Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


vmlinuz: köszi a figyelmeztetést, igen az az én nevemen van :) csak nincs hozzá dombornyomott kártyám.. :S

Hali egy kérdésem lenne...

Na töltök fel pénzt a Moneybookers re a sajátra. Onnan én másnak a sportfogadás számlájára akarok befizetni Lehetséges ez?
Mert egyik jó barátomnak  kellene feltenni rá pénzt. Ha ismerem a belépési adatait .
akkor csak annyi hogy belépek az övével és számlám/befizetés  Moneybookers  ugye az én email em és az összeg ...amennyit akarok
és mégy egy kérdés mennyi idő alatt érkezik meg neki?

Köszönöm a választ előre is.....

Inkább ne. A barátod is nyisson egy moneybookers számlát, majd te küldj a tiédről pénzt az ő mb számlájára és azzal töltsön fel.

Idézetet írta: Szekely Dátum szeptember 07, 2010, 10:19:47
Hali egy kérdésem lenne...

Na töltök fel pénzt a Moneybookers re a sajátra. Onnan én másnak a sportfogadás számlájára akarok befizetni Lehetséges ez?
Mert egyik jó barátomnak  kellene feltenni rá pénzt. Ha ismerem a belépési adatait .
akkor csak annyi hogy belépek az övével és számlám/befizetés  Moneybookers  ugye az én email em és az összeg ...amennyit akarok
és mégy egy kérdés mennyi idő alatt érkezik meg neki?

Köszönöm a választ előre is.....

Úgy van ahogy vmlinuz mondja! Kivéve....
Ha neked nincs számlád annál a sportfogadó irodánál, ahova a barátodnak kell feltölteni, illetve nem is tervezel ott számlát nyitni, akkor feltöltheted az ő számláját a te mb-ről! Ugyanis nem kritérium (az általam ismert helyeken) a számlanyitásnál megadott ímélcím egyezősége a moneybookers-essel. Persze lehet, hogy a barátod ott regisztrált ímélcímét ajánlja fel elsődlegesen, de az átírható. Magyarán ha az iroda nem tart téged nyilván, illetve az mb-edet semmilyen szinten, akkor tölthetsz fel másnak. Viszont amikor először feltöltessz, onnantól a te mb-s ímélcímedet a másik személyhez fogják kapcsolni. Így ezt csak abban az esetben tedd, ha te soha nem fogod használni más számlánál annál az irodánál az mb-et! Különben később kellemtelen lesz amikor zárolják a számládat, vagy egyébb szankcióhoz folyamodnak. 
A művelet 1 percenben belül meg van. És a pénz is rajta lesz a végére.  ;)

tehát akkor jobb ha elküldöm neki  pénzt az ő MB-jére . mert ahogy nézem van neki de az kiderül az utalásnál amikor küldöm neki hogy léátező felhasználói mail. Köszönöm szépen a válaszokat:)

na akkor az én MB-m már verifi -ve van. tehát aktív. feltöltöm a 8800 HUF ot.
ezt bepipálom  I will use the money deposited with this credit/debit card for GAMING purposes [?]
kitoltom a cvc stb.  next gomb rajta a pénz
a számlámon majd .
send money opció

Recipient's email address: *email címe

   
Amount: *    összeg
Currency:   valuta az dollár lesz

Email subject:     
An explanation note:ezeket nem fontos kitolteni

Optional services:

Scheduled / recurring payments (monthly rent, standing order...)  [?]
Subscription Period:    
Execution day:    
First execution:    .
Last execution:    .

Escrow (receive the good you purchase before payment is released) [?]
Product Description: *    
Shipping method: *    
Additional Information: *
(max 150 characters)    
Product Price: * [!]    
Shipping cost: * [!]    

I do not pay any shipping cost.
* Mandatory field
ezeket sem
majd next
kiírja hogy létező
és már át is ment neki
utánna ő vagy én már be tudom neki fizetni az ő MB jé ről:)

de ha nem így csinálam akkor ha az enyémről töltök fel direktben az én Mb ről akkor csak ennél az irodánál nem használhatom a Moneybookersemet?

Idézetet írta: Szekely Dátum szeptember 07, 2010, 11:46:23
de ha nem így csinálam akkor ha az enyémről töltök fel direktben az én Mb ről akkor csak ennél az irodánál nem használhatom a Moneybookersemet?

Így van. Csak ennél nem. Illetve lehet, hogy használhatod itt is, de nagy a valószínűsége, hogy kiszúrják. Ha pedig párhuzamosan mindkét számlához használjátok, akkor biztos. És annak következményei lesznek...

A folyamatot nem tudom fejből, de csak annyi, hogy milyen ímélre küldöd, mennyit, milyen valutában. Mást nem szoktam kitölteni. Illetve még válaszolok az ellenőrző kérdésre a végén (azt hiszem születési dátum kell). Ennyi.

itt a sportingbetnél csak a visa electront meg a mastercardot használom akkor elméletileg tölthetek fel neki a mb ről..

Persze. Azt már nem látják, hogy te mivel töltöd fel az mb-et... Elkönyvelik, hogy a barátod használja azt az mb-t amivel töltessz neki és ameddig a sportingbetnél másnál nem látják ugyanazt az ímélcímet, addig okés.
De vissszakanyarodva az elejére: a legjobb az lenne, amit vmlinuz mondott. Azt tiszta ügy lenne!

Elmesélek egy esetet ami pont tegnap történt velem,ami szerintem rávilágít hogy mennyire veszi komolyan a moneybokers a cím egyezését.
Egyik legnagyobb pokersitera akartam depozni,kb 6szor probáltam de nem sikerült sehogyse,valami szöveg jött hogy valami nem egyezik. A pokersitenál nem volt kötelező megadni a megyét,beírtam és így már elfogadta a moneybokers.
Elég sok depon vagyok túl,de még ilyennel nem találkoztam,szóval okosan  :nu:

Három e-mail cím van hozzárendelve a Moneybookers accomhoz, a kérdésem pedig az lenne, hogy ha például Expektről a [email protected] email címemre kérem a kifizetést, akkor utána a [email protected] címemről be tudom fizetni ezt az összeget egy másik irodába? Bár gondolom igen, de mivel még nem volt módom ezt kipróbálni, ezért inkább kérdezősködök  :D

#42 szeptember 14, 2010, 08:18:38, benson
Idézetet írta: dynand Dátum szeptember 14, 2010, 01:53:04
Három e-mail cím van hozzárendelve a Moneybookers accomhoz, a kérdésem pedig az lenne, hogy ha például Expektről a [email protected] email címemre kérem a kifizetést, akkor utána a [email protected] címemről be tudom fizetni ezt az összeget egy másik irodába? Bár gondolom igen, de mivel még nem volt módom ezt kipróbálni, ezért inkább kérdezősködök  :D

Szerintem igen. Az a lényeg, hogy az Expektnél a [email protected] legyen a nyilvántartott címed, míg a másik irodánál (ahová feltöltesz) a [email protected]

#43 szeptember 16, 2010, 13:14:40, csibulka
sziasztok,láttam hogy itt elég élénk beszélgetés folyik a moneybookersről ezért gondoltam regisztrálok és kérdezek! szóval kábé két hete az egyik ismerősöm venni akart a neten egy laptopot és meg is állapodtak már az eladóval,teljesen megbízható figurának tűnt! és az ismerősöm elkövette azt a hibát hogy előre utalta az árát moneybookersen és azóta is hiába várja a laptopot! itt elég egyértelműen az ismerősöm a hibás mert nem szabad előre utalni, de ha feljelentést tesz a rendőrségen akkor szerintetek van arra esély hogy a moneybookers kiadja a rendőröknek az email címhez tartozó adatokat? tehát a számla tulajának nevét meg címét, mert csak az email címét ismeri az elkövetőnek. vagy ahhoz már nemzetközi feljelentés kell? ti hogy látjátok? előre is köszi

emailváltásról egy másolat+mb számlatörténet.
ennyi sztem elég kéne,hogy legyen