Kagawa újra erőlködik

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

gratalálok és jó egészséget! nekünk még 3 hét van hátra ;)


Gratulálok!  :great: Erőt, egészséget, boldogságot kívánok nektek!   :beerchug:


#22 október 20, 2017, 23:04:22, Kagawa
Giessen - Bremenhaven
Tipp: Giessen nyer
Odds: 1,66
Iroda: bet365   :beerchug: :great:

Nagy indoklásra nincs idő, 10 perc mulva kezdődik a meccs. Lényeg hogy jobb csapat a hazai, eddig piszkosul alulteljesítenek, de ennek a keretnek play offban a helye. A Ludwig ellen bravúrgyőzelmet arattak pár napja, ez pedig meg kell hogy indítsa őket felfelé. Fix kellene hogy legyen a hazai.

Gratulalok !!!  :ok: a tipphez is .

Gratulálok, nagyon szép kisbaba!!!
Sok erőt, egészséget, sírásmentes éjszakát kívánok!!  :beerchug:

Idézetet írta: Kagawa Dátum október 12, 2017, 17:17:14
Aki miatt nem tippeltem az elmúlt napokban  :coolsmiley:

Gratulálunk Kagawa!
Sok egészséget a kicsinek, meg szüleinek.  :great: :cya:

#26 október 20, 2017, 23:04:05, Kagawa
Egy lájtos duplázó mára az Euroligából :

Khimki - Zalgiris, Khimki nyer
Crvena Zvezda - Barcelona, Crvena Zvezda +14,5 pont
Valencia - Efes, Valencia nyer

Bet365 : 1,20 x 1,35 x 1,30 = 2,10
   :great: :beerchug:

#27 október 23, 2017, 20:08:47, Kagawa
Levallois - Bouzelac
Tipp: Levallois -12,5
Odds: 1,97
Iroda: Unibet


Klemen Prepelic, Boris Diaw, Floren Pietrus.... Ilyen nevekkel ennek a csapatnak az első 5-ben a helye a tabellán nem pedig a hátsó régióban. Kézifékkel kezdtek, de meg fognak indulni ez nem kérdés, ma a Bouzelac ellen pedig nagyon sima győzelmet kell hogy arassanak. A Bouzelac a liga egyik leggyengébb gárdája, Diaw-Pietrus magasember páros ellen akiket a friss EB győztes és hatalmas tehetség Prepelic mozgat semmi esélyük nem lesz. Sok sikert mindenkinek  ;)

#28 október 23, 2017, 20:08:26, Kagawa
Kezdés 10 perc múlva !!!!!!

Eskisehir - Anadolu Efes
Tipp: Eshisehir +8,5
Odds: 1,71
Iroda: Bet365


Bátrabbaknak: Eskisehir győzelem 3,50

Jól elmérték ezt az oddsot a bukik. Az Efesről már többször irtam idén, és az ott megfogalmazottakat tartom is, miszerint lényegesen legyengült a csapat és ez az eredményeken is alaposan meglátszik. Az Euroligában mindkét meccsüket csont nélkül elvesztették és a török bajnokságban is meglepte őket a Pinar. Nem lesznek tényezők idén a sörgyárosok, esetleg akkor ha 2-3 komoly játékossal megerősítik ezt a csapatot. Kruno Simon teljesen maga alatt játszik, Dunston csak erőlködik, Balbay és Adams pedig teljesen motiválatlanul szürkén játszik mostanában. McCollum igyekszik szervezni és pontokat termelni, de látva a társak formáját ő is egyre inkább elegyénieskedi a dolgokat ami a csapatjáték rovására megy.
Ez a meccs nem mondom, hogy nem fontos az Efesnek, mert a bajnokságban is teperniük kell ha nem akarják Perasovic mestert mandátuma vége előtt felállítani, viszont sokkal fontosabb a szerdai Fenerbahce elleni Euroliga meccs, amelyen jó eséllyel egy nagy pofont fognak kapni, főleg akkor ha ma kihajtsák magukat a húzóemberek.
Az Eskisehir nem lebecsülendő csapat, sőt... Nagyon komoly anyagi háttérrel és még komolyabb légiós állománnyal vágtak neki az idei évnek és az eredmények sem maradnak el. A Banvitot megfogták idegenben, Earl Rowland másodvirágzását éli a török kiscsapatban, kiválóan irányít, Billy Baron személyében egy igazi nehéztüzér várja a kiosztásokat a triplavonal mögött, a festékben pedig Ayres és Kravtsov NBA-s duó ügyel a rendre. Ayres NBA bajnok a Spursal, közel 300 meccse van a legjobbak között, Kravtsov szerényebb mutatókkal rendelkezik, de ő is lenyomott két szezont a Sunsban és a Pistonsban.
Mi lesz ezen a meccsen? Felkötheti a gatyát az Efes az biztos. Rossz formában a húzóemberek, a csapat védelmén rendre átszaladnak az ellenfelek, most pedig egy teher nélkül játszó, de nagyon komoly játékerőt képviselő és motivált kiscsapat otthonában könnyen meg is süthetik magukat. Egyaránt veszélyes kintről és a festékből is az Eskisehir, így én ma meglepetést várok tőlük. Olyan 2,50 körül adnám ezt a tippet, 3,50-en hatalmas érték van benne. Óvatosabbaknak ajánlom a hendikepes hazai tippet, ami szinte 100%-ra vehető.

Hiba, de egyel feljebb van egy tipp  ;D