SPF Karácsonyi Láz - December 24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SPF Karácsonyi Láz - December 24

Az "SPF Karácsonyi Láz" utolsó promóciója egy feladat lesz, éspedig:

Írj levelet az angyalnak! A téma: "Mit szeretnél a Sportfogadas.org-tól 2013-ban?" Lehet szó bármiről: javaslat, vágy stb.

A leveleket ezen témába írjátok, hozzászólásként!

A legjobb ötlet szerzője 25€-val gazdagodik. A kiválasztás szubjektív módon történik.

Részvételi feltételek:

- a promócióban bárki részt vehet INGYEN, ha regisztrálva van a Fórumon (regisztrálj ITT)
- a nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükséged


Promóció lejár ekkor: December 24, 23:59:59!

Ha bármilyen kérdésetek van akkor azt feltehetitek az SPF Karácsonyi Láz - Infó témában.

Áldott, Békés Karácsonyt!

Na szóval Kedves angyalka!

Utoljára valamikor 5 éves koromban irtam neked, de most újra megadatik számomra ez a lehetőség.  :) Egy olyan javaslatom lenne tapasztalva az idei karácsonyi adományozás sikerét, hogy nyissunk jövőre egy témát "adományozás" cimmel ami nem lenne időhöz kötve. Megnyitnánk a Topicot és amikor összejönne mondjuk 20000 forint kiutalnánk egy rászoruló családnak vagy egyénnek. Látva azt az 3 családot illetve 2beteg gyereket akikre lehetett szavazni, hogy ki kapja meg az összegyüjtött pénz egy részét úgy gondolom nem csak én hanem szinte mindenki hosszú percekig gondolkozott rajta, hogy melyik rászorulóra tegye le a voksát illetve hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy mi nem úgy élünk mint ők ( betegen, tüzifa és kenyér nélkül ) Ahhoz hogy segitsünk valakinek nem kell, hogy karácsony legyen vagy valami más különleges alkalom. Az SfGuruban több 5eurós játék is van, aminek a nyereményét szerintem jópáran felajánlanánk ilyen célra. Lehet, hogy 2, 4 vagy 6hónap alatt jönne össze egy komolyabb összeg, de összejönne. Más oldalakon hasonló adományozásról nem tudok, szóval ez még +növelné a sportfogadas.org hirnevét. Egyébként az oldalon magán nem változtatnák, igy jó ahogy van minden megtalálható. Infó a fogadóirodákról, hasznos cikkek, elemzések, számos játék illetve verseny.

Részemről ennyi, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!

Hogy mit szeretnék a sportfogadás.org-tól 2013-banl?

Mivel már-már egy nagy családot alkotunk, kíváncsi lennék a fórumozók igazi arcára, és nem csak képletesen gondolom. Jó lenne ha tudnám hogy néznek ki valójában. Lehet némelyikükkel már találkoztam is valahol, esetleg elsétált már mellettem az utcán, és ha tudom hogy ő is tag, tuti ráköszönök.  :cya:
Nem is lenne muszáj mindenkinek látnia, csak annak mutatnánk meg a valódi arcunk, akit annak érdemesnek tartunk.
(ja, és titkos vágyam, hogy egyszer jelöljenek a hónap fogadójának, bár tudom hogy ehhez még sokat kell fejlődnöm, de biztos minden havernak eldicsekednék vele...  8) 8) )

#3 december 24, 2012, 12:54:07, csacsa44
Kedves Angyalka!

Sok vágyam van, ilyen pl. Ivanovic, Wozniacki, nem tudom a "francia" mond-e neked valamit.. No, de semmiképpen sem szeretnék telhetetlen lenni, hiszen véget nem érő listámtól valószínűleg tökön szúrnád magad, így voltam olyan kegyes hozzád, hogy csak egyetlen vágyamat említsem meg, hátha lesz belőle valami! Te, nem tudod, de már évek óta "fáj a fogam rá", de hogy ne okozzak problémát, nem kell a legdrágább. Szóval egy zöld versenybringa a vágyam! Ugye, hogy nem nagy kérés? Persze nemet is mondhatsz, viszont ez azzal jár, hogy a főoldalon lévő hírdoboz ritkábban lesz frissítve.

Köszönöm, hogy elolvastad a levelem! Boldog Karácsonyt!  :beerchug:

Üdv,

csacsa44


U.i.: Tényleg, téged nem érdekelne egy kis francia?   


Idézetet írta: csacsa44 Dátum december 24, 2012, 12:31:54
Kedves Angyalka!

Sok vágyam van, ilyen pl. Ivanovic, Wozniacki, nem tudom a "francia" mond-e neked valamit.. No, de semmiképpen sem szeretnék telhetetlen lenni, hiszen véget nem érő listámtól valószínűleg tökön szúrnád magad, így voltam olyan kegyes hozzád, hogy csak egyetlen vágyamat említsem meg, hátha lesz belőle valami! Te, nem tudod, de már évek óta "fáj a fogam rá", de hogy ne okozzak problémát, nem kell a legdrágább. Szóval egy zöld versenybringa a vágyam! Ugye, hogy nem nagy kérés? Persze nemet is mondhatsz, viszont ez azzal jár, hogy a főoldalon lévő hírdoboz ritkábban lesz frissítve.

Köszönöm, hogy elolvastad a levelem! Boldog Karácsonyt!  :beerchug:

Üdv,

csacsa44



U.i.: Tényleg, téged nem érdekelne egy kis francia?

HAHA, nem csalódtam benned Csacsa!! ;D ;D

Szóval, kedves Angyalka

Király ez az oldal, vannak játékok, fórum, sok érdekes cikk. Az emberek nagyon jófejek, és segítőkészek, nagyon jó a társaság. Vagyis minden nagyon fasza. Nekem most hirtelen semmi se jut eszembe, mert szerintem semmi se hiányzik az oldalrol, nekem legalábbis nem.:)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!

Kedves Sportfogadas.org angyala . Iamstar játékos szól hozzád . Szeretném megköszönni a megannyi jó tanácsot amit az oldalon kaptam, a bónuszokat , a jó cikkeket, a segítőkész felhasználókat és fáradhatatlan megbízott  munkatársaid segítségét  és egyáltalán azt hogy ebben a nehéz világban ez az oldal sikeresen működik. Ha végig futom a sportfogas.org-t úgy érzem innen valami hiányzik , vagy lehet rólam ? ! Mivel nagyon sokan vagyunk és szerintem nagyon sok rajongója van az oldalnak ezért az összetartozás , a tisztelet kinyilvánítására egy szurkolói boltot összehozhatnál . Egy kis shop-t ahonnan a felhasználók Sportfogadas.org felsőt, pólót, sapkát tudnának rendelni vagy ha jók a kapcsolataid ,de  miért ne lennének azok, különböző fogadóirodák gúnyáit, ajándéktárgyait is beszerezhetnéd (Bet365, Unibet, Bwin, Expekt, Sportingbet ) és azok vásárlása is elérhető lenne. Szerintem erre lenne igény és feelinges lenne a gép előtt ülve abban a dressben szurkolni ahol éppen játszol. . Néha azon is gondolkoztam látva a magyar sikereket kézilabdában ( Veretlen Veszprém, a csajszik 3. helye ) , a BL közvetítések , magyar rangadók hogy lehet csinálnod kellene egy kézilabda sf kéziscore-t , a http://7meteres.com/ segítségével . A díjazás persze nem lenne akkora mint a fociban .
Azon is gondolkoztam hogy minden héten ki választhatnád a TOP 10 hétvégi futball meccseket és a főoldalon egy Ki mire tippelne? táblázatban közölnéd. A felhasználók hétfőtől-péntekig egyénileg szavazhatnának  hogy 1 ,x vagy 2s amit éreznek vagy megtennének , . Pénteken lezárulna a szavazás és a lezárás után megmutatnád az egyes meccsekre leadott voksokat pl Inter - Roma  1)55 % X)30% 2)15 % és szavazók száma 205 . Ez jó kiindulási alap lenne elég sok felhasználónak aki épp fogadást akar tenni, vagy bizonytalan , vagy a dilemmákat a "honfitársak" szavazatai alapján rendezné.
És ha már ez az oldal a fogadásokról szól és megannyi játék kapcsolódik ezekhez (Sf totó, Sf score, betfair liga.... sorolhatnám ) egy összesített ranglista alapján ki lehetne hirdetni a sportfogas.org hónap játékosát . Azt a felhasználót aki a meglévő játékokat nézve az összetett  legjobb helyen végez mindent nézve. Ezt a játékost valamivel díjazni kellene vagy ha erre nincs pénzed akkor a elég a nevét valahol kiemelni az oldalon. Szerintem ez is elég nagy dicsőség , önbizalomadó lenne a legjobbnak.
Köszönöm angyal hogy meghallgattál , remélem nem voltam szemtelen :D Jó legyél !

Kedves Angyalka :)

Nekem régóta vágyam egy olyan felület, ahol tényleg összegyűlhetnek az EXPERTEK, szájhagyomány (topikok) alapján tudjuk kik azok akiknek a tippjeire figyelni kell.
A felület mint 1 adatbázis működne, bárki írhatna azon keresztűl tippet, a tippek fő paraméterei legördülő menüs lehetne (sport, fogadási típus, kimenetel, dátum...), a többi meg írott formában (esemény, elemzés, ha akar...).
Az odds és végkimenetel miatt meg képet lehetne feltölteni és amíg nem töltött fel képet, nem írhatna új tippet. Tudom a kiértékelés nagy munka lenne, de így lenne egy valós adatbázis arról ki milyen sportban van otthon és tud nyereséget termelni, ez mindenkinek előnyös lenne. Annyi kikötést lehetne tenni, hogy 1 nap 1 eseményre 1 tipp mehetne.... ha megvalósulna akkor a részleteket lehetne pontosítani.

Ami még jó lenne, ha megvalósulna, hogy beállítható lenne, hogy emailben küldje el, ha tipp keletkezik egy-egy forumtagnál (akár a topikjában, akár ha megvalósul a javaslatom), mert amikor ír egy bejegyzést be lehetne klikkelni hogy tippet ír, így csak az emaileződne (a teljes beírás, nem csak az hogy bejegyzés keletkezett) és a hozzászólások nem!

Ami még szívfájdalmam, az az hogy az SPF KUPA nagyon foci orientált, nem kérnék sokat, csak az a pár sport Kosár, Baseball, Forma1, Amerikaifoci.... is kapjon több fogadási lehetőséget (sokszor csak 1-2 dolog van forma1-ben top3, NBA-ben ha van akkor under/over, AMcsifociban ML és under/over), H2H, Hendik,...

Köszönöm, hogy meghallgattál Angyalka


BÉkés Boldog Karácsonyt Minden Forumtagnak
főként a CHAT barátoknak :)

ui: a CHAT-re is ráférne egy kis tuning :)

Kedves "White Angel"

Sok kívánságom van, mint akár a többieknek, de én most beérem kettővel is. Először türelmet szeretnék kérni tőled. Türelmet, mert sajnos abból híján vagyok és hát egy jó fogadót elsősorban ez jellemez. Türelmet, mert hiába voltak rész sikereim ebben a sportágban, sosem tudtam tartani magam a terveimhez. Türelmet, hogy mindig a körülményekhez képest a lehető leghelyesebb döntéseket hozzam meg. A második egyszerűbb ennél. 2013-ban Kimi Raikkonen legyen a világbajnok. :) Jaj, ne haragudj Angyalka, hogy írás közben becsusszant a harmadik kívánságom. Méghozzá az, hogy a Sportfogadas.org tovább erősödjön, lendülete töretlen legyen és ez a közösség minél hosszabb ideig megmaradjon.

Békés, Nyugodt és Sportfogadási sikerekben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánok a fórum társaimnak és az oldal üzemeltetőinek.         

Kedves Angyalka!

Vágyam rengeteg van, így ezek felsorolásába bele sem kezdek, viszont lenne egy olyan javaslatom, hogy az oldal nyithatna a póker felé is. Anno volt ez tervbe, de aztán letettetek róla valamiért, pedig manapság nem kevesen játsszák ezt a játékot. Biztos vagyok benne, hogy a fórum élete még jobban felpezsdülne, ha a póker részlegen is rendszeresen frissítve lennének a dolgok. Persze ez sportfogadás oldal, de a kaszinózás irányába is nyitottatok, így lehetne a póker felé is.

Na jó, egy-két vágyamat mégis csak megosztom. Szeretnék Arsenal játékos kezében újra kupát látni ;D Tudom, hogy ez nagy kérés, ezért itt egy teljesíthető, hozz össze nekem egy randit  VELE. Thank You!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Kedves Angyalka!

Mivel sok időm nincsen így 24.-én a levél írására,így rövidre fogom: Kívánom hogy a Karácsony Mindenkinek jól teljen,szerettei körül, függőben lévő fogadásai pedig zöldre váltsanak még az idén.Kívánom,hogy Mindenki elérje vágyait, és mindenki fossza ki az aktuális fogadóirodát!Kívánom továbbá jövőre sok sikert és sok zöld hasút.Kérésem csupán ennyi lenne,na meg hogy a Sportfogadas.org fórum még sokáig éljen!

Kívánok én Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!Remélem Mindenkinek teljesül a kívánsága!
(a Chaten aktívaknak duplán  :great:)

Üdv,Ghastly

Idézetet írta: Cesc18 Dátum december 24, 2012, 13:25:55
Kedves Angyalka!

Vágyam rengeteg van, így ezek felsorolásába bele sem kezdek, viszont lenne egy olyan javaslatom, hogy az oldal nyithatna a póker felé is. Anno volt ez tervbe, de aztán letettetek róla valamiért, pedig manapság nem kevesen játsszák ezt a játékot. Biztos vagyok benne, hogy a fórum élete még jobban felpezsdülne, ha a póker részlegen is rendszeresen frissítve lennének a dolgok. Persze ez sportfogadás oldal, de a kaszinózás irányába is nyitottatok, így lehetne a póker felé is.

Na jó, egy-két vágyamat mégis csak megosztom. Szeretnék Arsenal játékos kezében újra kupát látni ;D Tudom, hogy ez nagy kérés, ezért itt egy teljesíthető, hozz össze nekem egy randit  VELE. Thank You!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!


Valdd be Cesc, csak a csillagjait akarod megszámolni ;)

Kedves Angyal!

Én nem foglak becézni téged, mint a többiek, mivel egy komoly, felelősségteljes személynek tartalak, akihez nem illik a különféle ,,kázás". Tudom, hogy ilyenkor rendre megkeresnek téged mindenféle vágyakkal, kívánságokkal, ötletekkel. Persze mindenki szeretne gazdag, szép és sikeres lenni – ez a természetes is. Nekem szerencsére az itt leírt mindhárom jelző megadatott, így hát magamnak nem szeretnék már semmit, elégedett vagyok az életemmel.

Ellenben úgy látom, hogy a kis pici csöppség sportfogadas.org-nak, a kedvenc internetes honlapomnak nagy-nagy segítség kéne abban, hogy még sikeresebb, még sokoldalúbb legyen jövőre. Ebben szeretném a segítségedet kérni.

Elsősorban azt szeretném, hogy csak egy napig hadd lehessek én Milan a főadmin, és akkor végre kirakhatnám örökre a fórumról TiB-et, aki annyi galibát okozott már az 'org életében. Ő a te kis krampuszod, aki mostanában kezd felnőni, de a komolyságot még mindig nem vélem felfedezni benne. Talán úgy lehetne megregulázni, ha egy TiB-retrospektív rovatban bemutatnánk az 5 év legpimaszabb beszólásait, és akkor tudatosulna benne, hogy ő mennyire kis Túró Rudi. Akkor tanulhatna ,,riszpekt"-et, és nem csak beszélne róla...

Aztán itt van a kis 'org-nak a kinézete is. Színesebbé kellene tenned egy picit, sok-sok rikító képpel. Nem ördögtől való elgondolás az részemről, ha szakítani lehetne a design-al is, felrúgni a főoldal felosztottságát. Tudom, hogy ehhez designert kellene alkalmazni, de ötletelni attól még lehetne róla a fórumon. Hiszen ne felejtsük el, újjá születtünk, a maják már megjósolták a világvégét. Ez az újjászületés egy honlap teljes átalakulását is eredményezhetné. Talán lekerülhetne például a friss hozzászólások rész a főoldalról, és mondjuk komolyabb facebook-oldalt is létre kellene hozni. Ha nagyon nem akaródzik ez a szerkesztőknek, biztos vannak vállalkozó kedvű emberkék, akik naprakésszé tennék ezt a részét. Akár még én is vállalnám ezt, mert egy fiatalos honlaphoz modern FB-oldal dukál!

Aztán nézzük tovább. A poker-részleg nagyon kihalt az oldalon, ezt fel kellene éleszteni. Angyal, te ezt csak úgy tudnád megtenni, ha össze tudnád hozni az org szerkesztőit egy másik, kizárólag pokerre szakosodott honlapal. Az org átvenné annak a honlapnak a fórum részlegét, ezáltal sok-sok olvasót szerezne. Tehát kooperációs megállapodás kellene a legnagyobb magyar poker-honlapok egyikével, a fórum részleget pedig átirányítani ide. Lehetnének versenyek is, de nevezési díj nélkül, egyedüli feltétel az orgon való regisztráció lenne. Tudom, hogy sokan felszisszennek erre, de Angyal, te ne tedd. Meg lehetne állapodni a poker-szolgáltatóval úgy, hogy a poker-verseny győztese mondjuk egy félelmetes jó feltöltési bónuszt nyerne. Az első díj lehetne mondjuk az, hogy 100 dollár befizetéshez 200% bónuszt kap hozzá.

Nyitni kellene a Tippmix felé is. Meglepődve láttam én is, hogy rengetegen játsszák még mindig. A megújult, és nagyon aktív Facebook-oldal egyik vezérköve lehetne a TippMix-tippek. De itt a honlapon is lehetne egy külön kis sarkot ennek létrehozni.

Lehetne olyat is, hogy híres emberekkel felvenni a kapcsolatot, akik egy-egy hétvégére tippeket adnak rövid indoklással. Ezt lehetne a megújult főoldalon reklámozni, szép képekkel, és egy rövid interjúval a hírességgel.

Aztán végül kívánnék Csacsának egy Ivanovic-ot, és pedig megelégszem azzal, ha egyszer Pécsett összefutok a Sparban Jakabos Zsu-val.

Csókollak, Szigo

Először is mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Sok jó ötlet született és gondolom még fog is születni a mai napon a feltett kérdésre.  Nekem elsősorban az tetszett, hogy lássuk egymást, így rögvest fel is töltök egy képet magamról. Remélem nem látszom még 50-nek. Pedig a napokban megtörtént ez a csoda is. De lélekben.... még csak 26.
No akkor lássuk. Én az ingyenes játékokkal kapcsolatban írok. Azt tudjuk, hogy a szerencse forgandó, így sokszor valaki a hónap első felében gyengébb a játékokban, aztán egyszer csak rásüt a szerencse. Bár a legtöbb játék olyan, ha rosszul kezdesz, biztosan kiesel vagy már nincs esélyed a nyereményekre.
Szóval az én öletem olyan plusz játék bevezetése, amely heti rendszerességgel hirdet nyertest. Mondjuk havonta csak egyszer lehet valaki fizetős helyen. A SPF kupához hasonlót gondolok, hogy ne egy nagy szorzójú tippel lehessen - akár nagy szerencsével - elvinni a nyereményt. Így minden héten újra és újra lehet kezdeni reménykedni, ha nem is a pénznyereményben csak a nyerés, a győzelem élményében.
Akár azzal is érdekesebbé lehet tenni a játékot, hogy nem lesz benne pl. foci, mert mint az tudjuk ahhoz minden MAGYAR EMBER ért....
Szóval ezt szeretném, + mindenképpen érdekes lenne egy fórum találkozó mert én is kíváncsi vagyok néhány különleges "fickóra" akik soha nem hibáznak...

Mindenkinek jó étkeket és italokat és várni ám a JÉZUSKÁT !

Csungi-Laci

Kedves Jézuska!

A jövő évre azt kérem, hogy kedvenc sportfogadó portálom indítson saját fogadóirodát, ahol utólag a vesztes fogadásokat törlik, a nyerteseket pedig duplán fizetik ki. Ahol a szerencse játék és a játék csupa szerencse!

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt!

Lacapi

Miért nincs "tetszik" gomb????? Lájkolni akarok!!!!!!  :great: