőzhetik matematikailag ha győznek és a németek meg kikapnak Dél-Afrikától, de erre szinte nulla esély van az erőviszonyok ismeretében.
Szóval nem számítok rá, hogy nagyon egymásnak esnének, harcos, küzdelmes, kevés gólos meccset várok és biztonsági játékot.

Sportág, időpont: Labdarúgás, Svédország, Superettan 19:00
Esemény: Orgryte - GAIS
Tipp: Over 2 gol ahc
Odds: 1,51
Iroda: Pinnacle

Indoklás: Goteborgi derby a svéd masodosztalyban ma este hetkor. Hatodik Orgryte vendegul fogadja GAIS-ot, akik a 12 helyen vannak. Orgryte megtalalta a formajat, hat nyeretlen meccs utan amikor negyszer veszitett most vegre sikerult ketszer nyerni - mig a Syrianska elleni 2:0 nagyon varhato volt, a masik gyozelem a harmadik IK Brage otthonaban kellemes meglepi volt, jo eredmenynek szamitott. Orgryte egy offenziv csapat, ma is szamithatnak a legjobb csatarukkal a hatgolos Gustav Ludwigssonnal. Ma nem lep palyara a haromgolos csataruk Victor Sköld aki serult, mig a hatvedjuk Hannes Sahlin buntibe van sarga lapok miatt.
GAIS ket vesztes meccs utan van. Ket nehez meccsuket idegenben nehez ellenfelekkel jatszottak - eloszor a masodik Mjälby majd az elso Varbergs verte meg oket 2:0 illetve 2:1 re. Igy nem mondanam hatalmas szegyen, inkabb motivalo pofonnak neveznem. Niclas Andersén hatvedjuk ma mar palyara lephet, de Emil Wahlström hatved indulasa ketseges.
Hazai csapat a favorit ebben a merkozesben, ahogy emlitettem, ofenziv jatekukrol hiresek, 17 golt rugtak, 12 kaptak 12 meccsben, szoval ma ugy erzem az OVER 2 gol jo tipp lehetne. Plane akkor, ha a vendegek is tudnak lonni egyet. Sok szerencset memberek!

Sportág, időpont: Tenisz, ATP Queens 16:00
Esemény: Norrie - Anderson
Tipp: Norrie
Odds: 3.50
Iroda: WilliamHill
Indoklás: Norrienak ez nagy lehetőség hazai pályán. Kapta ő már el Kyrgiost, Coricot, vagy Tsitsipast. Anderson hosszú 2 hónapos kihagyás után van, és már nem biztos, hogy képes hozni a korábbi szintet.

Labdarugás, U21 EB
2019.06.17. 21:00
Németország-Dánia
Tipp: Németország nyer
Odds: 1,57
Bet365

 Tennis » France » Blois Challenger Men »
17 Jun 2019, 11:30
Cornut-Chauvinc A. - Torebko P.
tipp: Cornut-Chauvinc A -1,5 szett
odds: 3,5
iroda: Marathonbet
indok: a  19 éves futures szintu francia Cornut-Chauvinc   ma  Francia salakon lép pályára. Ellenfele a német Torebko P., aki jobb játékos, de szerintem nem ilyed meg egy jo oddson kikapni. Ma is hasonló fellépést várok
tippem 2:0 szettere a hazai javára

női foci VB 2019.06.17 18:00
Dél-Afrika N - Németország N
tipp: Vendégcsapat gólszám 4,5 felett
odds: 3.90
iroda: unibet

Nincs nagyon egy súlycsoportban a két csapat.Nem kockáztatok nagyot,ha azt mondom hogy a németek nyeri a mérkőzést,és ezáltal a csoportot is.
Felszabadult örömjátékra számítok,ahol a németek verhetnek legalább 5 gólt. A spanyol csajok 3-at lőttek a Dél-Afrikai csapatnak,de mind a 3-at a második félidőben.Kis koncentráltság mellett meglehet az 5 dugó könnyedén.

női foci VB, 21:00
Dél-Korea - Norvégia

Tipp: Norvégia kapott gól nélkül nyer
Odds: 2.73
Iroda: 1xbet

A csapatok közti különbséget nem nagyon kell bizonygatni. A norvégok 3-0-ra rendezték le Nigériát, majd megizzasztották a franciákat is... Eközben az ázsiai hölgyek lőtt gól nélkül, 6 kapott góllal és szerzett pont nélkül szerénykednek a csoport végén. Ha gólparádé nem is lesz, én egy 2-3 gólos laza norvég sikert várok, komolyabb Dél-koreai helyzetek nélkül.

Labdarúgás
Női mérkőzés
Moldova-Törökország
4.5 gól felett
4.6
Unibet

Három nappal ezelőtt már játszottak egy meccset, két góllal nyertek a törökök. Nagyon nagy mezőnyfölényben voltak a vendégek, tudom, mert a 28. percben 0-0-nál 1.66 volt az odds a 4 gólra(három gólba kellett meccs előtt megtéve 1.55-ért). Moldova nemcsak férfi szinten gyenge, hanem női szinten is bele szoktak szaladni a "késbe". Ma is ezt várom.

Sportág, időpont: Tenisz / ATP / Halle 13:30
Esemény: Pierre-Hugues Herbert - Gael Monfils
Tipp: 30,5 játék felett
Odds: 3.65
Iroda: unibet
Indoklás: a füves pálya mindig jó alapanyag egy hosszú adogatópárbajra, pláne, ha még a játékosok is alkalmasak rá. Mindketten jól adogatnak, ráadásul Monfils képes akárkivel indokolatlan, háromszettes csatákba bonyolódni. Idei két füves meccse Kudla és Johnson ellen 38 illetve 37 játékot hozott, így szerintem adja magát ez a tipp, könnyedén összejöhet 31 játék.

WTA Mallorca 14:00
Siniakova - Van Uytvanck
26,5 game felett
3.4
unibet

Siniakova egy hisztis kiscsaj aki kb nem tud rovid meccset jatszani, iden nagyjabol 40% -ban harmadik szettre van szuksege, fuvon egy eve nem jart. A belga rusnyasag (akinek minden harmadik meccse szinten harom szettes) a Garros ota mar harmadik tornajat kezdi a boritason, nyert is meccseket, de ket fiatal megallitotta. A szervaja megvan hogy jo legyen fuvon, a kicsit "rozsdasabb" cseh lanyt itt el is kaphatja, de abban nagyobb erteket velek hogy hosszu, beteg merkozes lesz ez. 

ATP - EGYÉNI: Halle (Németország), fű - 1/16 döntő
17.06.2019 15:00

Sousa j. -Hurkacz H.
Tipp:j sousa 2-1 nyer
Odds: 5
Bet365


Nagyon jó játékosok, kimagasló formában, Nem jatszottak még sokat füvön  ezért kemény meccs lesz