Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: miss_szeri Dátum július 30, 2022, 15:13:49Köszi az infót.

Sportfogadásban elég új vagyok, azért internetes pénzügyi tranzakciókkal van tapasztalatom. Szerintem semmiféle összefüggés nem lehet a kettő között. Egyik működő cégnek sem áll érdekében, hogy lopásban részt vegyen. Több ismerősömtől loptak már internetes tranzakciókkal pénzt, ők is mind legális, népszerű cégektől vásároltak interneten a bankkártyáikkal korábban. Mégis megtörtént a lopás.

Dolgozom a megforgatási követelmények teljesítésén egyelőre.  ;)


Sziasztok,
A bónuszomat, meg az első befizetésemet ugyan elbuktam, de a következő befizetésemből lett kis pénzem. :D És a játékosszámlaazonosítás után rendben kifizettek. Kb 1 napig tartott, mire jóváhagyták a kifizetést, egyből meg is jött utána. Juhuuu. :D  :D

Azonnali hatállyal (ami szerintük október 13.) kivonulnak a magyar piacról és beszüntetik a működésüket.
Ezek szerint eddig még működtek... 

Jó tudni.



Tájékoztatjuk, hogy a winmasters felülvizsgálta a jelenlegi jogi szabályozásokat Magyarországon, mivel mindent az Európai Uniós szabályozásnak megfelelően kíván működtetni. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a jelenlegi szabályozás még néhány szempontból nem egyértelmű és várjuk a szerencsejáték törvény felülvizsgálatát a körülmények tisztázására vonatkozóan. A vizsgálat eredményeként abban bízuni, hogy módosulni fog az állandó szerencsejáték engedély megszerzésének lehetősége Magyarországon mind sportfogadási, mind kaszinó termékek esetében és lehetőség lesz egy életképes adózási módban teljesíteni a szükséges követelményeket.


Fentiek eredmény képpen a winmasters azonnali hatállyal 2023. október 13-tól beszünteti a működését, nem fogad újabb regisztrációkat Magyarországról és megszünteti a befizetések és a játék lehetősége is a Magyarországon élő játékosok számára. A sport és kaszinóbónuszok törlésre kerülnek, a nyitott fogadásokat érvénytelenítjük.
 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy meglévő ügyfeleink az ezt követő napokban, - legkésőbb 2023. október 30-ig- bejelentkezhetnek játékosszámlájukra és igényelhetik kifizetésüket az aktuális egyenlegükről. 

Biztosítjuk arról, hogy a befizetett pénze biztonságban van és bármikor fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal kérédései esetén a [email protected] e-mail címen.


Szeretnénk megköszönni bizalmát, hogy a winmasterst választotta és szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért. 

Bízunk benne, hogy a jövőbeli piaci körülmények hamarosan lehetővé teszik, hogy újra jelen legyünk a magyar piacon. 

 

Üdvözlettel, winmasters csapat


Idézetet írta: Knapp Dátum október 11, 2023, 17:43:49Azonnali hatállyal (ami szerintük október 13.) kivonulnak a magyar piacról és beszüntetik a működésüket.
Ezek szerint eddig még működtek... 

Jó tudni.



Kár érte..., pedig jó ügynök volt.

Működtek, és ne kövezzenek meg érte, egyik kedvenc irodám volt. Nekem nem volt gondom a be/kifizetéssel, illetve pl. az élő fogadásnál a nyeremények jóváírásának sebessége szerintem világbajnok volt.