bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában




Idézetet írta: csacsa44 Dátum április 09, 2022, 20:50:46Most rendben van.

Valami gáz van....
kb. 1 órája nem tudok belépni és kódot és sokára küldtek de az se oldotta meg továbbra sem jó az oldal..
De ami fura az Unibet szintén nem mükszik... :-\

Nálam se ment mobilon kb. fél órán át. Freebetet meg hiába adtak, zsinórban harmadszor nem nyert...  >:(  >:(  >:(

bet365 állandóan kiléptet, vagy 5 percet bír, aztán rendre log inelni kell. mobilon nem csinálja, csak pc-n.Másnak van hasonló problémája?

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 18, 2022, 10:44:04bet365 állandóan kiléptet, vagy 5 percet bír, aztán rendre log inelni kell. mobilon nem csinálja, csak pc-n.Másnak van hasonló problémája?

5 percet?? Akkor Te még jó vagy náluk. Mire 2 tippet megrakok, újra be kell lépnem.

Most pedig be se enged lépni.  :-X  >:(

Nalam mar ilyen izé robotfelismerő rendszert is életbe léptettek. Mobilon. 5 percenkent kell hajókat meg buszokat felismernem. Nem tudok megrakni én se normalisan egy szelvenyt, mert ahogy elkészitem, kiléptet. Megrakni mar nem engedi. Nalatok is van ilyen? Most se enged belépni se, de gondolom ez vmi rendszerhiba.

Buķom is az ingyen fogadást,mert élőben akartam volna valamit fogadni fogadáskészítővel, és a huszadik perctől nem enged be.

Idézetet írta: curpy82 Dátum április 26, 2022, 22:25:13Buķom is az ingyen fogadást,mert élőben akartam volna valamit fogadni fogadáskészítővel, és a huszadik perctől nem enged be.

Szerintem rizikósnak ítélték neg a Man City-Real Madrid meccset, csak úgy potyognak a gólok, aztan inkabb kiiktatták a rendszert. :D A múltkor amikor ilyen volt, asszem akkor is BL-es meccsek mentek. De lehet nem. Nem tudom mar. De kb. 2-3 hete hasonló volt a szitu.

Vagy lehet ilyenkor amikor ilyen jelentősebb meccsek mennek, többen fogadnának aztan nem bírja el a tömeget a rendszer. Mi lesz majd a magyar-angolon? :D

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 18, 2022, 10:44:04bet365 állandóan kiléptet, vagy 5 percet bír, aztán rendre log inelni kell. mobilon nem csinálja, csak pc-n.Másnak van hasonló problémája?

Én egyáltalán nem tudok fogadni két hónapja PC-n,csak telefonon.
Nagyon hosszú kapcsolatnak lesz így vége sajnos,mert hiába chateltem az ügyf. szolg., eredmény nem volt.  :noway:

Már nekem is sokkal rosszabb, sokszor fél percet enged. de tök fura,mert ha belépek, simán nézem a meccset akár egy óráig, de ha fogadni akarok, vagy cash outolni, kilép egyből... Mobilon nekem is jó, PC-n katasztrófa

Eddig minden freebetet problémamentesen felhasználtam, ma is 1 óra körül megláttam hogy kaptam, ott is volt a rublika hogy 1500ft felhasználása, majd most hirtelen eltűnt  :crazy: live chat ahogy látom megszűnt létezni mert csak ilyen virtuális asszisztens van  ;D  nektek is megvan még vagy másnak is eltűnt a freebet?

Nekem megvan az ajánlataim résznél. Most biztos nem várok majd az élőre, bár a múlt hetinél másnap adtak egy ugyanolyan freebetet amiért nem volt egész meccs alatt elérhető az oldal.