Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

Ez olyan tizi mint a ház, ekkora hülye védőt.  ;D

Kifejezetten örülök, hogy ma nem volt 1 hosszabbítás+11-es kombó se.

Ha nem argentin-fr döntő lesz, megeszem a kalapom.  :D  Ha nem lesz rajta 11-es, akkor csak a vacsorám.  ;D

Marokkó eddig alig engedett lövést a kapujára, de szerintem el fognak fogyni. Az meg mi, hogy a franciák mindössze egyet cseréltek a 1/4 döntőben!?!??

Anglia, Anglia... a 11-est be KELL rúgni. Szerintem nem jó ómen, ha egy meccsen két 11-est ugyanaz a játékos rúg. Én kiabáltam volna a kapitány helyében, hogy "not Kane"!!!

Argentinok meg nem játszhatnak tovább a tűzzel, ha vezetnek 2:0-ra az elődöntőben, a rendes játékidőben meg kell nyerniük.

Szerintem azért bízták Harry Kane-re, mert ő a legmagabiztosabb angol focista az elmúlt években. Tudom, könnyű utálni, Spursös balfék és a többi, de nélküle nem lettek volna ennyire sikeresek az utóbbi időszakban.

Nem szégyen kikapni a franciáktól, ez nem olyan mint a németek totális leégése vagy a spanyoloké. Egy ilyen kiélezett meccsen ki lehet esni, ráadásul emelt fővel, nem úgy mint a holland és argentin tetovált vergődés és hiszti.

Idézetet írta: TiB Dátum december 11, 2022, 08:05:11Szerintem azért bízták Harry Kane-re, mert ő a legmagabiztosabb angol focista az elmúlt években. Tudom, könnyű utálni, Spursös balfék és a többi, de nélküle nem lettek volna ennyire sikeresek az utóbbi időszakban.

Nem szégyen kikapni a franciáktól, ez nem olyan mint a németek totális leégése vagy a spanyoloké. Egy ilyen kiélezett meccsen ki lehet esni, ráadásul emelt fővel, nem úgy mint a holland és argentin tetovált vergődés és hiszti.

Egyetértek. Azért Llorisnak volt mit védenie. Én őszintén simán azt gondoltam, hogy ezt tollják tovább a hosszabbításban is.

Idézetet írta: Sound Dátum december 07, 2022, 20:52:42Ezek után, ha Marokkó továbbjut a legjobb négybe/vagy nem ....-sztem tökmindegy!
Melyik "európai" várost fogják megsemmisíteni a marokkói szurkolók???


Bejött volna a tippem.. :ok:  Párizsra nagyban fogadtam volna!! :great:
Eddig úgy láttam Párizs és London a hírekben a befutó marokkói rendbontás terén! ;)
Ha VB-t nyernek sztem készülhetnek a totális tombolásra nyugaton... :bash:


Szóval ha a marokkóiak gyújtogatnak, meg minden... akkor ti magyarként külföldön mindig loptok és csaltok, mert ugye ez a negatív előítélet.

Előítéletesnek lenni könnyű, gondolkodni nehezebb.

#442 december 11, 2022, 21:27:10, Alk
Idézetet írta: TiB Dátum december 11, 2022, 19:45:20Szóval ha a marokkóiak gyújtogatnak, meg minden... akkor ti magyarként külföldön mindig loptok és csaltok, mert ugye ez a negatív előítélet.

Előítéletesnek lenni könnyű, gondolkodni nehezebb.

Mostanság Orbán mocskolja be a nevünket, de mindig örömmel leírom - legjobb tudásom szerint - a magyar helyzetet. Egyébként igen, minden embert maga alapján kell megítélni. A származásáról senki nem tehet, és noha az előítéleteket én sem tudom magamban kiirtani, azért egy kis tudatossággal felülírható.

#443 december 12, 2022, 00:27:09, Sound
hm
Tételezzük fel, hogy Párizsban élek. Vagy Pesten ahol van egy nagyobb 5-10.000-es marokkói közösség.
Lerakom kora délután a kocsimat mondjuk a Bartók Béla utcában. Reggel már csak azt látom, hogy a kocsim helyén egy kiégett karosszéria áll.
Konstatálom, hogy egyesek így ünnepelnek, hát jó volt nincs kocsim...
Kérdik tőlem a:
- Kik ünnepelték el a kocsidat a horvátok?
- nem
- az argentinok?
- nem
- a franciák?
- nem
- a marokkóiak?
- Igen már harmadszor a héten...
- apám te milyen egy előítéletes, rasszista csávó vagy! Jobb lenne inkább, ha gondolkodnál, te buta náci, de az nem megy a te fajtádnak, csak a gyűlölet!!!

Na de túllépek a témán, mert ennek a topicnak a fociról kell szólnia, alapban a 2. balhé után (előbb mint a közmédia) viccnek (és valóságnak) is szántam a meglátásom, ami aztán be is jött és nem kell hozzá jóstehetség, hogy a hátralévő két meccsükön is hasonló utcai harcok lesznek majd.

Legyen inkább foci!!! Most ezen az utolsó négy meccsen tényleg jó lenne...ha lenne!

Idézetet írta: Sound Dátum december 12, 2022, 00:23:17- apám te milyen egy előítéletes, rasszista csávó vagy! Jobb lenne inkább, ha gondolkodnál, te buta náci, de az nem megy a te fajtádnak, csak a gyűlölet!!!

Ezeket te állítottad, egy kicsit talán feszült is vagy a téma miatt a szavakból kiindulva, én csak annyit írtam, hogy előítéletesség nem okos dolog, mert mi is lehetünk az áldozatai. De ez jóval túlmutat a nemzeti kérdéseken, pl előítélet, hogy a sportfogadó minden pénzét elszórja. Én még nem szórtam el minden pénzem, nem is tervezem. Luxusautója van a csajnak, biztos prosti, még véletlenül se kereshette meg az árát és így tovább.

Argentína – Horvátország: Darálóba kerülnek a világsztárok

Reménykedünk benne, hogy az Argentína – Horvátország elődöntőben nem a szabálytalanságok fognak dominálni. Erre azonban minden esély megvan, hiszen két olyan válogatott méri össze erejét, akik nem mennek a szomszédba egy kis durvaságért. A tét óriási, ez rányomhatja bélyegét a találkozóra.

Franciaország – Marokkó: Ügyes támadók a legjobb védelem ellen

Sok támadóval rendelkezik Franciaország, miközben Marokkó védelme a világbajnokság legjobbja. Ebből aztán kerekedhet egy éles elődöntő, ahol kemény taktikai harc után dőlhet el a fináléba jutás! Címvédés a küszöbön vagy afrikai csoda?


Idézetet írta: TiB Dátum december 11, 2022, 19:45:20Szóval ha a marokkóiak gyújtogatnak, meg minden... akkor ti magyarként külföldön mindig loptok és csaltok, mert ugye ez a negatív előítélet.

Előítéletesnek lenni könnyű, gondolkodni nehezebb.
Bocsi, csak a "játék" kedvéért volt a reakció ill. azért mert kódolva van a rendbontás és a káosz sztem bármelyik nyugati országban! Minden előítélet nélkül! :ok:  Lehet ezt a sok migránsra is fogni vagy vendégmunkásra de az biztos, hogy elég egy szikra és máris lángba borul bármelyik főváros! És a "szikra" szinte bármi lehet ami lehetőséget ad egy kis lázadásra! Ja és ez éppúgy előfordulhatott volna ha Tunézia vagy épp Törökörszág (ha játszott volna) érte volna el azt mint Marokkó! Persze ha Japán lenne a négy között akkor most Párizs lehet csillogna a tisztaságtól mert minden szemetet összeszedtek volna a japán turisták!! :great:

Attól tartok a foci a hátralévő két meccsen se lesz főszereplő, de ne legyen igazam!
Horvátország és Marokkó eddig nem a szép, ellenben a cél- futballból mutatott többet és ha ez érvényesül az elődöntőben is akkor lehet nem lesz élvezetes a két meccs! Esetleg ha már az elején sikerül valakinek gólt szereznie akkor jó meccsek lesznek! :ok: