Roland Garros 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Jönnek a fiatalok! Mindhárman feljutottak a főtáblára.

Mirra Andreeva 16 éves
Brenda Fruhvirtova 16 éves
Sara Bejlek 17 éves

Utóbbi kettő cseh és még ott van náluk a 18 éves Noskova és a szintén 18 Linda Fruhvirtova. Hihetetlen nagy jövő előtt áll a cseh női tenisz :ok:

#16 május 27, 2023, 07:55:27, SPF Ajánlatok
A madridi döntős Struff veszélyes lehet Párizsban is

Közel volt Jan-Lennard Struff ahhoz, hogy Masters-tornán szerezze meg pályafutásának első ATP bajnoki címét, de annak ellenére, hogy végül nem sikerült, a spanyolországi döntője további jó eredmények elérésére adhat reményt. Olvasd tovább!

Nem meglepő a tizenhat éves Mirra Andreeva főtáblára való feljutása

A madridi WTA1000-es torna nyolcaddöntőjéig menetelő orosz játékos túljutott a párizsi Grand Slam-selejtezőin és első főtáblás mérkőzését Alison Riske-Amritraj ellen játssza. Olvasd tovább!

Az egykori elődöntős Monfils az első fordulóban kikaphat

Tizenöt évvel ezelőtt az utolsó négy közé jutó Gael Monfils tizenöt alkalommal indult a francia Grand Slamen és csak kétszer kapott ki nyitómeccsein. Olvasd tovább!

Danilovic ki szokta pipálni a nyitófordulókat

Három Grand Slam-torna főtábláján játszott mostanáig Olga Danilovic és mindhárom alkalommal a második fordulóig jutott. Ezúttal is nyerheti a Kateryna Baindl elleni nyitómeccsét. Olvasd tovább!

Udvardy Panna és Bondár Anna után Gálfi Dalma is búcsúzott a Roland Garros első körében.
Hárman nem érnek egyet :P :-X

Idézetet írta: Latzka Dátum május 29, 2023, 17:33:08Udvardy Panna és Bondár Anna után Gálfi Dalma is búcsúzott a Roland Garros első körében.
Hárman nem érnek egyet :P :-X

Talán Pannának lett volna némi esélye, de elszalasztotta. A többiek mentségére szóljon, hogy kedvezőtlen sorsolásban részesültek, viszont pontosan ilyen meccseken kellene nagyot alkotni, hogy feljebb kerüljenek.

Kiváncsi vagyok Babos mit ér el duplában. Lehet, hogy semmit.

Mindeközben jön egy Fucsovics - Djoko második körös találkozó.

Idézetet írta: Admin Dátum május 29, 2023, 17:49:14Kiváncsi vagyok Babos mit ér el duplában. Lehet, hogy semmit.

Nincs nagy elvárásom vele kapcsolatban, így hogy megint szétmentek Kiki Mladenovic-csal. És meglepetésre ő most egyesben hasít, persze főleg kisebb tornákon vett részt, de alapból brutális egy 23 győzelem/3 vereséges stat, nála ez pedig még extrémebb pozitív értelemben. Formája alapján lehet ment volt 1-2 kört egyéniben, ha meg lett volna hozzá a világranglistája.

Svitolina a strasbourgi győzelmével hangolt a párizsi Grand Slamre

Kellett egy kis idő míg Elina Svitolina az egy éves szünetelése előtti formájára emlékeztető játékot produkált, de úgy tűnik, hogy a jó irányba halad és ez a francia rangos eseményen bizonyosodhat be. Olvasd tovább!

Roland Garros: Fucsovics - Djokovic élő közvetítés és fogadási tipp

Nehéz feladat vár Fucsovics Mártonra a Roland Garros második fordulójában, mivel Novak Djokovic-al kell szembenéznie, aki ellen bár majdnem minden összecsapásukon játszmát nyert, legyőzni egyszer sem tudta. Olvasd tovább!

Pera papírformát borítana Vekic ellen

A salakon eredményesebb Bernarda Perát esélytelenebbnek mutatják az oddsok Donna Vekicnél. Olvasd tovább!

Seyboth Wild a második fordulót is kipipálhatja Medvedev legyőzése után

Csak másodjára szerepel Grand Slam-torna főtábláján Thiago Seyboth Wild és mégis sikerült legyőznie a volt világelsőt, Daniil Medvedevet a nyitómeccsén. Olvasd tovább!

6-7, de Marci küzdőszelleme és játéka :topbet_125:

Idézetet írta: Latzka Dátum május 31, 2023, 22:00:166-7, de Marci küzdőszelleme és játéka :topbet_125:

Második szett sajnos kuka, de hátha most a harmadikban.

Első szett után kiszállltam a meccsből; jó lett volna reggel valami szorosabb eredményt látni. Jobb szervajátékkal és jobb fonákkal előrébb juthatott volna a pályafutása során, de így sem rossz ez a stabil szereplés. Ő nem nagyon szokott kikapni olyanoktól, akik jóval hátrébb vannak tőle illetve ő is csak nagyon ritkán ver meg top játékost, elitet pedig szinte soha. Azt hiszem Wawrinka elleni győzelme a legértékesebb skalp.