bet2u

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

A bet2u -nak mi a hátulütője? Már évek óta látom, hogy mutogatja ott nekem a skrill, meg a neteller, de itt mégsem találtam róla véleményt. Hacsak nem szidjátok nagyon, lehet vagy 20 euróval megfuttatom. Nem tervezem hosszúra az ottlétemet, max 2-3 nap.

Belevágtam 20 euróval, annyi még belefér, ha rosszul alakulnak a dolgok :)
Most ott tartunk, hogy szívatjuk egymást. Valami IDnow webcam alkalmazással kell igazolni magunkat a bónuszhoz, amúgy a személyi képét, meg vízszámlát már küldtem emailben.
Küldtek egy szép youtube videót, hogy hogy kell csinálni ezt az IDnowos ellenőrzést, én meg megírtam, hogy emberek, nekem egy 15 éves siemens amilom van, akkor még azt sem tudták mi fán terem az a webkamera. Most várom, hogy erre mit lépnek.
Majd írom a fejleményeket...

Én is nézegettem magát az oldalt, hogy belekéne fektetni egy kis pénzt. Tehát ha jól értelmezem amit írtál, akkor a bónuszt csak akkor kapod meg ha azonosítottad magad. Egyébként 1xbetnél is ez a helyzet, hogy csak akkor írják jóvá a bónuszt ha előtte azonosítottad magad.

A dokumentumokat elfogadták, írták emailben, hogy verificated a fiókom, de ez nem oszt, nem szoroz a bónusz tekintetében úgy látom. Azt Idnow ellenőrzés nélkül nem adják. Ez az Idnow egy video ellenőrzés, valakinek mutatni kell a személyidet webkamerán, vagy androidos telefonon. Webkamerám nincs, meg windózfonom van (ne vegyetek, nyomában sem jár az androidosnak) Amúgy sem szeretem az ilyen ellenőrizgetést, mikor valaki átesik a ló túloldalára. Áthelyezem máshová a pénzt, és ennyi. Kb ezt terveztem úgyis.

Skrillnél is meg Netellernél is ugyanúgy van ilyen webkamerás azonosítás nem tart sok időbe. Egyébként tényleg idegesítő hogy már a bónuszhoz is kérnek minden adatot nem csak a kifizetéshez. Viszont lehet pont azért, hogy egy személy ne regisztráljon többször a bónusz miatt.

Összegzem, ha már elindítottam a témát.
A bónuszt nem kaptam meg, mert a fentebb említett Idnowos verifikációt nem tudtam(akartam) megcsinálni, egyébként szerintem adták volna. Egyszer megforgattam a befizetett összeget és kikértem, amit rekord gyorsasággal 10 perc alatt ki is fizettek skrillre. Hogy van-e az irodánál lekorlátozás, stb. arról nem tudok nyilatkozni.  Ha később megkeresnek egy-két freebet ajánlattal vevő vagyok rá.