SPF Karácsonyi Láz - December 24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kedves SF Angyalka!

Nagyon jó az oldal és a Fórumtársak is, ha már így kérdezed 2013-ban azzal tehetnéd jobbá az SF.org-ot, ha lenne egy lista az aktuális heti meccsekről (aktuális nap -2 és +7 nap) ahol mindenki indoklás nélkül vagy akár kis indoklással bejelölné a kedvenc meccseit és diagramon látszódna, hogy hányan szavaztak H-D-V-re vagy over-underre és esetleg az is látszódna, hogy kik, a névre kattintva pedig elolvasható lenne a fórumozó megjegyzése, ha írt, de ez nem lenne kötelező.
A sokszavazatos slágermeccsek a lista tetejére kerülnének, elég reprezentatív mintát jelentene, illetve bizonyos bajnokságok esetén akár óvatosságra, megfontolásra is késztetne a statisztika.
Az adatbázis hasonló lehetne, mint a betfair liga csak itt nem az oddsok, hanem a kimenetelek és egy gyorsan áttekinthető napi/heti reprezentatív tipplista és ajánlat jöhetne létre, ami segítség lehetne. Nem versengés lenne, így mindenki tippelhetne egy meccsen belül akár többféle fogadásra is félidő, hk, végeredmény, under, DNB, első gól, továbbjutó, Federer 3-0 stb., de persze mindenki arra, amire maga is tesz/tenne valamiért.
Így könnyen ötletet meríthet bárki egy jó kis kombihoz is!
Köszi, ha megvalósítod Angyalka

Boldog Karácsonyt és csupa FENYŐZÖLD HIBÁTLAN TIPPSORT SF.org!

Kedves Angyalka!

Egyetlen javaslatom lenne:egy új ingyenes játék létrehozása amennyiben megoldható.Mindenki aki részt vesz a játékban kapna az adott forduló indulásakor egy fix összegű játékpénzt.Mivel szerintem a labdarúgás a legnépszerűbb sport,így csak focimeccsekre lehetne fogadni.Azonban nem lehetne egyszerre feltenni az összes rendelkezésre álló játékpénzt,lenne egy limit(pl. a rendelkezésre álló játékpénz felét lehetne csak feltenni egy vagy több meccsre).Lehetne kötni egyszeri,kombi és system fogadásokat is.Az adott forduló végén az első 5 helyezett kapna nyereményt,de csak azok kaphatnának,akiknek minimum a fele szelvénye/fogadása nyertes volt.

Ennyit szerettem volna,mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Kedves angyal !

Én is egy felületet szeretnék olyasmit amilyen a Zrt volt, vagy hasonlót amiről miragehun beszélt,h tényleg a legjobb fogadók közös tippjeit összelehessen gyűjteni, akkor lehetne megint újra sportfogadas.org póker versenyeket szervezni pl amilyen régen volt,mondjuk minden héten ilyen minimális buy innel pl 1eu,és egy chat tuning sem ártana pl szobákat csinálni adott sportág szerint.és ha lehet visszahozni a teniszonline.hu .hát lényegében ennyi.
ja és megtöbb nyereményjátékot, és mégtöbb ingyen bónusz szétosztását,ha lehet. :)

Boldog karácsonyt !

Idézetet írta: Lacapi Dátum december 24, 2012, 14:48:22
Kedves Jézuska!

A jövő évre azt kérem, hogy kedvenc sportfogadó portálom indítson saját fogadóirodát, ahol utólag a vesztes fogadásokat törlik, a nyerteseket pedig duplán fizetik ki. Ahol a szerencse játék és a játék csupa szerencse!

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt!

Lacapi


:great:  :great:  :ok:  :cya:

Mit szeretnél a Sportfogadas.org-tól 2013-ban?
Kedves Angyalka !
Mit szeretnék, lássuk, eddig is sokat kaptam, és reméljük ezután is fogok.
Ha van rá mód akkor nyújtok is persze, többek közt egy még jobban összetartó társadalmat, azt, hogy egymás "szapulása", minél jobban háttérbe szoruljon.
Segítsük egymást, és legyünk minél többen, hogy ha esetleg olyan dolog vetődne fel, mint a mostani gyűjtés még jobban tudjunk segíteni, vagy ha tényleg odáig fajul a dolog, hogy a politika ki szeretne tolni velünk fogadókkal, legyünk elegen, hogy ha úgy adódik tudjunk tenni ellene.
Vágyam különösen nincsen, mivel szerencsére sok tudást szedtem össze, így ha valamit szeretnék akkor ha a csapatok is úgy akarják, össze is jön rá.
Ha mégis lehetne kérni valamit, talán annyit, hogy több összeröffenés legyen a tagok közt, hisz sokan sokfelől írunk, így mint pl én is, sajnos nem volt lehetőségem ellátogatni a többi taghoz, ez az amit hiányoltam mindössze.
Még egy kívánságom lenne, hogy az oldal töretlen maradjon, és jövőre is legyen játék és adomány gyűjtés.

Békés karácsonyt  :great:

Kedves Sportfogadás.org Angyal!

Kérés helyett legelőször inkább köszönetet nyilvánítanék!
1., Az Adminok felé, akik fáradtságos munkájukkal létrehozták és fenntartják ezt az egyedülálló és igényes oldalt!
2., Az oldalnak (így közvetve Milanéknak), hogy létrejött ez a fantasztikus közösség, akik döntő többsége a viccelődésen és beszélgetésen túl igényes tippeket ad másoknak, segítik őket a profitszerzésben.
3., Ismét az Adminok felé, hogy számos nívós, sokszínű és jelentős nyereményű versenyeket hoznak létre! Persze önmagában a verseny is élvezetes, de személy szerint köszönöm a sok lehetőséget, hogy nyerhettem Veletek, Általatok!

Most azonban jöjjön a kérés annak ellenére, hogy én maximálisan elégedett vagyok mindennel az oldallal kapcsolatban. Kinézete letisztult, egyszerűen nyomon követhető. Bár Karácsony és majd Újév alkalmából egy kis díszítést elviselt volna :) Így ez lenne az egyik kérésem, hogy 2013-ban a nagy ünnepekre kicsit jobban öltözzön be az oldal. Pompázzon főleg Karácsonykor, a szeretet ünnepén!

A másik kérésem, ötletem az lenne, hogy akár a tippjátékon, akár a Guruban, vagy csak közvélemény-kutatás révén százalékos leosztásban jelezhetné a rendszer, hogy egy adott mérkőzésre ki mit tippel. Pláne ha az adott sportágban pro játékosok nevei is mellettük lenne, az igen sokat segítene másoknak.

Harmadik javaslatom/kérésem így szólna: a Guruban, ha van lehetőség, akkor ismét lehessen a hónap legjobb írására szavazni! Akár nyeremény nélkül! Ez az előző Guru rendszerben nekem igen tetszett.

Negyedik dolog, amit megadhatnál nekünk: a mások által felvetett pókerverseny. Nem feltétlen a nyeremény lenne a lényeg, hanem hogy a fórumtársainkkal együtt egy jót kártyázzunk.

Ötödik kívánságom az lenne, ha van rá lehetőség, akkor lehetne az oldalon egy olyan menüpont, ahol a közvetítéseket gyűjtené össze! [Bár a bet365-ön majdnem minden eseményt közvetítenek] Lehetne egy "műsorújság", a kiemelt eseményeket összegyűjtve egy hétre előre, vagy pénteken/vasárnap posztolva a jövő hetit! Esetleg egy adatbázis, ami a csapatok elmúlt pár meccses teljesítményét mutatná meg.

Végül, de nem utolsó sorban kérném azt, hogy az eddig megszokott színvonal a jövőben is jelezze a Sportfogadas.org-t, az Adminok és Moderátorok türelmét és megértését kérem még!

Hogy ezek közül mit szeretnék igazán? Talán egyiket sem! Az oldal a maga nemében teljes és tökéletes! Minden más csak hab lenne a tortán! (Na jó, a hónap legjobb írásának reaktiválása valóban tetszene :))


Ezúton szeretnék minden SF-olvasónak, tagnak, adminnak, moderátornak békés, boldog Karácsonyt kívánni!
Fosszuk ki jövőre az összes fogadóirodát! :)  :cya:  :beerchug:  :great:

Kedves Spf.org Angyalka!

Először is szeretném megköszönni a remek játékokat (köztük a megújított Sf Gurut), a különböző formába öntött sok-sok tippet, cikket és egyéb fejlesztéseket (felgyorsított weboldal, megújított fogadóirodák részleg, ,,Köszönöm" gomb), amelyekkel a 2012-es évben kedveskedtél nekünk! Sokat gondolkoztam rajta, mit is kérhetnék tőled a következő esztendőre és most nagyon örülök, hogy végre megoszthatom veled a kívánságaimat. Előrebocsátom, hogy több kérésem is lesz, viszont remélem, hogy mohóságomat nem fogod azzal büntetni, hogy esetleg valamelyiket nem teljesíted.
Sajnáltam, hogy idén nem öltözött az oldal ünnepi viseletbe, de gondolom mostanság olyan sok tennivalód van, hogy nem jutott rá időd. Na de sebaj, lesz még erre alakalom és legközelebb húsvétkor, majd karácsonykor újra alkalomhoz illő megjelenést láthatnak a fórumozók.
A következő kívánságom egy 2013-as évi sport-almanach lenne, amely tartalmazza az év összeses sporteseményének végeredményét. Ha ezt nem tudnád beszerezni, örülni fogok egy, a következő évből származó Nemzeti Sport bármelyik számának is.
Kérni szeretném még tőled, hogy jövőre a főoldalon is kapjon helyet (legalább a voksolás idejére) a Hónap Tippmestre választás, így hátha többen szavaznának a legjobb tippadókra, akik megérdemlik, hogy rendre magas számú vokssal biztassák őket a folytatásra.
Jó lenne, ha rá tudnád venni Pozzatót kosárlabda, Lufut pedig férfi kézilabda-előzetesei számának növelésére, mert rengeteg hasznos információt lehet összegyűjteni az írásaikból és ezen a területen az utóbbi időben másoktól szintén ritkán olvashatunk bővebb hozzászólásokat.
Örömet okoznál azzal is, ha segítőiddel összeállítanád a bemutató tenisztornák/mérkőzések listáját (szinte kizárólag a decemberi időszakra korlátozódik), ugyanis hasonlóval eleddig máshol sem találkoztam, márpedig ezeken az eseményeken igen jó szorzókat lehet megcsípni, de sajnos sokszor csak utólag értesülök róluk.
A főoldalon, a facebook boxban fel-fel szokott tűnni egy gyönyörű kék szemű leány (Krisztina) pici képe. Nos, amelyik hölgynek ilyen szép szeme van és még a sportfogadás, valamint vélhetően a sport is érdekli, hát... szóval... érted... De mivel nem vagyok facebook párti, regisztrálni sem fogok, ezáltal az e-mail címét sem tudom kideríteni. Ezért arra kérnélek (ha nem okoz gondot számodra a kvázi kerítő szerep), szerezd meg nekem az elérhetőségét, hadd írjak neki valami szépet.
Lassan mennem kell fenyőt díszíteni, így kénytelen vagyok befejezni levelemet. Azonban a legfontosabb kérést a legvégére tartogattam. Szeretném, hogy a lehető leghosszabb időre, de legalább 2013-ban mindenkinek biztosítanál Erőt, Egészséget és Békességet a mindennapok feladatainak megoldásához!

Boldog Karácsonyt Kívánok!

Kedves Angyal!

Az alábbi dolgokat szeretném kérni a Sportfogadas.org-tól 2013-ra:

1. VIP tippjáték
2. Az adminoknak és moderátoroknak erőt, kitartást az oldal üzemeltetéséhez és türelmet a nem szalonképes vitákhoz és tagokhoz (utóbbiakhoz erőt nem, nehogy baj legyen)
3. "A bet-at-home topicba csak olyan felhasználók írhatnak, akik min. 100 hozzászólással rendelkeznek" - szabály bevezetése
4. Fél óráig admin szeretnék lenni

+1 Csimav rehabilitációja 1 napra (mondjuk április 1-én)

Békés Boldog Karácsonyt és nyereményekben gazdag új évet minden fórumtagnak!

Kedves Angyalka!

Annyi jó ötlet született már, hogy én nem töröm magam a további gondolkodással! Én csak egyet szeretnék kívánni, hogy sokáig éljen az oldal és hogy mindenkinek nagyon boldog karácsonya legyen!:)

ui.: Bár ideje lenne a régebbi SPF Karácsonyi Láz játékok győztesét is ki hirdetni, de gondolom karácsonykor van jobb dolga is a szerkesztőknek.:)))

Kedves Angyalka!

Először is köszönöm, hogy ennek a közösségnek lehetek a tagja.Remélem az oldal sokáig fennmarad és a fejlesztőknek illetve a tagoknak sok zöld tippet és egészséget kívánok a jövő évben is!
Ebben az évben lettem tag de az oldal ezalatt az idő alatt is rengeteg változáson ment keresztül amitől szerintem még jobb lett.
Első kívánságom az inkább a játéknak szólnak.Remélem jövőévben is tudunk játszani a különböző fogadási oldalakon és nem lesz korlátozás(fogadóoldalak tiltása) a jövő évtől sem és persze minden fogadó sok pénzt tud összeszedni.
Olyan ötletem lenne az oldallal kapcsolatban, hogy létre kéne hozni minden sport szakágban(Labdarúgás,Kosárlabda,Tenisz,Téli sportok stb.) egy 3-5 fős "csapatot" akik próbálnak heti illetve napi tippeket adni az adott sportágban ezzel elősegíteni az ide "betévedő" fogadókat illetve az oldal tagjait.Véleményem szerint a párfős csoport megvitatná a tippeket és több szem többet lát alapján biztosabb tippet adna.Rengeteg olyan tag van ezen a fórumon aki egy bizonyos sportághoz ért(Kazarian,Lufu,Cesc18 és még sorolhatnám :) )így szerintem nem lenne nehéz összeszedni ezeket az embereket.
Több ötlet egyenlőre nem jut eszembe.

Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok és próbálok majd Rosco kolléga kérésének eleget tenni :ok:

Mit szeretnél a Sportfogadas.org-tól 2013-ban?

Édes, drága angyalom szép álmokat,
kérnék leginkább, mert sokat
nem tudtam idén jól aludni
sajnos - a heti tutira nem mindig jó fogadni
és ha már eljöttél, itt vagy és olvasol
tél közepén besegítesz (minden idők leghíresebb ácsának,
nyakára hágni a töpörtyűs pogácsának)
ennek a színes bagázsnak, okleveles pénzköltőknek
kik mindenhol a tutik keresik, és
nem rettenek az esélyeik alá menni kicsit
nos elmondom én mire vágyom
- tahitin heverészni szép virágágyon
persze beérném egy kicsit kevesebbel
világbéke, nullás gázszámla, mákos bejgli
vagy hogy újra vébét nyer a vettel
esetleg a leeds a másodosztályból ne essen ki
kedves oldalamnak valami ügyes kis online felület
sok élő eredménnyel, amikre felkapják a fejüket
a törzsvendégek, kik néha tényleg akár egy törzs
összeülnek - szörnyülködni és megvitatni
mely csapatnak hogy sikerült így kikapni, tudod
télen sokszor sok helyen kellék a prém és bunda, de azért
rohadtul nem mindegy melyik falábú-fakezű teszi végül a nyakunkba.


Adni jobb, mint kapni, én ezt nem tagadom
az élet aztán most tényleg jól megadta nekem
sok helyen sokan elkenték a kedélyállapotom
de továbbra sem szegem le fejem
majd az szrt. tesz erről jövőre, hogy
kizárólag náluk legyen ilyen opció, a pőre,
letisztult honlapjukon, ahol majd jövőm hatjegyű zálogát
- büszke honfiúként - késként bennük
megforgathatom, de egy here sohasem csinál mást,
mint a királynő körül zümmög, várva némi égi áldást
így zümmögtem én is át kétezertizenkettőt, angyalom,
majavilágvégével és az orvosok bérével
lett tele az alom, pedig semmi másra nem vágyom
csak egy nyugodt kikötőre, ahol részeg hajómmal előre
török és dokkolok, mások és saját káromon tanulva némi aranyat kockáztathatok
- meglátjuk mit hoz a jövő, a széljárás lesz-e erre alkalmas,
tudod nekem csak korlát az idő, és a jelen már egy picit unalmas.
Lesz-e végre black metal zenekar csupa néger tagokkal?
Kijön-e az apple még használható szarokkal?
Feláll-e magyar űrprogram, küldünk embert mi a marsra?
Nyer-e vébét egervári, vagy a tészta megint nem akarja?
A betting/petting jósok harmadik szeme
jövőre pedig nem lesz-e mindig csipával tele?



Tényleg csak azt szeretném, várom
Mintha dolgom sosem volna más
Jól nyomtam-e megint, vagy mégsem
Lejött-e a rohadt fogadás.

Szia Angyalom!

Most, hogy elmúlt az év legjobban várt eseménye a világ-vége,
itt az idő előrenézni, levélírásra buzdít a két admin: Milan-v(ée)m.
Az .org egyértelműen az egyik otthonom,
Ígérem, 2013-ban az oldalon még többet tombolok.
Javaslat, ötlet, észrevé-tel lesz bőven,
ezeket előtárom a jövő esztendőben.
Idén főterületem volt a játék,
részvételemmel a többieknek lefőtt a kávé.
Van a site-on több száz barát,
Két éves regemet nézve tök jó arány.
Egész éves munkátokra azt mondom: Merci,
A kapott tippekből már a nyárra összejön a Mercim.
Alig pár nap van hátra az évből,
ezért levelem megkapod kézből.
Közeleg az este
ezáltal lezárom a versem.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek, Neked is Angyalka!

Kedves Angyalka!

Hogy mit szeretnék a Sportfogadas.org-tól 2013-ban? Pénzt, pénzt, pénzt! :) Na jó, jővőre jó leszek és erre majd elsősorban a fogadóirodákat használom. Viccet félretéve szerintem az oldal tagjai a jelenleginél többet nem nagyon kívánhatnak. Rengeteg tippjáték van, minden típusban. Játszhatunk és nyerhetünk itt őrült kötésekkel úgy, mint tudatosan felépített egyéni fogadások sorozatával. A fórumon sincs hiány semmiben. Mindegy hogy fociban, teniszben vagy ritmikus gimnasztikában vagyunk otthon, itt mindennek megvan a helye.

Egyetlen érdekes dolog jutott eszembe. Lehetne minden hónapban egy szavazás arról, hogy az adott időszakban ki tett a legtöbbet az oldalért, ki vette ki a részét legjobban az oldalon a közösségi életből. Az adminok jelölhetnének 3 embert, akik közül a fórum tagjai választhatnának egyet és rá tehetnék a voksukat. A győztes részesülhetne egy kisebb, jelképes nyereményben is, de ami a legfontosabb, hogy bemutatkozna. S itt nem feltétlen a személyes adatokra gondolok, inkább a fogadási szokások érdekelnének. Ki hol játszik, melyik sportágban érzi otthon magát, mióta játszik, mi volt a legnagyobb nyereménye, miket ért el eddig és miket szeretne a jővőben, stb.

Ezenkívül csak egy vágyam van, ez kevésbé látványos, viszont ez igényli a legtöbb munkát: tartsátok meg a jelenlegi színvonalat! :)

Sok szerencsét mindenkinek!

#28 december 24, 2012, 20:49:41, Magikus
Kedves SF Angyalka!

Köszönetet szeretnék mondani először is Milannak, vmlimuznak és a Sportfogadás.org szerkesztőinek.
Ezt a munkát, amelyet Ti mindennap megtesztek értünk, nem lehet meghálálni, de azért én teszek egy próbát.
Látva a sok játékot, melyekkel nagyon sokunknak örömet szereztetek, a Guru, a Score, a Totó stb.,                                        Látásterünk megkönnyítették az elemzések, akkor is, ha akadtak a mércét csak alulról súroló írások is, de Ezeken  az írásokon is jót derülhettek az olvasók.
Mielőtt tagja lettem volna az SF családnak, már akkor is tudni véltem, hogy ez több mint egy weboldal, ahol Elmondhatják tippjeiket a Tagok. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Mindenkinek, hiszen sok Barátot Szereztem, szerezhettem az itt töltött fél év alatt, együtt örültünk ha nyertünk, együtt igultuk végig a meccseket, és nagyon sokat tanultam Tőletek. Köszönöm! :beerchug:
Kívánságaim ha lehetnek, akkor Mindenkinek jó egészséget, békességet kívánnék az elkövetkezendőkre, Akkor se búslakodjatok ha sok pénzt veszítettek, hiszen ne feledjétek az első a család, és az egészség. Részegek se legyetek, na jó azért szabad, de ne vigyétek túlzásba!  :D Természetesen sok pénzt,     Ám ezt a sok pénzt ne költsétek el hülyeségekre.
Csak annyit változtatnék az oldal "forgatókönyvén", (nem tudom hogyan lehetne megvalósítani), hogy Szükség lenne egy közös számlára, természetesen mindenki csak pár száz forinttal szállna be, és közösen Osztozhatnánk meg a tippeken, a nyereményen, ami még jobban összekovácsolná ezt a nagy Családot.
Nem is kérnék/kívánnék ezen kívül egyebet, hiszen úgy jó az oldal ahogy van, végül pedig Boldog KarácsonYt , Áldott Ünnepeket és Sikerekben gazdag új évet kívánok és újult erővel fosszuk ki a     fogadóirodákaT 2013-ban!

Kedves Angyalka!

Olyan sok jó ötlet íródott le már előttem, hogy szerintem már így is nehéz döntés lesz kiválasztani közülük a legbölcsebbet, így nem is tetézném tovább a Kedves "Zsüri" dolgát.  :beerchug:

Csak 2 dolgot kívánok...Mindenkinek nyertes szelókat és aki ezt olvassa az mindig legyen BOLDOG!!!!!  :great:

Szép Karácsonyt Mindenkinek!  :cya: