Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#120 december 20, 2010, 01:58:41, Lufu
Idézetet írta: rosco Dátum december 20, 2010, 01:12:05
Pálingerre nagy szükség van az egyértelmű, de Görbicz és Zácsik felépülésével támadásban már jóval több lenne a variációs lehetőségünk.
Hát ja. Csak Görbe porcelánból van. Ha lehetne fogadni rá megraknám, hogy a selejtező előtt megsérül. Zácsikról nem mondok rosszat, mert már fiatalon is a kedvenceim közt volt(nem mintha most öreg lenne, de értitek  8)). Ami vele kapcsolatban gond, hogy az már régen rossz, ha ennyi idősen műtögetni kell. Egy a lényeg Mátéfi és Tomori ideje lejárt. Bár én kivágnám a keret nagyját, főleg, akik a padon ülnek. Oda kell be építeni a fiatalokat.
Nálam így kezdenénk:
Kapus: Pálinger, ha ő nincs, akkor Hoffmann Kitti
Jobbszélső: Bódi Bernadett
Jobbátlövő: Görbicz Anita(simán eljátszik itt is, Szucsival cserélgetnének, Bulathnál mindenképpen jobb megoldás)
Irányító: Szucsánszki Zita
Beálló: Szamoránsky (igazából, ha nincs ló jó a szamár is alapon, ha valaki tud jobbat szóljon)
Balátlövő: Zácsik Szandra
Balszélső: Kazai Anita

Nekem beállóra lenne egy javaslatom a szövetségnek. A helyi általánosban van egy konyhás néni, kb 1,90 magas, és olyan 120-130 kg.
Annyi hátránya lenne, hogy nem ér vissza védekezni  ;D Támadásoknál csak meg kellene várni, amíg becammog. Ahogy jön felfele, már a kilencesnél kezébe kellene adni a labdát, lépne kettőt, aztán a hatosról bedőlne, és góóóóóól
Nem állna elé senki, mert senki nem akar öngyilkos lenni.

Volt két három éve beállóban Borbás, meg tavaly az a rövid szőke hajú csaj. -ezeket már kinevetik ezen a poszton manapság.

Valami jó kis kosaras csajt, aki lehetőleg center, át kéne képezni. -Ha kosaras, akkor labdaérzékkel nem lehet gond. Pozíciójáték ugyanaz, ráadásul itt egy jóval nagyobb helyre kell bevágni a bogyót.

Szóval én elmennék a súly, vagy a magasság irányába. Pár év elteltével, a világ minket majmolna.
De nem, mi megyünk a többiek után...

De nekem a balszélen is van gond bőven. Kova elég nagy nulla, már bocsi. De Bódi sem megoldás semmire. Meg Zácsikon kívül nincs értelmes átlövő, de Zácsik ua. mint GörbeAmikor szükség van rá, bemodja az unalmast.
Olyan, mint az elemlámpa. Tuti akkor merül le az elem, amikor elmegy az áram...

El kell fogadni, hogy ugyanaz van, mint fociban. A világ pár év alatt elszaladt mellettünk...
És kezdjünk imádkozni, hogy volt Jugoszlávia nem akar tovább bomlani...


Szerintem:
Kapus: Pálinger, ha ő nincs Lundét kéne honosítani, de ugye ez lehetetlen, úgyhogy Herr.
Jobbszélső: Kovacsicz egy fazék paszuly, Bódi (azonkívül hogy dugnám  :-* ) szintén. Én inkább utóbbit játszatnám.
Jobbátlövő: évek óta nincs, úgyhogy ez olyan, mintha nem is lenne ilyen poszt a szememben.
Irányitó: Szucsi
Beálló: Világ szégyene, hogy ilyen Szamoránszki féle a kezdő (szegény Kulcsár, ha még élne)
Balátlövő: Itt meg itt van Görbe - Tóth (amúgy liszt) - Zácsik (túlértékelt, rutintalan), de Lufuval egyetértek, valamelyik menjen át jobblövőbe.
Balszélső: Vérten

Nagyon karcsú...

Beállós poszton Mayer Szabinában én látok lehetőséget. :) Ha éppen nem sérült szerintem annyit hozzá tudna tenni a csapat játékához, mint mondjuk Szamoránsky, csak vele is lenne a probléma, mint Oak konyhás nénijével, hogy nem egy villámléptű csajról van szó és ezért nehezen ér vissza védekezni.

Elkészült az Oltchim Valcea 2011-es naptára.

Szűcs Gabi nem tudom hogyan vehette fel ezt a szerencsétlen felsőt. :D Tolnai képét viszont elég jól retusálták, ha nincs felírva a neve meg sem ismerem. Neagu és Vizitu fotói szintén egész jók, persze náluk is dolgozott a PhotShop.

A Ferencváros női kézilabdacsapata a mai napon hivatalosan is bejelentette Zácsik Szandra szerződtetését. A Ljubjanából hazatérő átlövő 2013-ig szóló megállapodást kötött a zöld-fehérekkel.

(Forrás: NSO.hu)

:great:

Az ÉTV-Érdi VSE-ben folytatja pályafutását Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott átlövője.

A 30 éves játékos szerződtetéséről a klub hivatalos közleményében tájékoztatta kedden az MTI-t.

,,Nagyon motivált vagyok. Önmagamnak és mindenkinek szeretném bizonyítani, hogy nem kell engem még leírni és elfelejteni. Nagyon tetszik az a hozzáállás, amivel itt a csapatban fogadtak, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó közösségbe kerültem" – nyilatkozta a decemberi Európa-bajnokságon is szerepelt kézilabdázó.

(Forrás: NSO.hu)


A Győri Audi ETO leigazolta Heidi Lökét, a világ legjobb beállóját, aki 2011 nyarától játszik Magyarországon. A norvég klasszis jelenleg a Larvik játékosa. Löke két évre írt alá - közölte a Győr honlapja.

- Több ajánlatom is volt, de elsősorban az motivált, hogy rengeteg jó dolgot hallottam az ETO-ról. Honfitársam Katrine Lunde-Haraldsen is csak pozitív dolgokat mondott a klubról, a városról és az országról is. Én pedig úgy éreztem itt az ideje, hogy valami teljesen újat próbáljak ki. Úgy gondolom a Győri Audi ETO az egyik legjobb csapat a világon, így már nagyon várom, hogy itt játszhassak. A férjem (Karl Erik Böhn, a Larvik edzője - a szerk.) természetesen marad Norvégiában, én pedig a kisfiammal élek majd Győrben. Ez egy közös döntés volt részünkről. Abban mindketten egyet értettünk, hogy ez egy egyszeri lehetőség, és nem akartam elszalasztani, de azért persze jól átbeszéltünk mindent, mielőtt aláírtam a szerződést. A kisfiam pedig most 3 és fél éves, szeretném ha megtanulna magyarul. Igen érdekes meccsek lesznek számomra a Győr elleni BL-találkozók, de én még fél évig a Larvik játékosa vagyok, és az a dolgom, hogy ezt a csapatot segítsem legjobb tudásommal, akár az ETO ellen is. - hangsúlyozta Löke.



Löke a december 19-én véget ért Európa-bajnokságon a győztes norvég válogatott tagjaként bekerült a torna All Star-csapatába is. Löke tagja volt a 2008-ban Eb-nyert norvég válogatottnak, 2009-ben pedig vb-bronzérmes lett az együttessel. Pályafutását a Gjerpen együttesében kezdte, később szerepelt a Runar Sandefjord és a dán Aalborg csapatában is.
Löke Győrbe igazolásáról először novemberben végén írtak a norvég médiumok. A játékos Magyarországra érkezése kapcsán kérdéses, mi lesz a sorsa a Győr két jelenlegi beállójának, Simona Spiridonnak és Mayer Szabinának.

(Forrás: kezi.hu)


Ilyés Ferenc visszatér Veszprémbe - sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint távozik a TBV Lemgo csapatától Ilyés Ferenc, és korábbi együttesében, az MKB Veszprémben folytatja pályafutását.

A Népsport kézilabdablogja által talált forrás szerint a Veszprém olyan ajánlatot tett a 29 éves balátlövőnek, amellyel a német klub nem tud versenyezni.
Hirdetés

Ilyés távozásának hírét a Lemgo ügyvezetője, Volker Zerbe is megerősítette. ,,Nagy valószínűség szerint el kell engednünk Ilyés Ferencet, amit nagyon sajnálok. Fecó remek ember és nagyszerűen beilleszkedett nálunk, szívesen megtartottuk volna" – nyilatkozta a helyi Lippische Landes Zeitungnak a sportvezető.

Ilyés 2009-ben igazolt a TBV Lemgo együtteséhez.

forrás: nso

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum december 31, 2010, 11:50:24
A Győri Audi ETO leigazolta Heidi Lökét, a világ legjobb beállóját, aki 2011 nyarától játszik Magyarországon. A norvég klasszis jelenleg a Larvik játékosa. Löke két évre írt alá - közölte a Győr honlapja.
Úgy látszik Győrben komolyan gondolják a BL címet. Ha idén nem is jönne össze, akkor jövőre ezzel a húzással biztosan. Löke kétségkívül a világ legjobb beállója. Ha Spiridon marad, akkor pedig a legjobb beálló duó is itt lesz. Mayer meg mehet Újbudára kölcsön. Bár vissza se hoznám többet.

Egy Győr kezdő támadásban jövőre:
Pálinger/Lunde - Mravikova(na ide hoznék még valakit, Nascimento ::) - Gros - Görbicz - Amorim - Löke - Vérten.
Kicsit ütős 8) Padon meg Bradeanuk, Spiridonok, Kovacsicsok ülnének...

Idézetet írta: Lufu Dátum december 31, 2010, 13:18:18
Úgy látszik Győrben komolyan gondolják a BL címet. Ha idén nem is jönne össze, akkor jövőre ezzel a húzással biztosan. Löke kétségkívül a világ legjobb beállója. Ha Spiridon marad, akkor pedig a legjobb beálló duó is itt lesz. Mayer meg mehet Újbudára kölcsön. Bár vissza se hoznám többet.

Egy Győr kezdő támadásban jövőre:
Pálinger/Lunde - Mravikova(na ide hoznék még valakit, Nascimento ::) - Gros - Görbicz - Amorim - Löke - Vérten.
Kicsit ütős 8) Padon meg Bradeanuk, Spiridonok, Kovacsicsok ülnének...
Amég az Audi pénzeli őket, addig ott nagy gondok nem lesznek. :)  Vanyus nyilatkozta, hogy a jövőre visszavonuló Mravikova helyére egy jobbszélsőt és egy balkezes lövőt még mindenképpen igazolni akarnak. Nascimentora szerintem is nagy esély van, már régóta kerülgeti egymást az ETO és a brazil. Lekicsről is csiripelnek a madarak, már régóta...majd meglátjuk mi lesz, az viszont kétségtelen, hogy Löke megszerzése óriási húzás volt.

Idézetet írta: Lufu Dátum december 31, 2010, 13:02:20
Ilyés Ferenc visszatér Veszprémbe - sajtóhír
Úgy fest lassan az MKB is áttér a divatos 3 lövős játékra. Nálam ez az igazolás azt is jelenti, hogy Eklemovics nyáron elmegy. Terzic lesz "irányítóba", Illyés bal lövőben, jobbon passz. Illyés helyett meg majd jön Perez, Terza helyett Csaszi majd és akkor még ott van Nagy Kornél. Neki abban az esetben lesz rossz, ha Nikola mégis marad. Akkor a rotáció legszélére kerül. Persze most is ott van. Lényegében így már csak 1 jobb átlövőt kell találni, mert nagyon úgy fest, hogy Vujin már nyáron Kielben lesz. Olyan játékos kéne, akit nem kell cserélni védekezésben. Egyébként szerintem a 2 fő esélyes erre a posztra: 1. Buntic(Leon) 2. Marcin Lijewski(Hamburg).
Ezután már csak azt kell tisztázni ki lesz Fazekas váltótársa. Pault nem hiszem, hogy már jövőre odarendeli a Veszprém, Liszkai is kevés. A fő tippem Stojanovic aláírt Löwenbe. Most úgy érzem, hogy Alilovic(Löwenbe nem kell már így) A Celje hatalmas krízisben. Bár Zágrábból elment Skof, több, mint gyanús(igaz a fő oka Sego, aki első számú kapus lett). De  pénz azért több van a Veszprémnél jelenleg. Na szóval a többi Bundes topcsapatnak megvan a kapusa. Asobalba is megvannak az élcsapatoknál a biztos pontok. Ez egy megérzés, de nem lenne rossz, ha így lenne.

Ez azért nem semmi, hogy ilyen játékosok érkeznek a magyar női kézi NB I-be a Győr jóvoltából, mint Lunde-Haraldsen és jövő nyáron Löke. Ha futballban keresnék hasonlatot ezekre az igazolásokra, kb olyan mintha Casillast, vagy Xabi Alonsót leigazolta volna egy magyar futballklub, persze kéziben jelentősen kisebb összegek forognak, csak szemléltetésképp írtam.
A bajnokságban ott van még egy erősödő Fradi (immáron Zácsikkal), van még egy jó Loki, Békéscsaba, Vác, amely csapatok nyilván nem a Győr szintjét képviselik, de megkockáztatom, hogy Európában a közvetlen élvonal mögé sorakoznak fel, szóval mostmár az utánpótlásra is jó lenne odafigyelni, hogy a válogatottunk korábbi sikereihez méltóan szerepeljen a megmérettetések alkalmával.

A férfi junior válogatott kijutott a nyári világbajnokságra  :great:
Ma a románok megverték a lengyeleket ezzel a saját kezünkbe került a sorsunk. Amivel éltünk is, hiszen 4 góllal vertük a házigazda belgákat.

A csoport végeredménye:
1.Magyarország 4 p (90-80)
2. Lengyelország 4 p (100-92)
3. Románia 4 p (89-87)
4. Belgium 0 p (72-88)

BELGIUM-MAGYARORSZÁG 24-28 (12-16)
Magyarország-Románia 35-28 (16-14)
Lengyelország-Magyarország 28-27 (17-16)

Kicsit OFF,és ezért elnézést kérek,bár kapcsolódik a vb-hez fogadás szempontjából!

Ma ezt kaptam a fortunawintől:

Kézilabda VB - Fogadjon kockázat nélkül!

Töltse fel számláját és fogadjon kockázat nélkül az Izland - Magyarország mérkőzésre. Vesztes szelvényéről is visszakapja a tétet!

1. Töltse fel számláját 2011.1.10-től az Izland - Magyarország mérkőzés kezdetéig.
2. Küldje el felhasználónevét a [email protected] e-mail címre a kockázat nélküli fogadás igénylésével.
3. Fogadjon az Izland - Magyarország mérkőzésre (csak az 1,X,2 fogadási lehetőségekre érvényes az ajánlat).
4. 48 órán belül visszafizetjük a tétet vesztes szelvényéről 10.000 forintig.

Az ajánlat csak szóló fogadásokra érvényes. Nyertes fogadás esetén egyszer kell átforgatni a nyeremény összegét 1,3-as szorzóval kifizetés igénylése előtt. A kockázatmentes fogadási ajánlatunk csak az első fogadásra érvényes a mérkőzésre megkötött fogadások közül. A tétvisszatérítéses ajánlatunkkal az akció nem kombinálható. A minimális tét a szóló szelvényre 500 Ft. Nem számítanak az akcióba a kuponos feltöltések.


A másik tétvisszatérítéses ajánlatuk:

Izland - Magyarország - 50%-os tétvisszatérítés

Visszakapja tétje felét, ha Ilyés Ferenc legalább hat gólt dob Izlandnak!


Válasszon az Izland - Magyarország mérkőzésre kiírt fogadási ajánlatainkból, és amennyiben Ilyés Ferenc legalább 6 gólt dob, úgy vesztes szelvényéről visszafizetjük a tét 50%-át!
50%-os tétvisszatérítés az Izland - Magyarország VB mérkőzésre csak a FortunaWinnél!!!

Az ajánlat csak a szóló és kombi szelvényekre érvényes.


Mi a véleményetek?Van esetleg valami más hasonló ajánlat? Írok nekik azért,hogy mi a helyzet,ha bukta az első szelvény,egyből lehet-e távozni a pénzzel...