15.000 HUF Ingyenes fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sportingbet - 15.000 HUF Ingyenes fogadás!

15.000 forint ingyenes fogadást kapsz regisztráció után + plusz dupla pontokat Bónuszprogramunkba, ha fogadásod nyer!

1. Nyiss egy számlát IDE kattintva!
2. Tedd meg a feltételek szerinti fogadást!
3. Ha fogadásod nyer, akkor még több okot adnak az ünneplésre, mert győztes fogadásodra dupla pontokat adnak Bónuszprogramunkba*!
4. Ha fogadásod vesztes, akkor ingyenes fogadást kapsz 15.000 forintig + ingyenes Bónuszprogram* pontokat!

Részvételi feltételek:
  • Ez az ajánlat csak új ügyfeleinkre érvérnyes, akik 2012.05.08. 00:01 GMT és 2012.07.31. 23:59 GMT között regisztrálnak oldalunkon.

  • A maximálisan igényelhető bónusz összege személyenként 15 000 Ft / 50 EUR vagy ezzel egyenértékű. 

  • Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal, és az első megtett  fogadásra érvényes. Csak a vesztes fogadások után jár az ingyenes fogadás.

  • A jogosultsághoz az első fogadásnak 1.5 vagy annál nagyobb  szorzóval kell rendelkeznie. (Gyűjtőfogadás esetén minden  fogadás minimum 1.5-es szorzójú legyen).

  • Azon ügyfeleink akik Moneybookers/Skrill-en, Abaqooson vagy  Netelleren keresztül fizetnek be, az ajánlatot nem vehetik igénybe.

  • Kizárólag sportfogadáson lehet igénybe venni az ingyenes fogadást. A Kaszinóban, Pókeren vagy a Játékokban megtett tétek nem jogosítanak  fel a részvételre.

  • A bónuszt a fogadás lezárását követő 48 órán belül írjuk  jóvá. Az összeg automatikusan kerül jóváírásra, így azt nem szükséges igényelni.

  • A kapott bónuszt "ingyenes fogadás" formájában (csak a nyeremény kerül jóváírásra, a feltett tét nem) írjuk jóvá. Ahhoz, hogy nyereményét kivehesse számlájáról, ingyenes fogadását egyszer kell megforgatnia minimum 1.2-es szorzójú sportfogadáson.

  • A  felhasználónak a regisztrációtól számítva 7 napja van, hogy részt vegyen ebben  a promócióban és fogadását megtegye. A feljogosító fogadásokat ezen időszakon belül kell lezárni.

  • Azok az ingyenes fogadások, amelyeket 30 napon belül nem  használtak fel, eltávolítjuk az ügyfelek számláiról.

  • A nyertes fogadások nem jogosítanak fel az ingyenes fogadásra,  de ügyfeleink dupla pontokat kapnak Bónuszprogramunkban, melyet a Sportingbet Bónuszprogramban tudnak felhasználni.

  • A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy az ingyenes  fogadást megtagadja azoktól az ügyfelektől, akikről a Sportingbet  megalapozottan hiheti, hogy az ügyfél korábban vagy jelenleg is visszaél szabályzatunkkal, illetve a szabályoknak nem megfelelő módon használja a bónuszrendszert, például "biztos nyereség" (arbitrázs)  fogadásokkal.

  • A Sportingbet.com fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.

  • A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.

  • A Sportingbet.com fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.  Szintén fenntartja a jogot arra, hogy egyes számlatulajdonosoktól a promócióban való részvételt megtagadja.

  • A Sportingbet ajánlataiban szigorúan csak azon ügyfeleink vehetnek részt, akiknek csak egy számlájuk van. Ennek ellenőrzésére és azonosítására számos belső rendszert használ.  Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot,  hogy saját hatáskörében visszautasítsa az ingyenes fogadás jóváírását a  következő esetekben:
    -számlák ugyanarról az IP címről
    -számlák egy családhoz és/vagy háztartáshoz tartoznak
    -számlákon a következő adatok közül legalább egy azonos (pl. emailcím, telefonszám, bankkártyaszám vagy más fizetési mód)
    -ha egy felhasználóhoz több számla tartozik
    -a bónusz feltételek bármilyen megsértése
    -bizonyíték arra, hogy ügyfelek összejátszanak fogadások  megtételénél

  • Ez az ajánlat csak a magyar ügyfeleinkre érvényes.

  • Bármilyen vitás kérdésben a Sportingbet döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs. A Sportingbet fenntartja a jogot, hügy ügyfeleitől dokumentumokat kérjen be  az ingyenes fogadás jóváírása előtt. Az ajánlat kizárólag az  új ügyfeleink első számlájára érvényes, az azt követő számlákra nem. Ez az ajánlat más promóciókkal nem vonható össze, és a Sportingbet általános szabályai érvényesek. A bónusszal kapcsolatban további információt [email protected]  címen kaphat, illetve felveheti a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Használd ki az ingyenes fogadást, nyiss egy számlát ITT!

*Részleteket IDE kattintva találhatsz a Bónuszprogramról!

Ezt nem értem... általában a feltett összeget szokták visszaadni, ha vesztesz.

Itt épp fordítva, ezt írják:
- Ha fogadásod vesztes, akkor ingyenes fogadást kapsz 15.000 forintig
- A kapott bónuszt "ingyenes fogadás" formájában (csak a nyeremény kerül jóváírásra, a feltett tét nem) írjuk jóvá.

Tehát ha befizetek 1000 huf-ot, felteszem egy 15-ös oddsú eseményre és vesztek, akkor megkapom a várt nyeremény összegét (15.000), amit csak egyszer kell megforgatni 1.2-es oddson?
Ez túl tuti így...  :D

Idézetet írta: Rézmalac Dátum május 16, 2012, 15:59:20
Ezt nem értem... általában a feltett összeget szokták visszaadni, ha vesztesz.

Itt épp fordítva, ezt írják:
- Ha fogadásod vesztes, akkor ingyenes fogadást kapsz 15.000 forintig
- A kapott bónuszt "ingyenes fogadás" formájában (csak a nyeremény kerül jóváírásra, a feltett tét nem) írjuk jóvá.

Tehát ha befizetek 1000 huf-ot, felteszem egy 15-ös oddsú eseményre és vesztek, akkor megkapom a várt nyeremény összegét (15.000), amit csak egyszer kell megforgatni 1.2-es oddson?
Ez túl tuti így...  :D

Nem! Ha veszítesz, akkor a befizetett 1000 Ft-d (ami egyébként min. 2500) kupon formájában (azt hiszem, hogy így fogalmazott az ügyfélszolgálatos) megkapod. Felteszed egy min 1,2-es eseményen és CSAK a nettó nyereményed írják jóvá. Magyar ha feltöltesz 10,000 Ft-t és bukod az első fogadásod, akkor kapsz egy 10,000 Ft-s ingyen fogadást. Ezt megteszed egy 1,2-es oddson, akkor -ha nyer-, kapsz 2000 Ft-t :)

Ez bőven nem olyan jó promó, mint a BetClices...

Tudom furcsa kérés, de tudna valaki egy nagy valószínűséggel bukó tippet ajánlani 3,00 szorzó körül, két kimenetelnél 2,50 körül?  (freebet kapcsán)

üdv

ha elveszítem a fogadást, a 15.000Ft -ot egy összegben kell megforgatni (1.5 -ös oddszon) vagy összesen 15.000 Ft értékben?

2013.08.01-től 2013.12.31-ig már 30.000 Ft-os regisztrációs bónuszt kínálnak 15.000 helyett.  ;)