Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Magyarország - Norvégia 27-21
Mekkorát játszottunk, Nagy Lacival az élen!

#436 június 10, 2012, 17:50:53, Lufu
MAGYARORSZÁG-NORVÉGIA 27-21 (12-10)
Veszprém, játékvezetők: Geipel, Helbig (németek)

MAGYARORSZÁG: Fazekas, Mikler (kapusok), Ancsin, Császár 6 (2), Gulyás 3, Harsányi 4 (2), Iváncsik, Katzirz, Laluska, Lékai 2, Mocsai 1, Nagy L. 6, Pérez 1, Putics, Schuch 1, Szöllősi, Vadkerti 1, Zubai 2. Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos.

NORVÉGIA: Erevik, Medhus, Dahl (kapusok), Björnsen 1, Hansen 1, Hippe, Hykkerud, Jöndal, Kjelling 5, Klev, Mamelund 2, Myrhol 3, Paulsen, Rambo 1, Riegelhuth Koren, Samdahl 2, Tönnesen, Tvedten 6 (3). Szövetségi kapitány: Robert Hedin.

Kiállítások: 2, ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 3/3

Cristian Ugalde az MKB Veszprém KC játékosa!

A balszélső a Veszprém történelmének első spanyol játékosa.

Az MKB Veszprém KC tájékoztatta oldalunkat, hogy 2015, június 30-ig szóló, 3 éves szerződést kötött az FC Barcelona balszélsőjével, Cristian Ugaldéval.

Cristian Ugalde García a Barcelona saját nevelésű játékosa. Rendkívül fiatalon, 18 évesen már a felnőtt csapatban is rendszeresen pályára lépett.

A nemzetközi színtérre a 2007/2008-as szezonban robbant be igazán, a Bajnokok Ligájában 34 gólt szerzett, a spanyol válogatott tagja lett, ahol eddig 72 alkalommal szerepelt. Legnagyobb sikerét tavaly érte el, a Bajnokok Ligáját nyert csapat meghatározó tagja volt.

A 24 éves klasszis a BL győzelem mellett 3 Asobal aranyérmet, 3 Spanyol Kupát, 1 Asobal Kupát nyert, tagja volt az előző idényben bajnoki címet szerző csapatnak.

Ugalde az Olimpiára készülő spanyol válogatott keret tagja, Londonban többek között Magyarország ellen is pályára léphet.



forrás: mkbveszprem.eu

Nyertek a lottón a veszprémiek? Vagy a Mercedes támogatta meg őket?

Idézetet írta: rosco Dátum június 14, 2012, 17:23:15
Nyertek a lottón a veszprémiek? Vagy a Mercedes támogatta meg őket?
Még nem jelentették be ki lesz majd az új főszponzor.. Egyébként Ugalde szerződése lejárt, szóval ingyen jött, az már más kérdés, hogy nyilván nemcsak a Veszprém akarta megszerezni. A spanyol kézibajnokság a csőd szélén áll, akinek van egy kis esze az igazol is el onnan. Komoly játékos már nem is fog odamenni szerintem, mert a Barca és az Atlético (Abalo és Dinart is otthagyja őket) sem sokáig lesz már topcsapat. A León hónapok óta nem tud fizetést adni a játékosainak, már el is kapkodták a legjobbjaikat, a Valladolid meg, olyan nehéz helyzetben van, hogy nem tudta vállalni az európai kupaindulást.

Véleményem szerint a német bajnokság mögött a francia lesz a második nagy: Montpellier, Chambery, katari pénzes Paris, a Nantesba is pumpálják a pénzt, stb.. Ettől az évtől fel is emelték 16-ra az első osztály mezőnyét az eddigi 14-ről. Hazatérő francia klasszisok: Gille tesók, Abalo, Dinart, jövőre Omeyer. A spanyol bajnokság legjobbjai is mennek át lassan: Antonio Garcia, Maqueda.. Szóval van pénz és Franciaországban jobban előtérben van a kézi, mint spanyolban.

A Veszprém egy másik igazolást is bejelentett pár órája az iráni Iman Jamali személyében. 20 éves, 2 méter magas, óriási tehetségnek tartják. Az új Perez lehet belőle.



Az ok, hogy Ugaldéért nem kellett fizetni, de a béreket valamiből állni kell majd, Nagy sem minimálbérért jön ide kézilabdázni. Én várok egy tőkeerős szponzort.

Azt sajnálom, hogy a spanyol klub kézilabda kiesik az élmezőnyből. Sok jó kis csapat formálódott ott az elmúlt években, de kevesebb pénzből ennyire futja.

Mi a véleményetek a mai Csehország - Oroszország visszavágóról?
Igaz, hogy otthon az oroszok csak 1 góllal nyertek, de szerintem ma mégis nekik lesz meg a továbbjutás, ami elég szépen fizet.

Idézetet írta: Gerpa Dátum június 16, 2012, 11:24:21
Mi a véleményetek a mai Csehország - Oroszország visszavágóról?
Igaz, hogy otthon az oroszok csak 1 góllal nyertek, de szerintem ma mégis nekik lesz meg a továbbjutás, ami elég szépen fizet.
Nevek alapján nálam is az orosz csapat lenne a továbbjutó, de csapatként egyszerűen nem tudnak működni. Maximov ugye elköszönt a VB után, de úgy látszik nem benne volt a hiba. Mindenesetre azóta erősebbek lettek már Harbokkal is.

A csehek Jicha nélkül a fasorban sem lennének, de mivel ott van így szinte bárki ellen van esélyük. Szinte tökéletes eredményt is értek el az odavágón és hazai pályán azért ők a favoritok. A hazai győzelmet, ilyen oddson mégsem játszanám.

Nálam nobet, de egyébként én is orosz továbbjutásra raknék az odds és a két keret közti különbség miatt.

Értem, köszönöm! :) Valószínű, hogy csak valami kisebb téttel, vagy kombinálva valamivel fogom megpróbálni.

Hajrá Svédek kapjátok össze magatokat!!  :redchug:  :bash:

Svédeknek végük, olyan pánik uralkodik rajtuk hogy itt még egy nagyobb zakóba is beleszaladhatnak, nem mellesleg mintha félnének.

A Portugália - Szlovénia meccs végeredményét tudja valaki?

Idézetet írta: Latzka Dátum június 16, 2012, 19:43:43
A Portugália - Szlovénia meccs végeredményét tudja valaki?

26-27 FT

Idézetet írta: Latzka Dátum június 16, 2012, 19:43:43
A Portugália - Szlovénia meccs végeredményét tudja valaki?
27-26-ra nyertek a szlovénok.