B-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Indította Admin, november 18, 2022, 09:28:17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Karola

**** Tősgyökeres
Egyesült Államok: győzz vagy menj haza

Az USA számára egyértelmű a feladat, amikor kedden Dohában a világbajnokság B csoportjának utolsó mérkőzésén Iránnal játszik: győzni vagy hazamenni.


Karola

**** Tősgyökeres
Joe Allen kiáll csapattársai mellett

A középpályás Joe Allen szerint Gareth Bale és Aaron Ramsey bizonyíthatnak Wales utolsó csoportmérkőzésén Anglia ellen a világbajnokságon, miután nem tudtak érvényesülni az Irán elleni vereség során.


Karola

**** Tősgyökeres
Henderson és Walker is kezdhetnek Wales ellen

Az angolok menedzsere valószínűleg változtatásokat eszközöl a B csoport utolsó mérkőzésén, ennek köszönhetően Jordan Henderson és Kyle Walker is kezdhet ma este.


Admin

***** Veterán senki
Ki juthat tovább a B csoportból? Fogadási lehetőségekkel

November 29-én a katari foci-vb B-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Karola

**** Tősgyökeres
Itt lenne az ideje pihentetni Harry Kane-t?

Kétségtelen, hogy a Tottenham Hotspur játékosa a csoportkör harmadik és egyben utolsó mérkőzésén a csapat élére akar állni, mivel nagyon közel áll Wayne Rooney minden idők nemzetközi rekordjának eléréséhez. Az egyéni játékosi adatok azonban azt sugallják, hogy inkább pihenésre lenne szüksége.

Karola

**** Tősgyökeres
Christian Pulisic lesérült miután továbbjuttatta csapatát

Az USA továbbjutott a világbajnokság következő szakaszába, miután Christian Pulisic megszerezte az egyetlen gólt az Irán elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen, majd a Chelsea játékosát kórházba szállították sérüléssel.