Február 21, 2018, 13:48:06 pm CET

Regisztrációs feltételekA Sportfogadas.org fórum célja egy olyan közösség építése/fenntartása melynek tagjai segítőkészek, tiszteletben tartják mások véleményeit (még akkor is ha nem értenek feltétlenül egyet), egymást nem sértegetik (nem provokálnak). Ez egy sportfogadással/szerencsejátékkal foglalkozó szakmai fórum.

Minimum életkor: 18+

A fórumon megjelenő információk tájékoztató jellegűek/személyes vélemények, ezeknek hitelességéért nem vállalunk semmilyen felelősséget.

Tiszteld az új regisztrálókat! Te is hasonló cipőben jártál valamikor!

Az alábbi részletesebb szabályzatot csak akkor olvasd el, illetve csak akkor regisztrálj fórumunkra amennyiben a fenti "legfontosabb szabálypontot" elolvastad és tiszteletben tartod.

1. Általános Rendelkezések:

1.1 Regisztráció:

1.1.1. Hitelesítési adatok

A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és működő e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az általad választott felhasználónév már foglalt, akkor kérjük, válassz másikat. A regisztrációs űrlap további mezőinek kitöltése nem kötelező. Az általad megadott személyi adatokat nem használjuk fel üzleti célokra, harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztráció után egy e-mail-t kapsz tőlünk, s azon belül aktiválnod kell a számládat.

1.1.2. Felhasználónév

A fórum emberekről szól, ezért ne válassz domain nevet felhasználónévként, vagy arra utaló felhasználónevet.

1.1.3. Feltételek

A regisztrálás során a leendő fórumtag elfogadja a Sportfogadas.org fórumszabályzatát, és azt magára kötelező érvényűnek tekinti, a fórumon mindig annak betartásával viselkedik!

1.1.4 Felhasználói fiók

Tagonként egy felhasználói fiók létrehozása engedélyezett. Amennyiben másik felhasználónévvel újabb fiókot hozol létre, és ez a tudomásunkra jut, egyszeri felszólítás után töröljük a regisztrációdat.

1.1.5 Bejelentkezés

Fórumunkban csak az egyszeri regisztrálás befejezése után, az általad választott felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval történő bejelentkezés után küldheted be a kérdéseidet, ill. szólhatsz hozzá a témákhoz.

1.2. Hozzászólások a fórumon:

1.2.1. Új téma indítása előtt:

Új téma indítása előtt tanulmányozd a rendelkezésre álló dokumentációkat, ill. alaposan nézz körül, hogy a problémát felvetette-e már valaki, és érkezett-e rá válasz. Ezt célirányos kulcsszavakra történő kereséssel tudod a leggyorsabban megvalósítani.

1.2.2 A kérdés elhelyezése

A kérdésedet az arra legmegfelelőbb témába küldd be, egyéb esetben áthelyezésre kerül az általunk legmegfelelőbbnek ítélt témába/fórumba.

1.2.3 Kérdés elhelyezése több témában

Ugyanazt a kérdést ne tedd fel több témában. A nem igazán megfelelő fórumba beküldött hozzászólás törlésre kerül.

1.2.4 Jól megfogalmazott Tárgy sor

A Tárgy sorban összegezd néhány szóban a problémádat, és a hozzászólásban fejtsd ki azt. Helytelen: „SEGÍTSÉG!” Helyes: „Nem tudok képeket feltölteni”. A Tárgy mezőben ne írj csupa nagybetűvel, ne adj meg webcímet.

1.2.5 Nem a témával kapcsolatos hozzászólások

A fórum a tudásbázis egy fajtája, ami jobban áttekinthető lesz, ha nem térsz el az adott témától. Ha mégis hozzá szeretnél szólni egy témához, ami nem szervesen a tárgyhoz tartozik, akkor keresd meg a legmegfelelőbb fórumot, ott nyiss új témát, és hivatkozz arra, amelyikhez kapcsolódik.

1.2.6 Válasz a hozzászólásra

Az előtted feltett hozzászólást ne idézd, válaszolj rá közvetlenül.

1.2.7 Kerülendő témák, hangulatjelek, írásjelek

Kerüld el a jelentéktelen témák indítását, az egyszavas (vagy rövid) hozzászólásokat, a hangulatjelek és a mondat végi írásjelek (felkiáltójel, kérdőjel) túlzott használatát.

1.2.8 Hivatkozások használata

A Sportfogadas.org üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy magyarázat nélkül töröljenek a hozzászólásokból olyan hivatkozásokat/linkeket melyek ütköznek a fórum elveivel/üzletpolitikájával.

1.3. Közösségi érintkezés:

1.3.1 Tiszteld a törvényeket:

Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye a vallási, etnikai és politikai hozzászólásoknak, megnyilvánulásoknak - még burkoltan sem.

1.3.2 Vulgaritás

Tartózkodj a vulgáris, csúnya szavakat tartalmazó, mások személyiségét sértő megnyilvánulásoktól. Ezeket cenzúrázzuk, beküldőjét kitilthatjuk.

1.3.3 Önkéntesség vs. sürgetés

A fórum adminisztrátorai és moderátorai önkéntesen végzik a munkájukat. Ha nem válaszolnak gyorsan a kérdésedre, az nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül is hagyják, és általában 24 órán belül érkezik rá reakció. Ha mégsem érkezik ennyi időn belül válasz, akkor ne küldj be sürgető hozzászólást.

1.3.4 Üzenetek a fórumgazdáknak

Az adminisztrátorokat és moderátorokat ne e-mailben vagy magánüzenetben keresd meg a kérdéseiddel, hanem tedd fel azokat a fórumon, hogy mások is tanulhassanak belőle.

1.3.5 Csalás vs. tiszta játék (fair play)

A fórumon szigorúan tilos olyan javaslatokat írni, mely által valakit arra késztettünk, hogy csaljon, pontosabban, hogy több számlával szerepeljen egy adott fogadóirodánál, bármi is legyen a cél. Hasonló bejegyzés a fórumról való kitiltáshoz vezet.

1.4. Reklám. Önreklám. Kereskedelmi tevékenység

1.4.1 Tilos a reklám és az önreklám

Sem hozzászólásaidban, sem a tagoknak küldött magánüzeneteidben ne reklámozd sem a saját, sem más termékeit, szolgáltatásait! Önreklámnak minősül a mértéktelen, nem helyénvaló, fölösleges hivatkozás a termékedre, szolgáltatásodra, weblapodra.

1.4.2 A fórum nem munkaközvetítő

Sem a fórumon, sem a tagoknak küldött magánüzenetben ne kínálj munkát, és ne is keress munkát.

1.4.3 Szerencsejáték ajánlatok megosztása a fórumtagokkal

Nagyra értékeljük azon fórumtagok lelkesedését, akik egy remek sportfogadás/kaszinó/póker stb. ajánlatot megosztanak sorstársaikkal, DE a fórumon szigorúan tilos olyan ajánlatot közölni amelyről nem vagy 100%-ban biztos, hogy minden (vagy legalább részben) játékosra vonatkozik.
Megkérünk benneteket, hogy kerüljétek a személyre szóló (e-mailben értesültetek róla stb.) ajánlatok közlését, s csak azokról számoljatok be, melyek nyilvánosak és fórumtagjaink is részt vehetnek benne.

2. Aláírások: - jelenleg nem engedélyezett

2.1 Alaki Követelmények:

2.1.1 Az aláírás hossza:

Aláírásod legfeljebb 4 sorból állhat.

2.1.2 Betűméret

Az általad használt legnagyobb betűméret nem lehet nagyobb a normál méretnél.

2.1.3 Képek, hangulatjelek

NE szúrj be semmilyen képet, legfeljebb 2 hangulatjelet.

2.2 Webcímek:

2.2.1. Hivatkozás az aláírásban

Az aláírásban tilos a személyes vagy egyéb weboldalakra irányuló hivatkozás. Az aláírásban hivatkozást csak azon fórumtagok használhatnak akiknek minimum 500 hozzászólásuk van a fórumon. A hivatkozás beillesztése elött kérelmezni kell ezt a dolgot a fórum adminisztrátortól.

2.2.2 Vissza irányuló hivatkozás

Akinek engedélyeztük, hogy az aláírásában egy hivatkozást használjon, az 10 napon (az engedélyezést követően) belül weboldalán egy www.sportfogadas.org-ra irányuló hivatkozást kell elhelyeznie. Ha nem teljesíti ezt a feltételt akkor a hivatkozását töröljük az aláírásából.

2.2.3 Azonos hivatkozások

Ugyanarra az URL-re mutató két hivatkozás megadása az aláírásban nem engedélyezett.

2.2.4 Fizetős tippeket reklámozó weboldalak

Tilos olyan weboldalt reklámozni, amelyben fizetős tippeket ajánlanak.

3. Avatárok:

3.1. Avatár cseréje:

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az avatárodat bármikor, bármilyen célból lecserélhessük és/vagy eltávolíthassuk (pl. ha a méret nem felel meg).

4. Kitiltások:

Fenntartjuk a jogot arra, hogy azon személyeket akik nem tartják be a jelen szabályzatot kitiltsuk a fórumról meghatározott, vagy korlátlan időre.

5. Egyebek:

5.1. Pénz és egyéb dolgok kérése

A Sportfogadás.org az egy portál, s nem bank. Aki pénzt kér kölcsön a fórumon az ki lesz tiltva. Privátban mindenki azt csinál amit akar, de ha panaszok érkeznek onnan is, akkor intézkedünk.

5.2. Tippszolgáltatás pénz ellenében

A Sportfogadas.org egy ingyenes sportfogadás portál. Az oldal üzemeltetői a tippekért soha nem kérnek pénzt, vagy egyéb anyagi juttatást.
Szigorúan büntetjük (kizárással) azon személyeket akik bármilyen módon szolgáltatásaikért pénzt igényelnek! Ezen kívül a kizárás mellett addigi tevékenykedésüket is töröljük.
Ezen kívül a fórum bármely témájában tilos megemlíteni bármilyen hasonló szolgáltatást (vagy akár aláírásban is), úgymond 0 toleranciás politikát folytatunk!

A Sportfogadas.org üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy a közösségromboló felhasználókat véglegesen kitiltsák a fórumról. Sportfogadás fórumunk ajtaja bárki előtt nyitva áll, de vannak szabályok amiket be kell tartani!

Freemailes és Citromailes e-mail címekre tőlünk független okok miatt nem tudunk sem aktiváló, sem értesítő e-maileket küldeni. Ez sajnos a két levelező által használt szűrőknek köszönhető, melyekre évek óta rengeteg más szolgáltató is panaszkodott, de megoldás részükről nem érkezett.