Napi Tipp - Június 23.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 23.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!

Labdarúgás   Australi  NPL NSW
2019.06.23.   9:00

Hakoah Sydney - Marconi Stallion
Tipp:Mindkét csapat gólt szerez:igen
odds:1,53
Unibet

Eddig 4-szer találkoztak egymással a csapatok és mind a négyszer betaláltak egymásnak.A 12.helyezet a 9. helyezettel találkozik.Szerintem folytatják a sorozatot és most is betalálnak egymásnak.A tippem:mindkét csapat gólt szerez.

Labdarúgás:  VILÁG: Barátságos mérkőzés
2019.06.23.  11:00
Dunajska Streda -Sosnowiec

Tipp: gólszám: 5.5 felett
Odds: 4.40
Iroda: Unibet

A  szlovák  és a lengyel alakulat még nem  találkozott egymással, de mindketten szeretnek gólzáporos barátságos mérkőzéseket játszani. Példa erre a Dunajska Streda 6:3-as tegnapi győzelme a Somorin ellen, valamint a Sosnowiec tavalyi 4:2-es meccselése a Znojmo-val. Hat gólt várok a találkozón.

ATP Queens
Feliciano Lopez - Gilles Simon
Lopez
1.53
bet365

Ez egy kicsit wishful thinking, amennyi melot beletett ebbe a hetbe (paros es egyeni donto, tegnap tobb mint ket meccset jatszva) nem lenne szep az elettol ha Lopez vereseget szenvedne. Az egyik legjobb fuves specialista a spanyol, es nagyon jo a merlege Simon ellen, ezen a boritason 4-0. Bar haromszor is a kieses szelerol tancolt vissza, Simon meg tobbet toltott a palyan, mind a negy merkozese donto szettes volt, stilusa miatt raadasul fizikalisan megterhelobb csatakat vivott, fokent tegnap Medvedevvel. Az utobbi hetekben hatfajdalmak gyotortek, nem is igazi fuves meno, csoda hogy itt van. Nem szabadna elvesziteni Feli.

Marokko v Namibia
4.5 over
8.5
Unibet

Marokko egyik kedvenc ellenfelevel meccsel, utolso 5 meccsuket megnyertek Namibia ellen, ezeken 14 golt lottek, 2, 3, illetve 4 golos gyozelmeik is voltak, raadasul Namibia azon kevesek koze tartozik, amely meg vesztes meccsen is betalal, minden adott a torna leggolzaporosabb 90 percehez.

Tenisz, ATP Halle
2019.06.23. 13:00

Federer - Goffin
22.5 jatek felett
2,18
unibet

Goffin ismet jo formaban jatszik, foleg fuvon meglepo ez a jo teljesitmeny amit nyujt eddig, a Garroson Rafa bajszat is meghuzgalta abban a bizonyos harmadik szettben amit meg is nyert ellene, azert ebben a korban mar Roger sem erinthetetlen, Bautista es Tsonga is nyert ellene egy szettet a heten, akar a szettre is eselyesnek tartom a belgat, viszont ez a tipp ket szorosabb jatekkal is jonne, szerintem itt egy kicsit elcsusztak a line-ok...


Marokkó-Namíbia
AFCON 2019 foci
Tipp: 5.5 gól felett @ 21,00 Unibet

2008-ban, amikor a namíbiai csapat főtáblára került, Marokkóval kezdett, és az 5. percben már 2-0-ás hátrányban volt. A Vége 5-1 lett Marokkó javára. Marokkó tele van támadó felfogású játékossal, és ugye ebben a csoportban Dél-Afrika mag az elefántok vannak, így Marokkó srácai akkor teszik jól, ha itt frankón pozitívba teszik a gólkülönbséget, és akkor még két szűk zakó is továbbjutást eredményezhet. Namíbia egyébként is sűrűn játszik gólgazdag meccseket AFCON főtáblán, a hatból négyszer jött a 4,5 over, 4-1, 3-3, 4-3, és 5-1 is volt.
1998-ban például a 3. csop.meccsen elég szépen bundáztak a srácok a 21. percben Dél-Afrika már a 4. gólt gurította. Már két marokkói gól is 1,60 körüli szorzót fizet, én picit nagyobbat álmodok, ha kijön a lépés Ziyechéknek, ha Namíbia is akar focizni, itt bizony tényleg láthatunk egy komolyabb gólzáport. Egy ellensége van a tippnek, ez pedig a meleg.

kerékpár Tour de Suisse, 9. szakasz 12:10

tipp: Rui Costa nyeri a szakaszt
odds: 9.00
iroda: unibet

Utolsó szakasz a svájci körön, nyilván mindenki fáradt. Egy rövid, de emelkedőkben gazdag szakasz lezs ez. Leginkább az várható, hogy az esélyesek egymást figyelik, Bernalt ugyan aligha lehet megverni ezeken a hegyeken mert a legjobban megy hegyre az egész mezőnyben, de lehet megpróbálja azért betámadni Mas pl.
Legvalószínűbb hogy amíg az összetett esélyesek egymást figyelik elmegy egy szökés és senki nem is nagyon fogja üldözni jelen helyzetben. Hemzsegnek a potenciális esélyesek akik szökésből nyerhetnek ma, találunk vagy 15-20 embert aki simán megnyerheti. Én Rui Costát tudom elképzelni esetleg mert itt olyan ember nyerhet akinek összetettben nagy hátránya van ergo nem mennek utána a többiek ha szökésben van, jól megy hegyre viszonylag ha nem is hegyimenő mert ma azért 7-8%-os, hosszú, 10 km feletti emelkedők lesznek, és végül, mivel majdnem biztos hogy többen érkeznek be egyszerre a célba a szökevényekből, nem árt ha jól is sprintel. Ezeknek a kritériumoknak Costa megfelel, így az egyik esélyes ha bele tud keveredni a szökésbe.

Africa Cup of Nations - 23 Jun 2019, 16:30
Morocco - Namibia
Namibia büntetőlapjai 1.5 Felett
@1.66
bet365

Namíbia elég csúnya csoportba került, Marokkón kívűl Dél-Afrika és Elefántcsontpart van még ott. Valószínűleg borítékolható a 4. hely számukra és a három "nagy csapat"-nak kötelező lesz a 3 pont ellenük. Marokkó titkos esélyes sokak szerint, Ziyechéknek annyi a gondjuk, hogy elég rossz formában vannak, viszont egy jó kezdéssel lendületet vehetnének. Gondolkoztam, hogy Marokkó 2 gólt fog lőni, de formán kívűliség miatt, ha esetleg szenvedősre vennék a figurát, inkább a darálás mellett döntöttem, hisz amíg 0-0 az eredmény addig biztos keményen fognak játszani a Namíbiaiak.

Marokkó-Namíbia
Africa Cup of Nations
Tipp: Lesz öngól a meccsen
Odds: 13,00
fogadóiroda: bet365
Kezdés: 06.23. 16:30

Többen sok gólos mérkőzést várnak, ahogy olvasom, ezért most megkockáztatok egy jól fizető öngólt. A legutóbbi bajnokságon összesen kettő volt (nem sok), de Namíbia azon nem vett részt. Ha valóban sok-gólos mérkőzés lesz, egy öngól is beférhet. Namíbia egyébként sem tartozik a jobb csapatok közé, nagyobb esély van rá, hogy valamelyik játékosa saját kapujába talál be.

Labdarúgás
Copa America
Katar-Argentína
1.f.i. pontos eredménye 0-2
6.00
bet365

Katar a következő vébé házigazdája(???), eddig nem vallott szégyent a tornán. Ma még akár tovább is juthatnának, de nagyon nehéz lesz Afiféknak.
Kedvenc játékosom "Batigol" volt, azóta Argentína a kedvenc csapatom. Azonban ez a csapat egy nagy lópikula. A sajtó már megint kicsinálta őket, de mára azért remélem összekapják magukat. Ha nem akarnak megint a vébén látott Nigéria elleni meccshez hasonló izgalmakat, akkor félidőre megnyugtató előnyt kell szerezni.

ATP - EGYÉNI: Antalya (Törökország), fű - 1/16 döntő
23.06.2019 16:10


16:10
Sousa J. (Por) Sonego L. (I
Tipp: sousa nyer
Odds:1.44
Bet365

A legjobb játékos lép pályára, sima győzelem lesz

Labdarúgás, Copa America
2019.06.23. 21:00

Katar - Argentína

Tipp: Agentína 2.5 gól felett
Odds: 2.10
Iroda: Bet365

Argentína továbbjutásához muszáj nyerniük, ha nem szeretnének matekozni és izgulni. Vannak az argentin keretben olyan játékosok, akik tudnak egyszer-egyszer villani, nem egy szint a két csapat. Ha gyorsan betalálnak a vendégek, akkor bedarálhatják az ázsiai együttest.

Labdarúgás, USA, MLS
2019.06.23. 23:30
Colombus Crew-Kansas City
Tipp: 4,5 gól felett
Odds: 6,40
Iroda: Unibet

Egész jó oddsot adnak az 5 gólra ahhoz képest hogy az MLS-ben nem ritka az 5-6 gól. A hazaiak meccsei nem annyira gólgazdagak, ám a vendégek 15 meccsén 53 gól született, 26:27 arányban. Úgy gondolom kapni fognak ma 3 gólt, de rúgnak legalább 2-t.

MLB, Baseball
Chicago Cubs-New York Mets
2019.06.23. 20:20
Tipp: Chicago Cubs-1,5 (azaz legalább 2-vel nyer a Cubs)
Odds:3,15
unibet

Indoklás: A Cubs-t nagyon elverték tegnap,és előtte is kikapott a New York Metstől. Ma Hamels lesz a Cubs kezdő dobója, aki majd helyre teszi itt a dolgokat.A Cubs az NL tabellán 3. helyen áll, a Mets a 11. Úgy gondolom, hogy ma végre a Cubs visszatér a helyes ösvényre, és behúzza otthon a győzelmet, legalább 2 ponttal.