Bet365 - 15.000 Ft. Bónusz (november 13-ig!)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Nyiss egy számlát a Bet365 irodánál, s igényeld a 100%-os kezdő bónuszod, amely akár 15.000 Forint lehet.

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj, fizess be minimum 1.500 Ft-ot vagy többet, és feljogosító befizetésed 100%-ig jogosult leszel egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft értékben.
2. Bónuszod igényléséhez, egyszerűen hajts végre egy feljogosító befizetést, kattints az Ügyfelekre a Szolgáltatások menüben, nyisd meg az Akciók fület, majd az Elérhető ajánlatok részen kattints az Igénylés mostra.
3. Ahhoz, hogy a bónuszoddal fogadhass, egyszerűen forgasd meg befizetésednek összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés és bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthass. A NETeller, Skrill vagy Skrill 1-Tap befizetések nem számítanak feljogosító befizetésnek.


Részvételi Feltételek:

Végezzen el egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* értékben és igényeljen egy 100%-os bónuszt, amellyel fogadhat. A feljogosító befizetés a legnagyobb befizetése (maximum 15.000 Ft*), amelyet az ajánlat igénylése előtti 7 napban hajtott végre. A NETeller, Skrill vagy Skrill 1-Tap befizetések nem számítanak feljogosító befizetésnek.
A maximálisan igényelhető bónusz 15.000 Ft*. A félreértések elkerülése végett, ha a feljogosító befizetés 15.000 Ft* vagy több, Ön akkor is 15.000 Ft* bónuszra lesz jogosult.
Ahhoz, hogy a bónuszával fogadhasson, igényelje az ajánlatot, majd forgassa meg a feljogosító befizetésének (maximum 15.000 Ft*) összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon (a 12-13. feltételeknek megfelelően).
A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés (maximum 15.000 Ft*) és a bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthasson (az alábbi 12-15. feltételek érvényesek).
Amennyiben a megforgatási feltételeket az ajánlat igénylésétől számított 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
Ez az ajánlat nem igényelhető 2017. november 13-án, angol idő szerint 13:59 után.
Ez az ajánlat kizárólag a Bahamák, Brazília, Egyiptom, Katar, Kuvait, Magyarország, Málta és Szlovákia területén élő ügyfelek számára érhető el.
Az ajánlatot a feljogosító befizetéstől számított 7 napon belül kell igényelnie.
Amennyiben kifizetést vagy átutalást igényel:
a. az ajánlat igénylése előtt, a korábbi befizetések nem számítanak bele a feljogosító feltételekbe, vagy
b. az ajánlat igénylése után, de a fogadási feltételek teljesítése előtt, úgy a bónuszegyenlegén szereplő összeg elveszik és az ajánlat már nem lesz elérhető az Ön számára.
A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
Ez az ajánlat nem használható együtt bármely más számlanyitási ajánlattal.
A kisebb mint 1.50 (1/2) szorzós egyszeri fogadások nem számítanak bele a megforgatási feltételbe. Többszörös fogadások esetén az egyik választásnak legalább 1.50 (1/2) szorzójúnak kell lennie, hogy a fogadás beleszámítson a megforgatási feltételbe.
Minden piac/esemény kombinációnál, akár mérkőzés előtti vagy élő, kizárólag az első választásra tett fogadás számít bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. A más választásokra tett fogadások ugyanannál a piac/esemény kombinációnál már nem számítanak bele a megforgatási feltételekbe. Ezek a feltételek a további korlátozásokkal együtt érvényesek. Például, ha jogosult a bónuszra és arra fogad, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát a Játékidő eredménye piacon legalább 1.50-es (1/2) szorzóval, úgy a fogadása beleszámít a megforgatási feltételekbe, azonban ha később ugyanennél a mérkőzésnél Ön a Chelsea-re fogad a Játékidő eredménye piacon, akár mérkőzés előtt vagy élőben, úgy a fogadása nem számít bele a megforgatási feltételekbe. Amennyiben az első fogadása kisebb szorzóval rendelkezik, mint 1.50 (1/2) bármilyen piac/esemény kombinációja esetén, ez a fogadás és minden további ugyanerre a piac/esemény kombinációra vonatkozó fogadás nem fog beleszámítani a megforgatási feltételek teljesítésébe.
Az ázsiai hendikep és a gólok száma (goal line) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe.
A Felvehető most funkcióval lezárt vagy az Azonnali játékokra tett fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe. Amennyiben egy fogadást módosítanak a Fogadás módosítása funkcióval, az eredeti tét nem fog beleszámítani a fogadási követelmény teljesítésébe, és csak az új tét fog számítani.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!

Sziasztok!
Lenne egy elméletem a 100 %-os bónusz leggyorsabb, és legbiztonságosabb kijátszásának módjáról. Erről szeretném véleményeket kérni. És persze tapasztalatokat, vagy valaki meg is próbálhatná, aki épp bónusz feltételket teljesít, mert veszteni csak minimálisat lehet vele, ha meg bejön, akkor gyorsan lehet vele sokat forgatni..
Szal azt gondoltam ki, hogy befizetek 15 000-et, és NBA Under/Over vagy páros / páratlan fogadásokkal játszom ki a bónusz feltételeket.
Általában ugye úgy csinálják, hogy 1,9 körül adnak egy bizonyos pont fölé, meg alá is, ugyanígy páros / páratlan esetben. Úgy gondoltam, hogy mindig megfelezem a tőkém, és egyik felét feldobom az underre, másikat az overre (vagy páros / páratlanra), így négy meccs alatt teljesíteném az összes feltételt, és ezután kb 25 000 ft-nál tartanék.

Pontosabban under / over-el végigvezetve:
1. meccs:tőke 15000
7500 over-re -> 14250
7500 underre -> 14250
ezután megkapom a bónuszt

2. meccs: tőke 14250 + 15000 = 29250
14625 o -> 27787
14625 u -> 27787

3.meccs: tőke 27787
13893 o -> 26398
13893 u -> 26398

4. meccs: tőke 26398
13199 o -> 25078
13199 u -> 25078

Ugye minden meccs után az egyik variáció jön, de így összesen 98435-öt megforgatok, és a végén 25078-on maradok. Szerintetek ez így működne? Vagy csak álmodjak róla...  :angel:

sztem nem...

12. Az ázsiai hendikep, az összesített gólok - ázsiai és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.

a feltételek közt van Over/under nem számít bele a rolloverbe, de sztem ez annyira nyílvánvaló lehúzás, hogy egyik iroda se engedné és visszavonnák a bónuszt.
elvileg - ha működne - akkor is 2 külön számlán tenném a keresztfogadásokat.


Tenisszel működik a dolog.  8) Under\overrel nem. Valahol neten láttam is leírva.

Itt is van:

http://sportfogadas.erdelylap.ro/2010/02/27/hogyan-csinaljunk-3478-eurot-ingyen/

Üdv!

Idézetet írta: Tomihmv Dátum április 22, 2010, 10:38:46
Tenisszel működik a dolog.  8) Under\overrel nem. Valahol neten láttam is leírva.

Itt is van:

http://sportfogadas.erdelylap.ro/2010/02/27/hogyan-csinaljunk-3478-eurot-ingyen/

Üdv!

Köszi a linket!
De ki is próbáltad, vagy csak a link alapján mondod?

ezt nem kell kipróbálni, tuti h működik...
ha az iroda kiszúrja akkor visszavonják a bónuszt...
ez benne a kockázat, én tuti kiszúrnám...
sokszor mérgesek vagyunk az irodákra ha nem korrektek - nos sztem ez viszont velük szemben nem korrekt - persze ki lehet próbálni, de utána nem kell köpködni bukta esetén...
a bónuszt azért adja az iroda hogy hosszú távon játékosokat szerezzen magának, a bónusszal kedvet csináljon a játékhoz és megtanulja a fogadó a rendszer használatát...
sok iroda pontosan az ilyen okoskodások miatt tiltja le a magyaroknak adható bómuszokat, mert mi soha nem arra használunk semmit amire való...
sztem aki befizet egy ilyen bónuszra, a rollover után azonnal veszi a kalapját és kivonul 30 euró plusszal - ezt hívják bónuszvadászatnak - én inkább cigánykodásnak nevezném...
srry de akkor is ez a véleményem, nálunk vmi alapvetően el van b@szva, ha vki ad valamit mi egyből azt nézzük hogy tudnánk lehúzni...
ha kipróbálod, sok sikert de az előző véleményem még mindíg fenntartom - két kölün számlán tedd meg a szembefogadásokat...

GL

Idézetet írta: gomes66 Dátum április 22, 2010, 18:58:59
sok iroda pontosan az ilyen okoskodások miatt tiltja le a magyaroknak adható bómuszokat, mert mi soha nem arra használunk semmit amire való...
sztem aki befizet egy ilyen bónuszra, a rollover után azonnal veszi a kalapját és kivonul 30 euró plusszal - ezt hívják bónuszvadászatnak - én inkább c

Nem csak Magyarországra vonatkozik ez, az irodák ilyen szempontból egész Kelet-Európát "fekete listásnak" tekintik a bónuszok kijátszásának szempontjából. A kinaiakról ne is beszéljünk.

#7 április 22, 2010, 19:19:18, gomes66
persze, de akkor ne legyünk megsértőve, ha annak néznek akik vagyunk...

off:
olvastam a buzis cikked a blogon  8)
on


na igen az is benne van a feltételekben, hogy nem tehetsz egy fogadás több kimenetelére, legalábbis bónusz kiforgatás esetében. matematikailag jó az elmélet.

egyébként szeretem őket mert jó iroda, de pl az is "cigánykodás" szerintem, hogy 30000ft a minimum kifizetés ha kártyáról fizettél be. csóri játékos hiába fizet be mondjuk egy 10-est, és izzadja fel 20-ra nem veheti ki a pénzét. vagy ez a limit személyre szabott? mondjuk akkor se korrekt. ne lehessen persze egy gombóc fagyi árát kivenni de ez azért durva.

amúgy korrekt a politikájuk, én régebben sokat buktam náluk és nemrég felajánlottak egy vigaszbónuszt ha újra elkezdek játszani. ilyennel eddig csak az unibetnél találkoztam még, pedig az összes irodához fizettem már be szinte.

Hú, ez nagyon érdekes most. Kijött az MB számlámra a pénz a GB-ről, következő bónuszt a bet365-ön akarom kipörgetni.
Tök csábító a 15k huf ajánlat, azonban kíváncsiságból megnéztem melyik valutában mennyi a bónusz, hát elképedtem:

Euróból 100 - mai árfolyamon 28.000 huf
USD-ből meg 200 a max bónusz - mai árfolyamon 41.800 huf !! WTF?  :crazy:

Namost a regisztrációnál nem láttam, hogy pénznemet kell választani, feltételezem a megadott ország alapján állítja be, tehát forint.

Figyelem, most jön a csavar! Elkezdtem a regisztrációt, és meglepetésemre foglalt volt a felhasználónevem. Mondom ez kizárt. Megpróbáltam egy belépést, és sikerült! Próbáltam visszaemlékezni, úgy 5 éve, amikor online pókereztem valszeg beregisztráltam ide is. De befizetésem még nem volt, így elvileg vonatkozik rám a bónusz. Ja, a számlám usd-ben van!  ;D

Nos, szerintetek mit tegyek?

Nem hiszem hogy így adná, sajna.
Én se kaptam annak idején, mert csak úgy beregeltem, hogy lássam mi meg merre, befizetés nélkül, persze utána nem kaptam semmit, de ez már vagy 1,5 éve volt

#11 szeptember 25, 2010, 15:34:26, Jóember
Nézd meg, hogy milyen bónusz ajánlatod van!  ügyfelek-> ajánlatok -> elérhető ajánlatok

#12 szeptember 25, 2010, 15:44:33, Rézmalac
Idézetet írta: Jóember Dátum szeptember 25, 2010, 15:32:22
Nézd meg, hogy milyen bónusz ajánlatod van!  ügyfelek-> ajánlatok -> elérhető ajánlatok

Köszi nézem is!
Amúgy akarok írni nekik, úgy a tiszta. Remélem maradhat az usd számlám, és a 200 usd bónusz is!  :)

Nos úgy tűnik él a bónusz.

Your Current Offers:
100% Initial Deposit Bonus
To qualify for this offer you must make a successful deposit into your account.
Viszont itt max 100 $-t írnak, ami azért még mindig 20k huf.

Ha ez szerepel az ajánlatban, akkor az a bónusz él!  :ok:

Idézetet írta: Jóember Dátum szeptember 25, 2010, 15:45:52
Ha ez szerepel az ajánlatban, akkor az a bónusz él!  :ok:

Biztos ami biztos, megkérdeztem chat-en a kislányt, és megerősítette, úgyhogy GO!