Hattrick

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Köszönöm elsősorban!:)
Nem a vezetőképessége -esetedben- a fontos, hanem a szintje. Annak kell jónak lennie, mert gyorsabb emeli az edzésszintet. A vezetőképessége majd csak akkor lesz fontos, ha piccel (laza meccs), vagy Mots-olsz (szezon legfontosabb meccse), mert a játékosaid hangulatát növeli, avagy csökkenti.
Nézd át a súgót, abban minden benne van.
De gyúrhatsz saját játékosodból edzőt, csak az egy szezon év, amire képezhetsz belőle edzőt. Ez viszont olcsóbb, de a játékosod tapasztalatának minimum remeknek kell lennie.

Kicsi a világ; abba a csoportba kerültem amit Sacrecton lealázott és stabilan megnyert. Cél a bentmaradás lesz, bármilyen tanácsot szívesen várok a Bastia Utd. trénerétől :)

Tényleg! Nem semmi!:)))
A Kartalt, a Vörösberényt nem fogod megfogni, sőt szerintem a Berényt sem.:(
Mindenhol próbálj meg Te birtokolni, vagyis a középpályát hozni. Emellé meg egyoldali támadást, lehetőleg az ellenfeled gyengébb oldalára.
Nem tudom mit edzel, de ha középpályát, akkor a 3-5-2 favorizálom.
Töltöttél le valamilyen segédprogramot?
Ha még nem, ajánlom a HO-t. Megtalálod itt:
http://www.hattrickorganizer.net/

Lejátszották az ifik a bemelegítő mérkőzést a nagyok előtt:

"8 bátor szurkoló vásárolt jegyet a méregdrága Szigo Katlan stadionba, bár félő, hogy a mai kánikulában ropogósra fognak sülni a lelátókon. A nagyon elszánt TSZ átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdőcsapat: Vándorfi - Kubatov, Jass, Tarcsa, Merklin - Ugrai, Ungi, Szigony, Pongrácz - Pápai, Cakó.

4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó 1899 B csapata. Az összeállítás: Móra - Mercz, Csopaki, Kövesfalvi, Somogyi - Szlancsik, Pásztor, Salfai, Haba - Lipcsi, Cseh.

Egy szögletrúgást követően Titán Cakó emelkedett a legmagasabbra, felhőfejesével az állás 1 - 0 lett az összecsapás 28. percében. 2 - 0 lett az állás a mérkőzés 29. percében, amikor TSZ számára tizenegyest ítélt a játékvezető, és Richárd Szigony nem hibázott. A határozott edzői utasítást követő TSZ a biztos előny tudatában visszahúzódott a saját térfelére. Ádám Pásztor (1899 B) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A jól védekező TSZ egy hosszan előrevágott labdából kontratámadást vezetett, végül Csaba Ugrai szabadon maradt az ellenfél tizenhatosán, de lövése hajszállal fölé ment. Egy pontos és gyors 1899 B-féle ellentámadást követően Ferenc Lipcsi óriási helyzetben fölé lőtt, ezt művészet volt kihagyni! 2 - 0 volt a félidei eredmény. TSZ dominált, pontosabban 52 százalékban birtokolta a labdát.

Mivel Tóbiás Somogyi pont az asszisztens orra előtt rúgta ki ellenfele lábát, a játékvezető habozás nélkül felmutatta a piros lapot - szegény 1899 B! 66 perc telt el a játékidőből, amikor 1899 B kidolgozott egy támadást a jobb szélen, de Viktor Szlancsik a kapus kezei közé rúgta a labdát, így nincs gól. Ádám Pásztor az őrületbe kergette ellenfeleit, olyan cselezésekbe kezdett. Valószínűleg a szép időjárás hozta ki belőle a maximumot. Csaba Ugrai (TSZ) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 69. percben. 70 percet mutatott az eredményjelző órája, amikor Viktor Szlancsik kis híján szépített, de a jobbszélről érkező lövést Ince Vándorfi a levegőben úszva hárította. Az ebben a játékrészben domináló TSZ 51 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.

Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés legjobb TSZ-játékosa Csaba Ugrai volt, míg Ince Vándorfi felejthető produkciót nyújtott. Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés legjobb 1899 B-játékosa Arnold Haba volt, Ciprián Móra viszont harmatgyenge teljesítményt nyújtott. A mérkőzés végeredménye 2 - 0 lett."

A jobb TiniSzigo megérdemelten szerezte meg a győzelmet. A nagyok visszavághatnak... ;D

Gratula a tiniknek, de a bíró nagyon tisztelte a hazai csapatot :) (11-es, kiállítás) A nagy csapatnak remélem sikerül a visszavágás.

Köszi a tippeket Sacreston, majd holnap megnézem mit tud ez a progi. Szerződtettem egy "jó" edzőt a kispadra, nem is lepődtem meg, hogy hollandot dobott a gép. Ez most a trend Magyarországon:)

Ezt most szedtem frissiben az oldalról, ha PÉNZÜGYI gondjaitok lennétek:

"Összedobtam itt neked egy 6+1 lépéses útmutatót ami esetleg segíthet:

1. Lehetőség szerint állj át védekező edzésre, az a legnyereségesebb, mivel hetente 10 játékost is játszathatsz (Bajnoki 5, barátságos 5)
2. Add el az összes olyan játékost, aki ér is valamit, és nem edzett poszton játszik.
3. Rúgd ki azokat, akiket nem tudtál eladni de nem edzett poszton játszanak.
4. A pénzből számítsd ki hogyha kivonod belőle a holtszezon alatti veszteséget/ hozzáadod a nyereséget akkor mennyi pénzed lesz, és ezt költsd el 17 éves és pár napos (rossz esetben 18 is belefér) megfelelő hátvédekre, és esetleg középszerűkre, akik szintlépéshez közel állnak (ebben segíthet a Psico TSI tool).
5. Edzesd őket, és egy-két szezon múlva már játszhatod újra ugyanezt, de a nyereségednek köszönhetően immár jó/remek játékosokkal, amik felrepítenek a hatodosztályba.
6. Mialatt fejlődik a csapatod a növekedő bevételeidet fordítsd arra hogy minél több segédedzőt alkalmazz és fektess be az ifiakadémiába/ificsapatba is, hogy utána a 17 éveseket ne venni keljen, hanem jöjjenek maguktól.
6+1. Élvezd a játékot:)"

Az én hozzáfűznivalóm:
Ugyanezt lehet középpályásokkal csinálni. Játékszervezést edzeni, 100%, emellett: erőnlét 12%.

A revans:


Szigos 1 - 3 Wanderers


A mai időjárás különösen kellemesnek ígérkezik, és 469 szurkoló döntött úgy, hogy élőben szurkol csapatának a felújított Szigo's Team Katlan stadionban. A látszólag jól felkészült Szigos 4-4-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Melenas - Duna, Balog, Czirbus, Molnár - Bánffy, Pető, Merza, Laluska - Haeussler, Laur.

A kissé idegesnek látszó Wanderers-játékosokat a vezetőedző érdekes 4-4-2 felállásban küldte pályára. A kezdőjátékosok: Ameixieira - Husz, Szatke, Canas, Korpics - Bakota, Üveges, Parikka, Horváth - Jobu, Illovszky.

A vendég csapat sztárja, Ville-Valtteri Parikka nem lesz a hazai szurkolótábor kedvence, ugyanis a 2. percben áttört a középső védelmen, majd gólt szerzett, ezzel vezet a vendég csapat: 0 - 1 az állás. A vendégszurkolók tomboltak, amikor Martti Jobu utat tört magának a jobb szélen, majd hirtelen a kapuba küldte a labdát a 24. percben. Wanderers előnye nőtt, már 0 - 2 az állás. Bence Duna mindent megtett, hogy csökkentse Szigos hátrányát, de az ellenfél kapusa, Narciso Ameixieira nagyszerűen őrzi a kaput. Wanderers ellentámadása akár gólt is jelenthetett volna a 28. percben, de a balról érkező ember, Martti Jobu a kapu fölé rúgta a labdát. Egy gyors Wanderers-akció a bal szélen, melyet Martti Jobu góllal zárt, így a 35. percben már 0 - 3 az állás. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Wanderers átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. A félidő eredménye: 0 - 3. Ez a félidő egyértelműen Wanderers-fölényt mutatott, ugyanis 58 százalékban birtokolták a labdát.

Az eredmény alakulásával elégedett Wanderers-edző úgy döntött, hogy megadja a lehetőséget Dexter Quigley játékosának is, aki Deme Illovszky helyére érkezett a találkozó 46. percében. Amikor Ville-Valtteri Parikka lesétált a pályáról a(z) 46. percben, annak tudatában tehette, hogy a csapata előnyben van. A helyére Hümér Szirtesi érkezett. Amikor Marcell Szatke lesétált a pályáról a(z) 46. percben, annak tudatában tehette, hogy a csapata előnyben van. A helyére Tamás Pap érkezett. Az új Wanderers-csapatkapitány Tamás Pap lett. Egy Szigos-szabadrúgás teljesen rossznak tűnt a mérkőzés 55. percében, mivel pontatlan és rövid is volt. De mint kiderült, ez korántsem volt véletlen, hisz beadásnak szánták András Bánffy számára, aki a tizenhatoson belül már várt is a labdára. Ezzel máris 1 - 3 az állás! Dicséret illeti a figura kitalálóját is. A mérkőzés 56. percében Andres Laur (Szigos) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. Az időnként önfeláldozóan küzdő Wanderers váratlanul megfogyatkozott, mikor a meccs 61. percében Dénes Korpics izomhúzódást szenvedett, és a sérült játékos helyére edzője - további cserelehetőség híján - nem küldhetett már be senkit a kispadról. A félidő nagy részében irányító Szigos fölényét jelzi a magabiztos 51 százalékos labdabirtoklási arány.

A meccs legjobb Szigos-játékosa Dániel Pető volt, Eladio Melenas viszont harmatgyenge teljesítményt nyújtott. Martti Jobu (Wanderers) a mai napon hihetetlenül jól játszott, míg Rossano Canas felejthető produkciót nyújtott. A bíró véget vetett az összecsapásnak; 1 - 3 a végeredmény.

Főbb események:
0 - 1     Ville-Valtteri Parikka  2'
0 - 2     Martti Jobu    24'
0 - 3     Martti Jobu    35'
1 - 3     András Bánffy    55'


Tényleg jól mozog ez a Martti Jobu gyerek. Én egy kicsit tartalékosan álltam ki, mert alapozok a srácokkal, nem akartam, hogy lesérüljenek. A Laluskára érdemes odafigyelni, jól kezeli a lasztit, csak még fiatal. Laur pedig kora ellenére nagyon higgadt befejezőcsatár.

Grat a győzelemhez :ok:

Köszi! Az ifik veresége után nálam majdnem a legjobb csapat szerepelt. A tegnap igazolt finn Parikka ráadásul rögtön góllal debütált. Az új csoportom viszont nagyon kemény, csak ámulok a TSI-jükön. 6-od osztályban 100 000 feletti érték nem semmi...

Sacreston: Mikor/Mi alapján növekszik a TSI?

A TSI  az egyik legbonyolultabb összetevője a játéknak.
Általában az edzéstől, és a rutintól függ. Minél töbet edzed, logikusan emelkedik, illetve minél öregebb, annál nagyobb. Aztán egy idő után, ez kezd visszahanyatlani, és csökkeni. Specialisták TSI alapján vesznek játékosokat, tudják, hogy mikor fog szintet lépni, megveszik olcsóbban, majd egy edzés után (szintlépéssel) jóval drágábban adják tovább.
A súgóban benne van a TSI.
Ui.: Jó meccs volt szigoval.:)

hehe...

4. szezonom lesz és sokszor voltam már 3. 4. majdnem sikerül a feljutás:D De most szerencsére egy bot csapat kerütl le ezért most esélyes vagyok a feljutásra:D Magyar Kupába ti milyen ellenfelet kaptatok?:D Én botcsapatot.

Hatodosztályú ellenfelet kaptam, tehát azonos osztálybeliek vagyunk. Meccs előzetesben azt írja, hogy ők a favoritok, de nem csodálom hisz újonc vagyok még a 6. vonalban. Tisztes helytállás talán meglehet...


A múltkor beleolvastam ebbe a topickba, és kénytelen voltam kipróbálni... Még egy gyakran látogatott oldal, csak időm lenne több. A következő meccsem, Magyar Kupa: Megnyerem (ez vagyok én! ) - Inter-Back sc

A részletekkel még most ismerkedem, néhol kissé bonyolult még, de majd belejövök.

Örülök, hogy bővülünk!:)
Szerdára mindenkinek egy kalappal. "Olaf" legyen veletek! ;)
Én egy VII.-est kaptam. Pic-cel (laza játék) meg kell lennie simán.:)