Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Punchestown: Punchestown, 5.nap

A fesztivál utolsó napja, amivel gyakorlatilag lezárul a 2016/17-es ír jump szezon is. Két Grade1 van még hátra, és ismét jön egy Cross Country Chase.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/punchestown-punchestown-5nap-

Sandown: Jump szezonzárás

Sandownban pénteken a flat futamoké volt a főszerep, szombaton pedig a jump versenyeké a terep. Az utolsó brit Grade1-es jön ebben a szezonban.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/sandown-jump-szezonzaras

Ascot: Útban a Royal Ascot felé

Először nyitják meg a kapukat Ascotban az idei flat szezonban. Nem egy ,,királyi", de szerdán azért egy egész jó versenynapon több Group futam is megrendezésre kerül.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-utban-a-royal-ascot-fele

Newmarket: 2000 Guineas

Az első Group1 jön Newmarketban, ami rögtön egy klasszikus is egyben. Mellette is lesz izgalom, a teljes Class1 paletta képviselteti magát Listedtől Gr2-ig.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/newmarket-2000-guineas

Newmarket: 1000 Guineas

Szombaton a 2000 Guineas nem hozott meglepetést, tarolt az írek legjobb flat trénere. Lássuk vasárnap, a megint nagy O Brien favorit Rhododendron mire képes a tizennégy fős mezőnyben.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/newmarket-1000-guineas

Leopardstown: Ír előfutamok

Három darab Group3-as futam, amiből kettő az Ír Guineas illetve az Ír Derby előfutama. Nézzük, kik nyerhetnek vasárnap, kik kvalifikálják biztosan magukat a klasszikusokra.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/leopardstown-ir-elofutamok

Lingfield park: Derby előfutam

Nem egy fogadási paradicsom lesz ez a hétvége, egyedül Lingfield szolgáltat elegendő Class1-est, amiért érdemes billentyűzetet koptatni. Közelít a Derby, jönnek a további előfutamok.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/lingfield-park-derby-elofutam

York: Dante Stakes

Két Group2-es is jön a yorki Dante Festival napján, visszatér az ígéretes John Gosden négyéves So Mi Dar, és a háromévesek is újra bizonyíthatnak.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/york-dante-stakes

York: Yorkshire Cup

Folytatódik a Dante fesztivál. A csütörtöki nap tömve volt meglepetéssel, gyenge, csalódást keltő futásokkal a nagy favoritoktól. Pénteken ismét három Class1-es jön, remélhetőleg tippelhetőbb futamokkal.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/york-yorkshire-cup

Newbury: Lockinge Stakes

Jön az első, nemcsak hároméveseknek kiírt Group1 az idei brit versenyszezonban, a nagy hagyománnyal bíró Lockinge Stakes, a Dubai Turf harmadik helyezettjével, Ribchesterrel.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/newbury-lockinge-stakes

Naas: Spring Summer Ladies Day

A hét lezárásaként még átugrunk az írekhez, ahol vasárnap egy elég jó kis versenynapot tartanak a Dublintól mindössze negyven kilométerre lévő naasi versenypályán.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/naas-spring-summer-ladies-day

Sandown park: Esti galopp

Sandown parkban tavasszal minden évben rendeznek egy esti versenynapot, két Listed és két Group3 futammal. Meydan után először fut Big Orange, és So Mi Darnak is ez lehet az idei első futama a brit versenyszezonban.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/sandown-park-esti-galopp

Két helyszínen is pörög majd a lovi szombaton.

Haydock park: Sprintversenyek a tavasz végére

Írország adja a hétvége fő futamait , de Haydock Parkban sem lesz unalom. Két Group2 és egy Listed rövidtávú versenyen lehet majd izgulni.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/haydock-park-sprintversenyek-a-tavasz-vegere



Curragh (IRE): Churchill és a 2000 Guineas duplázás

Két Group2 mellett, három héttel a newmarketi futam után itt az Irish 2000 Guineas, ahol ismét az O Brien klasszis Churchill bizonyíthat.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/curragh-ire-churchill-es-a-2000-guineas-duplazas

Curragh (IRE): Irish 1000 Guineas

Ismét egy O Brien favorit, a Newmarketban az 1000 Guineast megnyerő Winter duplázhat, fogadásilag pedig a Gold Cup lehet érdekes vasárnap, az Irish Guineas hétvége második napján.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/curragh-ire-irish-1000-guineas

Epsom Downs: Oaks

Az epsomi Derby hétvége a hagyományoknak megfelelően már pénteken elkezdődik a kancák futamával az Oaksal, és egy másik komolyabb Group1-el.

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/epsom-downs-oaks