Sportmaniac Élő fogadás stratégiája

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Már jó pár éve foglalkozom sportfogadással, és szinte csak élőben fogadok. Általában viszonylag magas kockázatvállalással, amit mostanában kezdek alakítgatni "normál" szintűre. Az eddigi pályafutásom során kicsit plusszos vagyok. Amikor elkapom a fonalat akkor kis alaptétről viszonylag hamar, kb. 1 hét alatt több százezres plusszban leszek. Ezt viszont eddig egyszer sem tudtam megtartani, mert miután kivettem valamennyi hasznot, mindig visszabuktam nullára. Idén kezdtem el írni a fogadásaimat, és próbálok tanulni az elkövetett hibáimból. próbálok egy olyan money management-et kialakítani, ami hosszú távon is fenntartható nyereséget biztosít.
Nagyon sokan próbálgatnak mindenfélét a sportfogadással kapcsolatban de nem láttam még olyan sportfogadót aki megtalálta volna a tuti módszert a meggazdagodás felé. Én arra jöttem rá, hogy ahhoz, hogy legyen esélyed pénzt nyerni a fogadóirodáktól pár dolognak mindenképpen meg kell lennie.

1. Megfelelő alaptőke / alaptét arány megtalálása (ez az egyik legnehezebb)
2. Csak szingli fogadásokkal szabad játszani
3. Megfelelő odds választás
4. Nyertes és vesztes tétek megfelelő kezelése
5. Változó bankrollhoz való alkalmazkodás
6. Megfelelő stratégia használata
7. Szakosodás bizonyos sportágakhoz

Én csodálom azokat akik az alaptőkéjükhöz képest kb. 2-3% vagy még ennél is kevesebb alaptétet határoznak meg. Ez minden bizonnyal biztonságos, de ha nekem a kb. 15 ezres alaptőkémmel 300-450 Ft-al kellene játszanom, tuti felkötném magam. Nekem ehhez nem lenne türelmem :) néha játszom így, de nem jutok sehova sem vele.
Én úgy vagyok vele, és szerintem vagytok vele így még páran, hogy a sportfogadás időigényes dolog, és ahhoz, hogy ezt nyereségesen csináljuk naponta több órát kell elemzésekkel, meccsnézésekkel, statisztikák készítésével foglalkoznunk. Akkor pedig ha már ennyi időt beleölök, nem akarok fogadásonként 1-2 száz forintokat nyerni. Ezért játszom én viszonylag magas kockázattal. Majd megosztom veletek azokat a januári fogadásaimat amivel nyertem egy kisebb összeget.
Remélem közösen megtaláljuk, hogy lehetne ezt még jobban csinálni.



Áthelyeztem a témád a kezdő naplókhoz.

Szia !
sok sikert a naplódhoz. Szerinted mongyuk 1,8-2 közötti átlagoddsal. Hàny egysègtètes bankroll az optimàlis?

Szia!

Csatoltam egy excelt abból láthatod a tőkéhez képest milyen arányban raktam fel a téteket.
Az induláskor mindig nagyobb kockázatot vállalok aztán visszaveszek. Ha jól sikerül indulni akkor van esély kaszálni. A január jól sikerült :)