PokerStars sportfogadás és tőzsde

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


PokerStars sportfogadás és tőzsde Infó

Ha bármilyen kérdésed van a PokerStars sportfogadás és fogadási tőzsde szolgáltatásaival kapcsolatosan, azt ebben a témában felteheted. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

PokerStars bemutató

Fogadtál már a PokerStarson, esetleg használtad a fogadási tőzsdéjüket? Akkor értékelheted a PokerStarst.

érdekes. Nem szeretnék csak emiatt regisztrálni: Meg tudná valaki mondani, hogy mekkora a jutalék a tőzsdén? (Commission?) 6,5%-ot találtam guglival, egy top bajnokság meccsein is ennyi?

Idézetet írta: Schleck Dátum január 27, 2024, 19:29:14érdekes. Nem szeretnék csak emiatt regisztrálni: Meg tudná valaki mondani, hogy mekkora a jutalék a tőzsdén? (Commission?) 6,5%-ot találtam guglival, egy top bajnokság meccsein is ennyi?

Alapjáraton 6,5% a jutalék, igen. De ott van a vary szó, tehát változó.

A PokerStars útmutatónkban részletesebben bemutatjuk a sportfogadás és a tőzsdei fogadás részlegüket, de szó esik a pókerről, valamint a kaszinóról is.

Aki nem egy iroda ellen szeretne játszani, hanem más játékosok által felajánlott oddsokat vásárolna, azoknak megéri kipróbálnia a PokerStars fogadási tőzsde részlegét, mivel az egésznek az alapja a Betfairtől származik, lévén, hogy egy cég alá tartozik a kettő szolgáltató.

Sajnos jelen pillanatban nincs sportfogadásra vonatkozó kezdőbónusz náluk, ettől eltekintve a pókeren továbbra is részesülhettek a PokerStars akár 600 dollár értékű pókeres ajánlatában.

Ha már játszottál a PokerStars sportfogadás és/vagy fogadási tőzsdén, akkor oszd meg velük tapasztalataid itt a fórumon, vagy akár értékelve a PokerStars szolgáltatásait.

Üdv!

A Pokerstars tőzsdén sincs korlátozás úgy mint Betfairon?

Idézetet írta: Adam2000 Dátum március 04, 2024, 15:13:20Üdv!

A Pokerstars tőzsdén sincs korlátozás úgy mint Betfairon?
Mit értesz korlátozás alatt?


PokerStars Sports is itt hagyott bennünket. :'(