csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


#25395 december 12, 2019, 20:00:36, csabax
Nottingham Forest - Middlesbrough 1X  :great:

#25396 december 10, 2019, 23:05:32, csabax
Bristol City - Millwall 1X  :noway:

#25397 december 13, 2019, 19:51:53, csabax
Lilleström - Start, mindkét csapat szerez gólt  :great:

#25398 december 13, 2019, 19:53:48, csabax
Románia - Japán, Japán -2.5 gól hendikep  :great:

#25399 december 13, 2019, 20:59:04, csabax
Ludogorets Razgrad - Ferencváros, 0.5 gólt felett a vendégcsapat  :great:

Puskás Akadémia - Zalaegerszegi TE, DNB 1

Idézetet írta: csabax Dátum december 08, 2019, 14:23:13
Real Potosi - Club Destroyers, 2.5 gól felett  :great:
45. perc: 3-0

#25402 december 13, 2019, 21:48:42, csabax
Norvégia - Németország, 29.5 gól felett a hazai csapat  :great:

#25403 december 12, 2019, 22:59:27, csabax
Ludogorets Razgrad - Ferencváros 1  :noway:

Szerintem ezen az Európa Liga-mérkőzésen talán nem teljesen esélytelen a vendég Ferencváros. Mármint nem esélytelen a gólszerzésre, mert hiszen a vendéggyőzelem vagy akár még a döntetlen is amúgy szerintem teljesen "másik kávéház". Ám azért az a vendéggól meglehet, hiszen például akár 2-1-re, 3-1-re vagy 4-1-re is ki lehet kapni.

Az van ennél a Ludogorets Razgrad - Ferencváros Európa Liga H-csoportos mérkőzésnél, hogy elvileg még mindkét csapatnak vannak továbbjutási esélyei. A házigazda bolgár alakulatnak is, de a vendég magyar együttesnek is vannak továbbjutási esélyei. Ismétlem és hangsúlyozom, hogy csakis elvileg van ez így, mert azt azért talán nem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy a két csapat előző mérkőzésnek eredménye a következő volt: Ferencváros - Ludogorets 0-3. Szóval talán inkább máshol lehetne érdemesebb fitogtatni azokat az "agarakkal". Vagy másképpen: "hátrább az agarakkal". Természetesen semmi sem lehetetlen és semmi sem kizárt, és lehet még ennek a Ludogorets Razgrad - Ferencváros meccsnek is 0-4 vagy 1-5 vagy satöbbi (aki matekozni óhajt és van erre ideje, akkor hajrá, uccu neki) a vége, de azért az ilyesmi eléggé meglepő dolog lenne.

Jelenleg a következő ennek az Európa Ligás H-csoportnak a rangsora: 1. RCD Espanyol Barcelona 11 ponttal, 2. PFK Ludogorec Razgrad  7 ponttal, 3. Ferencvárosi TC 6 ponttal, 4. CSZKA Moszkva 2 ponttal. A csoportban éllovas katalán focicsapat már továbbjutott, míg pedig a csoportban utolsó helyezett orosz együttesnek már egyáltalán nincsen esélye semmi. Ja, jut eszembe, amúgy még Espanyol - CSZKA Moszkva találkozót rendeznek a zárófordulóban, ahol már egyik csapat számára sincsen abszolút semmi tét, s csak azért muszáj lejátszani azt a meccset, mert ezt írják elő a szabályok, plusz még lehet némi pénzt is kapni a focipályán való lötyögésért.

Így tehát, látszólag, csak ezen a Ludogorets Razgrad - Ferencváros meccsen van némi tét, De ez is csakis a kezdőrúgás pillanatáig van. Szerintem. Hiszen onnantól kezdve már az amúgy is jobb házigazda együttes lesz előnyben. És, úgy vélem, hogy simán és könnyedén nyerni fog. Akárcsak Budapesten is tette.

Tipp: győz a Ludogorets Razgrad.


Idézetet írta: csabax Dátum december 08, 2019, 18:00:08
VfB Stuttgart - FC Nürnberg 1  :great:

Szerintem hatalmas az öröm és ünnepelnek a fociszurkolók Baden-Württemberg tartomány fővárosában, hiszen botlott otthon az élvonalba való feljutásért küzdő VfB Stuttgart mindkét riválisa. Ez pedig azt jelenti a stuttgartiak számára, hogy ezen a VfB Stuttgart - FC Nürnberg másodosztályú német bajnoki mérkőzésen rengeteget jelenthet egy esetleges hazai győzelem. Máris pontosítok: a későbbiekben jelenthet majd sokat az esetleges stuttgarti győzelem, hiszen jelenleg éppen az van, hogy a VfB Stuttgart átmenetileg - és valószínűleg csak pár napra - "lecsúszott" a dobogóról, eléje furakodott az idegenben győző - és immár 26 pontos - FC Heidenheim. Így a szintén 26 pontos, ám picivel rosszabb gólátlaggal rendelkező VfB Stuttgart jelenleg már csak 4. helyezett (FC Heidenheim: +7 gól, VfB Stuttgart: +4 gól).

Ismétlem, hogy szerintem csak átmeneti és maximum néhány napos ez a stuttgarti dobogós dolog, hiszen a VfB Stuttgart majd hétfőn az FC Nürnberg ellen várható győzelemmel ismét visszatérhet a dobogóra. És, ami még annál az emlegetett sikernél is többet jelenthet, az éppen az, hogy ezen újabb győzelem révén immár 29 pontos lesz a VfB Stuttgart és be fogja érni pontszámban a hazai buktája miatt 29 ponton "ragadt" 2. helyezett Hamburger SV-t. Sőt, mivel ebben a fordulóban a Bundesliga 2-ben éllovas Arminia Bielefeld sem bírt nyerni hazai pályán (Arminia Bielefeld - Karlsruher SC 2-2) és csak 33 pontja van, ezt a riválist is 4 pontra közelítheti meg a VfB Stuttgart.

No, és persze, abból kiindulva, hogy ebben a fordulóban sem az 1. helyezett, sem pedig a 2. helyezett nem bírt nyerni házigazdaként, a tegnap még dobogós VfB Stuttgart pedig immár csak 4. helyezett csapat, egyáltalán nem árthat - amolyan elővigyázatosság miatt - hátra is nézni. Ugyanis akkor azt lehetne látni, hogy az 5. helyezett Erzgebirge Aue 23 pontnál tart és már csak három pontra van a stuttgartiaktól.

Szóval illene előre menekülni, ám ha már annyira "lúzer" bír majd lenni a VfB Stuttgart, hogy nem tudja kihasználni az 1. helyezett és 2. helyezett riválisok hazai "rövidzárlatát" sem, akkor szerintem megérdemli, hogy megelőzze majd nemsokára az Erzgebirge Aue.

Tipp: győz a VfB Stuttgart.

3-1


Idézetet írta: csabax Dátum december 08, 2019, 23:01:17
FC Voluntari - Viitorul Constanta 2  :great:

Első ránézésre az látszik, hogy a házigazda sereghajtó együttes fogadja az 5. helyezett vendégcsapatot. Ez tényleg így is van, s bár majdnem minden a tengerparti vendégek sikerét vetíti előre, azért én mégis kissé óvatosabb lennék a dologgal. Amúgy - és természetesen - én is arra tippelek, hogy nyerni fog idegenben a Kárpátok Maradonája, vagyis Gheorghe Hagi edző csapata. Mindössze csakis annyi van, hogy a vendégekről szóló optimista dolgok mellett én még azt is megemlítem, hogy jelenleg csak közepesnek nevezhető formában van az FC Viitorul Constanta.

Ezen a téren talán az lehet majd a főbb indok Hagi alakulatának győzelmére tett tippnél, hogy a házigazda FC Voluntari az egész román élvonalbeli focibajnokság kimagaslóan legrosszabb formában levő csapata. És, természetesen kimagaslóan a leggyengébb is. Szerintem elegendő arról megemlékezni, hogy ebben a bajnoki idényben már 8 mérkőzést játszott hazai pályán az FC Voluntari, de még most is nyeretlen otthon, és ráadásul a nulla (0) győzelem mellé mindössze csak 2 döntetlent és 6 vereséget, valamint 4-12-es gólarányt bír felmutatni. Szerintem már említettem, de ezt most is újra megteszem, mert jellemző adat, hogy idén mindössze csak 1 idegenbeli győzelme van az FC Voluntari együttesének, ez a siker pedig még augusztus első feléből való, Bukarestben szerezte a gárda, amikor volt olyan mázlija, hogy jókor volt jó helyen és kihasználta azt a dolgot, hogy a rengeteg sérültet hiányoló és egyéb problémákkal is küzdő FCSB gyenge teljesítménnyel kezdte a szezont.

A hazai csapatnál nem túl nagy gond a formán kívüliség, hiszen amúgy is messze-messze az első számú kiesőjelölt együttes, amelyik úgy utolsó helyezett 8 ponttal, hogy a közvetlenül előtte levő - utolsó előtti helyezett - csapatnak már 19 pontja van. Ezen meccs végeredménye szempontjából inkább az okozhat némi problémát, hogy a vendégcsapat jelenlegi formája is csak amolyan közepesnek nevezhető. A legjobban éppen az jelzi ezt, hogy a konstancai csapat hazai pályán szenvedett vereséget az előző fordulóban és "lecsúszott" a 2. helyről az 5. helyre.

Ajánlatos lenne már ezen a meccsen javítani a mérlegen, mert különben nemsokára komolyabb gondokkal küszködhet Gheorghe Hagi edző csapata.

Tipp: győz az FC Viitorul Constanta.

1-2

#25407 december 13, 2019, 22:58:39, csabax
Barito Putera - PSM Makassar, 2.5 gól felett  :great:

#25408 december 13, 2019, 23:50:25, csabax
Dinamo Zagreb - Manchester City, mindkét csapat szerez gólt  :great:

#25409 december 11, 2019, 23:23:00, csabax
Bayer Leverkusen - Juventus, Bayer Leverkusen ázsiai hendikep  :noway: