Tour de France 2022 - 6. Szakasz (BINCHE > LONGWY)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tour de France 2022 - július 7. - 6. Szakasz (BINCHE > LONGWY)


Van egy tipped erre a Tour de France szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (2.000 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.



6.szakasz

Tipp: Különbség a Nyertes és a 2-ik helyezett között - 1 másodperc vagy kevesebb
Odds: 1,72
Iroda: Unibet

6.szakasz

tipp: D Teuns dobogós
odds: 5,00
betclic



Holnap dimbes-dombos, hosszú, majdnem 220km vár a versenyzokre. A vegen lesz egy 800meteres 12%os fal, majd egy kis lejtmenet utan egy 1,6kmes 5%os hegyibefuto. Szerintem a szokest a vege elott meg fogjak fogni, nem hiszem hogy ketto zsinorban hazaer, es igy a legvégén az utolso ket emelkedon dol el a szakasz sorsa. A tippem hogy Teuns dobogós lesz. Jol megy az ilyen rovidebb kaptatokra es azt varom hogy a nagyok inkabb egymast figyelik majd. Van Aert ma bukott aztan nagyott melozott Vingegaardert, MVP nem mozgott jól, Pogacarnak meg nem kell szerintem ez a szakasz annyira, van mar nemi elonye tobb eselyessel szemben, szakaszt meg kesobb is nyerhet(es fog is velhetoen)Ha ezt a top 3 favoritot kivesszuk, Teuns dobogajaban mar is van ertek. De meg akkor is ha valamelyik esetleg meg is nyeri szakaszt.

tipp: A. Bettiol 1-3. helyen végez
odds: 8.00
iroda: unibet


Sokismeretlenes szakasz, de úgy érzem Pogacar a tegnap látottak miatt ma nem fogja nagyon szaggatni az istrángot. WVA sem, neki megvan a sárga, persze ő is nagy esélyese a holnapinak, de én szökést mondanék.
Nagyon sok potenciális esélyes van, Bettiol az egyik aki összetettben elég hátul áll, hogy ne zavarja a Jumbót ha elmegy szökésbe + a képességei is megvannak, hogy a meredek 800 m-es emelkedőn jól menjen és a végén sprinteljen.
Rajta kívül több franciát is el tudok képzelni akik próbálkoznak majd hazai földön szakaszt nyerni,pl. Lafay, Vuillermoz, Cosnefroy.

Sziasztok!

Tipp: (Powless Neilson első 10-ben végez)
Odds: 3.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Powless Neilson az első négy szakaszon változatos eredményeket ért el most viszont az ötödik szakaszon negyedik helyen ért célba. Igen kevés a hátránya az első helyezett Van Aert Wout szemben (+0.13) így egy jó helyezéssel továbbra is versenyben lesz az első helyért.

H2H
Mohoric-Bettiol
Mohoric előrébb végez
1.62
Unibet


Különbség a Nyertes és a 2-ik helyezett között
Tipp:2 másodperc vagy több
Odds:2.00
Iroda:Unibet

6. szakasz: 2022. 07. 07., 12:15

Pogacar, Tadej az 1-3 helyen végez

Odds: 3,50
Iroda: Unibet

Indokás: Nem sikerült túlságosan jól a tegnapi szakasz a szlovénnek,  ma javítania kell. Komoly szakasz jön: hosszú, és a szintkülönbségek is nagyok, ami kedvezhet a sokoldalú versenyzőnek.


Tipp:    Legjobb végső helyezés: Rigoberto Urán előrébb végez (vs Guillaume Martin)
Odds:    2.55
iroda:   Unibet

tipp: Mohoric vagy Dylan Teuns nyeri a szakaszt
odds: 7,5
betclic

Idézetet írta: grof19 Dátum július 07, 2022, 06:56:21Sziasztok!

Tipp: (Powless Neilson első 10-ben végez)
Odds: 3.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Powless Neilson az első négy szakaszon változatos eredményeket ért el most viszont az ötödik szakaszon negyedik helyen ért célba. Igen kevés a hátránya az első helyezett Van Aert Wout szemben (+0.13) így egy jó helyezéssel továbbra is versenyben lesz az első helyért.

Szia @grof19 !

Ez a tipp az összetett végeredményre vonatkozik, nem a szakaszra. Bet365-n csak szakaszgyőztes és párosítás van a szakaszokra :)

Teuns-Cosnefroy ki végez elrőébb?
tipp:Cosnefroy
odds:3,00
iroda:bet365

Tipp: Tim Wellens 1-3 helyen végez

Odds: 9,00

Iroda: unibet

Indoklás: Sokféle forgatókönyv elképzelhető a mai szakaszra, látszik az oddsokon is. Wout és Tadej a két favorit az irodáknál, mert földönkívüliek, de egyébként csak a sötétben tapogatózik mindenki. Szerintem a tegnapi kockaköves káosz és a holnapi első (és elég kemény) hegyi szakasz között nem az összetettmenőknek áll a zászló. Inkább csak a meglévő helyezéseiket fogják védeni és elengednek egy számukra veszélytelen szökést, ahová sokan pályáznak: a teljesség igénye nélkül például Teuns, Bettiol, Mohoric, Küng, Lafay, Cosnefroy. És Tim Wellens. Úgy érzem ezt a napot ő kinézte magának és nagyon fekszik is neki a mai szintrajz. Szeret is szökésben lenni az ilyen szakaszokon és jó százalékban helyezéseket is elér a végén. Plusz a 12 perces hátránya miatt nyugodt szívvel el is fogják engedni. Hajrá Tim!

Tipp:Matej Mohoric 1-3. helyen végez
Odds:4.50
Iroda:unibet