Hogyan indits saját naplót?

Indította Milán, október 26, 2006, 17:27:09

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Hase

*** Haladó
MILÁN!
--tedd már meg hogy elárulod a saját naplóba uj bejegyzést hogy lehet készíteni---hogy ne a re. jelenjen meg---röhej de kezdem feladni--valószinü valamit még nem próbáltam ki.
Köszi előre is.

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: Hase Dátum július 27, 2011, 21:31:27
MILÁN!
--tedd már meg hogy elárulod a saját naplóba uj bejegyzést hogy lehet készíteni---hogy ne a re. jelenjen meg---röhej de kezdem feladni--valószinü valamit még nem próbáltam ki.
Köszi előre is.

Pontosabban mire gondolsz, mikor azt mondod, hogy ne a "re" jelenjen meg?

"Válasz" gombra kattintva írhatsz új hozzászólást.

xxdenixx

*** Haladó
szia milán

kérdezném hogy hogyan lehet egy témát törölni

választ elöre is köszi

csacsa44

****** Veterán
Idézetet írta: xxdenixx Dátum június 14, 2012, 05:37:03
szia milán

kérdezném hogy hogyan lehet egy témát törölni

választ elöre is köszi

Ugyan nem Milan vagyok, de gondoltam válaszolok: úgy, hogy jelzed az adminoknak vagy moderátoroknak.

Milán

****** Veterán
november 16, 2012, 14:17:22 #19 november 16, 2012, 14:20:19, Milan
Mostantól a fél évnél régebbi inaktív naplók "Archívumba" kerülnek.

Ha tovább szeretnétek vezetni, akkor szóljatok nekem, s visszahelyezem.

Milán

****** Veterán
Figyelem! Új pont a szabályzatban!

5.2. Tippszolgáltatás pénz ellenében

A Sportfogadas.org egy ingyenes sportfogadás portál. Az oldal üzemeltetői a tippekért soha nem kérnek pénzt, vagy egyéb anyagi juttatást.
Szigorúan büntetjük (kizárással) azon személyeket akik bármilyen módon szolgáltatásaikért pénzt igényelnek! Ezen kívül a kizárás mellett addigi tevékenykedésüket is töröljük.
Ezen kívül a fórum bármely témájában tilos megemlíteni bármilyen hasonló szolgáltatást, úgymond 0 toleranciás politikát folytatunk!

Ez a szabálypont mától, 2013 Július 11-től érvényes!
Aki nem fogadja ezt el, annak lehetősége van leiratkoznia a Fórumról. Ezzel kapcsolatban engem keressetek privátban!

Felhívom azon fórumtagok figyelmét, akik hasonló dolgokat közöltek naplójukban, hogy távolítsák azt el. Határidő: 2013 Augusztus 1!

Ha bármilyen kérdésetek van, állok rendelkezésetekre!

Milán

****** Veterán
Arra kérlek benneteket, hogy amikor egy új naplót nyittok, akkor ne csak egy rövid címet adjatok, hanem ha lehetséges, akkor írjátok oda, hogy kié is az adott napló.  :ok:

sziszokko

*** Haladó
Szia Milan!

Szeretném visszahelyezni az archívumból a naplómat. Napló neve: sziszokko fogadásai. Haladó naplók közé mikor kerülhet be?  :)

Köszönöm  :beerchug:

stupek

** Kezdő
Szia
inditottam egy naplot de nem tudom hogy hogy kell a következö bejegyzést megtenni a naploba

stupek

** Kezdő

Admin

***** Veterán senki
Fontos információk!

1. A naplók csak sportfogadás jellegűek lehetnek!
2. A képek/videók beszúrása (használata) engedélyezett, viszont a túlzásba vitt képhasználat tilos!

ncis88

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: SPF Admin Dátum augusztus 05, 2016, 12:07:08
Fontos információk!

1. A naplók csak sportfogadás jellegűek lehetnek!
2. A képek/videók beszúrása (használata) engedélyezett, viszont a túlzásba vitt képhasználat tilos!

Nagyszerű. Végre vége lali király politizálásának egy sportfogadó honlapon.

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: ncis88 Dátum augusztus 05, 2016, 12:50:12

Nagyszerű. Végre vége lali király politizálásának egy sportfogadó honlapon.

Lehet folytatni azt is, csak nem a naplóknál.

Admin

***** Veterán senki
A sportfogadás naplókban saját tippeket/fogadásokat osszatok meg! Fizetős tippek kizárva:cya:

Admin

***** Veterán senki
Fontos információ!

Egy felhasználó egy naplót vezethet. Lehetséges újat nyitni, de előbb a régebbit le kell zárni.
Mindezt az átláthatóság érdekében.

Amennyiben több stratégiát is tesztelnétek egyszerre, ezt ne naplóban vezessétek. Rendelkezésetekre áll a fórum erre vonatkozó részlege.

Köszönjük.  :beerchug: