Premier League 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 18, 2018, 18:59:59
Milyen súlya van minden momentumnak egy derbin... Aubameyang kihagyja a ziccert 1:0-s hátrányban, az ellentámadásból az üres területeket kihasználva gólt szerez a Chelsea, ezzel egyenlítés helyett 2:0 az eredmény. Mindkét csapatnál új edző van, de mintha csak a Chelseanél lenne ez előrelépés. Nem lennék Arsenal-szurkoló, jöhet az Emeryout :D



Állás a félidőben?  ::)

#16 augusztus 18, 2018, 20:09:41, TiB
Mégsincs Emeryout, 45 perc alatt négy gól és máris 2:2 az eredmény. Ennyi gólt évek óta nem lőtt az Arsenal a Stamfordon. Vagy érdemes ezt megfordítani, hogy Chelsea nem kapott ennyi gólt. Már csak ebből is látszik a kékek irányváltása. Király meccs!


Emery out az nagyon messze van, véleményem szerint ez a szezon rámegy az építkezésre, én legalábbis előzetesen így számoltam. Remélem a vezetőségnek is van annyi esze, hogy nem zavarja el egy rossz rajtot követően.
Én hogy őszinte legyek kb. ezt vártam az elején, vagyis két vereség, azt senki nem gondolhatta hogy új edzővel, új koncepcióval meg jó pár új játékossal majd egyből villog a csapat. Plusz ugye egy City és Chelsea ellen játszották a két első fordulót.
Az is lehet a csapat lesz mondjuk 7. vagy 8., őszintén szólva engem nem zavarna ha cserében beindul egy folyamat aminek a vége egy magasabb szint és top 4 lenne utána.

A Man. United nagy formában van  ;D Tottenham ellen is szopatni kell Pogbáékat, ennyire elképzelés nélküli focit játszani megye III-ban is ciki.  ;D

Főleg mocsok nagy a kontraszt úgy, hogy előtte a City gyakorlatilag gálázott. Egyébként pedig a Brighton nem kis fizikális fölényben van, azért valahol látszik,  hogy egy rakás United játékos ott volt a vb-n, olyanok, mint az őszi legyek. Más kérdés, hogy Alexis Sanchez épp nem, aztán az első körben neki sem volt jó megmozdulása.

Premier League 2018/2019
Bajnoki cím fogadási kínálat:

Manchester City  1.53
Liverpool  4.00
Chelsea  13.00
Tottenham  17.00
Manchester United  26.00
Arsenal  67.00

Érdemes betenni ide Ederson asszisztját, nem semmi azért, hogy más csapatoknál a középpályás rutin passzokat hibázik, Guardiola kapusa pedig meglátja a lehetőséget a pálya végén és oda is rúgja használható minőségben a labdát. Ránézésre ez tudatos akció, Agüero sprintel keresztbe már a kirúgás előtt, aztán persze ő is kell az akció végén, például Aubameyangnál ez szereléssel ér véget.

Özil, Pogba - 0 gólpassz
Ederson - 1 gólpassz


Pogba passzát is tegyük már be ;D Persze Mourinho is elveszett a taktikával, de az egyik nyerőembere alig tud passzolni. Világbajnok, 105 millió euró. :D Anno hogy támadták Fergusont, hogy hagyta elmenni Pogbát a csapattól, hát az öreg csak tudhatott valamit. Eladott labdákban második az egész bajnokságban, itt például nyomás alatt sincs. Persze apró jelenet, meg sok nem múlt rajta, de ilyen beleszarok hozzáállással nyomja a srác, pedig két gólos hátrányban vannak.


Unibetnél szokásos módon lehet fogadni a következő távozó managerre, és Mourinho a legesélyesebb (4.00)  ;D
Tegnap volt olyan érzésem, hogy páran fúrják őt, meg az első fordulóban is Alexis kapcsán. Hát meglátjuk, de én bízom benne, hogy megy a picsába, de jó messzire, mondjuk egészen Kínáig, aztán mérgezze az ázsaiak fociját, vagy menjen Albániába, azok vannak ráizgulva a 0-0-ákra, meg az 1-0-ákra

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 19, 2018, 23:31:32
Pogba passzát is tegyük már be ;D Persze Mourinho is elveszett a taktikával, de az egyik nyerőembere alig tud passzolni. Világbajnok, 105 millió euró. :D

Pedig szeret(t)em a MU-t, amikor meg Fergusonnal tolta a csapat, pedig az sem egy all star valogatott volt, megis megnyertek mindent... de ez a Pogba fele lotyoges, allandoan tamadnak a Unitedos haverjaim mikor mondom, h egy nulla a jateka, de tenyleg allandoan beigazoldik... :-\

Milyen trükkös kezezéssel szerzett gólt a Wolverhampton a City ellen. Videobírónak ez sima feladat lett volna, ebből a kameraállásból jól látszik a dolog. A hátsóból és ahol a bíró állt, onnan pedig fejesnek tűnhetett.


Mourinho távozik Manchesterből? Fogadj rá!

Az angol sajtó szerint nemsokára új trénerre lesz szüksége a Unitednek. Az Unibetnél többféle határidővel fogadhatunk a portugál távozására, például december 31. előtti távozása 2.50-ért, míg maradása 1.48-ért játszható.

Olvasd tovább

Ez Mourinhónak csúfán lefőtt ma este, a stadionban éltették, a netezők menesztenék. Pedig az első félidő egész ígéretes volt, aztán elfogyott a kondi, és jött a kivégzés. Ha United-szurkoló lennék, biztos próbálnám a pozitívumot nézni, hogy Luke Shaw jól játszott. Korábban Mourinho is leírta, sérült is volt, mindenki lekövérezi folyton, és jobban játszik, jobban akar mint a 100 milliós sztárocskák.

Szerintem a Special One mítosza teljesen a végéhez ért, valahogy nem tudja megnyerni magának az öltözőt, sőt egész gyorsan megutálják. Lehet focizni akarnak a focisták, ez a portugál meg nem hagyja nekik :D Néhány év válogatott foci kellene a portugálnak, klubfocihoz erősen kiégettnek tűnik jelenleg.


Mourinho tiszteletet követelve elhagyta a sajtótájékoztatót

Csapata három kapott góljából levezette, hogy ő sokkal jobb edző, mint a többi klubnál dolgozó szakvezető együttvéve. Tovább

Kit menesztenek a Premier League-ből legközelebb?

- José Mourinho  2.20
- Mark Hughes  5.50
- Rafael Benitez  7.00
- Claude Puel  9.00
- Manuel Pellegrini  11.00
- Neil Warnock  12.00

Már csak 1.90. Kiégett a manus. Az az érzésem, hogy nem tud megújulni. Kirúgják.
Tanulmányozza újra a focit és 1 év múlva pedig üljön le egy kisebb csapat kispadjára...