Kagawa újra erőlködik

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 06, 2017, 16:28:17, Kagawa
Kezdődik a kosárlabda szezon így én is feltűnök itt néha-néha  ;)

Első körben ma egy VTB meccs, ami tükörsima kell hogy legyen :

Khimki - Tsmoki Minszk
Tipp: Khimki -29,5
Odds: 3,00
Iroda: bet365


A Khimki idén bivalyerős és így hogy Milos Teodosic elhagyta a CSKA Moszkvát még az is megtörténhet hogy trónfosztás lesz a VTB Ligában. Nem sajnálta a pénzt a sárga-kék együttes, a szerb válogatott Stefan Markovic érkezett a Zenittől, Robinson az L.A. Lakersből 300+ NBA meccsel a háta mögött, a szintén NBA-t is megjárt Charles Jenkins a Crvena Zvezdától, Anderson a Darussafakától és hazatért Honeycutt az Efestől. Kiegészülve Shveddel és Monyával akik hűek maradtak idén is a Khimkihez ez egy európában játszó világválogatottal felérő keret. A Minszk pár napja tért haza Franciaországból ahol kiesett a Nanterre ellen a BL selejtezőben. Meccs-utazás-meccs ritmus, nem lesznek olyan frissek a fehérruszkik mint a hazaiak és mivel a keretük is igen gyengécske, a hazai pályán játszó Khimki nagyon csúnyán bedarálhatja őket. Shvedék a CSKA-t és a Panathinaikost is simán verték a felkészülési időszakban, ma sem lehet kérdés hogy nagyon simán nyerni fognak. Én azt mondom még ez a 29,5-es hendi is vállalható. Sok szerencsét mindenkinek!  :ok:

2 pont hiányzott, 28 lett közte "csak" , de remélem volt pár olyan emberke aki nem volt ennyire telhetetlen mint én...

#1 október 06, 2017, 16:28:32, Kagawa
Igokea - Buducnost
Tipp: Igokea nyeri a mérkőzést
Odds: 2,20
Iroda: bet365


Alaposan elmérték az oddsot az irodák erre a meccsre. Laktasi az ABA Liga egyik ha nem a legnehezebb vendégszereplése, kis csarnok, szinte mindig teltház és hatalmas hangulat. Laktasi Boszniában van ugyan, de a szerb köztársaságnak nevezett részén, szerb krajinában. Ezt a csapatot a szerbek és a bosnyákok is maguknak érzik, ennek köszönhetően stabil anyagi hátterük van és a befolyásosak is, a bírok is rendre odafújják nekik a hazai pályát. A kerettel nincs baj, sőt szinte biztos hogy idén is a tabella első felében lesznek. Vuk Radivojevic irányít aki 7 szezont is lenyomott a szerb Crvena Zvezdában, Desi Washington személyében egy igen jó képességű amerikai légióst hoztak aki rögtön 35 ponttal köszönt be első meccsén. A Buducnostnál volt jövés-menés a tavalyi sikertelen évhez képest, távozott Klaasen, Savovic és Reynolds is, akiket Barovic, Gibson és Ivanovic igyekszik elsősorban pótolni. Gibsonnak sikerült is egy mezőnykosarat összehoznia 9 próbálkozásból az első meccsén, nagyjából olyan stat ez mint serdülő B-ben egy utolsó cserejátékostól. Rajtuk kívül az örökzöld, de már alaposan befásult Gordicban és a két Sehovicban bíznak ami mondanom sem kell hogy semmire nem lesz elég. Nálam egyértelműen a hazai gárda a favorit, a Buducnost csak a nevéből, a múltjából él, így 2,20-on nagy érték van a hazai sikerben. Sok szerencsét mindenkinek  :ok:

Bingóóó  :great:

#2 október 06, 2017, 16:28:52, Kagawa
Jenisej - CSKA Moszkva
Tipp: Jenisej +16,5 pont
Odds: 1,85
Iroda: bet365


Hosszú eszmefuttatásra nincs időm, de tudom nem is igénylitek. Röviden tömören, szívós kis csapat a Jenisej és nagyon a szezon elején vagyunk még hogy a CSKA idegenben is kitömje ellenfeleit. Ráadásul Teodosic távozásával sokat vesztett a moszkvai alakulat. Nyerni fognak ez nem kérdés, de szerintem nem lesz gála és belefér ebbe a hendibe a hazai csapat. Sok sikert mindenkinek  :ok:

Bingóóó  :great: Lepaktáltunk Fortunával ami mondjuk nem baj  ;D

Hajrá, király lesz ez a napló, Igokea+6-ot toltam én is, köszönöm szépen, én inkább csak NBA-t szoktam vállalni, főleg plusszos hendiket, de ilyen indoklás után fogok rakni mindent.

Idézetet írta: Kötélverő Dávid Dátum október 06, 2017, 13:57:23
Hajrá, király lesz ez a napló, Igokea+6-ot toltam én is, köszönöm szépen, én inkább csak NBA-t szoktam vállalni, főleg plusszos hendiket, de ilyen indoklás után fogok rakni mindent.

Most kezdődik a nagyüzem a kosárlabdában, remélem jó szezont futunk majd  ;)

#5 október 08, 2017, 20:18:56, Kagawa
Bundesliga dupla

Alba Berlin - Tubinger over 145,5 pont
Gotha - Brose Bamberg over 149,5 pont

Odds: 1,30 x 1,30 = 1,69
Iroda: Unibet


Volt egy kis szerencsénk a CSKA meccsen, de lényeg hogy lejött a tipp. A mai szegényes kínálatból már csak egy német duplát veszek ki, mindkét meccsen a lehető legjobban levittem a határértéket és arra húzok egy overt. A négy csapat közül igazság szerint csak az Alba nem overes csapat, a többiek egyaránt gyors-pörgős run and shoot kosárlabdát játszananak. Mindkét párharc gyorsan el kell hogy dőljön az Alba és a Brose javára akkor pedig a védekezés háttérbe szorulhat. Sok pontos meccseket várok, bőven ezen határok feletti pont termeléssel. Sok sikert mindenkinek  :ok:

#6 október 08, 2017, 20:20:00, Kagawa
Gotha - Brose Baskets
Tipp: Gotha +26,5 pont
Odds: 1,90
Iroda: bet365


Akármennyire is erős csapat ez a Brose, még nagyon nincs egyben a csapat játéka. Egy meglepő vereség a Wurzburg otthonában és egy kiszenvedett 3 pontos siker otthon a gyengécske Giessen ellen. Most az újonc Gothához vagy másnéven Oettinger Rocketshez látogatnak, akiket a bukik a liga leggyengébb csapatának tartanak de szerintem ez nem teljesen így van. Mitchell a Monacoban játszott, Obasohan az Avellinotól érkezett, Jaramaz ex Partizan és Buducnost játékos, Ibekve pedig nigériai válogatott és a Chalontól jött. Nem rossz ám ennyire ez a hazai keret és egy ilyen hatalmas hendibe hazai pályán bele kell hogy férjenek. Nem is beszélve arról hogy az újonc a liga egyik élcsapata ellen hazai pályán biztosan dupla olyan motivált lesz mint egy átlagos ellenféllel szemben. 1,90-ért +26,5-es határon hazai pályán több mint vállalható.

Ez is sajnos két ponton múlt mint a Khimki. Ma meg simán nyertek idegenben....

Egy-két okosság lemaradt sajnos időhiány miatt, nagy dolog van készülődőben és vannak napok amikor nincs úgy időm mint kellene. Estére viszont maradt egy jónak igérkező kombi :

Buducnost - Igokea H 1,30
Armani Milano - Varese ( AH -11,5 pont) H 1,55
Eredő: 2,01
Iroda: bet365

A Buducnost hazai pályána Moracsa csarnokban nagyon erős. A csapat kicserélődött, de idén is a play offért megy a gárda, ehhez pedig hazai pályán nem igazán szabad hibázni. A Cibona csak a múltjából él, nem igazán van egyben ez a keret és nem is lesz, play offra szerintem esélyük sincs. 1,30-ért lehet valakinek kevésnek tűnik, nekem viszont bőven elég, én 1,15 körül adnám.
A Milano kiválóan erősített, érkezett Andrew Goudelock a Maccabitól a Darussától Bertans, Theodore a Banvittól és Gudaitis a Lietuvostól, hogy csak a legfontosabbakat említsem. A tavalyi sikertelen év után idén mégnagyobb ambíciókkal vágnak neki az összes sorozatnak és még több pénzt öltek bele a keretbe aminek meg kell hogy legyen az eredménye. A szuperkupát behúzták, a szezont pedig egy idegenbeli 16 ponttos sikerrel nyitották a Cremona ellen. A Varese ennek teljesen az ellentettje, rossz anyagi háttér, gyenge keret és egy sima 18 ponttos zakó hazai pályán az első körben a Venezia ellen. A Milano új csapata most mutatkozik be hivatalosan a hazai közönségének így biztosan nagyon motiváltak lesznek és földbe döngölik ezt a gyengécske Varesét. Nagyon sima hazai sikert várok, akár még nagyobb hendivel is vállalható. Sok sikert mindenkinek  :ok:

Aki miatt nem tippeltem az elmúlt napokban  :coolsmiley:

Idézetet írta: Kagawa Dátum október 12, 2017, 17:17:14
Aki miatt nem tippeltem az elmúlt napokban  :coolsmiley:

Gratula Kagawa!! Jó egészséget a babának és a mamának!!  :beerchug: :beerchug: :redchug: Hadd szóljon az a tejfakasztó!  ;D ;D



Gratulálok! A napjaid rövidebbek lesznek, de megéri! Első gyermeked?

Idézetet írta: petercrouch Dátum október 12, 2017, 17:26:11
Gratulálok! A napjaid rövidebbek lesznek, de megéri! Első gyermeked?

Köszi, igen első :)

Idézetet írta: Kagawa Dátum október 12, 2017, 17:17:14
Aki miatt nem tippeltem az elmúlt napokban  :coolsmiley:

Gratulálok Kagawa, jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!  :beerchug: :beerchug: