Várda64 2015-ös tippjei és a VÁRDA SE hírei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


B.Ú.É.K. Sporttársak!

Ideje itt is kezdeni az esztendőt. Két megérzés tippel nyitok:

Felett 4.5    Real Sociedad v Barcelona
(Mérkőzésen kiosztott büntetőlapok száma)       2.00    
Felett 2.5    PDC Világbajnokság 2015 - Anderson v Taylor
(Első szett 180-as dobásai)    2.20
   

Eredő odds: 4.40


Egy baszk-katalán párharcban bőven benne van a sok lap.

A darts tipp csak úgy jött. Két olyan zseni tolja a mai döntőt, hogyha akarják az első legben megcsinálják a hármat.


Mai szelvényem:

Pardubice +0.0    Pardubice v Vitkovice 1.85    
Felett 5.5    Juventus v Inter Milan (Mérkőzésen kiosztott büntetőlapok száma) 2.00
Eredő odds: 3.70


Cseh korongból a Pardubicét szoktam néha játszani, ma jó esélyt látok a győzelmükre.

Már délután is szépen szórták a lapokat az olaszoknál...

A korongot "benéztem".  :noway:

Mai tippek:

Felett 2.5    Valencia v Espanyol  (Összesített gólok) 1.80    
Felett 0.5    Atletico Madrid v Real Madrid (1. félidő gólok) 1.40
Eredő odds: 2.52


Ma a gyakoriságot favorizáltam.
Első tippet erősíti, hogy az Espanyol elég gólerős az utóbbi időben vendégként.
Tico-Realon várhatóan sok lap lesz, de a 7 lapért kínált 1.72 nem érte meg számomra, így maradtam a párharcban gyakran előforduló első félidei gólnál.

Elég a tegnapi eredményekre egy pillantást vetni és máris gyanússá válik, hogy ez a tipp miért nem jött le.  :noway:
Idézetet írta: Várda64 Dátum január 06, 2015, 17:55:22

Pardubice +0.0    Pardubice v Vitkovice 1.85    

Ma a Fiúval egy komolyabb Mixet löktünk össze. Az én csapatom az Ipswich az övé a Watford.

136. Ipswich - Derby County  H    2.44
144. Huddersfield - Watford  V  2.44
158. Guingamp - Lens H  1.90
190. Sassuolo - Udinese H    2.08


Feladva : 3/4
Tét: a Skandin nyert 1200HUF azaz 300HUF/szelvény.

"Becsengettem" ma az egyik kedvenc irodámba. Ha már arra jártam egy szelót összehoztam egy kis apróért. Lásd a csatolmányban!  ;)

A ma délutáni gólokért a bet365-höz látogattam:


Még kettőt szunyálunk és kezdődik!


A tegnap megtartott, immár hagyományosnak mondható szurkolói ankéttal Kisvárdán is hivatalosan megkezdődött a 2014/2015-ös bajnokság tavaszi szezonja. Az ankét rangját emelendő egy országos kereskedelmi TV csatorna az RTL Klub stábja is forgatott az eseményen. Remélem nem hazudtak és nem a "Kék fény"-től jöttek.  ;D ;D

Lássuk mi is történt az elmúlt 3 hónapban.
A csapat a jól megérdemelt téli pihenőjét követően 2015. január 12-én kezdte meg a felkészülést a folytatásra. Az azóta eltelt időszakot rengeteg edzőmérkőzés jellemezte melyeken nagyon sok új játékost próbált ki a szakmai stáb. Az ősszel átadott nagyméretű műfüves pályánknak köszönhetően hazai környezetben zajlott a felkészülés nem kis pénzt spórolva az egyesület kasszájában. Ennek eredményeképpen 8 távozó és 7 érkező játékossal kialakult a Kisvárda Master Good végleges kerete, melynek egyértelmű célja az NB III. Keleti-csoportjának a megnyerése.
Távozó játékosainknak ezúton köszönjük a nálunk végzett munkájukat és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz.
Érkezőinknek mi mást is kívánhatnék, minthogy közösen érjük el a kitűzött célokat!

Amellett hogy többedmagammal úgy gondolom, hogy a keretünk sokkal erősebb mint ősszel, sajnos meg kell említenem, hogy két súlyos és hosszadalmas sérülés is befolyásolta az átigazolási terveket. Yves Simplice Mboussi már az őszi szezont sem tudta végigjátszani keresztszalag szakadása miatt és a legfrissebb információ vele kapcsolatban, hogy decemberben újra műtötték, így valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Sajnos ez a sors vár Hegedűs Tiborra csapatunk kapitányára is hasonló problémák miatt. Ő a Debrecen U21 elleni edzőmérkőzésen szedte össze ezt a súlyos sérülést. Mind a kettőjüket visszavárjuk a csapatba és mielőbbi teljes felépülést kívánunk nekik!
Az ankéton Révész Attila szakmai igazgató nem titkolta, hogy két ilyen minőségi labdarúgó pótlása a védelemben nehéz, a mi szintünkön már-már megoldhatatlan feladat, de bízik benne hogy az újonnan igazolt labdarúgók hamar belerázódnak a dolgokba. A teljesség igénye nélkül itt két játékost említenék meg akik ezt végrehajthatják: Szűcs István és Kondás Kristóf. Mind a ketten Debrecenből érkeztek, a druszám a Lokival az EL csoportkörében is szerepelt a "kis" Kondás pedig az akire a név hallatán gondoltok.  ;D Kristóf egyébként a korhatár szabály betartásában is nagy segítségünkre lehet, hiszen még csak 20 éves.
Védelmünk viszonylagos instabilitását kompenzálandó a szakmai igazgató úr kiadta az új taktikai feladatot is a csapatnak, mely osztatlan sikert aratott az ankét résztvevői között: több gólt kell szereznünk, mint amennyit kapunk, valamint el kell felejtenünk az 1:0-ra megnyert mérkőzéseket!
A támadó futball eddig sem volt idegen a csapattól, de úgy érzem tavasszal itt nagyon jók leszünk. Kezdjük ott hogy sikerült megtartani értékeinket: Marko Milovac, Nagy Robi, Erős Gabi (új csk.), Fodor Andris (új csk. helyettes) mind maradtak nálunk. Ehhez jött még az MTK nagylelkűsége és újabb fél évre megkaptuk Myke-t. Szinte 100% hogy az utolsó fél évét tölti nálunk, de már most sem itt lenne a helye. Ettől függetlenül mi nagyon örülünk neki és Ő is szívesen jött. MTK-s alapozás után pazar állapotban van és nem titkoltan ezzel a szezonnal szeretné megköszönni, meghálálni azt a szeretetet és gondoskodást amit itt kapott. A támadó szekciót erősítendő igazoltunk még egy labdarúgót, akivel biztos hogy nagyon sokat fogok foglalkozni e topic hasábjain, viszont a nevét biztos hogy ritkán fogom így leírni: Lucas Marcolini Dantas Bertucci "parasztosan" csak Luki. Edzőmérkőzéseken nem egyszer láttam, röviden és tömören: zseniális labdarúgó. Brazíliában született, most 25 éves, a Paranaense a nevelőegyesülete, előző csapata a Bodva Moldava (mit keresett ott??) és hozzánk baloldali támadó középpályásnak érkezett. Mit érdemes még róla tudni? Leandro ( igen igen ex-válogatott, ex-Fradi, ex-Loki) unokaöccse és gyönyörű felesége van.  :) Vele teljes lehet a totális, megalkuvást nem tűrő támadó futball, amit célként tűzött ki a szakmai stáb a játékot illetően.

A bajnokság mellett a csapatnak még egy megtisztelő és fontos kötelezettsége van a közeljövőben. MK negyeddöntőt vívhatunk a Szolnok csapata ellen a jövő héten, melynek április 01-én lesz a visszavágója. Komoly vitákat váltott ki a vezetésen belül, hogy hogyan kezeljük a Magyar Kupa mérkőzést, hisz egyértelmű hogy a bajnokság megnyerése prioritást élvez. Végül szerintem egy mindenki számára megnyugtató döntés született, mely szerint: tisztességtelen lenne mind a labdarúgókkal mind a szurkolókkal szemben, ha visszavennénk a tempóból. A játékosok életük lehetősége előtt állnak, a szurkolók egy esetleges siker esetén ismét történelmi győzelmet ünnepelhetnének (már az eddigi szereplés is az), így a körülményekhez képest a lehető legerősebb csapattal megyünk neki a Szolnok elleni küzdelemnek! (Vastaps!  :beerchug:)
Az én megjegyzésem: benne van a pakliban hogy nem sikerül, hisz egy bő osztály különbség azért van a két csapat között, de én is ezt a döntést hoztam volna ha a helyükben vagyok. Hogyan motiváljam azt a labdarúgót a következő mérkőzésre, akitől szerdán csak félgőzt kérek??

Az ankét az új játékosok bemutatásával ( Révész Attila ismét sziporkázott ) és szurkolói kérdésekkel ért véget.

Nagy vonalakban ennyit a holt szezonról.

Szombaton kezdünk! Én sajnos a kis Loki elleni meccsre nem tudok menni, de nélkülem is lesznek elegen, hogy győzelemhez segítsék a csapatot. Jövő héten szerdán viszont menthetetlenül ott a helyem a lelátón! Már tavaly, a sorsolás időpontjában lezsíroztam magamnak a március 04-i időpontot.  ;)


Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD!  :beerchug:

GYŐZELEM!



Debrecen, 100 néző, (egyes források szerint 250-300 fő, csak a vendégcsapatot kb.70-80 fő kísérte el...)
v.: Kátai.

DVSC-DEAC: Slakta – Luánszki B. (Györky, 78.), ifj. Szatmári Cs., Kinyik, Kovács G., Varga K. (Nagy K., 63.), Berdó, Wittrédi, Ferenczi J., Bereczki D., Lénárt (Sándor T., 40.). Edző: Szatmári Csaba.

Kisvárda: Vasas G. – Molnár R., Kardos N., Szűcs I., Kondás K., Fodor A., Müller Zs. (Minczér, 66.), Erős G. (Brankovics, 78.), Nagy R., Milovac (Bouard Ramos, 66.), Lucas. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Nem játszott igazán jól a kisvárdai a csapat ám a lényeg, hogy megnyerte a tavaszi szezonnyitót. Nagy Róbert szerencsésnek mondható vezető gólja után is fölényben maradt a látogató, azok után pedig különösen, hogy emberelőnybe került. Ritka fejes gólja után az új várdai csapatkapitány, Erős Gábor emberégből is jelesre vizsgázott, hiszen a meze alá rejtett, ,,Gyógyulj meg, Hege!" feliratú pólóban futott oda a mérkőzésen jelenlévő, néhány hete éppen a DVSC vegyes csapata elleni edzőmeccsen megsérült, azóta már megműtött Hegedűs Tiborhoz. A második félidőben csak azért nem nőtt a felek közötti különbség, mert a vendégek több nagy helyzetet is elhibáztak, de a győzelmük így sem forgott veszélyben – még a szépítés után sem.

Gól: Wittrédi (11-esből, 89.), illetve Nagy R. (6.), Erős G. (45.).
Kiállítva: Kovács G. (második sárga lap után, 26.).
Jó: Berdó, illetve Szűcs I., Kardos N., Fodor A., Nagy R.

Szatmári Csaba: – Az első félidőben kicsit langyosan futballoztunk. A szerencsétlen körülmények között kapott első gól és a korai kiállítás megpecsételte a sorsunkat. A második játékrészben emberhátrányban is jól játszottunk.
Révész Attila: – Az első félidő kétgólos előnye és a kiállítás az tudatosította a játékosokban, hogy megvan a győzelem. A második játékrészben ziccereket rontottunk, ami tompaságot és túlzott megnyugvást szült, így sikerült szépítenie a Debrecennek, ami által izgalmassá vált a végjáték.

forrás: szon.hu és kisvardafc.hu

A szoros eredmény ellenére sima, önbizalom növelő győzelmet arattunk. Barátom helyszíni beszámolója szerint, akivel munkahelyi elfoglaltságom miatt folyamatos telefon összeköttetésben voltam, egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelmünk.
Nem kis meglepetésemre riválisaink csak döntetlenekre voltak képesek az adott mérkőzéseiken, így ismét mi állunk az NB III. Keleti-csoportjának az élén. A helyünkre kerültünk!

Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD!  :beerchug:

MK szelvény a Paddy-n:

Gyirmot SE And Draw @ 1.83
Double Chance
Gyirmot SE v Ujpest   

Varda SE And Draw @ 1.90
Double Chance
Varda SE v Szolnoki Mav   


Videoton @ 1.28
Double Chance
Videoton v Pecs MFC   

Ferencvarosi @ 1.11
Double Chance
Ferencvarosi v Csakvari

[/color]
Eredő odds: 5.00

Forrnak az indulatok, vereség a történelmi mérkőzésen!


Kisvárda, 1100 néző,
v.: radványi (berettyán, márkus t.). :lehany: :hanyas: :lehany:

Erős szélben kezdődött a ma délutáni mérkőzés a Várkertben, azonban a hideg idő ellenére forró hangulat alakult ki a Várkerti Katlanban. A csapatok nagy iramban kezdték a játékot, már az első percben vezetéshez juthatott volna a Kisvárda, a kontrából pedig a szolnoki csapat találta el a kapufát. Aztán az 5. percben olyat látott a mintegy 1100 fős kisvárdai publikum, amit sokáig emlegetni fog. Szécsi kapus egy hátrapasszolt labdát úgy rúgott ki a mezőnybe, hogy közben rácsúsztak a lábára, és ez után a földön maradt. A szolnoki csapatkapitány Nagy István elé került a labda, aki a földön fekvő Szécsi fölött, körülbelül 40 méterről az üres kapuba emelte a labdát. A pályán és a nézőtéren egyaránt elszabadultak az indulatok a gól után, de a találat szabályos volt, ezzel vezettek a vendégek.Az erős szél mellett a mély talaj is nehezítette a játékosok dolgát, így folyamatos játék csak elvétve alakult ki. A 41. percben egy jobboldali akció után Nagy István adta be a labdát, a középen érkező Fritz pedig senkitől sem zavartatva a kapuba fejelt, 0-2. A szünetben Kardos helyére Molnár állt, aki lendületet hozott a labdakihozataloknál. A 63. percben egy szögletnél Kornutyak szabálytalankodott Papucsekkel szemben, a játékvezető büntetőt ítélt, melyet Vári értékesített, 0-3. A második félidő derekán Myke ütközött egy védővel a tizenhatoson belül, a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott, majd fél perccel később megváltoztatta a döntését és kifelé ítélt szabadrúgást. Ezután a vendégek teljesen visszaálltak és csapatunknak sikerült beszorítania a tisza-partiakat. A fölény a 81. percben érett góllá, Myke passzolt balról középre, az érkező Szűcs István pedig megszerezte első kisvárdai gólját, ezzel beállítva az 1-3-as végeredményt. Hozzá tartozik a meccs krónikájához, hogy a játékvezető körülbelül 5 percre megállította a mérkőzést a hazai nézők magatartása miatt.

MESTERMÉRLEG:

Révész Attila: ,,Az első percben gólt kellett volna szereznünk, de ezt nem tettük meg. Kereshetjük a hibát a játékvezetőben, a körülményekben, de az igazság az, hogy sajnos a jelenlegi védelmünk nem üti meg a tavalyi szintjét, végig érezhető volt a bizonytalanság. Hegedűst nem lehet egyik pillanatról a másikra pótolni, ez sajnos már látható. A második félidőben már a szokásos játékunkat tudtuk nyújtani.  Arra mindenképpen jó volt ez a mérkőzés, hogy felmérjük az erősségünket, mennyit érnénk az NBII-ben. Helyzetek számában felvettük a versenyt a Szolnokkal, de a párharc kimenetele innentől az ő kezükben van."

Kiss Károly: ,,Jártam már Kisvárdán, tudtam, hogy nagyon jó szurkolótábora van a Kisvárdának és egy komoly csapathoz látogatunk, hiszen a hazaiak keretében több első osztályt is megjárt játékos van. Az látható, hogy hosszú távon szeretnének egy jó csapatot kialakítani. Elégedettek vagyunk a győzelemmel, hiszen idegenben nyerni és két gólos előnyt szerezni semmiféle képen nem tölthet el rossz érzésekkel."

forrás: kisvardafc.hu

Feltett szándékom volt egy beharangozót írni a mérkőzésről, de az oddsok annyira nem jöttek a partnerirodáktól, hogy letettem róla. Mire az oddsok befutottak, már nekem nem volt időm írni. Az eredmény tükrében nem is olyan nagy baj ez...

Gyalázatos dolgok történtek tegnap a mérkőzésen. Az 1960-as évek végétől járok meccsre, az 1970-es évek elejéről már konkrét emlékeim is vannak mérkőzésekről, de én még életemben ilyet nem láttam. Még máshol sem, nemhogy Kisvárdán.

Ez a radványi ádám nevezetű szarjankó az első perctől kezdve a kezébe vette az irányítást és kivégzett bennünket. Kicsit utánanéztem ennek a gecinek, nem az első olyan meccse volt a tegnapi, ahol ilyen gyenge teljesítményt nyújtott, mégis NB I.-es kerettag.....
Minden esetre én kíváncsian várom a Kölcsey Televízió felvételeit a mérkőzésről, kiemelten a kritikus szituációkról (első gól, tizenegyes stb.).

Ami pozitívum ebben az egészben: mentálisan nagyon erős a csapat! Se ez a faszkalap és társai, se a sportszerűtlen szolnokiak nem tudták megtörni a csapatot. Mentünk-hajtottunk az utolsó pillanatig és ha még azt a megadott-visszavont tizenegyest is elvégezhetjük, talán a végére egy X-re visszajöhettünk volna.
Meglepetést még okozhatunk Szolnokon, de a továbbjutást radványi (vagy valaki más?..) elrendezte.

Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD!  :beerchug:

Itt a Húsvét, itt a nyúl,
VÁRDA - PUTNOK ? - ?


A tavasz rangadójára úgy gondoltam illik leporolni a naplót.  :)

Legutóbbi jelentkezésem óta elmondható, hogy a csapat szépen szállítja az eredményeket. A demoralizáló kupameccsünk után (talán még annak hatásaként) volt egy nyögvenyelős hazai győzelmünk a Honvéd ellen, de azóta nem tudtuk k.o. szintű győzelmeknél alább adni ellenféltől, helyszíntől függetlenül. A kupától is emelt fővel búcsúztunk a héten és szent meggyőződésem, ha nincs ez a tetves radványi, most a Fradit várhatnánk a döntőbe jutásért.

Na sebaj, ma is vár ránk egy döntő, a bajnoki döntő.
Ennek apropóján Magyarországon ritkán tapasztalható módon összefogott a város. 4(!!!) hivatalos szurkolói busz indul Putnok városába. Ezen felül több baráti társaságról tudok akik kis buszokkal, személygépkocsikkal (közöttük én is  :) ) indulnak el, hogy hazai környezetet teremtsünk a kedvenceknek. Ez cirka kb. 200-250 fő, azért ez nem rossz egy harmadik ligás csapattól és szurkolóitól.
Sérült, eltiltott nincs így a legerősebbnek vélt kezdővel vehetjük fel a küzdelmet a putnokiak ellen.
Szerintem nyerünk, egyszerűen jobb csapatunk van és ez a kilencven perc alatt ki is kell hogy jöjjön.
Ha sikerül fél lábbal már egy osztállyal feljebb érezhetjük magunkat és bő egy év múlva már itt tölthetjük majd meg ezt a csodás létesítményt:



Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!  :beerchug:

Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD!  :beerchug:

Borzasztóan tompák voltunk!



Játékvezető: Kovács J. Zoltán

Aszisztensek: Márton Zsolt, Vígh-Tarsonyi Gergő

néző: 500

A putnoki sportkedvelő közönséget nem hozta lázba a mérkőzés, ugyanis a mérkőzés kezdetekor majd 200 hazai szurkoló mellett több mint 300 vendégdrukker van jelen.

gól: 56' Bene

lapok: 18' Madarász, 52' Fodor, 54' Horváth, 72' Fehér

Csere: 46' Nagy helyett George, 76' Szilvási helyett Módis, 82' Madarász helyett Marcinaskó, 82' Milovac helyett Lucas, 87' Kovács helyett Kádas, 90' Zimányi Á. helyett Tóth


Putnok FC: Nótás, Zimányi A.B., Nyisalovits, Szemere, Süttő, Fehér, Zimányi Á., Kovács, Horváth, Madarász, Bene
cserék: Botló, Marcinaskó, Sápi, Kazvinszki, Tóth, Kádas, Sebők
Kisvárda Master Good: Vasas, Farkas, Kardos, Kornutyak, Szilvási, Minczér, Erős, Fodor, Milovac, Myke, Nagy
cserék: Szécsi, Lucas, Müller, Módis, Kondás, George, Üveges
I.Félidő

A lelátón hatalmas fölényünk a pályán egyelőre nem érvényesül. A hazaiak játéka is szegényes. Az első tíz percben Milovac lesre futásán kívül más nem igazán történt. A következő percekben csapkodó játék volt jellemző, mely a következőkben durvaságba fordult át. Ekkor egy két keményebb belépő volt megfigyelhető, mely meg is hozta a mérkőzés első sárgalapját. (18'Madarász). A továbbiakban egy nagyobb helyzet volt megfigyelhető mikor is a Putnok szabadrúgásból veszélyeztet. Myke lassúnak tűnik, Ziményi folyamatosan szereli, Fodort keményen fogják, sőt keményen rúgják is néha ápolni is kellett. Egyik csapat játékában sincs egyelőre benne a gól Reméljük ez a javunkra változni fog. A Vitézek továbbra is kitartóan bíztatják a csapatot.

II: Félidő

A második félidő két sárga lappal kezdődött, melyet az 56. percben egy hazai gól követett. A védőink egy gyors kiugratást nem tudtak lekövetni, így Bene szembe találta magát Vasassal és a kapus mellet a jobb sarokba lő (1-0). A gólt követően kicsit megélénkült a játék, de a mieink sok hibával játszottak. A vendégek ekkor folyamatosan lassították a játékot. Sajnos a csapat egyelőre elképzelés nélkül játszott. A 71. percben Myke letámad, majd a kapura emel, de ha kicsit is a labda elkerüli a kaput. Továbbra is támadásban maradtunk csak a végén mindig hibáztunk. A 80. percig kellett várni a következő helyzetre mikor Kardos fejese a felső lécről lepattan, itt kicsit el is aludtunk hisz fordulásból Kovács lövése Vasas kezében landol. A végén a játékvezető még négy percet hosszabbít, mikor is az utolsó percekben egy füstbomba landol a vendégszektor előtt. A végéra egy hatalmas Myke helyzet marad ki majd egy veszélyes Erős beadást a vendégek hárítanak.

forrás: kisvardafc.hu

Sajnos ez így alakult! Egyszerűen nem éreztem a csapatban a győzelem lehetőségét. Kihagyott lehetőségeinket nézve talán egy döntetlent megérdemeltünk volna, de ezt a sportot gólokban mérik és azt nem rúgtunk....
Félidőben még bizakodtam!  ;)


Putnoki "B"-közép:  ;D ;D ;D



Kisvárdai "B"-közép:



"Mi akkor is győzünk, ha néha kikapunk!"



Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD! :beerchug:

Szurkolói levél a csapathoz!

(Zárójelben jegyzem meg, én nem láttam ennyire "tragikusnak" a helyzetet, de tény hogy kibaszott rosszul játszottunk, ennek pedig oka van. Mindenesetre korrekten összeszedték a Srácok a lényeget és elhiszem hogy mindannyiunk orrát bassza a produktum. Budapestről, Miskolcról, Debrecenből, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több pontjáról jöttek a VÁRDISTÁK, buzdítani a csapatot. Többet érdemeltünk volna....)


A putnoki elleni rangadóra több mint 300 kisvárdai szurkoló látogatott el.

A mérkőzés végén a többségükben az fogalmazódott meg, hogy nem azt kapták amit vártak és amiért elutaztak Putnokra.

Az elkeseredésnek a fő oka nem a vereség volt, hanem a mutatott játék és legfőképpen a hozzáállás.(lelketeken, hitehagyott játék)
Aztán szomorúan olvastuk és vettük tudomásul, hogy ezt a pálya minőségére fogják. Érdekes módon minden ilyen eredmény után van valami külső ok amire lehet fogni, de egyszer sem a játékosok mentalítására a csapat összeállítására lett fogva.

Rögtön az első vereség után?

Aztán jött olyan reagálás is , hogy egy vereség után nem kellene így lereagálni az egészet.
Csak halkan jegyezzük meg, hogy meg kellene nézni, a közvetlen riválisainkkal mit játszottunk eddig?!

Cigándon X-eltünk, aztán Kazincbarcikán kikaptunk,(emlékezzünk az ottani hozzáállásra is vissza) majd a Hatvan ellen itthon ismét X. Igaz a Putnokot hazai pályán megvertük, de idegenbe már vereség. Talán egyedül a Tiszaújvárost tudtuk oda vissza megverni(ráadásul jó játékkal).
Na és ne felejtsük el a Honvéd elleni második félidőt!

Kérdezzük mi egy bajnok esélyes csapatnak ettől nem jobb eredményt kellene elérni a közvetlen riválisok ellen?

Főleg úgy, hogy állandóan azt halljuk, a miénk a legjobb csapat!

Lássuk milyen érzések fogalmazódtak meg a szurkolók szívében!

A szurkolók üzenete

Egy csapatnak szurkolni, pláne ha saját városod csapata az, megtisztelő, különleges feladat. Nem csak a foci, hanem egy város, azon belül egy csapat iránti különleges szeretet, rajongás, mely egy életen át elkísér minket. Teljesen mindegy hogy nők vagyunk vagy férfiak, gyerekek, fiatalok, felnőttek vagy idősek, egy közös célért, egy csapatért dobban a szívük, egyszerre. A szurkolás nemtől, kortól, politikai,- egyházi,- vagy származási hovatartozástól független.



És tudnod kell, hogy szeretünk téged!

Akkor is, ha kisvárdai vagy és akkor is, ha nem.

Akkor is, ha magyar vagy és akkor is, ha nem.

Akkor is, ha négy hónapja, és akkor is, ha négy éve focizol nálunk.

Szeretünk téged!

Akkor is, ha kispados vagy és egyszer sem rúgsz a labdába, és akkor is, ha benne vagy a kezdő csapatban.

Akkor is, ha gólkirály vagy, de akkor is, ha még csak helyzetbe sem kerülsz.

Szeretünk téged!

Melletted állunk, ha lesérültél, melletted állunk, ha megnősültél, ha gyereked született, de akkor is, ha gyász nyomja szívedet.



Te felveszed a címeres mezt, mi nyakunkba kötjük a címeres sálat. Ezzel a szívünk is ünneplőbe öltözik, büszkén hordva azt, járjunk bárhol.

A címeres mez neked is sokat kell, hogy jelentsen! Neked is ünneplőbe kell öltöztetni a szívedet és magadhoz, a csapathoz, a városhoz méltó színvonalon pályára lépned.

Ne csak divatból, vagy megszokásból vess magadra keresztet mielőtt a zöld fűre lépsz, hanem valóban kérd az ,,égi" segítséget!



Mi, mindig ott vagyunk veled!

Kint állunk a pálya szélén, teli-torokból biztatunk, kilencven percen keresztül és azon is túl.

Mi, mindig ott vagyunk veled!

Akkor is, ha süt a nap, akkor is, ha esik az eső, fúj a szél.

Mi, mindig ott vagyunk veled!

Akkor is, ha ingyenes a busz, és akkor is, ha fizetünk érte.

Mi, mindig ott vagyunk veled!

Akkor is, ha 50 kilométert utazunk, és akkor is, ha 150-et.

Mi, mindig ott vagyunk veled!

Hétköznap, vagy hétvégén, hátra hagyva a családot, a szabadidőt. Elcseréljük a műszakot, vagy inkább szabadságot kérünk.

Mindezt CSAK azért, hogy MINDIG OTT LEGYÜNK VELED!



Rossz napod van? El hisszük.

Nem lehet mindig száz százalékosan teljesíteni? Igazad van.

De nem magadért, hanem egy csapatért focizol! Tizenegy embernek nem lehet egyszerre rossz napja.

Mi, ha nem teljesítünk a munkahelyen, felelősségre vonnak, fegyelmit adnak, a legrosszabb esetben még el is küldenek.

Neked is minden meccsen így kell fociznod, így kell ,,dolgoznod"!

Hogy úgy teljesíts,

mint a pék, aki ha kihagy egy hozzávalót, nem sül meg a kenyered;

mint az autószerelő, aki ha nem figyel, nem fog a féked;

mint az orvos, aki egy rossz döntéssel, még betegebbé tesz;

mint a tanár, kinek ha rossz napja van is, oktatja gyermeked;

vagy mint a tűzoltó, aki ha rossz passzban van, akkor is megmenti az életed!



Lélekből focizz, és örülj annak, hogy a munkád a szenvedélyed, a szenvedélyed a munkád!

Érezd ezt hivatásnak, nem pedig kereseti lehetőségnek!

Igenis minden egyes alkalommal ,,halj meg" a pályán! Magadért, a csapatért, a városért, a szurkolókért!



Kikaptunk? Semmi baj, megyünk tovább!

Jobb volt az ellenfél? Semmi baj, legközelebb majd mi leszünk a jobbak!

Tele volt a meccs helyzettel, de nem tudtad gólra váltani? Kivédhetetlen gólt kaptál?

Semmi baj, majd legközelebb!

Te mindent megtettél....de nem jöhet össze mindig a győzelem.

Te mindent megtettél....de a bíró ellenünk fújt.

Te mindent megtettél....de jobb volt az ellenfél.

Te mindent megtettél....de....

Semmi baj nincs........de CSAK akkor.......HA Te MINDENT megtettél!!!



Ha Mi lélekből szurkolunk, focizz Te is azzal!



Neked csak játék, NEKÜNK EZ AZ ÉLETÜNK!



KIS-VÁR-DA! KISVÁRDA! KISVÁRDA!
Várkerti Vitézek

Bajnokavatás a Várkertben!

Idő hiányában kicsit mostohán kezeltem a Várda SE híreit, de ez a mai nappal a múlté.
Mostantól ismét a magyar profi labdarúgáshoz tartozik szülővárosom csapata, így megérdemli a megkülönböztetett figyelmet.

Ma egy nem mindennapi bajnokavatással búcsúzunk a harmadosztálytól, hogy ismét megmutathassuk országnak-világnak ezen város csapatának helye van a magyar második vonalban. A bajnokavatóhoz "testvércsapatunk" a Nyírbátor asszisztál ma, de az eredmény már nem oszt nem szoroz, mert ismét BAJNOK A KISVÁRDA!


A bajnokság utolsó fordulójában, június 7-én vasárnap, 18.00 órától, a Nyírbátor csapatát fogadják a kisvárdai focisták. A mérkőzés eredményétől függetlenül, a bajnokokhoz méltó ünnepségre készül a város és az egyesület.
Dr. Seszták Miklós, mint térségünk országgyűlési képviselője, Kisvárda Város Önkormányzata és a Várda Labdarúgó Kft. közös döntése értelmében, INGYENES lesz a bajnokavató mérkőzés a kisvárdai Várkertben.
,,Az utolsó fordulóra úgynevezett emlékjegyek készülnek, melyek tombolajegyként is szolgálnak majd" - kezdte tájékoztatóját Major Attila hozzátéve, hogy az eddigi mérkőzéseken már megszokott tombolatárgyakon kívül bajnoki pólókat is nyerhetnek a szerencsés szurkolók.
A Várda Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatója beszámolt továbbá a vasárnapi bajnokavató ünnepélyes részeiről, illetve a szurkolóknak is nyújtott kedvezményekről. Ennek alapján tudható, hogy mazsorettesek, a teljes kisvárdai utánpótlás korosztály, illetve természetesen a szurkolók is részt vesznek az ünnepségen. Emlékjegyeket pedig nem csak a helyszínen, hanem a hétvégi Családi Nap második napján is osztogatnak majd az érdeklődőknek, a rendezvényhelyszínen felállított standjukon.

,,A mérkőzés végén, ünnepélyes keretek között kapják meg futballistáink és az egyesület tagjai a bajnoki arany érmeket, majd ,,NYITVA VAN A PÁLYA", hogy mindenki együtt ünnepelhessen bajnokainkkal." - zárta szavait Major Attila, aki arra kéri a szurkolókat, hogy a méltó ünneplés érdekében csak az érem-átadás után szaladjanak be a pályára.
Természetesen nem hiányozhatnak a mérkőzésről a Várkerti Vitézek sem, akik, ahogy Révész Attila szakmai igazgató fogalmazott: ,,a Kisvárdán valahova volt legjobb és a megye legjobb szurkolótábora."

Ünnepeljük együtt a bajnokokat!

HAJRÁ KISVÁRDA!
:beerchug: