B-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egyesült Államok: győzz vagy menj haza

Az USA számára egyértelmű a feladat, amikor kedden Dohában a világbajnokság B csoportjának utolsó mérkőzésén Iránnal játszik: győzni vagy hazamenni.


Joe Allen kiáll csapattársai mellett

A középpályás Joe Allen szerint Gareth Bale és Aaron Ramsey bizonyíthatnak Wales utolsó csoportmérkőzésén Anglia ellen a világbajnokságon, miután nem tudtak érvényesülni az Irán elleni vereség során.


Henderson és Walker is kezdhetnek Wales ellen

Az angolok menedzsere valószínűleg változtatásokat eszközöl a B csoport utolsó mérkőzésén, ennek köszönhetően Jordan Henderson és Kyle Walker is kezdhet ma este.


Ki juthat tovább a B csoportból? Fogadási lehetőségekkel

November 29-én a katari foci-vb B-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Itt lenne az ideje pihentetni Harry Kane-t?

Kétségtelen, hogy a Tottenham Hotspur játékosa a csoportkör harmadik és egyben utolsó mérkőzésén a csapat élére akar állni, mivel nagyon közel áll Wayne Rooney minden idők nemzetközi rekordjának eléréséhez. Az egyéni játékosi adatok azonban azt sugallják, hogy inkább pihenésre lenne szüksége.

Christian Pulisic lesérült miután továbbjuttatta csapatát

Az USA továbbjutott a világbajnokság következő szakaszába, miután Christian Pulisic megszerezte az egyetlen gólt az Irán elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen, majd a Chelsea játékosát kórházba szállították sérüléssel.