naxosz naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Néha gondolkodom hallgassak e a megérzéseimre.Sokszor a fejemet verem a falba,hogy nem raktam meg,viszont sokszor jól járok.Talán önellenőrzés céljából is hasznos ha néha visszanézem mit csináltam volna rosszul vagy jól a fogadásoknál.

A mai nap a Szlovén-Svéd kézilabda meccset néztem.Azért mert a szlovénok jól kezdtek és megverték a dánokat azért nem léptek elő a mérkőzés esélyeseivé.A svéd győzelemre már majdnem 1,5 az odds.Ha pedig 2,5 gól különbséggel nyernek a svédek akkor sok helyen 2x pénzt fizet.A mai napra talán ez a tippem,hogy a svédek 3-4 gól különbséggel nyernek.Bár idáig nem találtak a kézis tippjeim.

Hát tegnap sikerült eltalálnom a mérkőzés kimenetelét.Mára egy focimeccsen agyaltam. A Rayo-Real Madrid mérkőzésen. A napi tippbe is ezt raktam.Mivel egyik csapat sem a legerősebb felállásban szerepel, szerintem 2,5 gól felett lesz a mérkőzésen és mindkét csapat gólt szerez.A madridiak védelmében sosem bíztam igazán ,mindig bennük van egy kapott gól bárhol játszanak.Az más kérdés ,hogy többet lőnek általában az ellenfelüknél.

Tippem: 2,5 gól felett és mindkét csapat gólt szerz.
Odds 2,37
Iroda bet 365

2 sikeres tipp után,talán jön a 3. is.  ;)  A mai napra a Wolfsburg-Dortmund meccset néztem ki. A vendégek 1,5 gól felett lőnek tippet. A dortmundnak mostanában jól megy és igyekszik tartani a lépést az élmezőnnyel.A hazaiak is tudnak bátran támadni és így sokszor van rés a védelmükön.Persze mindkét csapat szeretne minél előbb végezni és ehhez a nagyobb riválisokat verni kéne nekik.Jó focit várok és jó pár gólt.

Tipp: Dortmund 1,5 gól felett
Odds : 1,90
Iroda bet 365


Torino-Sampdoria mérkőzésre fogadok ma.Kicsit kockézatos ,de az odds miatt nem tűnik lehetetlennek.A Samp két mérkőzés óta nem lőtt gólt talán ma betalálnak,de a győzelmet nem hiszem,hogy megszerzik.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez és nyer a Torino
Odds: 5,00
bet 365

Ma a Vasas-Mezőkövesd mérkőzést néztem ki. Szerintem mindkét csapat szerez gólt.Igazi kiesési rangadó.Ha valaki betalál, a másik csapat biztos próbál egyenlíteni.Ezért gondolom,hogy talána tippem ülni fog.

Mindkét csapat gólt szerez.
Odds: 1.95
bet 365





Usa-Wales
Mindét csapat gólt szerez
Odds :2,00
Bet 365

Borzalmas mérkőzései voltak a csapatoknak a Vb előtt.Talána bizonyítási vágy bennük lesz és ha nem is élvezetes,de egy 2-3 gólos mérkőzést láthatunk.

Labdarúgó Vb
Dél Korea-Portugália
Tipp : Mindkét csapat gólt szerez
Odds : 1.90
bet 365

A koreai csapat egy -két gyors elfutásában benne van a gólveszély.

Akárcsak a délutáni meccsen, itt is sok gólt várok és szerintem mindkét csapat betalál.
 Tipp : 2,5 gól felett és mindkét csapat gólt lő.

Anglia-Szenegál
Tipp 2,5 gól felett

Talán jön a szokásos 2,5 gól ami szinte minden kieséses szakaszban lévő mérkőzésekre jellemző.

Spanyolország-Marokkó

Tipp : 2,5 gól felett

Elég biztosan hozzák a csapatok ezt a 2,5 gól feletti átlagot a nyolcaddöntőkben.Remélem mai is ez a tipp fog ülni és a szorzója sem rossz sok irodánál.

Real Madrid N-Chelsea N
Bajnokok Ligája Női
08.12.2022 21:00
Labdarúgás
Tipp : Mindkét csapat gól lő
Odds : 1,68
 
Néha megnézek női meccseket is. Ma úgy gondolom mindkét csapatban benne van a gól.

Idézetet írta: naxosz Dátum december 08, 2022, 20:11:43Real Madrid N-Chelsea N
Bajnokok Ligája Női
08.12.2022 21:00
Labdarúgás
Tipp : Mindkét csapat gól lő
Odds : 1,68
 
Néha megnézek női meccseket is. Ma úgy gondolom mindkét csapatban benne van a gól.
Csak jött ez a tegnapi tipp ;)

KOSÁRLABDA
EURÓPA: EUROLIGA
Zalgiris Kaunas-Anadolu Efes
Tipp : Pontok száma 155,5 felett
Odds : 1,68

Szerintem több pont is lesz a mérkőzésen,de ezt találtam biztonságosnak. Bár mindig borulhat a papírforma. A litvánok legutóbb kikaptak otthon,most sincs sok esélyük,de gondolom nem akarnak defenzív játékot játszani.Ezért gondoltam a sok pontra.

La Liga 2
Labdarúgás
La Palmas-Albacate
Tipp Las Palmas 1,5 gól felett
Odds : 2,00
Bet 365