Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A választások előtt biztos, h nem fogják megengedni, hogy szétszéledjen Románia első számú kirakatcsapata, aminek reális esélye van megnyerni a BL-t!

Az olimpiai negyedik helyezésért járó pénzt a világklasszis Nagy László helyett névrokona, egy nyíregyházi kézilabdabíró kapta meg. "Nagy II László" visszautalja az összeget.

Hibázott a Magyar Olimpiai Bizottság, vagy azok, akik rosszul tájékoztatták. A kézilabdázó Nagy László helyett névrokona, a nyíregyházi játékvezető címére küldték a válogatott londoni negyedik helyéért járó jutalmat. Mindenesetre az NB I-es kézilabda-játékvezető lepődött meg a legjobban, amikor a hét végén értesült az összeg érkezéséről.

A játékvezető Nagy mihamarabb visszautalja a pénzt, bár az indexnek adott nyilatkozata szerint fogalma sincs, hogy a MOB-nak vagy a játékosnak küldje tovább. Kérdés, hogy Nagyon kívül van-e még másik Nagy László, ugyanis a kéziseknek fejenként 10,5 millió jár, miközben a játékvezető 13,8 milliót kapott a MOB-tól.

sport365.com

:great: ;D

Vagy Ladislav Grande azt a plusz 2,3 milliót kérte a magyar válogatottságért cserébe, hogy tudja fizetni az internetezés díját a Olimpia alatt...

3,5 milliót nem?........



A bíró helyében nem adnám vissza és arra hivatkoznék hogy ha egy meccsen téved és rájön és elmúlt már akkor sem vonhatja vissza mondjuk a kétperces kiállítást.. Na most hibázott a szövetség, rájöttek utólag, így ők sem vonhatják már vissza.. :)

Eljárást indítottak bundázás gyanújával a több olimpiai bajnokot, köztük Nikola Karabaticot is foglalkoztató francia kézilabdabajnok Montpellier ellen.

Egy névtelenséget kérő ügyészségi forrás a Reuters hírügynökséget arról tájékoztatta, hogy a 2008 óta minden évben bajnoki aranyérmes együttes május 12-én játszott, Cesson-Sévigné elleni meccsével összefüggésben vizsgálódnak, mivel a találkozóra gyanús fogadásokat tettek. A mérkőzést nagy meglepetésre elveszítette a Montpellier.
   
A hírre egyelőre a BL-ben is érdekelt klub, a liga és a nemzeti szövetség sem reagált hivatalosan. Patrick Vignal, Montpellier városának sportért felelős vezetője ugyanakkor elmondta, sokkolta a csalás gyanúja, egyúttal pedig jelezte, nem tudja elképzelni, hogy a csapat játékosai bundáztak volna.
   
Joel Abati, a klub korábbi játékosa, aki 2008-ban olimpiai bajnok volt a francia válogatottal, arra figyelmeztetett, hogy nem szabad elhamarkodottan ítélkezni, s meg kell várni a vizsgálat végét.
   
A meccsen érintett másik csapat elnöke, Philippe Barberet értetlenségének adott hangot a hír hallatán, hozzátéve, hogy senki sem vett észre semmi gyanúsat a meccs alatt.

MTI




Lehet ezért volt olyan a PSG elleni második félidőben mutatott játék, szünetben megtudták, hogy meccs után balhé lesz, és nem tudtak koncentrálni már a meccsre

Soha nem értettem, ha egy csapat bundázik - szinte komplett - akkor miért nem csinálják úgy, hogy ne legyen feltűnő? Kéziben pláne, ilyen különbség mellett biztos lehetett hendivel is fogadni, miért nem azt csalják el, és játszák meg hogy jó legyen? Vagy miért nem több meccsen kisebb tétekkel? Vagy a szezon elején, amikor még rá lehet fogni mindenre? Megérdemlik ha lecsukják őket, akinek nincs esze, annak a kovács sem csinál...


A CO Zagreb férfi kézilabdacsapatának menedzsere, Zoran Gobac elmondta, klubja szívesen szerződtetné a fogadási botrányba keveredett Nikola Karabaticot, amennyiben ,,tiszta a törvény előtt és nem kell átigazolási díjat fizetni érte".


A zágrábiak szerint a Karabatic testvérek nem maradnak Montpellier-ben, új klubot keresnek, s ugyan a Barcelona és a Kiel is érdeklődik irántuk, a horvátok úgy tartják, hogy ,,Nikola hazajön". Gobac azt sem zárja ki, hogy Karabatic két év múlva horvát válogatott legyen, ám azt elismerte, hogy a klub nem tud versenyezni a játékos jelenlegi fizetésével.

forrás: nso