Battle of the Forums 2011

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: peti100 Dátum december 03, 2011, 15:35:27
ez a kép fogad....

Helló!
A barátnőm egy másik fórum versenyén szintén bejutott, és ugyanígy nem tud regelni a döntőre, pedig 4. lett! Korábban, amikor még nem voltak meghirdetve a versenyek, ott volt a Pókerem menüponton belül egy ticket a döntőre. Ahogy felkerültek a versenyek a lobbyba, eltűntek, ezzel együtt természetesen nincs zöld pötty sem... Írt a supportnak, amint van valami infó, jelentkezem itt a fórumon, kérlek, Ti is tegyétek ezt. Előre is köszönöm a segítséget!

Sok sikert kívánok a CSAPAT-nak a mai napra!  :beerchug:

Én, mint említettem már, sajnos nem tudom követni a versenyt, de látatlanba is szurkolok Nektek!
Good Luck! ... és várom a fejleményeket hogyan végeztetek.

Idézetet írta: peti100 Dátum december 03, 2011, 15:35:27
ez a kép fogad....

Sajnos én sem kaptam választ ezzel kapcsolatban.

Még mindig nincs jegyem..... én azért várok és itt leszek a gépnél, ha megjönne örömmel játszanék, ha nem kapom meg, akkor szurkolok a többieknek.
Más póker oldalakon van 24 órás online ügyfélszolgálat, a bwin ezek szerint nem tartja fontosnak, hogy orvosolja a játékosok problémáit.

Ez egy vicc, csomószor van ilyen hiba a pókerklienssel kapcsolatban... Normálisabb siteokon ilyen elő sem fordulhat! Nem hiszem, hogy ha eddig nem csináltak semmit, akkor most már pont ma fognak. Majd a jövő héten leszek kíváncsi, mit válaszolnak, illetve mivel akarják kompenzálni a károsult játékosokat/csapatokat. Mert így minden csapat, ahová nem tud beregelni egy játékos, kb lehetetlen helyzetbe kerül...

Nincs változás? Mintha növekedne a benevezettek létszáma. Talán javítják végre a hibát...

Sajnálom, de most kaptam választ a bwintől, nem vagyok jogosult játszani, de a következő ( gondolom a 6. ) helyezett játszhat. Engem kizártak, mert először egy másik fórum nevében regiztem, de azt töröltem, és csak itt játszottam. ( több fórum olvasója is vagyok) De ez már kizárási ok.
Még egyszer sajnálom, nem tudtam erről a szabályról.......
Hajrá a csapatnak azért szurkolok.

Nevetséges, azért regelt át másik csapathoz, mert ott úgy nézett ki, nem jön össze a 10 fő, és végül nem is jött. Nem hagyjuk annyiban.

Alapból annyi volt a szabály, hogy egy selejtezőn lehet csak indulni. Ezt nem szegte meg. Nem szegett szabályt.

Ezt kaptam..... Szerintem is túlzóan szigorú a 3. pont.... ez vonatkozik sajnos rám


"Tájékoztatjuk, hogy Ön sajnos nem jogosult a vasárnapi versenyen való részvételre, mivel megszegte a BOTF Részvételi Feltételeit, melyet megtekinthet az alábbi link alatt:

https://www.bwin.com/hu/epage.aspx?aid=39129

Különösen felhívjuk figyelmét a 2., valamint 3. pontra:

2. Azokat a játékosokas, akik több selejtezőben is részt vesznek, kizárjuk a játékból. Amennyiben a kizárt játékos bekerült a döntőbe, a jegyet elveszíti és a kizárt játékos helyett az utána végző játékos kapja meg a részvételi jegyet.

3. Amennyiben egy játékos törli regisztrációját egy selejtezőről és regisztrál egy másikra, szintén kizárásra kerül, akárcsak a 2. pontban leírtak esetében.





Hát sajnálom Peti. Akkor ez azt jelenti, hogy Lacapi haverja, az a rallys nevű lesz a csapattársunk a helyeden? Hát, ha úgy viselkedik majd, mint a selejtezőn, nem fogja öregbíteni a fórumunk jó hírét  :-X
@többi résztvevő: időnként azért adjunk hírt egymásról, hogy hogyan állunk, mondjuk pld. az orgos chaten, vagy ebben a topicban.

PS: kíváncsi vagyok leszünk-e öten, mert Rallyboyt még nem láttam regelni a versenyen...

Hát ezt én is sajnálom, márcsak azért is, mert peti legalább azóta aktívan fórumozik. Rallyboyt nem zárták ki esetleg valamiért? Ki lett a hetedik esetleg nem rémlik? hátha van valakinek jegye, aki nem is tud róla? Bár nekem küldött mailt a bwin is, tehát csak meglepődni fogunk rallyboy barátunk szereplésén. Azaz innetől kezdve már nem is... Na, mindegy, a skypom: lacapi77, aki gondolja felvehet, de majd ide a fórumra is benézek, bár mostanában a chat nem mindig jó.

Rallyboynak írtam üzenetet, hogy nézze meg van-e jegye, ahogy Szigonak is aki a 7. lett. Jó lenne, ha megtalálnánk az 5. embert :D

akkor 1. csoportban én (én szamár utoljára :D ), 2-esben egyenlőre senki, 3-asban LatzkaHUN, 4-esben pmiska, 5-ösben cyperhun24 a csapat egyenlőre?

Így van, de vagyunk annyira jók, hogy így is behúzzuk az összesített első helyet  ;)