Australian Open 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


ATP Australian Open 2019: Djokovic vagy Nadal nyeri a tornát?

Djokovic
17 (54.8%)
Nadal
14 (45.2%)

Összes szavazó: 29

Szavazás lezárva: január 27, 2019, 11:38:04

Australian Open 2019
Időpont: Január 14-27.

Itt lehet beszélgetni az idei Ausztrál Open mérkőzéseiről.  :topbet_125:

Australian Open: Pakliban a Federer-Blackjack 21-es száma!

A címvédő svájci játékos 21. Grand Slam-győzelmét szerezheti meg Ausztráliában. Olvasd tovább


Australian Open 2019 tippjáték

A világ legjobb teniszjátékosai az év első Grand Slam tornáján szerepelnek, az Ausztrál Openon. Tippelj a mérkőzésekre. A legjobb játékosok nyereményben részesülnek.

Nyeremények:

1.hely: 15 000 Forint Skrillen keresztül

2.hely: 10 000 Forint Skrillen keresztül

3.hely: 5 000 Forint Skrillen keresztül


Maradj talpon Ausztráliában is, s szerezd meg a 10 000 Forintos nyereményt! Irány a játék!

Australian Open: Esélytelen lenne a címvédő!?

Caroline Wozniackinak a fő esélyesek között a helye, bárki is ellenzi ezt. Olvasd tovább



Idézetet írta: RiskAhead Dátum január 10, 2019, 18:42:54
És ne feledjétek, új szabályok a döntő szett tie-breakben:

https://ausopen.com/articles/news/final-set-tiebreaks-australian-open-2019

Aki nem értené:

Döntő szett, 6-6-nál jön a rövidítés (tie-break) ami 10 pontig megy (minimum). pl. 10-8, 11-9, 12-10 stb.

Tortenhet barmi a donto szettben, Murray-nel nagyobb bajnok es kuzdo keves van, ha van egyaltalan. Ilyen korulmenyek kozott igy talpraallni, egeszen elkepeszto.

Idézetet írta: alexthebest Dátum január 14, 2019, 12:31:29
Tortenhet barmi a donto szettben, Murray-nel nagyobb bajnok es kuzdo keves van, ha van egyaltalan. Ilyen korulmenyek kozott igy talpraallni, egeszen elkepeszto.
6-2 lett bautistának

érdekesség, hogy murray a meccs utáni interjúban nem búcsúzott el véglegesen
a szervezők persze leadták neki a búcsúztató videót  :D

Azért ez szenzációs (búcsú) volt... Szabó Gábor fogalmazta meg a legjobban, amit én is éreztem amikor vége lett a meccsnek és mutatták Murrayt... "Ilyenkor mindenki elfelejti a hozzá fűződő negatív érzéseit.." Valószínűleg azért, mert rengetegszer játszott Rafa ellen, de valahogy soha nem szurkoltam Andynek a karrierje során. Most viszont, belegondol az ember abba amit letett az asztalra. És ilyen esetekben vesszük észre, hogy mekkora áldozatot is hoznak az élsportért. Oké, bőven kényelmes megélhetést biztosít nekik az az összeg, amit összenyernek, de amikor egy 31 éves sportoló csípőprotézisre szorul, az azért felkapcsolja a lámpát, hogy mivel is jár ez nekik. (Persze vannak olyanok, mint Roger akin semmi sem látszik az évek múltával sem, de azért mind Rafa, mind Djoko megszenvedte már a magáét..) Mennyi lemondás, mennyi szenvedés nekik míg odaérnek a csúcsra, és persze ezt mindenki tudja/vagy úgy gondolja, hogy tudja, de ilyenkor jön rá az ember, hogy mégis mit jelent ez. Teljesen abszurd, hogy 31 évesen csípőprotézist kelljen valakinek beültetni.. Megmondom őszintén, hogy eddig még csak Rafa győzelmeit (na meg a Roger elleni 5 szettes AO döntőt) könnyeztem meg, de most ugyanazt éreztem, mint a 10. Garrosnál. Utólag belegondolva egy nagyszerű sportember (valószínűleg) utolsó meccsét láthattuk az AO-n, nem tudom mennyi értelme van még Wimbledonig szenvedni ezzel a sérüléssel, ahol protézis jön szóba, ott azért nem kicsi a baj, és egy protézis után nem igazán adnék esélyt, hogy bármikor is visszatérjen a pályára a skót.. Persze szívesen látná mindenki Wimbledonban a búcsút tőle, de nem biztos, hogy mindez megéri...

Köszönjük Andy.

A ha, meg a hatha elhangzott, de az sztem csak a szenvedely es a jatek szeretete mondatja vele, meg mert meccsben tartotta az adrenalin. Persze jo lenne, de tenyleg nem biztos hogy megeri. Pazar volt a meccs vege is, ha igy zarul le a karrierje akkor meltora sikerult: ott 1-5 -nel amikor a kozonseg fellalva tapsolta ( :'(), majd meccslabdat haritott, aztan az osszevagott video, igy kell.

Kivancsi leszek erre a Rao-Waw meccsre is, enyhen bedolt a kanadai szorzoja. En meg 1.5 -ert tettem, delelott 1.4 volt, most mar csak 1.28  ???

Ahogy kijöttek az oddsok már raktam is Raonicot, mert engem nagyon meggyőzött Kyrgios ellen. Persze Stan pont az ilyen kilátástalan meccsek után, mint ahogy Gulbis ellen kezdett, lehet hoz most egy extra teljesítményt, de nem hiszem, hogy a kanadai szervái ellen lesz válasza. Ez a szorzó viszont engem is meglepett, mivel 1,55-ért fogadtam én meg, reggel az 1,40 amit kínáltak meg hatareset volt, de ennyiért biztos nem tenném...

Beszarok, Svitolina Monfils-szal jar  :D Ez a bohoc lassan az uj Stepanek, az oreg Radek volt akinek megvolt a fel WTA. Monfonak mar osszejott Cibulkova is, most az ukran  :smitten:

Nézi vki a futó meccseket? Érdemes lehetne visszabiztosítani Chardy győzelmére ezeket a szelvényeket? Az 50%-os bónusz miatt nagyjából 100 euró lehetne a plusz mindkettőn.