Online Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Teljesen életszerű. Ahogy a 10+os tapadasok pl a roulettben.

Őszintén remelem nem martingaleztel es nem is martingalezel, mert az tuti bukó, pont ezek miatt.

Igazából nagy mákom volt, mert amikor ebbe a játékba beléptem már 14x nem volt Vendég + jött a CC. Mondtam magamban, hogy most akkor jön a Vendég. És bejött. Sajna tök mindegy, h Martingale vagy sem. Aki 1x kaszinózik, az tuti bukni fog. Egyébként van ilyen topic a SPF-en?

Nincsen, nem remlik hogy lattam volna.

Amugy nyilvan a hazelony miatt hosszutavon a legtobben minuszban vannak a kaszinoban, de nem mindenki. A legtobb amit tehetunk hogy figyelünk, es olyan jatekokon jatszunk ahol a hazelony a leheto legkisebb. Mint pl a tied, vagy baccarat, vagy optimalisan jatszott blackjack. Vagy pl nem jatszunk ket 0s roulettel, hanem csak egy 0sal. A slotok kozul meg olyanokkal szabad jatszani ahol az RTP 96%felett van.

Idézetet írta: 13131313 Dátum augusztus 27, 2020, 23:56:37
Igazából nagy mákom volt, mert amikor ebbe a játékba beléptem már 14x nem volt Vendég + jött a CC. Mondtam magamban, hogy most akkor jön a Vendég. És bejött. Sajna tök mindegy, h Martingale vagy sem. Aki 1x kaszinózik, az tuti bukni fog. Egyébként van ilyen topic a SPF-en?

Nyithatsz nyugodtan neki egyet, ha szeretnél.

Aki holnap Pecsen jar vagy Gyorben az latogasson el a kaszinoba, az elso 600embernek 10kt adnak a belepeskor, ingyen. 5k zseton 5k ticket.

*Pecsen biztosan van ez, de gyaniton Gyorben is mert ugyanaz a kaszino.

Nincs kockazat, szep, hangulatos, klimatizalt hely. Olcso piakkal.


Talan kozuletek nehanyan,akik kaszinoznak online is, talalkoztak mar a cryptokaszinokkal.

Elkepesztoen felfutoban vannak, de kezd kiborulni a bili es kiderulni mi folyik a hatterban. A lenyeg roviden, offshorecegek működtetik,adozatlanok, nincs kyc, nem reagalnak a panaszokra stb.
Kb mindegyik Cuaracaoba van bejegyezve, ez sokat elarul. Az Usaban nagyon nepszeruek, streamerek nepszerusitik oket, akik az oldal penzen jatszanak. Csak hogy pl a kyc miatt 18alattiak is jatszanak, nem egy nem ket video van youtubeon pl.

A metódus a kovetkezo. A befizetesek cryptoban valodiak, igy a streamerek nyugodtan mutogathatjak a befizeteseket, abba nem lehet belekotni hogy igazából fakemoneyval jatszanak vagy az iroda csak ugy jovairja nekik. Azonban azok a penzek amiket befizetnek az irodatol jonnek. Az iroda pl az etherumos walletjabol kuldi tovabb a streamereknek, akik ezt a penzt fogja befizetesre hasznalni. Aztan elkezd jatszani, 25000dollaros bonuszokat vesznek, millios bonushuntingot tartanak, vagyis szepen becsapjak es becsaljak a gyanutlanokat.  Aztan ha esetleg nyer a csavo akkor kifizetik a cryptot, de az visszakerul kesobb az irodahoz, vagy azt hasznalja kesobb ujra befiezetsre es vegul nyilvanel lesz bukva igy ujra az iroda walletjan lesz minden.

Hog miert eri meg?

Hat a szabalyozatlan piac es a kyc hianya miatt az usaban nepszeruek. Ott ahol van legalabb 2varos amit a szerencsejatek miatt ismerunk, elkepzelhetjuk mennyire fuggok az emberek. Allitolag a roobetnek, az egyik legnagyobb crypto kaszinonak havonta tobb millio dollar a nyeresege.

Természetesen a roobet mindig kifizet. Igy a legalitas latszatat keltik. Nincs szukseguk arra hogy ne fizessenek ki parszaz vagy ezer dollart, a profitjuk igy is biztos.. slotonkent atlagosan minden eljatszott 1millio dollar utan  van vagy 40000dollar hasznuk. Es ez egy slot..Azonban teljesen szabalytalanul mukodnek. A streamerek meg osszejatszanak veluk.


Most kezd felszinre jonni a dolog, egy 6reszes leleplezo videosorozat keszul ahol bemutatjak a mukodest. Nagyon erdekes.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 12, 2021, 06:38:38
Most kezd felszinre jonni a dolog, egy 6reszes leleplezo videosorozat keszul ahol bemutatjak a mukodest. Nagyon erdekes.

Nyugodtan megoszthatod a videót, ha van ilyen.  :cya:

Itt az elso resz. Van hozzá angol felirat

https://youtu.be/EbYLxrM5NdU


Masodik reszben mutatjak hogyan kuldi a roobet a streamereknek a penzt etherumban amit befizetnek aztan..


https://youtu.be/h58ijoERfgg

Akinek lenne nagyjából 2 szabad perce, megkérném, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet. Tényleg nagyjából 1-2 perc. Köszönöm szépen előre is. :ok:

https://bit.ly/31s7HJa