KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerintem van fantázia a tenisz tradingben, és igenis érdemes foglalkozni a cash outtal. Az olyan periódusokat kell elkapni, amikor az egyik játékos sokkal jobb. Mert hiába jobb a mérkőzés egy szakaszában, attól még simán elbukhatja a meccset. Pl. ezen a meccsen Cibulkova már 5-1-re vezetett, és innen bukta a szettet (és a meccset is). http://www.eredmenyek.com/merkozes/6NQQvjp5/#osszegzes;1
Viszont kis kockázattal lehetett rajta keresni, ha megraktad a szett elején, és a 7. játékban, amikor látszott, meginog, hiszálltál cash outtal.

Teniszhez nem tudok hozzaszolni, de az onuralmi problemakra reagalnek, en ebben latom a fo problemat legtobbeknel, magamat is beleertve. Ugyebar itt nem az alap onuralom hianyarol beszelunk, az ilyen es ehhez hasonlo gyorsan mozgo piacokon olyan valos ideju donteshozatalra es cselekedetre van szukseg, amire hosszas gyakorlas nelkul nem sokan kepesek. Ezen mindenkepp dolgozni kell. Eloszor is, az azonnali cselekveshez szukseg van egy magas szintu onbizalomra, arra, hogy tudjuk, hogy amit teszunk, az fogja hosszutavon magaval hozni a profitot. Ehhez a magabiztossaghoz nem kantalassal jutunk el, hanem a kis osszegu vesztesegek kovetkezetes zarasaval. Nyerni konnyu, nagyot nyerni sem lehetetlen, nagyot bukni meg egyszerubb, ami igazan nehez feladat, az a keveset bukni. Ezt tobb ezerszer, tizezerszer be kell gyakorolni, egeszen addig, mire mar tudatalatti szinten berogzul, s mindenfele gondolkodas es/vagy erzelem nelkul vegre tudjuk hajtani. Stresszes helyzetekben az agy osztonos, erzelmi reszei kerulnek eloterbe, s ha nincs elsajatitva tudatalatti szinten ez a kepesseg, akkor nagysagrendekkel romlanak az eselyeink a vegrehajtasra. Minden egyes ilyen helyes dontest (kis veszteseg zarasa) pozitiv megerosites kell, hogy kovessen, s minden helytelen, onfegyelmet mellozo, ambar nyereseges tradenel nyugodtan elgondolkodhatunk, hogy mi ertelme ennek az egesznek. A lenyeg, hogy megprobaljunk teljesitmenyorientaltbol atvaltani folyamatorientaltta, ahol nem az eredmeny, hanem a kovetkezetes cselekvesert jar a dicseret onmagunktol. Ezt koveti a technikai elemzes, piaci trendek, trading stilusok, tetrakasi strategia, vagy eppen a jatek olvasasa, ha mar tenisz.

Idézetet írta: Alk Dátum július 09, 2017, 15:02:38
Teniszhez nem tudok hozzaszolni, de az onuralmi problemakra reagalnek, en ebben latom a fo problemat legtobbeknel, magamat is beleertve. Ugyebar itt nem az alap onuralom hianyarol beszelunk, az ilyen es ehhez hasonlo gyorsan mozgo piacokon olyan valos ideju donteshozatalra es cselekedetre van szukseg, amire hosszas gyakorlas nelkul nem sokan kepesek. Ezen mindenkepp dolgozni kell. Eloszor is, az azonnali cselekveshez szukseg van egy magas szintu onbizalomra, arra, hogy tudjuk, hogy amit teszunk, az fogja hosszutavon magaval hozni a profitot. Ehhez a magabiztossaghoz nem kantalassal jutunk el, hanem a kis osszegu vesztesegek kovetkezes zarasaval. Nyerni konnyu, nagyot nyerni sem lehetetlen, nagyot bukni meg egyszerubb, ami igazan nehez feladat, az a keveset bukni. Ezt tobb ezerszer, tizezerszer be kell gyakorolni, egeszen addig, mire mar tudatalatti szinten berogzul, s mindenfele gondolkodas es/vagy erzelem nelkul vegre tudjuk hajtani. Stresszes helyzetekben az agy osztonos, erzelmi reszei kerulnek eloterbe, s ha nincs elsajatitva tudatalatti szinten ez a kepesseg, akkor nagysagrendekkel romlanak az eselyeink a vegrehajtasra. Minden egyes ilyen helyes dontest (kis veszteseg zarasa) pozitiv megerosites kell, hogy kovessen, s minden helytelen, onfegyelmet mellozo, ambar nyereseges tradenel nyugodtan elgondolkodhhatunk, hogy mi ertelme ennek az egesznek. A lenyeg, hogy megprobaljunk teljesitmenyorientaltbol atvaltani folyamatorientaltta, ahol nem az eredmeny, hanem a kovetkezetes cselekvesert jar a dicseret onmagunktol. Ezt koveti a technikai elemzes, piaci trendek, trading stilusok, tetrakasi strategia, vagy eppen a jatek olvasasa, ha mar tenisz.

Köszönöm a hozzászólásod! Igen én is gyakran szembesülök azzal hogy szinte minden fejben dől el! Ősszel mikor elkezdtem 2€ téttel csak próbálkozni, játékként kezeltem az egészet, ha melléfogtam akkor probléma nélkül kiszálltam 20-30 centes mínuszokkal, mert nem volt semmi stressz, nem érdekelt hogy buktam 90 forintot, az szinte nem pénz, majd visszajön a többi meccsen, és vissza is jött, a rekordom talán 23 vagy 24 teniszmeccs volt zsinórban amiből plusszal szálltam ki. 10€ nyereséget tűztem ki célul magamnak 2€ tétekkel, ez kábé három hét alatt össze is jött. Nem akartam elhinni hogy ez ilyen könnyű de sorban jöttek nyerők és a veszteségeket is max pár nap alatt visszahoztam akkor elbíztam magam hogy én született trader vagyok  :) Elkezdtem 50€ téttel játszani, nah itt kezdődtek a problémák mert már nem tudtam elvonatkoztatni attól hogy 15ezer forintot kockáztatok és ha pirosba fordult a trade akkor sokszor képtelen voltam lezárni mert ahogy írtad is az agyam nem akarta elfogadni hogy bukok több ezer forintot, bíztam hogy majd elindul jó irányba, persze sokszor nem indult és jöttek a nagy veszteségek, utána jött az hogy most kellenek a nagy nyerők hogy visszajöjjön a mínusz és az egész átváltott egy csapkodásba az eredetileg tervezett óvatos tradelés helyett. És jött a stressz ami az elején abszolút nem volt meg fogyott az önbizalom. Aztán mikor visszanéztem a fogadástörténetet akkor realizáltam hogy ha kőkeményen tartom magam a stratégiához akkor most talán +100€ lenne az elmúlt napok mérlege és nem -100€. Nagyon nehéz tartani a kontrollt minden pillanatban mikor nem csak pár száz forinttal játszol és úgy látom ezen múlik a tradelés legnagyobb része.


Idézetet írta: Alk Dátum július 09, 2017, 15:02:38
Teniszhez nem tudok hozzaszolni, de az onuralmi problemakra reagalnek, en ebben latom a fo problemat legtobbeknel, magamat is beleertve. Ugyebar itt nem az alap onuralom hianyarol beszelunk, az ilyen es ehhez hasonlo gyorsan mozgo piacokon olyan valos ideju donteshozatalra es cselekedetre van szukseg, amire hosszas gyakorlas nelkul nem sokan kepesek. Ezen mindenkepp dolgozni kell. Eloszor is, az azonnali cselekveshez szukseg van egy magas szintu onbizalomra, arra, hogy tudjuk, hogy amit teszunk, az fogja hosszutavon magaval hozni a profitot. Ehhez a magabiztossaghoz nem kantalassal jutunk el, hanem a kis osszegu vesztesegek kovetkezes zarasaval. Nyerni konnyu, nagyot nyerni sem lehetetlen, nagyot bukni meg egyszerubb, ami igazan nehez feladat, az a keveset bukni. Ezt tobb ezerszer, tizezerszer be kell gyakorolni, egeszen addig, mire mar tudatalatti szinten berogzul, s mindenfele gondolkodas es/vagy erzelem nelkul vegre tudjuk hajtani. Stresszes helyzetekben az agy osztonos, erzelmi reszei kerulnek eloterbe, s ha nincs elsajatitva tudatalatti szinten ez a kepesseg, akkor nagysagrendekkel romlanak az eselyeink a vegrehajtasra. Minden egyes ilyen helyes dontest (kis veszteseg zarasa) pozitiv megerosites kell, hogy kovessen, s minden helytelen, onfegyelmet mellozo, ambar nyereseges tradenel nyugodtan elgondolkodhatunk, hogy mi ertelme ennek az egesznek. A lenyeg, hogy megprobaljunk teljesitmenyorientaltbol atvaltani folyamatorientaltta, ahol nem az eredmeny, hanem a kovetkezetes cselekvesert jar a dicseret onmagunktol. Ezt koveti a technikai elemzes, piaci trendek, trading stilusok, tetrakasi strategia, vagy eppen a jatek olvasasa, ha mar tenisz.

Sportfogadás pszichológiai hadviselése.  ::)

Mi a véleményetek erről az oldalról? (....)
megéri befizetni?
Engem a tippek hidegen hagynak, viszont a moneymanagement érdekelne, kiváncsiságból lehet befizetek.

Viszont amiatt, nem merek, hogy ha én nekem van egy stratégiám amivel elvileg milliomos leszek, akkor minek adjam el azt?
tehát ha végtelen mennyiségű pénzem van, akkor minek mégtöbb?
plusz, ha többen játsszák meg az én tippjeimet, akkor annak csökken az oddsa, mert ugye úgy van ez az egész megcsinálva hogy az iroda nyerjen. Tehát ez alapján nekem az lenne a logikus, ha rossz tippeket adnék és ezzel felverném a jó tippek szorzóját. (nyilván ez nem 1-2 emberen múlik, de akik ilyen pénzekkel dobálóznak és sok emberhez eljutnak azok csak számítanak valamit)

Van egy videó is erről az oldalról azt most hirtelen nem találom, hogy 50 ezerből felvitte a fószer 1 millióra az ő tippjeikből.

Valaki próbálta már ezt vagy hasonlót?

Kiváncsian várom a véleményeket, tapasztalatokat :)

Idézetet írta: drzdolik Dátum július 31, 2017, 17:16:42
Mi a véleményetek erről az oldalról?
megéri befizetni?
Engem a tippek hidegen hagynak, viszont a moneymanagement érdekelne, kiváncsiságból lehet befizetek.

Viszont amiatt, nem merek, hogy ha én nekem van egy stratégiám amivel elvileg milliomos leszek, akkor minek adjam el azt?
tehát ha végtelen mennyiségű pénzem van, akkor minek mégtöbb?
plusz, ha többen játsszák meg az én tippjeimet, akkor annak csökken az oddsa, mert ugye úgy van ez az egész megcsinálva hogy az iroda nyerjen. Tehát ez alapján nekem az lenne a logikus, ha rossz tippeket adnék és ezzel felverném a jó tippek szorzóját. (nyilván ez nem 1-2 emberen múlik, de akik ilyen pénzekkel dobálóznak és sok emberhez eljutnak azok csak számítanak valamit)

Van egy videó is erről az oldalról azt most hirtelen nem találom, hogy 50 ezerből felvitte a fószer 1 millióra az ő tippjeikből.

Valaki próbálta már ezt vagy hasonlót?

Kiváncsian várom a véleményeket, tapasztalatokat :)

Két percnyi keresés után megtaláltam a stratégiát amit használnak, szóval azért ne fizess be meg amúgy sem, egy csöves cég áll mögötte (tudta Partner 7 Kft ) akinek összesen van 5 milliós bevétele minden tevékenységet nézve, ami egyébként főképp az online marketing szóval semmi közük hozzá, újabb weboldal aki lehúzza az embereket....

Plusz egy idézet, attól aki már fizetett elő.:
Tavaly augusztus óta 7 alkalmas tétkezeléssel 1 millión tartottak volna az ügyfeleik 100 ezer forintos bankrollról indulva, amikor e helyett mostanáig már ÖTSZÖR elvesztették a bankrolljukat.


Amit pedig találtam.:

Idézetz a Bronz csomaghoz tartozó tétkezelési stratégia:

Kezdőtőke: Az a pénzösszeg, amennyit kockáztatni tudsz. Az összeg, aminek a teljes elvesztése sem okozna számodra és családod számára megterhelést, veszélyhelyzetet.
Alaptét: A kezdőtőke arányában meghatározott első szelvényre (vagy eseményre) feltett pénzösszeg. Kiszámításához egy osztásra van szükség. Ezek a számok azt mutatják meg, hogy hány egyenlő részre kell felosztani az elhelyezett alaptőkét.

A bűvös osztó szám a tétválasztáshoz: 26

Ha mondjuk 26.000 forinttal töltötted fel a sportfogadó irodánál vezetett számládat, akkor ezt 26-al osztva a Te alaptéted 1.000 forint. Értelemszerűen, ha pl. 260.000 forinttal játszol, akkor a Te alaptéted 10.000 forint.

Hogyan jön ki a 26-os osztószám?

1+3+7+15=26

Ez mit jelent?
Ha nyersz egy szelvénnyel, akkor nem kell egyebet tenned, mint a következő napon is az alaptétet játszd meg! A stratégia a vesztes napokra kell, azaz, hogy hogyan lépj túl a vesztes napokon úgy, hogy a tőkéd ne fogyjon, hanem a következő nyertes nappal visszaszerezd (legalábbis a legtöbb esetben).

Tipp:


Amennyiben több adrenalinra van szükséged, de a pénzkezelési stratégiát is fel akarod használni, akkor minden nyertes nap után újra oszthatod az aktuális egyenlegedet 26-al, de a példában az egyszerűség kedvéért ezzel most nem dolgozunk. Minden nyerő nap után oszd újra el az aktuális tőkét (alaptőke+nyereség) 26-tal, így kapod meg az aktuális nap alaptétjét. Ha pedig vesztesz, akkor alkalmazd a fenti stratégiát!

Az 1-3-7-15-ös stratégia könnyen megjegyezhető (dupla+alap), nem kell bonyolítani további matematikai képlettel az életet.

A múlt soha sem biztosíték a jövőre nézve. Minden sikeres és vesztes szériának egyszer vége szakad. Ezért fontos, hogy a saját induló tőkédet minél hamarabb vedd ki! Valamint a további nyereséges hónapokban is vegyél ki a nyereségből! Így ha jön egy vesztes széria, neked ez akkor sem fog csalódást okozni, újra tudod indítani a stratégiát.

Ha valaki ennél nagyobb ,,biztonságra" törekszik, akkor neki az 57-es stratégiát javasoljuk, ami már 4 vesztes napot enged meg úgy, hogy az 5. nap tétjeire is van elegendő tőke.

Mi az 57? Még egy tartalék nap. 1+3+7+15+31 = 57

(dupla+alap...)


Idézetet írta: drzdolik Dátum július 31, 2017, 17:16:42
Mi a véleményetek erről az oldalról?
megéri befizetni?
Engem a tippek hidegen hagynak, viszont a moneymanagement érdekelne, kiváncsiságból lehet befizetek.

Viszont amiatt, nem merek, hogy ha én nekem van egy stratégiám amivel elvileg milliomos leszek, akkor minek adjam el azt?
tehát ha végtelen mennyiségű pénzem van, akkor minek mégtöbb?
plusz, ha többen játsszák meg az én tippjeimet, akkor annak csökken az oddsa, mert ugye úgy van ez az egész megcsinálva hogy az iroda nyerjen. Tehát ez alapján nekem az lenne a logikus, ha rossz tippeket adnék és ezzel felverném a jó tippek szorzóját. (nyilván ez nem 1-2 emberen múlik, de akik ilyen pénzekkel dobálóznak és sok emberhez eljutnak azok csak számítanak valamit)

Van egy videó is erről az oldalról azt most hirtelen nem találom, hogy 50 ezerből felvitte a fószer 1 millióra az ő tippjeikből.

Valaki próbálta már ezt vagy hasonlót?

Kiváncsian várom a véleményeket, tapasztalatokat :)

Szia!

Én azt tanácsolom, hogy hozzájuk ne fizess be. Alapként csak beleolvastam a szövegbe, mert velük még nem találkoztam. Egyik oldalon: "...Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében..."
És ki a nagyfőnök, aki dönt, hogy na te mész te maradhatsz elemző?! Nem teljesítesz egy hónapban 40% ROI-t, akkor bukta. A másik, ez mind szép, hogy 10-700 % nyereség, de ez ROI? Mert akkor megeszem a kalapom.
Én csináltam VIP-es oldalt, tehát lehet nyerni ilyen oldalakkal. Velem is lehetett, voltak kiemelkedő hónapjaim. Illetve én is fizettem angoloknak a tippekért, volt ahol nyertem és volt, ahol nem. De az ilyen agyon PR-zott oldalak lehúznak. Amiről írtam a fórumomban, hogy érdemes fű alatt menő oldalakat keresni, nem a nyíltan reklámozottakat.
Emellett akár egy manipulált eddigi eredmények oldalt is mutathatnának, ha ilyen király elemzők. Továbbá egy jó kis emelem rendszert alakítottak ki, hogy hívogasd meg a barátokat és spórolj havonta, ha befizetsz hozzájuk.
"kedvenc oldalak" és ott van a tippmixpro meg szerencsejáték Zrt. Egy jó sportfogadó nem fog itthon játszani, ha külföldi oldalakon tizedekkel nagyobb odds-t lehet elkapni.
A másik dolog, minden cégnek érdemes utána nézni, lássuk hát őket Tudta Partner7 kft: https://www.ceginfo.hu/ceg-adatlap/tudta-partner7-kft-0109184552.html
Kérdezem én, ez milyen pénzmosó cég, aki a programozástól, a növényi adalékokig, az ingatlaneladásig és még a sportfogadással is foglalkozik. Eltudom képzelni milyen  profik lehetnek...

Amit pedig mindenkinek nagyon a figyelmébe ajánlok, hogy ilyen oldalakon lehet simán adathalászat áldozatául esni. Akármennyire is le van írva, hogy adatkezelés így úgy, simán feltörhetők ezek a weboldalak és kiszedik az e-mail és jelszavaitokat az adatbázisból, majd ha véletlen ugyan azt használjátok máshol akkor megkárosítanak titeket. Ha ezt nem a cég csinálja direkt mód, hogy ők maguk kezdik kiszedni az adatbázis adatokat illetve simán eladják az e-mail címet hirdetőcégeknek.

Milyen bankmenedzsmetre vagy kíváncsi? Mivel szerintem egészen sok oldalon van leírás illetve ajánlás. Bookie busterben vannak jó banki stratégiák illetve angol oldalakon is lehet találni szép számmal.

Az írásodban pedig van igazság. Kb 2 hónapja osztottam meg egy bundagyanús mérkőzést, ami külföldről jött és  napi szinten az oldalt olyan 500e nézik meg, a srácot pedig 30e ember követi. Úgy megdöntöttük az odds-t, hogy az 1.1-ből lett 1.5 és a végén halomra rúgták a gólokat és elég sokan nagy pénzeket buktak.
Amit észrevettem, hogy olyan 10000-15000 eurós beérkezett tétnél az élő odds-k megrekednek és csökkenni is tudnak, ez előre megtett fogadásnál nagyobb összegig szokott elmenni. Nem tudom követik-e őket annyian, hogy úgy elkezdjen esni az odds.

Száz szónak is egy a vége és még a legkisebb 6000 forintot sem adnám oda nekik. De ez rajtad múlik, remélem tudtam segíteni.

Tomka

Idézetet írta: drzdolik Dátum július 31, 2017, 17:16:42
Mi a véleményetek erről az oldalról? (....)
megéri befizetni?
Engem a tippek hidegen hagynak, viszont a moneymanagement érdekelne, kiváncsiságból lehet befizetek.

Viszont amiatt, nem merek, hogy ha én nekem van egy stratégiám amivel elvileg milliomos leszek, akkor minek adjam el azt?
tehát ha végtelen mennyiségű pénzem van, akkor minek mégtöbb?
plusz, ha többen játsszák meg az én tippjeimet, akkor annak csökken az oddsa, mert ugye úgy van ez az egész megcsinálva hogy az iroda nyerjen. Tehát ez alapján nekem az lenne a logikus, ha rossz tippeket adnék és ezzel felverném a jó tippek szorzóját. (nyilván ez nem 1-2 emberen múlik, de akik ilyen pénzekkel dobálóznak és sok emberhez eljutnak azok csak számítanak valamit)

Van egy videó is erről az oldalról azt most hirtelen nem találom, hogy 50 ezerből felvitte a fószer 1 millióra az ő tippjeikből.

Valaki próbálta már ezt vagy hasonlót?

Kiváncsian várom a véleményeket, tapasztalatokat :)

"5.2. Tippszolgáltatás pénz ellenében

A Sportfogadas.org egy ingyenes sportfogadás portál. Az oldal üzemeltetői a tippekért soha nem kérnek pénzt, vagy egyéb anyagi juttatást.
Szigorúan büntetjük (kizárással) azon személyeket akik bármilyen módon szolgáltatásaikért pénzt igényelnek! Ezen kívül a kizárás mellett addigi tevékenykedésüket is töröljük.
Ezen kívül a fórum bármely témájában tilos megemlíteni bármilyen hasonló szolgáltatást (vagy akár aláírásban is), úgymond 0 toleranciás politikát folytatunk!"

Ne fizess nekik semmiképp! Én annak idején előfizettem rá, és nagy sz@r az egész! Többszöri alkalommal belebuktak a 100%-ig biztosra vett stratégiájukba! Ezt akkor el is ismerték, de hamar eltöröltek minden olyat ami erre utal, tehát az új látogatók erről mit se tudnak... És a buzi hírlevelezős emailjeiket meg "nem" lehet lemondani sem. (mikor leiratkozol kiírja hogy leiratkoztam, de ugyan úgy megkapom a következőt és az azutánit is... E kapcsán tettem bejelentést ahová kell, sajnos azóta is csak folyamatban az ügy...)

Ahogy előttem is mondták, pénzmosoda ez az egész oldal és egyáltalán NEM értenek a sportfogadáshoz!

szóval ha ugyanaz a jelszavam mint beten akkor változtassam meg sürgősen? :O

Idézetet írta: drzdolik Dátum július 31, 2017, 21:28:25
szóval ha ugyanaz a jelszavam mint beten akkor változtassam meg sürgősen? :O

Ez nem is kérdés. Ha már jelszavak. Ilyen nyomorék oldalra, ha még is regisztrálok van egy külön e-mail címem meg csak ilyen kiscica jelszót adok meg, amivel máshova nem tud azonosítani.
Emellett pedig érdemes kerülni az olyan oldalakat is, ahol írják teszteld milyen erős a jelszavad. Mert ott is simán ellopják...
Érdemes kis-nagybetűt, számot és akár egyéb írásjelet is használni és minimum 8 karaktert.
A 8 karakter onnan van, hogy a DES algoritmus 56 bittel működik. Régen az internet kezdetén a pentium időszakban a 8 katakter ment át a leggyorsabban a kábelen még, amikor mindig perc számított. (De ebben nem vagyok a legbiztosabb, csak halvány foszlány emlékek vannak a tanultakból)
Ha csak előbb említett szabályokat az angol ABC-re vetítjük, akkor az 2*10^14. Ezt nem számolom ki, de 8 karakterre félév alatt fellehet törni a jelszót. Ez már kellő biztonságot ad, hiszen ennyi idő alatt már érdemes jelszót módosítani.
Ha pedig lehet válasszunk két lépcsős belépést. Ezt én skrill, gmail, otp bank esetén már használom. Ahol lehet, használjátok ki ezt.
Manapság annyit beszélnek az internetbiztonságról, de még is sokan megadják itt-ott a neveiket, adataikat.
Na megint belemerültem az írásba... a lényeg, hogy vigyázzunk a kamu oldalakkal és erős jelszót adjunk meg, amihez program kelljen a feltöréshez, ne lehessen kitalálni.

és ha az a jelszóm hogy cica2012 és átírom cica2018-ra az mennyire jó nekik?
vagy valamit teljesen random hülyeséget írjak? :D
most még nincs komoly összeg a számlámon, de mivel nem nullázódott le már hónapok óta (durván a duplája lett)
valaki figyelheti, hogy hoppá milyen ügyes az ember, majd ha sok lesz neki ellopom a pénzét...

de gondolkodtam több irodában, hogy pl fele pénz bet365 fele pénz unibet