G-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




A házigazda Katar mellett a dél-amerikai Ecuador, a Sadio Manéval utazó Szenegál, valamint a 2018-as vb-t kihagyó Hollandia szerepel az A-csoportban.

Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

G-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Brazília 1.34
Svájc 6.75
Szerbia 7.50
Kamerun 21.00

Továbbjut a csoportból:

Brazília 1.07
Svájc 1.96
Szerbia 2.00
Kamerun 4.90

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Kamerun 1.65
Szerbia 3.75
Svájc 4.50
Brazília 41.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Brazília 1.45
Svájc 5.00
Szerbia 5.50
Kamerun 16.00

Svájc – Kamerun: Védekező foci ölheti meg a bulit

Amolyan svájci bőrbe bújt olasz védekező farkas az egyik oldalon, a másikon meg a szövetség élén Samuel Eto'o tündököl, a kispadon pedig Rigobert Song regnál, és végső győzelemért érkeznek, a trófeárt! Saját elmondásuk alapján legalábbis, elsőre egy bunkert kell feltörniük, szerinted sikerül nekik?

Brazília – Szerbia: Pályán a legnagyobb favorit

Megkezdik a brazilok a világbajnokságot, egy igazán harcos és támadó jellegű csapattal szemben bizonyíthatják első meccsükön, hogy végső győzelemre is esélyesek! Világelsőként nem meglepő, hogy a legjobb kerettel a brazilok rendelkeznek, miközben a szerbek védők terén azért hiányosak.

Neymar és Danilo kihagyja a hátralévő csoportmeccseket!

Két brazil alapember, Neymar és Danilo sérülés miatt kénytelen kihagyni a Kamerun és Svájc elleni csoportmeccseket. Dani Alves lehet így minden idők legidősebb brazil játékosa, aki vb-n szerepel.

"Sajtóhírek szerint a szerbek elleni mérkőzés előtt kitették a kameruni válogatott világbajnoki keretéből az olasz Internazionalét erősítő André Onanát, miután a kapus nem értett egyet Rigobert Song szövetségi kapitánnyal a kapusok stílusát illetően. A 26 éves játékos kijelentette, nem hajlandó változtatni stílusán – írta meg Twitter-oldalán Fabrizio Romano, olasz újságíró."

Ennyi a hír, azért érdekelne a részletesebb indok; ez a kapusok stílusa dolog nem sokat mond ???

Idézetet írta: Latzka Dátum november 28, 2022, 10:46:18"Sajtóhírek szerint a szerbek elleni mérkőzés előtt kitették a kameruni válogatott világbajnoki keretéből az olasz Internazionalét erősítő André Onanát, miután a kapus nem értett egyet Rigobert Song szövetségi kapitánnyal a kapusok stílusát illetően. A 26 éves játékos kijelentette, nem hajlandó változtatni stílusán – írta meg Twitter-oldalán Fabrizio Romano, olasz újságíró."

Ennyi a hír, azért érdekelne a részletesebb indok; ez a kapusok stílusa dolog nem sokat mond ???

Nem volt olyan menő, mint Song? :D

Kamerun kapusa, Onana távozik a világbajnokságról

A kameruni kapus, Andre Onana a hírek szerint elhagyta a világbajnokságot, miután fegyelmi okokból kirúgták a csapat táborából.

Ki juthat tovább a G csoportból? Fogadási lehetőségekkel

December 2-án a katari foci-vb G-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Kamerun – Brazília: Interkontinentális joga bonito?

Győzelmi kényszerben az afrikai válogatott, mely egészen látványos dolgokat hozott támadásban eddig a világbajnokságon, de eredményre nem vezetett. A dél-amerikaiak pedig már továbbjutva, bevethetnek olyan játékosokat, akik bizonyíthatják helyüket a csapatban.

Szerbia – Svájc: Szomszédaink búcsúja következhet

Nem elég csak szimplán nyerni a szerbeknek, miközben a svájciak ellen teljesen kinyílni életveszélyes. Kedvezőtlen a helyzetük szomszédainknak, legvalószínűbb a kiesésük, miközben Svájcnak egyszerű a képlet, nyernek és továbbjutnak.

Versenyfutás az idővel Neymar felépüléséért

A brazil csatár szerdán bokarehabilitáción vett részt a medencében, hogy megpróbáljon felépülni sérüléséből, amelyet csapata Szerbia elleni, első vb-csoportmeccsén szenvedett.

A szerbek svájci sajtként kezelik ellenfelüket

Dragan Stojkovic, Szerbia vezetőedzője azt mondta, hogy reméli, hogy lyukakat találnak majd Svájc védelmén, akárcsak a híres svájci sajton, amikor a G csoport utolsó mérkőzésén találkoznak.