I.Szerencsejáték Zrt. – Tropicana Póker Kupa

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A mikulással együtt érkezik a Szerencsejáték Zrt. és a Tropicana Casino közös első pókerversenye, ahol a nyereményalap akár 40 millió forint is lehet.

További információk a www.tropicanapoker.hu oldalon.



Idézetet írta: BvB_09 Dátum november 11, 2011, 14:09:24
Gondoltam beírom, hátha van valaki, akit érdekel a dolog.

Ezzel semmi gond, csak a saját véleményem nyilvánítottam ki.  ;D

Azért ez haladás az Szarrt részéről, nem?



nem vagyok a Szrt embere, de szerintem korrekt. a nevezesi osszeg 111.1%-t visszaosztjak.
200k huf pedig mar nem olyan sok haladobb pokereseknek (kevesebb mint 1000$). nyilvan az egyik legjobb MO.-on megrendezett verseny kivan lenni.

Ha ugy nezed,hogy a BR 2%aval fogadsz,akkor ez igenis sok. Nem vagyok benne biztos,hogy sok olyan pokeres van itthon aki igy indulna ezen a versenyen.

Idézetet írta: demi Dátum november 13, 2011, 08:00:08
Ha ugy nezed,hogy a BR 2%aval fogadsz,akkor ez igenis sok. Nem vagyok benne biztos,hogy sok olyan pokeres van itthon aki igy indulna ezen a versenyen.

Hidd el, hogy telt ház lesz elég hamar. Nem 1-2 embert ismerik, akik eljárnak hétvégente több száz km-re lévő másik városba, hogy 20K-50K-s versenyen játszanak, ha meg kiesnek ülnek be cashezni. És igen minden hétvégén ezt csinálják és ők nem profik, nem ebből élnek, csak hobbi. Akkor ez a 200.000ft-os nevezési díj = abban a hónapban csak oda mennek el alapon simán elfogadható. + még kitudja hány milliomos csemete fog beülni, de lesznek szatelit versenyek is, szóval simán vállalható ilyen összeg. Ja és persze határon túlról is tuti jönnek majd emberek.