Sportfogadas.org

Nyereményjátékaink => SPF Guru => A témát indította: Admin Dátum június 12, 2020, 09:15:07

Cím: SPF Guru Prémium Selejtező
Írta: Admin Dátum június 12, 2020, 09:15:07
SPF Guru Prémium Selejtező

Itt a lehetőség igen tisztelt még nem Prémium tagok. E hónap folyamán egy selejtezőt bonyolítunk le, mely által van lehetőségetek bekerülni az SPF Guru Prémium (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,15704.0.html) játékba.

Miről szól az SPF Guru Prémium?

A játék zártkörű, meghívásos alapú, ahol a játékosok jutalmazása két módon történik: fix jutalék, illetve eredmény függvénye alapján történő jutalmazás.

Pl. az aktuális versenynél (https://www.sportfogadas.org/guru/verseny/40) a játékosok 50 000 forinton osztóznak, illetve 3000 forint fix jutalék jár azoknak akik teljesítik a havi feltételeket. Ezen kívül zajlik egy éves verseny is, ahol a nyereményalap 200 000 forint.

Többen érdeklődtetek, hogy hogyan lehet bekerülni ide? Hát pl. egy selejtező által, amit itt fogunk lebonyolítani a fórumon.

Mit kell tenned?

Június 12-28. között tippelj bármilyen sporteseményre, és indokold is meg (minél meggyőzőbb, annál jobb). Maximum 5 indokolt tippet küldhetsz be.

A lényeg, hogy az indoklás saját szerzemény legyen!

A hónap végén átnézzük a beérkező indokolt tippeket, és akár te is azok közé tartozhatsz akik bekerülnek az SPF Guru Prémium játékba.

A döntést (hogy ki kerül be a Prémium SPF Guruba), a játék szervezői hozzák meg, s ez nem vita tárgya.

Kedves olvasó. Részt vennél, de még nincs fórumtagságod? Regisztrálj (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?action=register) (ingyenes)!

Itt a lehetőség, hajrá!  :topbet_125:
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Admin Dátum június 12, 2020, 09:16:47
Még egy fontos dolog: SfGuru Prémium Szabályzat (https://www.sportfogadas.org/guru/szabalyzat)!

Erről sosem túl korai tájékozódni.  :cya:
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Admin Dátum június 12, 2020, 09:50:52
A tippeket ebbe a fórumtémába kell írni!  :cya:
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: olics Dátum június 12, 2020, 13:43:55
OTP Bank Liga
12 Jun 2020, 20:00
Mezokovesd-Zsory - Honved
Over (O/U 2.5)
@2.30
William Hill

A 29. forduló nyitómérkőzése a kupadöntő visszavágója lesz, ahol a gólokban látok értéket. A  Kövesdieknek rosszul jött a kényszerszünet, hat meccs óta nyeretlenek és a bajnokságban komoly mélyrepülésben vannak, viszont az előző fordulóban döntetlent (1-1) tudtak játszani a Kisvárdán ami bizakodásra adhat okot a csapat stabilizálását tekintve. Kuttor Attila fiai még mindig harcban vannak az EL-t érő harmadik helyért, ami komoly motiváció lehet a csapatnak és ha élni tudnak a lehetőséggel az komoly eredmény lenne a Borsodi klubb életében. Pisont Istvánék már biztosították helyüket az Európaliga selejtezőben és a bajnokságban is stabil közép csapatnak számítanak. Ennek ellenére nem hiszem hogy félvállról vennék a mérközéseket, hiszen kedden a Vidi ellen több kapuralövésük volt és a labdabirtoklási statisztikát tekintve is csak alig maradtak alul. A hazaiak győzelmi kényszerben vannak, a vendégek pedig felszabadultan játszhatnak, így kialakulhat egy adok-kapok találkozó.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: grof19 Dátum június 12, 2020, 14:17:09
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.12. (18:55)
Esemény: Foci Horvátország bajnokság (Varazdin - Rijeka)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.72
Iroda: bet365
Indoklás:

Folytatódik a Horvátországban is a bajnokság hiszen már egy mérkőzésen túl vannak a csapatok a szüneteltetés óta (2020.06.06 és 07.) játszottak először mérkőzést a csapatok. A (Varazdin - Rijeka) mérkőzést szeretném a figyelembe ajánlani. Nem indult jól a Varazdin első mérkőzése hiszen hazai pályán vereséget szenvedett Dinamo Zagrab csapatától. Így továbbra is (9) osztályozós helyen áll a csapat és azonos ponttal mint a (10) kieső helyen álló Zapresic. Hazai pályán sem sikeresen teljesít hiszen  (2-4-7) eredménnyel (8:21) gólaránnyal áll.
Rijeka remekül kezdet hiszen idegenben mutatta meg a csapat mire képes (Istra 1:3 Rijeka) győzelemmel kezdet. Ma amennyiben nyeri a mérkőzést akkor a második helyre jön fel ami BL (selejtezőt) jelent a csapat számára.
Igen jó esélye van erre hiszen idegenben (7-1-5) eredménnyel (22:17) gólaránnyal áll és ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak. Mindkettő csapatnak igen nagy a motivációja a győzelemre és ez előtérbe helyezi a gólokat. Azért ajánlom az (over 2.5) gólos eredményt mivel a Varazdin nem hinném,hogy feladta a bent  maradást és a Rijeka pedig ontja  a gólokat.

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: trizna17 Dátum június 12, 2020, 16:27:12
Sziasztok!
Juve-Milan  Juve nyer 1.60 odds

Minden a hazaiak győzelme mellett szól, jobb keretük van és otthon játszanak ,valamint a napokban hatalmas veszekedés tört ki az edzésen Ibra és Ivan Gazidis ügyvezető között. A probléma oka az volt hogy a korona vírus miatt csökkentették a bérüket,de az edzésen megjelent fehér galléros barátunk el kezdte sorolni milyen fejlesztésekre költik a bérükből elvont összeget erre Ibránál felment a pumpa és hatalmas vita lett belőle. Romagnoli a csapatkapitánya is a svéd klasszis pártját fogat és mellé állt a vezetéssel szemben ,tehát áll a bál házon belül,Zlatan nem is játszik a mai nap se Duarte és Mussachio.
A hazaiaknál Higuain nem lép pályára ,de a favoritnak alapból is az öreghölgy számít ezzel a balhéval még biztosabbá vált a Juve sikere,és mindenkinek ajánlom hogy minél hamarabb tegye a mérkőzésre a fogadást mert a szorzó rohamos esése várható lesz.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Talpas Dátum június 12, 2020, 17:32:15
2020.06.14.   16:00    Ukrán bajnokság

Kolos Kovalivka     -     Sahtar Donyeck

Tipp:3,5 gól felett

Odds:2,1

Iroda:bet365

Indoklás:Ezen a mérkőzésen egy nagy arányú Sahtar győzelemre számítok. A hazaiak épp hogy becsúsztak a Play Off-ba, míg a Donyeck fölényesen nyerte az alapszakaszt.
A Donyeck játékosa Junior Moraes vezeti a góllövő listát 18 találattal, és még 2 csapat társa ott van az első 5-ben.
A Kolos Kovalivka játékosai nem büszkélkedhetnek ilyen jó mutatókkal, hisz az ő házi gólkirályuk, a 22. helyen tanyázik, mindössze 5 góllal.
De az az igazság, hogy ha a Play off-ot nézzük akkor amíg a Sahtar lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban (65), addig a Kolos mindösszesen csak 27 gólig jutott, ami persze a leggyengébb mutató.
és a kapott gólokat tekintve is az a helyzet, hogy a Kolos kapta a legtöbbet, a Sahtar viszont a legkevesebbet.
az alapszakaszban lejátszott 2 meccsen 10:3 a gólkülönbség a Donyeck javára, és szerintem ezen a meccsen sem fognak megállni 4 gól alatt.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: chabialonso Dátum június 12, 2020, 21:37:29
Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.13.  13:00
Esemény:  Kiel - Wehen
Tipp: gólok száma 4.5 felett
Odds: 4.80
Iroda : Unibet

A vendégcsapat Wehen  a 17. biztos kiesést jelentő helyen tanyázik négy fordulóval a Bundesliga 2 vége előtt. Az utóbbi mérkőzéseken jól látszik, hogy a támadó focit helyezték előtérbe a bennmaradás reményében. A Hamburgtól idegenben, a Drezdától pedig otthon kaptak ki egyaránt 3:2-es eredménnyel. Felállásuk 3-3-3-1  rendszerben történt mindkét esetben. Nagyon valószínű, hogy  a Kiel ellen is ebben a pozícióban lépnek pályára. A házigazda Kiel magabiztosan tartózkodik a 11. helyen 39 pontjával, és biztos bennmaradónak titulálható. Ők a 4-5-1 rendszert preferálják. Így játszottak Hamburgban egy szép 3:3-at az előző fordulóban. Az odavágó ilyen felállással novemberben a Wehen pályáján 6:3-as Kiel sikerrel ért véget. Az akkor a pályán lévő támadók közül mindenki bevethető. Ha ez így lesz, és a jelek szerint igen. Egy pörgős, sokgólos meccsnek nézünk elébe.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: csatarid Dátum június 13, 2020, 00:48:19
Sportág, időpont: Labdarúgás,  13.06.2020 15:30
Düsseldorf - Dortmund
Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

A kényszerpihenő igazából nem jött jól a Düsseldorf számára. Jött egy-két előre be nem kalkulált bravúrpont, de az újra kezdés óta főként alsóházi csapatok ellen kiharcolt remik a tetemes hátrány miatt, még mindig csak az ideiglenes lélegzet vételt jelentik. Továbbra is csupán osztályozós helyen állnak és a végjáték rohamosan közeledik. Próbálják elvinni az irányt a támadóbb foci felé, ami sikeresnek is nevezhető hiszen megugrott a lőtt gólok száma. Más kérdés viszont hogy ez nem teljesen kompenzálja a védelmük hiányosságait és itt nem csak a Bayern elleni ötösről van szó. A gólokért továbbra is Hennings felel, szinte rajta áll vagy bukik a buli, ha ő jó formában van akkor lehet esélyük a meccseken és szerencsére ez jelenleg adott, igaz ma nem egy Schalke hanem a Bayern üldözője a Dortmund az ellenfél. A vendégek formájára semmi panasz nem lehet, látványos ás eredményes támadófocit tolnak. A Lewáék elleni vereség valószínűleg a bajnoki cím végleges elvesztését jelentette, de az ezüst is szépen csilloghat. Ehhez nyerni kell, amihez minden adott. Elől újra összeállhat a félelmetes támadógépezet, Haaland vezérletével aki kisebb sérülése után ismét bevethető és vélhetően gólra éhes. Akár hasonló meccs is lehet ebből mint a München- D'dorf (5:0) mérkőzés, a hazai pálya a zárt kapuk miatt közel sem számít annyit jelenleg, ami az ilyen kis csapatokat átsegíthetné a holtponton az óriások ellen. Ellenben a Düsseldorg utóbbi időben mutatott focija arra enged következtetni hogy tudják ők jól, a pontszerzés csak akkor jöhet össze ha ma is vernek kettőt minimum, bátor focit kell játszani ami minimum három gólt eredményezhet. Tipp: 1-3

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: BvB_09 Dátum június 13, 2020, 08:21:51
Labdarúgás, Német Bundesliga
2020.06.14. 18:00

Schalke - Bayer Leverkusen

Tipp: Leverkusen nyer
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

Vasárnap késő déután rendezik a Schalke - Leverkusen összecsapást. Nem tudom mi történik a hazai csapat háza táján, a legutóbbi 12 mérkőzésen öt döntetlen mellett hét vereség a csapat mérlege. A kényszerpihenő után sem javult a helyzet, négy vereség zsinórban, a legutóbbi fordulóban döntetlen az Union Berlin ellen. A csapat önbizalma a béka feneke alatt van, ebben biztosak lehetünk és az sem segít valószínűleg,hogy nyolc hiányzója van a gelschenkircheni együttesnek (a hírek szerint valószínűleg Stambouli is hiányozni fog a keretből). A kék-fehérek a középmezőnyben helyezkednek el, hála a pocsék formának lemondhatnak a nemzetközi porondról. Innentől kezdve egy cél lebeghet a játékosok szeme előtt, hogy meggyőzzék a szakmai stábot a folytatásról.
A gyógyszergyári együttesnek sikerült hétközben legyőznie a kupában a negyedosztályú csodacsapatot, ezzel pedig bejutott  a Német Kupa döntőjébe. Csak előre kell a csapatnak tekintenie a bajnokságban, ugyanis négy fordulóval a vége előtt tizenegy pont az előny az hatodik Wolfsburggal szemben. Nagy versenyfutás kezdődik az utolsó BL helyért, ahol előny jelenthet a Bayernek, hogy a szintén 56 pontos Mönchengladbach a Bayern München ellen lép pályára egy nappal korábban. Két hiányzója van a Leverkusennek, két alapember (Bellarabi és Lars Bender), kérdéses az egyik legnagyobb ígéret, Kai Havertz játéka is, ő a hírek szerint még nem tudja vállalni a játékot. A vendégek egész jó formában játszanak, bár becsúszott két vereség az újraindulás óta, a szokásos Bayern ellenin kívül a Wolfsburg is legyőzte őket.
Minden a Leverkusen győzelme mellett szól (hiányzók, önbizalom- és motiváció különbség), a tippem, hogy többgólos győzelmet aratnak a Schalke együttese ellen.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: grof19 Dátum június 13, 2020, 09:54:57
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.13. (14:00)
Esemény: Foci Dán bajnokság (Fredericia - F. Amager)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.57
Iroda: bet365
Indoklás:

Igen kiélezett küzdelem van a Dán 1.osztályban hiszen tíz bajnoki forduló van hátra a maival együtt. Fredericia jó hajrával és nyertes mérkőzések alakulásával az előtte lévők eredményei is számítanak akár még a bajnoki címet is megszerezheti. jelenleg ugyanis a harmadik helyen áll a bajnokágban. Amager nincs még biztonságban kiesés szempontjából ezért kellenek a pontok és ez győzelemmel illetve gólokkal jár. Mindkettő csapat igen sok gólos mérkőzéseket játszik a Fredericia hazai pályán (over 2.5) gól (81.82%) (9/11) az Amager pedig idegenben (over 2.5) gól (63.64%) (7/11) ebből gondolva és bizakodva ma is több gólos mérkőzés várható hiszen az egymással játszott mérkőzéseken igen sokszor megvolt ez az eredmény vagy több gólos is. A tét hármas erősségnek tartom.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Coutinho Dátum június 13, 2020, 10:34:09
Labdarúgás, Spanyolország: LaLiga2
2020.06.13., 21:30

Zaragoza - Alcorcon
Tipp: Zaragoza nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 4.33
Iroda: bet365

A Zaragoza már a hetedik évét tapossa a másodosztályban, pedig nem is olyan rég még KEK-et nyertek az Arsenal ellen. Jelenleg a második, feljutást erő helyen állnak, viszont még jópár mérkőzés hátra van a szezonból. Tegnap az első számú üldözőjük a Huesca nyerni tudott, így már csak 2 pontos az előnyük, szóval ma csak a győzelem elfogadható.
Az őszi mérkőzést idegenben is hozta a Zaragoza, viszont az Alcorcon meglepő módon idegenben teljesít sokkal jobban. Annyira jól megy az Alcorconnak idegenben, hogy még csak vereséget sem szenvedtek 15 mérkőzés alatt. Gyönyörű teljesítmény, viszont egyszer minden sorozat megszakad, és szerintem ma jött el ennek az ideje.
Két gólerős együttesről van szó, így nálam a gólváltás elég erős tipp, csakúgy, mint a Zaragoza győzelem. A két opció kombinálva szép oddson játszható, így nem is áll módomban kihagyni. Tippem: 2-1, 3-1.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: LFCfanBoti Dátum június 13, 2020, 10:39:18
Labdarúgás, NB1
Ferencváros - Kisvárda
tipp: Ah -1,5 vendég
odds: 1,86
Öt fordulóval a megnyugtató 9 pontos előnyben a Ferencváros a második Vidivel szemben, lényegében már zsebben az újabb bajnoki cím, ennek ellenére Rebrov koránt sem lehet nyugodt. Az újraindítás óta a fradisták lábaiba egy, akár két meccsel is több lehet mint a soron következő ellenfeleiknek, köszönhetően a két pótolt mérkőzésüknek. Meg is jegyezte a hétközi meccs utáni interjújába, hogy nem érti miért érdemli ezt a Ferencváros, hogy egyedüli csapatként sorozatban mindössze két pihenő nap jut a játékosainak. Tekintettel arra, hogy jövőre megint a nemzetközi porond a cél, és a BL selejtezőkbe, nagyon hamar be kell majd szállnia a Fradinak sok idejük pihenésre sem fog jutni a két szezon között. Egyedüli jó hosszútávú megoldás a következő szezonra nézve ha idejében rótálni kezdi a játékosait, mielőtt még egy-két kulcsjátékos le nem sérül annyira, hogy arra rámenjen az egész előszezon, ezzel együtt akár egy BL/EL csoportkörös szereplés is.
Kisvárda tavalyi kiesőjelöltből egy masszív középcsapat lett, akik bárkinek képesek borsot törni az orra alá. Egymás elleni eredményeik a Fradi ellen biztatóak, utóbbi időben mindig megszorongatták őket. Erre ma is nagy esélyt látok, tekintve hogy egy nappal többet pihenhettek, illetve egy erősen felforgatott hazai kezdőt várok.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 13, 2020, 16:58:06
Sportág, időpont: Labdarúgás, Fehérorosz bajnokság, 2020. 06. 13.
Esemény: Torpedo Zhodino – Dinamo Brest
Tipp: mindkét csapat lő gólt
Odds: 1,83
Iroda: Bet365
Indoklás:
A 3. helyezet fogadja az 5. helyen állót, mégis a fogadóirodák egyértelműen a vendégeket tartják esélyesebbnek (1,66). Pedig igazából a hazaiak sem játszanak rosszul, hiszen az utolsó 9 mérkőzésükből mindössze egyszer kaptak ki. Amiért sokan mégis a vendégeket részesítik előnyben, az amiatt lehet, mert a Brest az utolsó két fordulóban olyan szinten táltosodott meg, hogy először 4-1-re, majd 6-1-re verte az éppen aktuális ellenfelét. Mindezt úgy, hogy előtte zsinórban négyszer kaptak ki (talán megcsípte őket az a bizonyos radioaktív méhecske). Vagyis ebből is látszik, hogy két jó formában levő csapat összecsapása lesz ez a mai. És éppen ezért is inkább a gólokra fogadnék, mert minden amellett szól (ráadásul elég jó szorzóért), hogy ezúttal mindkét csapat legalább egyszer betalál.
A hazaiak az utolsó 6 meccsükből 5-ször fejezték be úgy, hogy rúgtak is és kaptak is gólt, és ugyanez a statisztika a vendégeknél is. Vagyis a győzelmeiket nem a kiváló védelmüknek köszönhetik, hanem annak a támadófelfogásnak, miszerint rúgjunk több gólt, mint az ellenfél, és abból nem lehet baj.
Egy harmadik helyezett csapattól nem tudom elképzelni, hogy hazai pályán legalább egyszer ne találjon be, a vendégek utolsó két meccsen rúgott 10 gólja pedig megint csak azt mondatja velem, hogy legalább egyet ezúttal is szerezniük kell.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: LFCfanBoti Dátum június 14, 2020, 11:47:03
Románia, Liga 1
CFR Cluj - FCSB
tipp: 2,5 gól alatt
odds: 1,52
iroda: Unibet

Öt találkozót játszanak le ezen a hétvégén a harmadik fordulóban, kettőt pedig biztosan nem rendeznek meg, a felsőházban az Universitatea Craiova–FC Botoșani, az alsóházban a Bukaresti Dinamo–Chindia Târgoviște mérkőzést egy későbbi időpontra halasztották, miután csütörtökön kiderült, hogy a moldvai klub csapatorvosának, illetve a fővárosi együttes szertárosának pozitív lett a koronavírus-tesztje. Ennek ellenére a bajnokság végkimenetelét igencsak befolyásoló találkozóval indul újra a szezon. Köszönhetően az alapszakaszbeli jó teljesítményének biztosnak tűnő 4 pontos előnnyel vág neki az utolsó 8 fordulónak a kolozsvári CFR. Két felkészülési mérkőzést játszott le a hazai együttes, és egész jó eredményeket ért el, annak ellenére hogy házon belül nincs minden rendben (másodedző nélkül és június 30. lejáró szerződések igencsak  megkeverheti a lapokat a bajnoki címért folyó harcban). Dan Petrescut és az ő taktikáját a román labdarúgást ismerő körében nem nagyon kell bemutatni. Finoman szólva sem a szép játék híve, sokkal inkább eredmény orientált focit játszat a csapatával. Ennek is volt köszönhető, hogy ősszel Európa Ligába vezette a csapatát, ahol szépen helytállt és a legjobb 32 között búcsúztatta a Sevilla. Mai mérkőzésen sem az ő csapata lesz eredménykényszerben, neki bőven elég lehet egy egál, vagy akár egy vékony egy gólos győzelem, hogy biztos előny tudatában vezethessék a tabellát, s mivel hosszú kihagyás után még a játékosok sem fognak pörögni a legnagyobb hőfokon, egy óvatos meccsre számítok. Sepsi OSK vezetőedzője szerint is, legalább 3-4 fordulónak el kell telnie, hogy visszanyerjék a régi formájukat az élvonalbeli játékosoknak.
Már csak ezek tudatában is jó tippnek tűnhet a kevés gól megjátszása, viszont hozzátéve hogy négy évet kell visszamenni az időben, hogy az egymás elleni találkozójukon 3 gól essen, az ezalatt lejátszott 13 mérkőzésükből mind a 13-an maximum 2 gól esett, úgy gondolom nem ma fog megszakadni ez a hosszú sorozat, kevés gól fog esni (már ha fog esni) ezen a mérkőzésen.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Coutinho Dátum június 14, 2020, 12:38:22
Esport, LoL: LEC
2020.06.14., 19:00

Origen - Misfits
Tipp: Origen
Odds: 1.50
Iroda: bet365

Az Origen az első meccsét ugyan elvesztette az SK Gaming ellen, viszont tegnap a liga legjobb csapatát a G2-t verték magabiztosan. Papíron a G2 és a Fnatic mögött az Origent tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre, ami a keretre nézve nem is csoda. Náluk van Alphari, aki pont a mai ellenfél tagja volt mikor még úgy beszélhettünk a Misfitsről, hogy Európa egyik legjobb csapata. Az a Misfits már a múlté, a rájátszásba jutástól idén sem kell "félniük".
Az Origen egyébként magáénak tudhatja Európa (szerintem) legjobb lövészét, Upsetet, aki a G2 ellen is 4-0-7-es KDA-t hozott. Tavaly is övé volt a legjobb KDA az alapszakaszban, nem csodálkoznék ha idén is övé lenne ez a cím.
Véleményem szerint az Origen a tegnapi győzelemtől lendületet kapott, így most egy nagy győzelmi sorozatot jósolok számukra. A Misfits szerintem nem igazán fog nehézségeket okozni, magabiztos győzelmet várok az Origentől.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Coutinho Dátum június 14, 2020, 12:58:54
Labdarúgás, Törökország: Super Lig
2020.06.14., 20:00

Rizespor - Galatasaray
Tipp: Galatasaray
Odda: 1.60
Iroda: bet365

A 27. forduló zárómérkőzésén a 16. helyen álló Rizespor fogadja a 3. Galatasaray csapatát. Nagy különbség van a két együttes között, minden szempontból. A Galatasaray rendelkezik a liga legértékesebb keretével a játékosok piaci értékét nézve. A cél nem is lehet más, mint a bajnoki cím a Galata számára, viszont a Trabzonspor és a Basaksehir is győzni tudott tegnap illetve azelőtt, így a hátrányuk már 6 pontos az említett két gárda mögött. Ma csakis a győzelem elfogadható a Rizespor otthonában.
A Rizespor nem igazán tényező idén a ligában, 26 meccsen 25 pontot szereztek, 26:44-es gólátlagot produkálva. Csak 2 csapat szerzett náluk kevesebb gólt és mindössze hárman kaptak több gólt.
Hazai pálya ide vagy oda, a Galatasaray számára ez egy kötelező győzelem. Tippem: 0-2,1-3
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: grof19 Dátum június 14, 2020, 13:17:42
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.14. (16:30)
Esemény: Foci Szerbia bajnokság (Backa Topola - Crvena zvezda)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.65
Iroda: bet365
Indoklás:

A nap mérkőzése lesz szerintem. A Topola remek formában van és sorozatban szállítja  a győzelmeket. Nagy ennek a mérkőzésnek a tétje hiszen Európa liga helyezésért küzd a Topola. Amennyiben nyeri a mérkőzést akkor van esélye rá hiszen ezen a mérkőzésen kívül egy van még hátra a bajnokságból és attól is függ eléri e a célját milyen eredményt ér el az előtte álló Vojvodina?. Crvena zvezda már bajnok de ettől függetlenül továbbra is úgy kell küzdenie ahogy egy bajnokhoz illik. Mivel a Topola hazai pályán igen jó (9-5-0) eredménnyel (30:10) gólaránnyal áll. A Crvena zvezda idegenben (11-2-1) eredménnyel (31:8) gólaránnyal áll. Ezek az eredmények valamint mindkét csapatban lévő gólerős játékosok (Topola, Nenad Lukic 15 gól) (Crvena zvezda, El Fardou Ben 13 gól) ma is továbbnövelhetik góljaik számát és gondoskodhatnak gólokban gazdag mérkőzésről. Nagyon bízom a több gólos mérkőzésben ezért négyes tét erősséget javaslok a tippre.



Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: csatarid Dátum június 14, 2020, 13:45:11
Premier League - Bajnokság Play-Off - 26. forduló 
14.06.2020 16:00
Kolos Kovalivka - Sahtar Donyeck
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.40
Iroda: Bet365

Bár az ukrán pontvadászat még közel sem ért véget hiszen hét forduló van hátra, a bajnoki cím már eldőlt ez biztosra vehető. A liga legbikább keretével rendelkező, listavezető Shaktar Donyeck immáron zsinórban negyedik bajnoki címét ünnepelheti néhány nap/hét múlva. Ahogy azt várni lehetett ott folytatták ahol azt a kényszer pihenő előtt abbahagyták, kétszer gólparádét rendeztek barátságos keretek között, majd immáron bajnokin a Dinamo Kijev és a Deszna sem úszta meg Castro csapata általi nyomást és három-három góllal sokkolták őket abszolút megérdemelten. A közvetlen rivális legyőzésével teljesen elszállhat a stressz, a 15 pontos előny végtelenségig megnyugtató. Erre alapozva reménykedhetünk abban, hogy a hátralevő meccseket az előző két fordulóban duplázó, pompás formában levő brazil, Marlos vezérletével maximálisan kiélvezik és belemennek egy igazi adok-kapokba. Az ellenfél ehhez abszolút ideális, hiszen már biztosan 6.helyen zárnak. Motiváció tehát már sok nem lenne, de a Shaktar ellen ahogy legutóbbi alkalommal is biztosan felszívják magukat, hiszen ha a győzelem nem is, de egy-két gól is jót tehet az önbizalmuknak ennyi vereség után. A két csapat pazar meccseket vívott egymással az alapszakaszban. A Donyeck pályaválasztása mellett 6:0-ra, amíg márciusban idegenben egy hét gólos csatában 4:3 ra győztek. Meglepődnék ha ma nem lenne minimum három gól, de a négyet is adom amit már közel duplázni tudjuk pénzünket. Tipp: 1-3
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 14, 2020, 14:27:45
Sportág, időpont: Labdarúgás, 2020. 06. 14.
Esemény: BATE Borisov – Shakhter Soligorsk
Tipp: 2,5 gól alatt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365
Indoklás: Nagyon érdekes meccset fog vívni egymással a fehérorosz bajnokság két legjobb csapata. Mindkét gárda kiváló formában van, az utolsó nyolc meccsükön 7-1-0-ás mutatóval rendelkeznek Talán éppen ezért is nehéz megjósolni a győztes kilétét, és talán éppen ezért van a legnagyobb esélye a döntetlennek (bár most nem erre fogok fogadni).
Érdekes, hogy noha a BATE a legjobb fehérorosz csapat (ráadásul hazai pályán is játszik), ennek ellenére a győzelmi szorzói tegnap óta 2,05-ről 2,4-re emelkedett a Bet365-nél, vagyis a fogadóknál sem annyira egyértelmű a mérkőzés kimenetele.
Amikor a tabella első két helyezettje egymás ellen játszik, és mindössze két pont választja el őket egymástól, akkor az esetek nagy részében egyikük sem vállal felesleges kockázatot, mert egy esetleges vereség nagyban befolyásolhatja a bajnoki címért folytatott versenyt. Ezért tehát elsősorban a védekezésre fektetik majd a hangsúlyt, és inkább kontrákkal próbálják majd bevenni az ellenfél kapuját. És ha az egyiknek ez sikerül, akkor nagy valószínűséggel azonnal visszaállnak majd 10 játékossal védekezni. Ezért is gondolom, hogy a legvalószínűbb eredmény a 0-0, az 1-0 és az 1-1 lehet.
A másik, ami miatt érdekes ez a párharc, az a két csapat gólkülönbsége. Régen sokszor polemizáltak azon az emberek, hogy mi történne, ha egy mindent elsöprő erő egy leküzdhetetlen akadályba ütközne. Kicsit leegyszerűsítve a dolgokat, ezen a meccsen is ezt láthatjuk majd. Az eddigi 12 fordulóban a BATE lőtte a bajnokság legtöbb gólját, 25-öt (vagyis meccsenként picivel több, mint kettes az átlaga), a vendégek viszont magasan a legkevesebbet kapták (mindössze hármat!!!). És ha ehhez hozzávesszük, hogy idegenben az eddigi 5 meccsükön egyetlen gólt sem kaptak, akkor különösen érdekes lesz, hogy mire jut a BATE ezzel a védelemmel szemben.
Végül még két ok, ami miatt kevés gólt várok:
1. A BATE is mindössze 1 gólt kapott eddig hazai pályán, vagyis a vendégeknek sem lesz egyszerű dolga a gólszerzéssel.
2. A Soligorsk 5 idegenbeli mérkőzésének a gólátlaga 5-0, ami egyértelműen azt jelenti, hogy szinte kizárólag a védekezésre koncentrálnak vendégként.
Aki egy kicsit bátrabb, mint én, és több pénze van, mint nekem, annak jó szívvel ajánlom a 0-0-át (bár annak is már csak 8,5-ös a szorzója).
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: AC_28 Dátum június 14, 2020, 15:27:42
Labdarugas, Spanyol Segunda Liga
Albacete - Almeria
14.06.2020. 19:30
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45 (erteke van max 2,30 ig.)

Ujraindulo spanyol segundabol talatam egy jo kis meccset. Kiesesre allo 19 ik Albacete vendegul latja a negyedik Almeriat. Mindket csapatnak van nagy motivacioja, raadasul meg 11 fordulo hatra van rengeteg pontot lehet meg szerezni. Albacete mar szerdan elkezdte a segunda restartot egy elhalasztott meccsel a 20 fordulobol. Rayo Vallecano otthonaban veszitett 1:0 ra. Ma meg nehezebb ellenfel varja oket, Almeria, aki az egyenes feljutastol sincs messze. Albacete serultek: Sergio Sánchez hatved es Querol csatar. Sarga lapok miatt nem lesz ma ott Pedro Sánchez a negygolos kozeppalyas.  Almeria szeretne ott folytatni ahol marciusban abbahagyta - akkor, hazai palyan siman megverte a szinten kiesesre allo Deportivo La Corunat 4:0 ra. Kellett nekik ez a gyozelem mivel akkor egy rohadtul csunya downtrendben volt az Almeria - 6 meccsbol 4 veszitett, es ketszer dontetlenezett. Rengeteg fontos pont elment igy. Kerdes hogy sikerul nekik a restart. Csapatnak nincs serult jatekosa, teljes eroben vannak, raadasul serules utan mar vissza jott a fontos kozeppalyas a nyolcgolos Jose Carlos Lazo.
Szerintem jo mecs ez egy golfogadasra. A hazaiak otthon az utolso kilenc meccsben mindig kaptak minimum egy golt mig a vendegek idegenben nyolc meccsben mindig tudtak lonni minimum egy golt. Sokszor kettot, tenerifenek harmat es a Lugonak negyest tettek oda. Ez a ket csapat lehet kb a mai Albacete szintjen. Szoval ma OVER 2,5 egy szep szorzoban amit mar 2,30 alatt nem ajanlom oda rakni,. Sok szerencset memberek!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Talpas Dátum június 14, 2020, 19:27:16
2020.06.15.   19:45    izraeli bajnokság Play off

Maccabi Tel Aviv     -     H. Beer Sheva

Tipp: hazai

Odds:1,57

Iroda:bet365

Indoklás: A listavezető Maccabi nagyon jó szezont fut. Ez idáig a csapat 7 gólt kapott, és még veretlen a szezonba.
a rájátszásban még csak 3 forduló ment le, de ezen a 3 meccsen nem kapott gólt a csapat. Sőt az eddig lejátszott hazai meccsein a Maccabi mindössze 2 gólt kapott.
nem lehet azt mondani a két csapatról hogy ontanák a gólokat, és véleményem szerint ezen a találkozón sem lesz gólzápor.
a Maccabi szuper formája miatt, azt gondolom hogy nem hazai pályán fogják elszenvedni első idei vereségüket a bajnokságban, (persze ha kikapnak ebbe a szezonba).
A vendégek bejutottak a kupa döntőbe és szerintem a kupagyőzelem lesz nekik az elsődleges.
idegenben nem nagyon szoktak nyeregetni, bár egy gólocskára simán jók lehetnek, még ha az idegenben rúgott gólok átlaga 1 gól alatt van.
azt gondolom, hogy ezen a meccsen egy 2:0 vagy 2:1-es hazai siker fog születni.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: grof19 Dátum június 15, 2020, 09:29:49
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.15. (18:00)
Esemény: Foci Csehország 2.osztály (Brno - Jihlava)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.61
Iroda: bet365
Indoklás:

Hajrázáshoz közelit a 2.osztályú bajnokság igaz ezt a fordulót nem számolva hét forduló van még hátra. Brno jelenleg második helyen áll és győzelmével nagy lépést tesz a feljutás érdekében hiszen így megerősítené helyezését. Nagy esélye van rá hiszen hazai pályán (8-3-0) eredménnyel (27:6) gólaránnyal áll. Jihlava kicsit visszaesett és így a (6) helyen áll jelenleg a bajnokságban. Ettől függetlenül mindég van esélye a harmadik helyre ami szintén osztályozós hely és feljutás ér. Akkor bizony nyerni kell a csapatnak,hogy ez valóra váljon. Úgy gondolom ez kemény csata lesz és gólokban sem lesz hiány hiszen mikor egymással mérkőztek az utolsó kettő bajnoki mérkőzésen (Jihavla 3:2 Brno) a másik pedig (Jihavla 1:6 Brno) eredmény volt. Ma is több gólos mérkőzés várható hiszen mindkettő csapatnál igen jó gólerős játékosok vannak akiknek lehet számítani a góljaikra ezen a mérkőzésen is. Bízva a csapatokban és a több gólos mérkőzésben a tét erősséget négyesnek érzem.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Hajdunorbert89 Dátum június 15, 2020, 10:43:43
1.tipp
2020.06.15. 22:00
Labdarugás, Spanyolország La Liga
Betis - Granada
Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,85
Unibet

A 28. fordulóban a Betis a városi derbin, 2-0 - ás vereséget szenvedett a Sevillától. A Betis ott tartotta magát sokáig, voltak lehetőségek, de a mérkőzés 56-ik percében megitélt büntetőből megszerezte a vezetést a Sevilla, majd hamar jött a második és onnan nem volt visszaút már.
A Granada folytatta a remek formáját és a félidei hátrány ledolgozva majd megforditotta az eredményt és hozta le a mérkőzés 2-1-re a Getafe-t.
A Betis az előző két szezonban a top 10-ben végzett, azonban most a 13 helyen állnak.
8 győzelem, 9 döntetlen és 11 vereség a jelenlegi mérlege a Betisnek a La Liga-bán 28 forduló alatt, összesen 33 pont a nevük melett, mindössze nyolc pontra van a rájátszási zónától.
A Betis otthon legutóbb a Real Madrid ellen szerzett gyózelmet, de rúgott kettőt a Barcelonanak is, az Atletico Madridnak egyet, illetve a Mallorcanak és Sociedadnak 3-3 gólt rúgtak. Hazai pályán összesen 27 gólt szereztek 14 találkozón.
Diego Martinez csapata remek formában várja a ma esti találkozót, hiszen az utóbbi 7 meccsén nem kapott ki és ezzel az előkelő kilencedik helyen, pár pontra az Európa Liga indulást érő helytől.
Hazai oldalon kettő hiányzó van, míg a vendég oldalon ez a szám jelentősebb. Több sérült és eltiltott játékos is van. Legnagyobb érvágás Herrara hiánya, aki alapember a középpályán.
Parázs hangulatú találkozó lesz, mindkét csapatnál gyakori a lap. De minimum egy-egy gólt befognak gyötörni biztosan.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Coutinho Dátum június 15, 2020, 14:38:51
Labdarúgás, Spanyolország: LaLiga
2020.06.15., 19:30

Levante - Sevilla
Tipp: Sevilla nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 3.40
Iroda: bet365

Mindkét együttes jól kezdett a szünet után, a Levante pontot rabolt a Valencia otthonából, míg a Sevilla a városi derbin verte 2:0-ra a Betist.

A Levante egy veszélyes csapat, amit már többször megmutatott. Az idei kiíásban a Barcelonát és Real Madridot is megverték már, előbbit 3:1-re utóbbit 1-0-ra. Ebből kiindulva akár a Sevillát is megverhetik ma, de a Valencia elleni találkozó sokba került a "Granotas" számára. Rogert kiállították a meccs hajrájában, így ma biztosan nem lép pályára a Levante házi gólkirálya. Így sem lehetetlen az újabb pontszerzés, viszont a Sevilla ellen ehhez legalább 2 gól kellene szerintem.

A Sevilla jelenleg kényelmes pozícióban van a 3. helyen, az üldözők a hétvégén egyaránt pontot vesztettek. Egy győzelemnyi előnyük van a Sociedad, 4 pont pedig a Getafe és az Atletic Madrid előtt.

A Levante gólt fog szerezni, viszont a Sevilla ellen ez nem biztos, hogy elég lesz. Utolsó 4 egymás elleni merkőzésüket egyaránt a Sevilla nyerte és ezeken összesen 15 gólt szereztek...Mondhatni nagyon jól megy nekik a Levante ellen. Ma is gólokat várok, tippem: 1-2, 2-3

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: vasero Dátum június 15, 2020, 16:44:25
Románia, Liga 1, 19:00
Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias
tipp: Astra Giurgiu
odds: 2,04
iroda: pinnacle

A hírek szerint áll a bál a Gaz csapatánál, két alapjátékost (Ioan Hora, Neluta Red) kiraktak a keretből, valamint hat további játékossal nem hosszabbítanak szerződést az idény végén. Így kérdéses a csapat motivációja, ráadásul nincs is nagy cél, amiért küzdhetnének, ugyan a felsőházi rájátszásba bejutottak, de ott valószínűleg nem sok vizet zavarnak majd. Továbbá, az edzői stáb is távozott a csapattól, teljes a fejetlenség tehát. A Gaz egy edzőmérkőzést játszott, ahol 6-1 arányban vereséget szenvedett a Cluj eggyüttesétől. Ilyen szorzón érdemes megpróbálni a hazai győzelmet, a körülmények függvényében.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: olics Dátum június 16, 2020, 11:35:55
OTP Bank Liga - 30. forduló
16.06.2020 19:00
Kisvárda - Zalaegerszeg
2 (AH 0)
@2.07
pinnacle

Az NB1 30. fordulójának nyitó mérkőzésén két kiesőjelölt feszül egymásnak. A Kisvárda szombaton balszerencsés körülmények között kapott ki az Üllői úton, ugyanis egy kapushibát követően tudott vezetést szerezni a Fradi ami megpecsételte a vendégek sorsát. Ennek ellenére dícséret illeti a csapatot, hiszen megtudta nehezíteni a bajnokaspiráns dolgát egy remek védekezéssel ami amúgy is jellemző a csapatra, hiszen a leállás óta nem volt kettőnél több gólós meccse. Bódog Tamás egy defenzív csapatot faragott a gárdából, ami ugyan az utolsó három meccsen csak 1 pontot eredményezett, viszont az ellenfelek egy Vidi, Kövesd, Fradi voltak ami mindenkép megsüvegelendő. A Zalai együttes négy meccses veretlenségi szériában van. Szombaton Bobál Gergely mester hármast szerzett, viszont ez sem volt elég a győzelemhez ugyanis a 92. percben egyenlíteni tudott a Paks. A támadó szellem megvan a csapatban hiszen a kényszerszünet óta 12 gólt szerzett a csapat, igaz ebben benne van a Kaposvár elleni 6-0 is. Küzdelmes mérkőzést várok, viszont az Egerszeget kompaktabb csapatnak érzem és talán idegenben is hasznosítani tudják az erényeiket. A bukik underdognak hozták ki a vendégeket, ezért a döntetlen esetén a tét visszajár opció is játszható oddsot ad.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: LFCfanBoti Dátum június 16, 2020, 12:27:43
OTP Bank Liga - 30. forduló
16.06.2020 21:05
Budapest Honvéd - Ferencváros
tipp: 1x
odds: 1.90
iroda: bet365

12 megszerezhető pont, 11 pontos Ferencváros előny. A bajnokság matematikai bebiztosítsa már csak napok kérdése a Ferencváros részére. Ennek ellenére újból nem tetszését fejezte ki Rebrov a hétvégi, Kisvárda elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Már az UEFA-val példázódott hogy az UEFA előírása értelmében minimum 72 óra kell elteljen egy adott csapat két mérkőzése között, ami nekik nem adatott meg. Nagyon hasonlított az interjú a Paks utáni nyilatkozatához, miszerint nem fogja tudni mennyire lesznek a játékosai erejük teljében a következő mérkőzésen. Ez a fáradtság már meglátszott már a hétvégi, Kisvárda elleni mérkőzésen is, azt a meccset ugyan behúzták 1-0ra, de figyelembe véve hogy a Kisvárda is igencsak rotált kezdő tizeneggyel állt fel, igencsak kiszenvedett 3 pont volt. Szombaton a Fradi az Újpest ellen játszik a Groupama Arénában, nem nagyon lehet annál szebb dolog, mint egy Újpest elleni győzelemmel, hazai pályán bebiztosítani az újabb bajnoki címüket.
Honvéd friss kupagyőztesként bárhogy alakul már a szezon hátralevő része pozitívan zárhatják le a 2019/20-as szezont, és Európa liga indulással kezdhetik az új szezont. Ez a felszabadultság látható a játékukon, és az eredményeiken is. Magabiztosan verték a kupadöntő után a bajnokságban is a Mezőkövesdet, előtte meg pontot tudtak elcsenni a Videotontól. Hétvégi meccset Lanzafame sérülés miatt kihagyta, de van rá esély, hogy ma pályára tud lépni. Nem lesz teljesen kipihenve a hazai csapat sem, de plusz egy napjuk volt pihenni, és készülni erre a mérkőzésre, mint a vendég együttesnek. Ez szerintem meg fog látszani, és egy pontot legalább sikerül otthon tartaniuk.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: csatarid Dátum június 16, 2020, 18:26:56
Bundesliga - 32. forduló
16.06.2020 20:30
Union Berlin - Paderborn
Tipp: Union Berlin nyer
Odds: 1.86
Unibet

A Baumgart vezette Paderborn január vége óta nem tudott nyerni a Bundesligában. Ez gyakorlatilag nem is jelenthetne mást mint hogy tök utolsó helyen fognak kizúgni az első osztályból a tavalyi egyenes ágon való feljutás után. Vannak ugyan jó pillanataik, de jelen helyzetükben akkora csoda kéne hogy ez ne így történjen, amit a klub történetében még nem láthatott emberi lény. Az előző találkozójukon a szintén kiesés elől menekülő Werder konkrétan egy akkora gyomrost vitt be nekik (1:5) ami még most is fáj. Egyetlen pozitívum a szerzett gól és a bátor támadófoci volt, de ezzel konkrétan feladták a védekezést és nagyon beleszaladtak a késbe a 11 sarokrúgás és rengeteg helyzet ellenére, amiket nem tudtak jó arányban gólra váltani. Hasonló taktikát várok tőlük ma is, hiszen itt már egy remivel nem lennének előrébb, gólokat kell lőni mert ebbe a védelembe bízni aligha lehet. A Berlin is benne lenne szerintem egy vízilabda eredményű győzelemben. A Köln ellen végre megtörték a rossz sorozatukat és a sorsolásuk olyannyira jó hogy 6-7 szerzett ponttal akár még a középmezőnyben is végezhetnek ami azért elég jól nézne ki. Valószínűleg ismét a megszokott 4-2-3-1 ben lépnek pályára a 12 gólos Andersonnal a csatársorban. Ha ez így lesz a svéd csatár gólját külön érdemes lehet megfogadni, valószínűleg rengeteg lehetőségük lesz gólokat szerezni a fellazuló Padorborni hátsó sor ellen. Az Union kiesésére már túl sok esély nincs, de ma bebiztosíthatják a bennmaradást a tartalékos (Michel és Sabiri is kisárgázta magát) és összeroppant Paderborn ellen. Tipp: 3-1
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: AC_28 Dátum június 17, 2020, 16:18:17
Labdarugas, Spanyol Segunda Liga
Extremadura - Albacete
17.06.2020. 19:30
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,74 (erteke van max 2,45 ig.)

Kiesok csataja - Extremadura a 21 helyrol vendegul latja a huszadik Albacete csapatat. Mindket csapat szamara nagyon fontos meccs, annak ellenere, hogy meg tiz fordulo van hatra. Elso kozos meccsuket ugyanis az Extremadura jatszotta jobban, mivel pontot hozott az Albacete otthonabol. Akkor 1:1 lett. Most meg nem csak a harom pont a tet, hanem inkabb pszihikailag terheli meg azt a csapatot aki veszit.
Extremadura szorgalmasan szedte a pontokat a megszakitas elott. Akkor megvertek otthon a hetedik Mirandest, utana pontot loptak a negyedik Huesca otthonabol. Utana jott egy veszteseg otthon Real Oviedo 1:2 nyert naluk. A restart utan jo eredmenynek szamit a hatodik Elche otthonaban megszerzett pont. Most egy kulcsfontossagu meccs otthon, es itt van a gond. Extremadura sokszor elrontja a hazai meccseiket, az utolso ot hazain 10 golt kaptak. Tenerife negyest adott nekik. Serultek: Kike Márquez, csatar es Samu Manchón kozeppalyas. Piros lap utan nem lep palyara Cristian Rodriguez kozeppalyas.
Albacete kikapott otthon es igy a kiesok kozt talalta magat. Ujraindulaskor megszakadt egy jo szeriajuk 5 meccs veszteseg nelkul amikor 1x nyertek, 4x dontetleneztek. Restart utan meg ket vereseg. Nehez ellenfelek voltak - teny... eloszor a nyolcadik Rayo Vallecano, majd utana a negyedik Almeria is megverte oket. Most jobb ellenfel var rajuk, annak ellenere nagyobb pszihikai teher lehet szamukra ez. Serultek: Sergio Sánchez, Alberto Benito, Álvaro Arroyo hatvedek, Alvaro Jiménez kozeppalyas es Querol csatar.
Nem varok valami szep focit ma, de mivel a hazaiak sokat kapnak otthon, raadasul az otthon pofonvert Albacete nagyon motivalt, itt sok gol is eshetne. Tudom a bookie nem igy latja de szerintem a 2,7 szorzo OVER 2,5 goler mar erteknek szamit. Sok zoldet memberek!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: fjazej Dátum június 17, 2020, 17:42:32
Labdarúgás,Angol Premier League
2020.06.17. 21:15
Manchester City - Arsenal
tipp:Manchester City -1 AH hendikepről nyer
odds:1.49
iroda:Unibet

Indoklás:A kényszerszünet után végre Angliában is folytatódik a bajnokság,méghozzá nem is egy rossz párosítással,ugyanis a Manchester City fogadja az Etihad stadionban az Arsenal-t, ez mindig egy nagyon jó meccset ígér.

Tudom,tudom..hosszú kihagyás után ki tudja milyen formában térnek vissza a csapatok, és így nehéz megtippelni bármit is,de annyival erősebb kerete van a hazaiaknak,hogy mégis úgy érzem,hogy ennek a tippnek jönnie kell.A City abból  szempontból még jól is járt a kényszerpihenővel,hogy visszatérhet a csapatba Laporte, és Sané is,utóbbi úgy volt,hogy az egész szezont kénytelen kihagyni,de volt ideje felépülni.Azt tudtuk eddig,hogy Laporte védekezésben mennyire fontos a Citynél, ugyanis amikor pályán volt, akkor csupán 3 gólt kaptak a kékek, és ez 7 mérkőzést jelent, ez azért nem rossz,főleg azt nézve,hogy nélküle 21 mérkőzésen 24 gólt kapott Guardiola csapata. Na de ennyit a védekezésről, a Citynél ugyanis,h valami nagyon működik,akkor az a támadójáték.A De Bruyne-Fernandinho-Silva-Rodri négyes nagyon erős középen,kérdés kinek szavaz bizalmat Guardiola mester,és elől is van miből válogatnia, bevethető ugyanis Aguero,aki küzd a gólkirályi címért(meglepne tehát,ha az argentín nem kezdene),de ott lehet még Gabriel Jesus,Sterling, és Mahrez is,utóbbi kettő ugye a két szélen,ez azért brutálisan erős névsor, ebből is látszik,hogy sokkal erősebb a keret,mint az ágyúsoké.Előrejátékban szét fogja szedni a City az Arsenal-t, ez nálam nem lehet kérdés.

Mikel Arteta csapata korántsem nevezhető annyira jónak,mint mai ellenfelük.Csupán a 9. helyen állnak a tabellán,ami az ágyúsoknál borzasztó eredménynek számít.Torreira bokatörés miatt nem lesz bevethető,ami nagy érvágás,mivel elég komoly szerepet töltött be az ágyúsoknál az ellenfelek támadásainak megszűrésében,rá ma hatalmas szükség lenne.Az Arsenal védelme lassú,ér körülményes,Luiz-ra, és Sokratis-ra alapoznak leginkább,de Ők már nem a régiek,finoman szólva sem.A támadójátékukról inkább nem is beszélnék,mert az számomra teljesen egysíkú,semmi kreativitás, pedig ahol ott van Özil,ott kellene lennie belőle bőven.Ha Lacazette,vagy Aubameyang nem tud valami extrát előhúzni a tarsolyból,akkor az Arsenal megvan lőve góllövés terén,tehát nem véletlenül vannak csupán a középmezőnyben.Annyi infó még tartozik a tipphez,hogy Torreira mellett Chambers sem bevethető az ágyúsoknál.

Kényszerpihenő ide,vagy oda, a hazai keret sokkalta erősebb,és ugyan a bajnoki cím elúszott, attól még a City mindent belefog adni a bajnokság hátralévő részében,és ennek ma a Arsenal látja a kárát. Tippem:3-0,esetleg 4-0.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Talpas Dátum június 18, 2020, 18:28:40
2020.06.19.    21:15  Angol PL

Tottenham     -     Manchester United

Tipp:G/G

Odds:1,7

Iroda:bet365

Indoklás:Péntek esti meccsen Angliába rangadót rendeznek.
Se a Tottenham-nek ,se a Manchester Utd-nek nincs jó szezonja.
a hazaiak 4 pontra vannak az EL-től. nem nagy táv, de szerintem nem az EL volt a cél a bajnokság előtt.
a Utd. ha nyerne, akkor ideglesen megelőzné a 4. helyen álló Chelsea-t, viszont a Tottenham viszonylag messze kerülne Európától, mivel akkor 7 pontra lesznek az 5. helytől.
persze még 9 forduló van hátra a bajnokságból, de a 7 pont az mégis csak 3 meccs távolság lenne.
ezért azt gondolom, hogy mind a 2 csapat hajtani fog a győzelemre, és ezért egy sok gólos meccsre számítok, ahol mind a 2 csapat be fog találni.
a hazaiaknál hátrány hogy se D. Alli, se Parrott, és még Tanganga sem áll a rendelkezésükre. A Manchester-nél nem lesz hiányzó.
egy ilyen rangadón szerintem elvárt mind a 2 csapattól hogy mindenképpen a győzelem lebegjen a szemük előtt, és mindent meg is tegyenek érte.
a Tottenham már 3 meccs óta nem tudott nyerni, és egy ilyen rangadó esetleges megnyerése ujj lendületet hozhat a csapatnak.
Viszont nem lesz könnyű dolguk, hisz a Utd. utoljára januárban kapott ki.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: chabialonso Dátum június 19, 2020, 09:14:36

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.19.  18:00
Esemény:  Zaglebie Lubin - LKS Lodz
Tipp: gólszám 6+
Odds: 7.75
Iroda : TippmixPro

A két csapatból alig van hiányzó. A Lubinból  Oko, egy védő hiányzik aki 13 mérkőzésen vett részt. Rajta kívül mindenki bevethető.  A Lodznál Wolski maródi, aki szintén védő poszton játszik, és alapembernek mondható , mivel 21 összecsapáson volt jelen.  Ebből látszik , hogy a védelemben van némi hiba. A Lodz kapta a legtöbb gólt a bajnokságban 30 meccs alatt 53-at, 26-ot rúgott ,és kieső helyen áll az osztályozó ágban.  Ugyanakkor a Lubin rúgta a legtöbben ezen az ágon, 49-et, ám 46-ot be is kapott. Az osztályozóból 7 forduló van vissza , és a Lodz 21 ponttal rendelkezik. Hárman esnek ki.  A szintén kieső helyen tanyázó Kielcének például harminc pontja van, a bennmaradó Krakownak 35. Összességében elmondható, hogy a Lodzon már csak a piócás ember segíthet. Egyértelműen csak egy agresszív támadójátékkal gyűjthetnének már pontokat. Ami a házigazda Lubin terepe is egyben.  Márciusi találkozójukat hazai pályán a Lodz nyerte 3:2-re. Akkor bevált a támadó játék, holott 4-4-2 volt a csapatok felállása. A hazai pályán rendkívül vérmes, és őrült játékot játszó Zaglebie Lubin ismét kimutathatja a foga fehérjét, ugyanakkor jó szokása szerint pár gól be is kaphat. Ahogy tette ezt ezen mérkőzéseken is:Zaglebie Lubin-Lech Poznan 3:3 , valamint Zaglebie Lubin- Lechia Gdansk 4 : 4 . Most is egy igazán sokszínű találkozót várok extreme sok góllal.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: LFCfanBoti Dátum június 19, 2020, 09:25:14
2020.06.19. 19:00
U Craiova - Astra Giurgiu
tipp: hazai
odds: 1.67
iroda: Unibet
Indoklás:
Végre pályára léphet az U Craiova is, miután az első forduló előtt fertőzött került az edzői stábba, a következő eredmények után viszont már zöld utat kaptak az első meccsük lejátszására. Utolsó meccsük márciusban csúfos vereséggel ért véget, FCSB ellen belefutottak egy 4-1-es vereségbe, amivel mindenki azt hitte, hogy az idei bajnoki cím is a CFR és a FCSB között fog eldőlni. Mondhatni jól jött a Craiovának a szünet, volt idő rendbe tenni a fejeket, és egy héttel több időt készülhettek mint a riválisok. Mivel múlt vasárnap a CFR (a gyenge játéka ellenére is) győzni tudott a FCSB ellen, Craiova egy esetleges győzelemmel újra az első számú üldözővé léphet elé, és tekintve a kolozsváriak játékát, bőven fogunk még tőlük meglepő pontvesztéseket látni.
A tippem viszont nem a Craiova erényeire építeném, sokkal inkább az Astra múlt hétfői játékára, ami igencsak gyalázatosra sikeredett. Dobogós helyezésekre esélyes gyurgyevói csapat úgy játszott hétfőn a Gaz Metan ellen, mint akik már a szezon végét várnák, és csak nyűg neki minden maradék meccset lejátszani. A csapat két vezéregyénisége Budescu, és Alibec többet elvett a csapattól, mint amit hozzátett. Budescut le is cserélték már a 64. percben, nagyon hamar elfogyott az ereje, gondolom a szünet alatt nem nagyon tartotta be az előírt otthoni edzéseket, s még jó pár fordulónak el kell telnie, hogy valamennyire elérje a megfelelő erőnlétét. Alibec pedig sérüléssel bajlódik, Rapid elleni barátságos meccse után 6 napig nem is tudott edzeni, ennek ellenére az edző hétfőn mégis bedobta csereként már az első félidő hajrájában. Lehető legrosszabb döntés, ugyanis egész meccsen láthatatlan volt Alibec, és még a sérülésére is rásérült, este valószínűleg a keretbe se fogják tudni nevezni. Ez az Astra nem bír el két ekkora hiányzóval, előző meccsükön majd egy órán át emberelőnyben voltak, mégis értelmezhető helyzet nélkül sikerült lehozniuk a mérkőzést.
Egy motiváltabb, felkészültebb krajovai csapatot várok, szerintem otthon tudják tartani a három pontot.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 19, 2020, 10:48:50
2020. 06. 19., Portugál Primeira Liga
Famalicao – Braga
Tipp: HD
Odds: 1,83
Iroda: Unibet

A portugál bajnokság 5. és 4. helyezettje csap össze ezen a mérkőzésen. Mindössze három pont választja el egymástól a két csapatot, és mindketten a 3-4. hely egyikére hajtanak, ami Európa Ligás indulást jelentene. A fogadóirodák számomra kicsit meglepő módon a vendégeket favorizálják, ezért is látok jó lehetőséget a HD-ben.
A bajnokság újraindulása óta két forduló telt el, és úgy tűnik, hogy a hazaiaknak tett jobbat a "pihenő", ugyanis először 2-1-re legyőzték a bajnoki éllovas Portót, majd vendégként sikerült 3-1-re nyerniük a Gil Vicente pályáján.
A Braga ezzel szemben ugyanezt a jó kezdést nem mondhatja el magáról, hiszen az eddigi két forduló során először 3-2-re kikapott a nem túl acélos Santa Claratól, majd ezt követően hazai pályán gólt sem rúgva szenvedett 1-0-ás vereséget a Boavistától.
Mind a hazai pálya előnye, mind pedig a forma sokkal inkább a Famalicao felé billentené a mérleg nyelvét, még akkor is, ha a hazaiaknál biztosan hiányozni fog két nagyon fontos láncszem a csapatból, az ötgólos Pedro Goncalves, valamint a házi gólkirály, a kilencgólos Fabio Martins. Mindezek ellenére én legalább egy döntetlenre jónak tartom a Famalicaót.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: grof19 Dátum június 19, 2020, 11:09:35
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.19. (19:)
Esemény: Foci Dán 1.osztály (Viborg - Fredericia)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.60
Iroda: bet365
Indoklás:

Nagy harc folyik a bajnoki cím megszerzésének elérése céljából. Ezen a fordulón kívül még nyolc van hátra és a Vejle aki jelenleg első helyen áll nem vezet olyan arányban,hogy biztonságban legyen a mai kettő csapat ellenében.A Viborg ugyanis jelenleg második helyen áll és győzelmével nagy lépést tenne az első helyért való megszerzéscéljából. Fredericia sem adta még fel hiszen a harmadik helyen áll jelenleg és a győzelmével esélyt adna magának az első hely megszerzésére. Ez a küzdelem a cél érdekében igen parázs és több gólos lehet hiszen rendre több gólos mérkőzéseket játszottak egymással. Mindkettő csapatnál nagyon jó gólképes játékosok vannak a Viborgnál középpályás Frederik Brandhof (tíz) góllal áll a Fredericia csapatánál pedig Agon Mucolli (hét) góllal áll.
Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is és a motiváció a cél érdekében ma gólokban fog jelentkezni.
Érték van a tippben hiszen esik az odds.


Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Coutinho Dátum június 19, 2020, 12:32:46
Esport, CS:GO - BLAST Premier NA Finals
2020.06.19., 23:30

MiBR - Evil Geniuses
Tipp: Evil Geniuses 2-1-re nyer
Odds: 3.75
Iroda: bet365

Valószínű mindenki a FURIA és a Team Liquid-et várta a felső ágra, viszont mindkét mai csapat meglepetést tudott okozni.
A MiBR 2-0-ra verte a FURIA-t, amire szerintem még a legelvetemültebb MiBR szurkolók sem számítottak. Jól játszottak, viszont a FURIA véleményem szerint messze elmaradt a játéktudásától akkor.
Az Evil Geniuses a Team Liquid-et verte 2-1-re, miután az első mapon kikaptak. Az utolsó napon, Infernón nagyon komoly CT oldalt produkáltak, miközben néztem a meccset éreztem, hogy a Liquidnek esélye sincs. CeRq és Brehze nagyon jó formában van, a MiBR ellen is jó teljesítményt várok tőlük.
A brazilok szerintem a saját választásukat megynerik, ami valószínűleg Train lesz, hiába jelenleg Infernon a legerősebbek, az Evil Geniuses ellen én nem merném bepickelni, a tegnapi után.
Véleményem szerint a MiBR nem tudja megállítani az EG-t. 2-1-re nyernek CeRq-ék.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: csatarid Dátum június 19, 2020, 15:02:29
Törökország Super Lig - 28. forduló
19.06.2020 20:00
Ankaragücü - Basaksehir
Tipp: 2
Odds: 1.60
Bet365

Múlt héten a török szuperliga is zöld lámpát kapott és folytatódhattak a mérkőzések. Hét forduló van még hátra és bár a tavalyi szezont überelni nehéz lenne, hasonlóan izgalmas végjáték alakulhat ki hiszen a TOP4 hat ponton belül tobzódik. Okan Buruk vezette vendégcsapat ahogy azt várni lehetett könnyed kettő gólos győzelemmel folytatta jó sorozatát. A csapat továbbra is hihetetlen motivált, keményen készültek a folytatásra hiszen a tavalyi mondjuk ki elszúrt végjáték után ismét sanszuk lehet a bajnoki elsőségre amire a klub nem túl hosszú történelmében még nem volt példa. Számos neves játékosukkal az egyik legjobb keret az övék, pénz van dögivel, az elnök pedig nagyon bízik a játékosaiban és a bajnoki címben aminek nemrégiben hangot is adott a nagyközönség előtt. Sérülés, eltiltás jelen pillanatban úgy néz ki nem nehezíti a dolgukat, így a legjobb csapatával rohamozhat a török mester vélhetően elől Demba Ba - Visca - Crivelli trióval akik együtt már 30 gólnál járnak. Ennyit összesen nem szerzett a hazai csapat, akik bár jól kezdték a karantén utáni időszakot miután remiztek a Gazientevel, úgy gondolom nem ők lesznek akik megállítják a Basaksehiri hengert. Tőlük egyetlen ám annál fontosabb hiányzó lesz Kulusic személyében aki kisárgázta magát a védelem tengelyéből. A pontokra nekik is óriási szükségük lenne, ám ellentétes célok miatt hiszen a kiesés elkerülése lehet az idei cél. Nem egy fiatal csapat a Basaksehir, a nagy spílerek szinte mind 35 év körül mozognak, így a csapat lehetséges újjáépítése előtti utolsó esély lehet a 2019/2020-as bajnoki arany. Az öt cserelehetőséggel ahogy szinte mindenütt, itt is engedélyezett ami tovább segítheti őket. A 11.fordulóban ősszel hazai pályán is nyert a bajnoki ezüstérmes, szerintem ma ismét győzelmet ünnepelhetnek majd és ideiglenesen lépéselőnybe kerülnek a Trabzonsporral szembe. Tipp: 1-2
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: BvB_09 Dátum június 20, 2020, 09:46:03
Labdarúgás, Lett Virsliga
2020.06.20. 15:00

Ventspils - Tukums 2000

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és Ventspils győzelem
Odds: 2.87
Iroda: Bet365

A két csapat eddig egy alkalommal találkozott, egy tavalyi kupa nyolcaddöntőn. Az akkor még másodosztályú Tukums hazai pályán megalázó, 4-1-es verést mért a Ventspils csapatára. Azóta feljutott a vendégegyüttes a legmagasabb osztályba és ott is összecsaphatnak egymással.
A hírek szerint egyik csapatnál sincsennek sérültek, egy hiányzó lesz csak, a ventspilsi védő, Andrij Sakhnevych, aki rögtön első mérkőzésén kiálítatta magát. A hazai együttes az első fordulóban kikapott 1-0-ra a kupagyőztes  Rigas Futbola Skola együttesétől, ma lehet javítani. A Tukums csapata az első fordulóban, a Ventspilsnél erősebb Liepaja ellen is végig partiban volt, a 84.percig vezetett a csapat, majd onnan fordított a Liepaja. Jó kis középcsapat lehet a Tukums, sok gólgazdag mérkőzést játszhatnak, ha a másodosztályban mutatott játékból mutatnak valamit.
Ma a Ventspils megszerezheti első győzelmét, de nem fogja könnyen adni magát az újonc csapat. A tippem, hogy mindkét csapat szerez ugyan gólt, de ez nem ér pontot az újoncnak.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Hajdunorbert89 Dátum június 20, 2020, 11:47:26
2.tipp
2020.06. 20. 15:30
Labdarugás, Németország Bundesliga
RB Leipzig - Borussia Dortmund
Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,53
Bet365

Indoklás:
A német futball szerelmeseinek kétségtelen, hogy az egyik legjobban várt találkozóra kerül sor ezen a hétvégén.
Szombat délután a házigazda RB Leipzig, aki a jelenlegi harmadik helyezett fogadja a második helyezett Borussia Dortmund-ot. Mindkét klub számára nagyon fontos és egyben értékes a három pont megszerzése, mivel két fordulóval a vége előtt még négyen vannak versenyben a 2-4 helyezésért, ami BL indulást ér.

Az RB Leipzig-nek ismét nem sikerült  a Bundesligát megnyernie, mivel nem tudtak lépést tartani a Münchennel,akik az ősszel gyengélkedtek. Gulácsi nem rég tett nyilatkozatában is elmondta, emiatt némi hiányérzetük is lehet. Án ennek ellenére a Lipcse szilárd eredmények sorozatát állította össze a német élvonalban és a BL-ben. 14 meccs óta veretlen, kiejtette a Tottenham együttesét a BL-ben 4-0 aránnyal.

A gólok szépen jönnek, a 16 otthoni mérkőzésük közül 11-en három vagy több gólt is össze tudtak hozni.

A Dortmundon nagy a nyomás, hiszen biztossá vált hogy idén sem jött össze a bajnoki cím, és hétközben meglepő 2-0 vereséget szenvedett otthon a Mainz-tól. Most pedig védeni kell a második helyét, mivel mindössze 3 pontra van mögötte a Lipcsei gárda, mivel azonos a gólkülömbségük is, ezért egy Lipcsei győzelem esetén helyet is cserélnek a tabellán. .

Ennek ellenére a  Dortmund legutóbbi 11 mérkőzéséből kilencet hozott, illetve az utolsó 5 idegenbeli sikerrel hozta. Érdekesség, hogy a Dortmund rá nem jellemző a döntetlen, legutóbb pont a Lipcse ellen volt x a végeredmény a 16-ik fordulóban, egy csodálatos 3-3 eredmény született.

Dortmundban sem lehet panasz a gólokat illetően idegenben, mivel a  16 mérkőzésből 12 találkozón több mint 2,5 gólt szereztek, míg az egymáselleni utolsó 5 találkozó közül három találkozón szintén három vagy több gólt hoztak össze.
Mivel a második hely még mindig elérhető a Lipcse számára, ezért izgalmas találkozónak nézünk elébe, mindkét csapatban benne van a gól/gólok.

A vendégeknél továbbra is hiányzik Götze és Reus, illetve nem léphet pályára a védelemből Akanji és Hakimi, viszont ott lesz a 17 gólos Sancho és az ifjú norvég tehetség Haaland.
A hazaiaknál Laimer az egyetlen hiányzó az alapemberek közül.

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: chabialonso Dátum június 20, 2020, 12:18:07
Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.20.  16:00
Esemény:  ÍBV - Magni
Tipp: gólszám 6+
Odds: 5.75
Iroda : TippmixPro

5.75  hat  gólra Ez az a szorzó amit nem lehet otthagyni ezen a mérkőzésen. A TippmixPron, és az Unibetnél, most meglepően közeliek az oddsok a legalább hat gólra. 5.75 , és 5.80 az Unibet javára. Az IBV messze favoritnak számít. Győzelme 1.10 -es vonal alatt van az irodáknál. Ez nem is meglepő, hiszen ez az első meccsük a másodosztályban, ugyanis kiestek az élvonalból. A Magni pedig az előző szezonban a sor végén kullogott egyetlen pontra a kieséstől. A két együttes még nem találkozott egymással, de az elmúlt hetek kupamérkőzései alapján egyértelműen látszik a hazaiak elszántsága, és a vendégek gyengesége. Az IBV 5:1 -re nyomta le idegenben a Magninál jobb erőkből álló Grindavikot, és 5:0-ra a szintén erősebb Olafsvikot. A Magni pedig 5:0-ás vereséget szenvedett a szintén másodosztályú Keflaviktól. Amennyiben a hazaiak eltökéltsége végig kitart bemutatkozó meccsükön, akár egyedül is meglőhetik az elvárt hat gólt.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: robmiller Dátum június 21, 2020, 01:11:50
Hát ha nem tudom a sima Gurus oldalra feltölteni, akkor brahiból jön ide ebbe a selejtezősdibe :)

Foci, Dél-Korea K-League. 2020. 06. 21. 11:00
Jeonbuk Motors - Gwangju
Tipp: mindkét csapat lő gólt
Odds: 2.02
Iroda: Unibet

Vasárnap délelőtt a kétszeres címvédő Jeonbuk a döcögős rajt után komoly formajavuláson átesett Gwangju gárdáját fogadja a dél-korai élvonal 8. játéknapján!

Amit a favorit hazaiakról elsősorban tudnunk kell tömören, hogy jelenleg otthoni publikum előtt 100%-os teljesítménnyel rendelkeznek. Három meccsük mindegyikét behúzták úgy, hogy még csak gólt sem kaptak! Viszont a sikerek ellenére nem mondható lehengerlőnek a Jeonbuk játéka, hiszen három hazai meccsen szerzett négy dugójuk nem éppen azt mutatná, hogy Dél-Korea egyik "sztárcsapatával" lenne dolgunk! Példának okáért az eddig nyeretlen, kiesőjelölt Incheont mindössze egy büntetővel sikerült két vállra fektetniük (1:0)!
S ez a szerény performansz nem pusztán a hazai teljesítményre igaz, hanem az egész szezonra kitekintve is. Több alkalommal a manchesteriesen "Fergie-time"-ként elhíresült hosszabbításban tudták behúzni a kulcsfontosságú három pontokat, papíron jóval szerényebb játékerőt képviselő csapatok ellenében! Mindenesetre ezzel a nem túl acélos teljesítménnyel is ott vannak a tabella 2. helyén lemaradva egyetlen egységgel úgy, hogy a fő rivális Ulsan már lejátszotta aktuális párharcát!

Hozzájuk vendégségbe ezúttal a tabella 7. pozíciójában található Gwangju érkezik! A csapatról azt kell tudnunk, hogy a Busan mellett az újonca az élvonalnak, s igen megilletődötten kezdték a szezont a legjobbak között! Az első három fordulóban gyorsan összeszedtek három zakót úgy, hogy még csak találatot sem szereztek. Aztán a negyedik fordulóban jött az Ulsan elleni hazai döntetlen (1:1), ami óriási bravúrként volt elkönyvelhető! Magyar viszonylatban talán Kaposvár-Ferencváros összecsapással tudnám párhuzamba állítani! Ez a siker aztán mentálisan alaposan átlendítette a kiscsapatot, hiszen azóta sorozatban három győzelmet szállítottak, s az áldozatok mindegyike a Busan, a Suwon, valamint az Incheon személyében olyan közvetlen riválisok, akik ellen sokat érhetnek ezek a győzelmek a későbbiekben!
Ami feltűnő, hogy a koreai másodosztályban tavaly gólkirály, brazil Felipe meglelte a góllövő cipőjét, ugyanis a győztes meccsek mindegyikén kivette a részét 1-1 dugóval, így személye komoly fenyegetést jelenthet a Jeonbuk védelmére. Valamint egyes értesülések szerint felépült sérüléséből a csapat másik kulcsfontosságú játékosa, a jobb szélen robotoló Eom Won-Sang is.

Természetesen, ha ránézünk a tabellára, illetve a múltbeli egymás elleni eredményekre, még annak ellenére is komoly favorit a Jeonbuk, hogy formában az utóbbi fordulók alapján felveszi velük a versenyt a Gwangju. Ámbátor azért ezt a 7.00-lás vendégoddsot kicsit túlzásnak érzem, amikor az Ulsan bicskája is beletört az újoncba. Mindenesetre én egységnyi téten nem a kimenetelt céloznám ennél a meccsnél, hanem a gólok piacát. A Jeonbuk 4:0-lás hazai gólkülönbsége szerintem nem tükrözi a valóságot. Illett volna már korábban kapniuk legalább egy dugót. Véleményem szerint ez a hazai "cleen sheet"-cunami most akár meg is törhet, ha a Gwangju nem illetődik meg, és folytatja az elmúlt négy fordulóban bemutatott pazar menetelését. Felipe játékán sok múlhat, remélem tartja jó formáját a brazil.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Talpas Dátum június 21, 2020, 07:10:59
2020.06.21.     21:05      Magyar bajnoki

Debreceni VSC     -     Diósgyőri VTK

Tipp:hazai

Odds:1,95

Iroda:bet365

Indoklás:Ez a meccs a Diósgyőrnek már tét nélküli. Hiszen kiesni már nem tudnak, és a 3. hely is elérhetetlen.
A Debrecennek viszont ez a meccs élet halál harc lesz. A ma esti meccsen mindenképpen nyerni kell nekik, mert máskülönben kieshetnek.
ugyan is ha a Kisvárda ma megveri a Kaposvárt, és a Debrecen is kikap, akkor 6 pont lesz a különbség a 2 csapat között, és már csak 2 forduló van hátra.
Persze a 2 forduló alatt a 6 pont ledolgozható, de a Debrecen a következő fordulóban azzal a Mezőkövesd-el játszik, ráadásul idegenben, akik a 3. helyért vannak versenybe, ami EL indulást ér.
A 2 csapat múltja a Debrecen felé billenti a mérleg nyelvét, és biztos hogy mindent meg fognak tenni, hogy ne essenek ki.
Így hogy a DVTK már tét nélkül játszik, számomra mindenképpen a hazaiak a meccs esélyesei.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: olics Dátum június 21, 2020, 10:55:06
OTP Bank Liga - 31. forduló
21.06.2020 19:00
Kaposvár - Kisvárda
2
1.50
bet365

A hazai gárda kiesett, így már csak a tisztes helytállás lehet a cél. Egy hete a Diósgyőrt megverték 3-0-ra ami szép eredmény annak ellenére hogy a Miskolci csapat gyengélkedik mostanában. Szerdán viszont fordítva sült el az eredmény, ugyanis Pakson kaptak ki ugyanilyen arányban ami papírforma eredménynek számít hiszen a Paks is ádász küzdelmet vív a bentmaradás érdekében. Hasonló mérkőzést várok ma is. A Kisvárda három ponttal előzi meg a jelenleg kieső helyen lévő Debrecent, így minden megszerezhető pontra szüksége van a csapatnak ha biztosítani akarják tagságukat az első osztályban. Kedden a Zalaegerszeget fogadták ahol 1-0-ás vereséget szenvedtek, ezzel a ZTE biztosan bentmaradt, viszont nem volt ez olyan egyértelmű mérkőzés hiszen a 83. percen tudták megszerezni a győztes gólt büntetőből és a labdabirtoklás illetve kapura lövés terén is jobban szerepelt a Kisvárda. Összességében kötelező feladat elött áll a Várda ,ami kulcsfontosságú három pont lehet a végelszámolásnál.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: LFCfanBoti Dátum június 21, 2020, 11:03:58
Ötödik, ezáltal utolsó tippem a selejtezők folyamán:
Román első osztály, alsóház
Dinamo - Sepsi OSK
tipp: x2
odds: 1,66
iroda: Unibet
Érdekesen alakul a román első osztály alsóháza, a vendég szentgyörgyi csapatnál szezon közbe senki sem foglalkozott a kiesés gondolatával, mert végig vonal felett voltak bőven, de mivel nem sikerült kiharcolni az alapszakasz végén az első hat hely valamelyikét, újra a kiesés elkerülésért lépnek pályára. A bajnokság újraindulása nem alakult a legjobban a vendégek számára, ugyanis a megszerezhető 6 pontból mindössze 1-et sikerült megszerezniük, és ezzel már csak három pontra vannak a kieső és osztályozó helyektől.
Ennél rosszabb már csak a Dinamo esete, náluk ugyanis pályán kívül és belül is gondok vannak. Román sajtó szerint még mindig nem kapták kézbe az elmaradt fizetéseiket, illetve a klub eladása körüli herce-hurca sem akar véget érni. Ezek mellett a csapatorvosuk pozitív koronatesztje miatt, a csoportos edzéseket újból csak szerdán kezdhették el, s egészen az utolsó pillanatig kérdés volt, hogy egyáltalán lesz-e mérkőzés, és ha lesz szombat vagy vasárnap kerül megrendezésre. Ezt zokon is vette a Sepsi OSK vezetője, Leo Grozavu, hogy végül szombat helyett csak vasárnap kerül megrendezésre ez a mérkőzés, ugyanis jövő szerdán a klub történelmének legnagyobb sikerét érheti el, ha sikeren aposztrofálja a szintén rossz formában lévő Poli Iasi elleni kupa elődöntőt. 
Sepsi OSK eredményeit nem tükrözi a pályán mutatott játékuk, és ahhoz hogy ne kerüljenek nagyobb bajba, több kínos vereség nem fér bele. Játékosok nyilatkozatai alapján nem foglalkoznak még a kupa elődöntővel, a hétvégi meccsre fókuszálnak teljesen, hogy ponttal/pontokkal térjenek haza a fővárosból, és úgy gondolom erre minden esélyük meg lesz egy több sebből vérző Dinamo ellen!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: AC_28 Dátum június 21, 2020, 13:33:22
Albacete - Huesca
21.06.2020 19:30
Spanyol Segunda liga.
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,54
Tét: 2 pont

Spanyol Segunda suritett tempoban ma a 34 forduloval folytatja. Tizenhetedik Albacete a negyedik Huescat fogadja. Mindket csapat motivalt, es fontos meccsnek tartjak a mait, annak ellenere hogy meg 9 fordulo van hatra.
Albacete elhagyta a rettegett kiesesi poziciokat azutan hogy egy nyeretlen szeriat szakitott meg. Ket dontetlen es ket veszteseg utan gyozni tudott az Extremadura hazajaban 0:1 re. Ezzel egy kis motivaciot es onbizalmat sikerult szerezniuk. Szukseguk is lesz ra, mert ma eros ellenfel erkezik. Lucas Alcaraz edzo ma mar szamithat Karim Azamoum kozeppalyassal, tovabba  Alvaro Arroyo, Alberto Benito hatvedek es Álvaro Jiménez kozeppalyas is mar fittek. Kartya buntik miatt ma nem jatszhatnak  Fran García es Caro hatvedek. Kerdeses a Zozulia ukrán csatar indulasa.
Huesca elbaltazta az elozo fordulojat, sikerult otthon kikapniuk a Mirandes csapatatol. Igy az egyenes feljutashoz ot pontra vannak, de meccselonyben. Ugyanannyi - 5 pontra vannak a selejtezot jelento hatosbol kiesesre. Serultek nincsenek, raadasul visszajon Eugeni Valderrama kozeppalyas es a ketgolos Jorge Pulido hatved.
Erdekes ez a meccs, hazaiak egy uj gyozelemmel probalnak megszokni a kieses elol, de nem lesz ez olyan konnyu. Eselyesebbek megis csak a vendegek. Azok raadasul kaptak egy motivacios pofont, a hazai veszteseget. Szamukra nincs semmi veszve mindent a sajat kezukbe tartanak, plane ha ma gyozni tudnanak. Akkor az egyenes feljutas mar keznyujtasra lenne - 2 pontra. Az elso meccset meglepikent az Albacete nyerte Huesca otthonaban. Igy lesz revans toltete is a mai meccsnek. Szerintem ez mehet overbe. Odds is jo, van erteke. Sok szerencset memberek!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: fjazej Dátum június 21, 2020, 15:11:51
Labdarúgás,La Liga 22:00

Real Sociedad - Real Madrid

tipp:Real Madrid nyer
odds:1.67
iroda:Unibet

Indoklás:

Itt a nagy lehetőség a Real Madrid számára,ugyanis a Barcelona pontokat hullajtott a Sevilla otthonában,és ha ma nyer a Real San Sebastianban,akkor átveszi a vezetést a tabellán,és véleményem szerint ezt a ziccert nem hagyják ki Zidane fiai.

A királyiak jó formában tértek vissza a kényszerszünetből,az Eibar,és a Valencia ellen is nyertek,jó játékot mutattak,számomra nem is kérdéses,hogy ma is győztesen jönnek le a pályáról Ramosék. Annyi változás szerintem biztosan lesz a valenciai csapathoz képest,hogy Valverde helyett Asensio fog kezdeni,mellette pedig ott lesz Benzema, és Hazard is.Asensio a Valencia ellen a beállítása percében egyből gólt szerzett,és ez komoly önbizalmat adhat Neki a felépülése után,és Benzema is brillírozik, a denevérek ellen kétszer is megzörgette Cilessen hálóját.Ami számomra csalódás,az egyértelműen Hazard.Sztárigazolásnak indult,aztán jöttek a túlsúly problémák, de azóta sem sikerült túl sok maradandót alkotnia,azért Tőle többet várna az ember,főleg a Chelsea-ben mutatott játéka alapján.Középen is nagyon erős a Real,Kroos,és Modric kitünő labdákkal képesek ellátni a támadókat.Van hiányzó bőven a Madridnál,de akiket érdemes megemlíteni,az Isco, és Jovic, előbbi izom,utóbbi vádlisérülés miatt nem áll Zidane rendelkezésére.

Alguacil csapata borzasztó formában tért vissza a szünet után, és ezt a rossz formát ma sem fogják javítani.Döntetlent játszottak az Osasunával hazai pályán,majd idegenben kaptak ki az Alaves-től.De ami a legszomorúbb az az,hogy nagyon kilátástalannak tűnt a játékuk mindkét találkozón,de az Alaves ellen hatványozottan,ugyanis ha kétszer lőttek kapura ezen a meccsen,akkor talán még sokat is mondok,mindemellett még nagyon frusztráltak is voltak,egyfolytában veszekedtek egymással a játékosok.Zaldua piros lap miatt nagyon fog hiányozni a védelemből,mellette nem áll még rendelkezésre Illaramendi,Guevara,Sangalli, és Barrenetxea sem,tehát nem elég a rossz forma,még a rengeteg hiányzó is sújtja a Sociedad-ot, és itt sokkal inkább alapjátékosokról beszélünk,míg a vendég oldal hiányzói inkább a cserepadot koptatnák.Willian Jose,Oyarzabal,Januzaj, és Odegaard nagyon nem érzik egymást,nincs meg az összhang,így pedig Varane-ék jó eséllyel ma is lehozhatják nullára a meccset.

Úgy gondolom ma este a Real megragadja a lehetőséget, és megveri a Real Sociedadot,legalábbis a két csapat formája, és mutatott játéka alapján ez valószínűsíthető, nem véletlenül zuhan nagyon a vendégek szorzója, érdemes időben lecsapni rá,már aki nem tette meg 1.80-on!Tipp:0-2
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Hajdunorbert89 Dátum június 23, 2020, 18:28:49
3.tipp
Labdarúgás/Anglia/Premier Liga
2020.06.24. 19:00
Manchester United - Sheffield
Tipp: hazai csapat 1,5 gól felett
Odds: 1,62
Unibet
A Premier League első négy helyezetje indulhat a BL-ben, melyre mindkét csapatnak esélye van odaérni. Mivel  Solskjaer Manchester United-e alig öt ponttal lemarad a jelenlegi negyedik helyezett Chelsea-tól. A Sheffield United az előkelő hetedik helyen, a Manchester-től mindössze 2 pontra.

Jelenleg 5 pontra a Chelsea, aki csütörtök este Manchester City-vel játszik. A Vörös Ördögöknek nem elég üldözni a Chelseat, hanem maga mögött kell tartania az azonos pontszámmal álló Wolverhampton-t is.
A Sheffield szerdán este az Old Trafford-ra utaznak, és egy esetleges győzelemmel átugorhatnak a Manchester Uniteden a tabellán. Legutóbbi találkozásukkor, ősszel egy hihetetlen 3-3 as eredmény született. Izgalmas meccsen kettővel vitt a Sheffield majd fordított a Manchester és végül a csereként pályára lépő McBurnie a 90. percben beállította a 3-3 at.

A Sheffield United abban az időben jobb formában volt, mivel Chris Wilder csapata két meccsen mindössze egyetlen pontot gyűjtött. Az előző meccsén sima 3-0-ás vereséget szenvedtek.

A Manchester United ezzel szemben 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspur ellen.  A Solskjaer csapata otthoni győzelemre törekszik, ahol a 45 lehetséges pontból 29 gyűjtött ebben a szezonban.

A Sheffield United mindössze egyszer nyert az utóbbi hát mérkőzésén.

Wildernek problémája van a kapus poszton, mivel Dean Henderson, aki a bajnokságban remek formát, nem léphet a pályára a  Manchester United ellen, mivel a kapus a Manchesterben nevelkedett, és jelenleg kölcsönben szerepel.

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: chabialonso Dátum június 24, 2020, 10:54:05
Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.24.  15:30
Esemény:  Bumamuru FC - Atletico Academy
Tipp: Gólok száma 3,5 felett
Odds: 4.30
Iroda : Unibet

Ajándék odds az Unibettől a burundi bunda bajnokságra. Meglepő , hogy egyáltalán engedik fogadni, és az is, hogy 3.5 fölé 4.30 -as szorzót kínálnak. Ebben a bajnokságban a hiányzóknak nagyon nehéz lenne utánajárni, de ebben az esetben ez felesleges is. Mikor úgy gondolják a csapatok lazán lejátsszák a hat gólos fizetésemelést is akár.  Két olyan csapat találkozik egymással, aki sok gólt lő és ugyanannyit kap is. A Bumaburu találati aránya 40:37, míg az Atleticoé 46:43. Ebből is látszik az Unibet elnagyolt szorzója. Ehhez az is hozzájön, hogy előző találkozójukat az Atletico 3:2-re nyerte. Még egy érdekes adalék a találkozóhoz: Május 21 -én mindkét csapat játszott azonos időpontban, és ezen eredmények születtek:  Bujumbura C.-Bumamuru 3 : 3, valamint Musongati   - Atletico Olympic 3 : 3 . Még egy barátságos 3:3-on sem lepődnék meg ezek után.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: olics Dátum június 24, 2020, 15:26:17
OTP Bank Liga - 32. forduló
24.06.2020 21:05
Paks - Diósgyőr
Mindkét csapat szerez gólt - Igen
1.85
unibet

Az NB1 utolsó elötti fordulója sem tartogat unalmas meccseket annak elléner, hogy már van biztos bajnok és kieső is. A Paks - Diósgyőr meccsen ugyan csak a hazai gárda küzd a másik kieső hely elkerüléséért, de a Miskolci klubbnál sem éppen rózsás a hangulat.
A vendégek rég nem látott 5 meccses nyeretlenségi szériát számlálnak ami nagy botrányt robbantott ki a klubbnál. Vasárnap Debrecenben kaptak ki 4-0-ra ami az utolsó csepp volt a pohárba. Dusan Brkovicsot és Haris Tabakovicot elküdték a keretből (mindketten a Debrecen játékosai voltak) akik közül Brkovics standard játékos volt de Tabakoic is kezdett. Ezzel összefüggésben bunda gyanút is rebegtetnek ami szintén nem lehet jó hatással a játékosokra, bár én erre nem vennék mérget. A Paks a 10. helyen tanyázik két ponttal megelőzve a kieső helyen álló Debrecent, így égető szükség van a pontokra. Osztermájer fiait nem mondhatni gólképtelennek hiszen az utolsó 5 mérkőzésükön rendre betaláltak ami a támadó gépezetet dícséri viszont a védekezés nem a legacélosabb,így viszonlag sok gólos meccseket szoktak játszani. Mivel a Diósgyőrnek nincs veszíteni valója ezért szépíteni szeretné az eredményeit,ahhoz pedig gólokat kell rúgni és ha támadó szellemben lép a pályára a csapat ami jellemző volt rájuk a vesztes találkozók ellenére akkor a Paksnak is nagyobb területei nyílnak és ez eredményezhet egy adok-kapok találkozót. Ez a teóriám aztán majd meglátjuk.   
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: chabialonso Dátum június 25, 2020, 06:05:13
Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.25.  21:15
Esemény:  Breidablik - Keflavik
Tipp: Gólok száma 5,5 felett
Odds: 6.75
Iroda : Unibet

Az izlandi kupa 1/16 döntőjében találkoznak a felek. Nekik a kupa eddigi részében még nem kellett játszaniuk, csak most csatlakoznak be. Osztálynyi különbség van a két csapat között a Breidablik javára. Ők a Pepsideildben szórják a gólokat. Az elmúlt szezonban  második helyezést értek el, és indulhatnak az Európa Ligában. A Keflavik pedig az Inkasso-deildin -ben ért el ötödik helyezést. Ők inkább a kupában vágják a gólokat, de most a divíziójukban is beindultak 5:1-es győzelmet aratva. Egymással legutóbb tavaly márciusban találkoztak ligakupa mérkőzésen, és akkor sem fukarkodtak a találatokkal. A mérkőzést a Breidablik nyerte 4:3-ra.  Ahazaiakra jellemző, hogy felforgatott kerettel állnak ki egy kupamérkőzésre, és be is kapnak gólokat. Illetve az alacsonyabb besorolású ellenfelük megszégyenítő megsemmisítése is, ahogy tették a másodosztályú Magni ellen 10:1 -re. A hálózörrentésben ma sem fognak fukarkodni.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: riverside Dátum június 25, 2020, 10:54:24
Horvátország, 1. HNL, 2020.06.25. 21:05
Esemény: Varazdin - Zapresic
Tipp: Varazdin
Odds: 1.95
Iroda: bet365

Nem kell ezt nagyon elemezgetni, ugyanis ha a Varazdin nem akar izgulásit a végére, akkor jónapot kívánok és elkeni a száját a tabella utolsó Zapresicnek. Na, ennyi, nem olyan nagy ördöngősség ez. Forma alapján is tuti hazai, a Varazdin 2-1-1-es formát mutat, a vendégek meg a 0-0-4-gyel nem nagyon menőzhetnek. Ha ezen túl lesznek, akkor már csak öt kanyar van vissza és a különbség 10 pontra ugrana. Elég megnyugtató előny lenne ez a kieső helytől.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 25, 2020, 14:59:25
2020. 06. 25., Dánia 1. osztály
FC Roskilde – Nykobing
Tipp: 2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365

A Roskilde bár az utolsó helyen áll a tabellán, ennek ellenére a dán 1. liga egyik legérdekesebb csapata, de ami a legfontosabb, fogadás szempontjából az egyik legmegbízhatóbb is. A bajnokság márciusi leállításáig stabilan hozta a meccsenkénti 0 vagy 1 rúgott gólt (az utolsó 11 mérkőzésen mindössze egyszer tudott 1-nél több gólt összeszorgoskodni egy mérkőzésen), ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bérelt helye legyen a tabella végén. Aztán jött a kényszerszünet, és a szakvezetés valószínűleg egy kerekasztal-beszélgetés közben rádöbbent, hogy 0 vagy 1 rúgott góllal nem könnyű mérkőzéseket nyerni, úgyhogy taktikát váltottak, és a védekezésről a támadásra helyezték a hangsúlyt. Ez annyira jól sikerült, hogy – kis túlzással – azóta "számolatlanul" rúgják és kapják a gólokat.
A májusi újrakezdés óta 5 forduló telt el, és a Roskilde mind az öt összecsapáson 2 gólt rámolt be az ellenfelek hálójába. Mindezt úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – az ezt megelőző 11 meccsen csak 1-szer sikerült nekik ez a bravúr. Ráadásul ezúttal hazai pályán is játszanak, és éppen az ellen a csapat ellen, aki még pont nincs kieső helyen. Vagyis minden adva an ahhoz, hogy a mostanában esedékes meccsenként két rúgott gólos átlagukat ezúttal is hozzák.
És ami a kapott gólt illeti, valószínűleg az is meglesz, hiszen egyrészt az eddigi 25 mérkőzésükön 48 gólt kaptak (majdnem kettes átlag), másrészt pedig mostanában a nagy támadások közepette kicsit megfeledkezett a csapat a védekezésről, és ennek lehet az oka, hogy ezen a bizonyos utolsó 5 meccsen 11 gólt szedtek be (2, 1, 4, 2, 2 eloszlásban).
És akkor lássuk az ellenfelet. A Nykobing 4 pontra van mindössze a kieső helytől, és hasonlóan a Roskilde-hoz, ők is jobban szeretnek támadni, mint védekezni. A májusi újranyitást követően 6 mérkőzést játszottak, és a hatból öt (!!!) alkalommal ők is pontosan 2 gólt szereztek meccsenként.
Vagyis mintha mindkét csapat ráállt volna erre a bűvös (meccsenkénti) két rúgott gólos számra.
Ezek után talán nem is meglepő, hogy az egy hónapja játszott utolsó mérkőzésük végeredménye 2-2 lett.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 25, 2020, 21:17:30
Idézetet írta: HT Dátum június 25, 2020, 14:59:25
2020. 06. 25., Dánia 1. osztály
FC Roskilde – Nykobing
Tipp: 2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365

A Roskilde bár az utolsó helyen áll a tabellán, ennek ellenére a dán 1. liga egyik legérdekesebb csapata, de ami a legfontosabb, fogadás szempontjából az egyik legmegbízhatóbb is. A bajnokság márciusi leállításáig stabilan hozta a meccsenkénti 0 vagy 1 rúgott gólt (az utolsó 11 mérkőzésen mindössze egyszer tudott 1-nél több gólt összeszorgoskodni egy mérkőzésen), ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bérelt helye legyen a tabella végén. Aztán jött a kényszerszünet, és a szakvezetés valószínűleg egy kerekasztal-beszélgetés közben rádöbbent, hogy 0 vagy 1 rúgott góllal nem könnyű mérkőzéseket nyerni, úgyhogy taktikát váltottak, és a védekezésről a támadásra helyezték a hangsúlyt. Ez annyira jól sikerült, hogy – kis túlzással – azóta "számolatlanul" rúgják és kapják a gólokat.
A májusi újrakezdés óta 5 forduló telt el, és a Roskilde mind az öt összecsapáson 2 gólt rámolt be az ellenfelek hálójába. Mindezt úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – az ezt megelőző 11 meccsen csak 1-szer sikerült nekik ez a bravúr. Ráadásul ezúttal hazai pályán is játszanak, és éppen az ellen a csapat ellen, aki még pont nincs kieső helyen. Vagyis minden adva an ahhoz, hogy a mostanában esedékes meccsenként két rúgott gólos átlagukat ezúttal is hozzák.
És ami a kapott gólt illeti, valószínűleg az is meglesz, hiszen egyrészt az eddigi 25 mérkőzésükön 48 gólt kaptak (majdnem kettes átlag), másrészt pedig mostanában a nagy támadások közepette kicsit megfeledkezett a csapat a védekezésről, és ennek lehet az oka, hogy ezen a bizonyos utolsó 5 meccsen 11 gólt szedtek be (2, 1, 4, 2, 2 eloszlásban).
És akkor lássuk az ellenfelet. A Nykobing 4 pontra van mindössze a kieső helytől, és hasonlóan a Roskilde-hoz, ők is jobban szeretnek támadni, mint védekezni. A májusi újranyitást követően 6 mérkőzést játszottak, és a hatból öt (!!!) alkalommal ők is pontosan 2 gólt szereztek meccsenként.
Vagyis mintha mindkét csapat ráállt volna erre a bűvös (meccsenkénti) két rúgott gólos számra.
Ezek után talán nem is meglepő, hogy az egy hónapja játszott utolsó mérkőzésük végeredménye 2-2 lett.

A végeredmény ezúttal is 2-2 lett.
Nos hát ezért a Roskilde a legmegbízhatóbb csapat (fogadások szempontjából).
És még mondja valaki, hogy nem lehet kizárólag statisztika alapján tippelni.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: AC_28 Dátum június 26, 2020, 08:52:58
Chievo - Spezia
Olasz Seria B
26.06.2020 21:00
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,49 (erteke van max 2,30 ig.)
Tét: 1 pt.

Nagy slager az Olasz masodosztalyban. A nyolcadik Chievo vendegul latja a negyedik Speziat. Egyenes konfrontacio ket olyan csapat kozt, akik a feljutaser harcolnak. Mig a hazai csapat a top nyolcasban akarna maradni, addig a Spezia batrabb celokat uzhet ki maga ele - csupan harom pontra vannak az egyenes feljutast jelento masodik helytol.
Chievo csak dontetlenezni tudott a Seria B restart utani meccseben. 1:1 et tudtak jatszani a Crotone otthonaban. A pontot a 88 ik percben kolumbiai csataruk Damir Ceter mentette meg. Chievo edzot cserelt a bajnoksag megszakitasa elott. Az uj edzo Alfredo Aglietti  megvolt elegedve a pontal, de hozzatette, ebbol a meccsbol tobbet is ki lehetett volna hozni. Alfredo Aglietti  tavaly a Hellas Veronat juttatta fel a Seria A -ba, es most ugyanezt a Chievoval szeretne elerni. Mindenkepp betyaros huzas lenne ha osszejonne. Emanuele Giaccherini kozeppalyas mara mar rendben van, jatszhat. Serultek: Marin Cavar hatved de foleg a fontos, nyolcgolos csataruk Riccardo Meggiorini.
Spezia egy sovany hazai gyozelemmel folytatta a bajnoksagban. A kilencedik Empolit vertek meg 1:0 ra, es a meccs foleg a golszerzo Antonio Ragusa szamara volt kulcsfontossagu. Sok serules utan vegre golt szerzhetett ez a 30 eves csatar. A szellesebb 22 fos kaderbe ma visszakerult Soufiane Bidaoui csatar is. Serultek: Tobias Reinhart csatar, Ricci fiverek - Mateo (kozeppalyas) es Federico (csatar), Antonio Di Gaudio csatar es Juan Ramos hatved.
Ez egy fontos meccs, pontokon es a presztizsen kivul pszihikailag is. 9 meccs van hatra, ami sok is meg nem is. Ha egy csapat most rosszul kezd, pszihikailag megviseli, behozni a hatranyt nagyon nehez lesz. Ugy erzem mindket csapat ma kepes lesz golt rugni, ugyanakkor elkeruljuk a semmit se eldonto ikszet. Szerintem OVER 2,5 gól. Sok zoldet memberek!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: riverside Dátum június 26, 2020, 12:22:20
Spanyolország, La Liga, 2020.06.26. 22:00
Esemény: Sevilla - Valladolid
Tipp: Sevilla -1 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.625
Iroda: bet365

A Sevilla júniusi formája első blikkre nem túl meggyőző, de ha azt vesszük, hogy volt két idegenbeli iksz (Levante, Villarreal), verte a Betist, a Barcával meg a Pizjuánban pontosztozkodott, szóval így mégsem tűnik olyan vészesnek. A Valladolid sincs túl rossz passzban, de ez ma itt csak hazai lehet, főleg ha azt nézzük, hogy Ocamposék szeretik elkenni a Valladolid száját, utóbbi négy meccsükön nem volt esélye a vendégeknek.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: BvB_09 Dátum június 27, 2020, 10:45:19
Labdarúgás, Német Bundesliga
2020.06.27. 15:30

Union Berlin - Fortuna Düsseldorf

Tipp: Düsseldorf nyer
Odds: 2.05
Iroda: Bet365

Az utolsó fordulóra marad a döntés, hogy eldőljön, ki lesz a másik kieső a Paderborn mellett. Két csapat küzd egymással az osztályozós helyért, a Düsseldorf és a Werder Bremen, de a düsseldorfi együttes várhatja kedvezőbb helyzetből az utolsó fordulót.
Az Union Berlin együttese már biztosan bent marad, számukra annyi tétje van a mérkőzésnek, hogy hányadik helyen végeznek, ez a 11-15. helyig bármi lehet. Rengeteg hiányzója lesz a hazai együttesnek, ez is a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét. A Düsseldorf csapata küzdeni fog, muszáj lesz nekik, arra sajnos nem alapozhatnak, hogy a Köln legyőzi a Bremen csapatát. Pocsék formában játszanak és nekik sincs miért küzdeniük. Az, hogy a Düsseldorfnak a saját kezében van a sorsa, motiválhatja a játékosokat annyira, hogy mindenáron győzni akarjanak. Szerintem egy kiütéses, vendég győzelmet láthatunk, ami osztályozót fog érni a csapat számára.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: csatarid Dátum június 27, 2020, 13:06:00
ANGLIA: FA Kupa - Negyeddöntők
27.06.2020 18:30
Norwich - Manchester United
Tipp: MU nyer
Odds: 1.40
Bet365

A világ legrégebbi kupasorozata is folytatódik egy negyeddöntővel a szombati napon, ahol az elődöntőkben könnyen kialakulhat egy bombaerős Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal négyes. Ebbe az álomképbe a Norwich aligha fog belerondítani az előjelek alapján. Igaz hogy már messze túlteljesítették a tavalyi FA kupa menetelésüket azzal hogy három sikeres körön is túl vannak, többek között kiütve például a Tottenhamet is, jelen szörnyű helyzetükben sokkal nagyobb prioritást élvez a Premier Leagueben való szereplés. Pocsék formában rajtoltak a kényszerszünet után, mivel két hazai vereséget szenvedtek el a Southampton (0-3) majd az Everton (0-1) ellen. Ebben a feszített tempóban nem jön jól ez a mérkőzés a lábaknak, egy további pedig még inkább sérülésveszélyekkel fenyegetne. Aligha a legjobb döntés egy teljesen rotált kerettel kiállni hiszen a PL-ben a jelenlegi hat pontos hátrány ledolgozása a legjobb, legerősebb Norwichnak is hatalmas kihívást jelentene. A Manchester Unitednak ezzel szemben remekül sikerült a folytatás. A Tottenham elleni remi után Martial triplájával ütötték ki a Sheffield Unitedet, így a formára aligha lehet panasz. Továbbá rendkívül szerencsés helyzetben vannak sérülések terén is hiszen szinte a teljes keretből válogathat Solskjaer. Vélhetően persze változtatni fog néhány helyen a kezdő 11-et illetően, de ezt sokkal minőségibb játékosokból teheti meg mint a hazai mester. A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik meg így még ez sem jelenthet egy kis pluszt a Norwich számára. A szezonban már mindkét alkalmat letudták egymás ellen a csapatok, itt 3:1-re győztek a Vörös ördögök, otthon pedig 4:0-ra ütötték ki a Kanárikat. Egyszerűen minden a MU sikerét sejteti...  Tipp: 0-2

A két csapat várható kezdője:

Norwich
Krul; Aarons, Godfrey, Klose, Lewis; Trybull, Vrancic; Buendia, Stiepermann, Cantwell; Pukki

Man Utd
Romero; Dalot, Bailly, Maguire, Williams; McTominay, Fred; Mata, Lingard, Greenwood; Ighalo

Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Hajdunorbert89 Dátum június 27, 2020, 13:40:34
4.tipp
Labdarugás/Anglia/FA kupa
Norwich - Manchester United
Tipp: mindkét csapat szerez gólt - NEM
Odds: 1,71
Unibet

Ismét FA Kupa, negyeddöntőknél tartunk, ahol a Norwich City találkozik a Manchester Unitedrel a Carrow Road-on.

A Norwich City a szerda este 1-0 - ás vereséget szenvedett az Everton ellen a Premier League-ben. Ezzel az eredménnyel továbbra is a tabella végén helyezkedik el 21 ponttal. Talán fejben már el is engedték ezt a bajnokságot, s vele együtt a reményt, hogy bent maradjanak az első vonalban.  volt.
Hiába kupárol van szó, s a történelemben volt olyan csapat, hogy a Fa kupát megnyerte, azonban az első vonalról búcsúzott ugyanazon szezonban. Azonban a jelenlegi forma azt mutatja, hogy ezen a meccsen sincs sok keresni valójuk, mivel az utolsó 3 mérkőzést elvesztettem a csapat a amelyek Premier League-ben.
A FA kupában ez a találkozó lesz amit otthon játszanak, az előző három idegenben volt. Ezzal az a probléma, hogy az elmúlt otthoni találkozón nem sikerült megszerezni a győzelmet.
A Manchester United szépen menetel, hétközben 3-0-ás gyózelmet aratott a  Sheffield United ellen a Premier League-ben, ezzel reményben tartva egy esetleges BL indulási hely megszerzését. . Ezzel a győzelemmel már 13 meccs óta veretlen.

Norwich City sérültjei:  Christoph Zimmermann, Grant Hanley és Sam Byram.
A Manchester United - nél Axel Tuanzebe sérült, illetve Phil Jones játéka kétséges.
Sima győzelemet várok a vendégektől, s gólt nem kapnak.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: olics Dátum június 27, 2020, 14:13:25
OTP Bank Liga
27 Jun 2020, 17:30
Debrecen - Paks
Under (O/U 2.5)
1.90
betfair

A világ legjobb bajnokság utolsó fordulója is tartogat izgalmakat, méghozzá a kiesés ellen szállnak harca a csapatok.A Debrecen megszakítás nélkül az 1993–1994-es idény óta tagja a magyar élvonalnak, ez sorozatban a 27. évada, így nyílván hatalmas törés lenne a klub életében az esetleges kiesés mint anyagilag, mentálisan és nem vagyok benne biztos, hogy olyan könnyen vissza lehet jutni az élvonalban manapság.Viszont a Debrecen az egyetlen csapat a mezőnyben, amely a legutóbbi két fordulóban hat pontot tudott szerezni ezért ők a favoritok az élet-halál meccsen a Paks ellen de nemhiszem, hogy olyan könnyen adná a bőrét a Tolnai együttes. A Paks a 2006–2007-es idény óta szerepel az NB I-ben és még sohasem esett ki, egy szimpatikus csapatról van szó mivel csak magyar játékosok szereplnek a keretben és stabil teljesítményt tudtak produkálni évről-évre. Az elmúlt időben jellemző volt rájuk a sok gólos találkozók viszont nemhiszem, hogy ma a támadó játék fog dominálni bármely csapat részéről a hatalmas tét miatt. Kondás Elemér nem ma kezdte a szakmát és tudja hogy kell megnyerni egy meccset mégha ez nem is mindíg sikerült neki. A Loki csak győzelemmel maradhat bent, így 1.90-ért a hazai is jó választás lehet viszont nagy taktikai csatát várok ezért maradok az under mellett hasonló oddson.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: AC_28 Dátum június 27, 2020, 18:43:03
Las Palmas - Elche
Spanyol Segunda Liga
27.06.2020 19:30
Tipp: OVER 2 gol ahc
Odds: 1,96 (erteke van 1,80 ig)
Tét: 1 pont

Kicsit idoszukeben vagyok, termeszetesen tisztaban vagyok a  hat oras ido limittel. Ma egy jo Spanyol focival jovok, 14 ik Las Palmas es a hatodik Elche talalkozik ma. 6 fordulo van meg hatra a Segundabol, es mindket csapat szamara van tetje a meccsnek.
Las Palmas az utolso ,,karanten elotti" forduloban csunyan kikapott 4:0 ra Gijontol. am az ujraindulas utan egy masik Las Palmast latunk, ket dontetlen es ket gyozelemmel raadasul a kapott golok listajaban nulla vilagitt. Van masik oldala az eremnek, 4 meccsben csak ket golt rugtak - azt is a 39 eves veteran csataruk Rubén Castro erte el. Igy a offenziv munkan javitaniuk kell, de teny ami teny, realisan van eselyuk a selejtezo hatosra. Ma ket jatekos nem lep palyara: Aythami Artiles hatved es Fabio Gonzales kozeppalyas piros lapok miatt.
Elche ujraindulasa egy remalom. 2 veszteseg, 1 dontetlen es 1 gyozelem. Kikapni a tizenotodik La Corunaval es dontetlenezni az utolsoelotti Extremaduraval nem melto egy csapathoz aki fel szeretne jutni a Primeraba. Edzojuk, Jose ,,Rojo" Pacheta ma unnepli a szazadik merkozest az Elche edzoi padon, es ma nem szamithat ket jatekossal: Nuke Mfulu kozeppalyas es Óscar Gilje hatved serultek.
A bookiek ma az underre fokuszalnak, de mivel az Elche legutobb otthon kikapott, raadasul idegenbenbeli goleffektivitasuk is egeszen jo. Ma megszakad a Las Palmas negymeccses ,,clean sheet" szeriaja. Normalisan 2,5 overt tennem oda, de mivel az otodik meccsem, ma egy ovatos overt teszek oda. Sok szerencset memberek!
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: BvB_09 Dátum június 28, 2020, 16:01:50
Labdarúgás, Ausztria Bundesliga
2020.06.28. 19:30

Sturm Graz - Rapid Wien

Tipp: Sturm Graz 1.5 gól felett
Odds: 2.62
Iroda: Bet365

Katasztrófális formában van mindkét csapat, itt az esély a javításra. A hat csapatos playoffban a Sturm a hatodik, míg a Rapid a harmadik helyen áll. A hazaiak három, a vendégek két mérkőzés óta csak veszítenek. Legutóbbi három mérkőzésén nem talált a hálóba a hazai együttes, míg 3 nap leforgása alatt a Rapid kikapott a  gyenge Hartbergtől és hazai pályán 7(!) gólt kaptak a Salzburg együttesétől. Gyenge a grazi csapat is, igaz nem is bennük bízok ma. A hazaiaknál egy, a vendégeknél pedig hét hiányzó lesz. Érdekesség, hogy amikor mostanság nyert a Sturm, mindig szereztek legalább 2 gólt (legutóbbi 8 mérkőzés, igaz ebben volt egy kupamérkőzés is, ami rendes játékidőben döntetlen lett).
Úgy gondolom, hogy a Rapid csapata most sebezhető és a csapat hibázni is fog. Nem állítom, hogy a Graz csapata megnyeri a mérkőzést, de egy gyengélkedő Rapid vár ma rájuk, akik ha nem tettek rendet a fejekbe, akkor lépéshátrányba kerülhetnek a Lask Linz csapatával szemben. A Sturm egy esetleges győzelemmel közelebb kerülhet az ötödik helyhez, ami még nemzetközi kupaindulást ér. 3 forduló van még hátra és minden megszerzett pontnak nagy szerepe van.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: HT Dátum június 30, 2020, 21:58:32
Labdarúgás, 22.00
Barcelona – Atletico Madrid
Tipp: döntetlen
Odds: 3,85
Iroda: Unibet

Alapból szeretem megjátszani a döntetlent, amikor egy bajnokság első és második, vagy második és harmadik helyezettje játszik egymás ellen. A végső győzelem (illetve a minél jobb helyezés) miatt sokkal óvatosabbak a csapatok, mint bármely más mérkőzésen. Általában úgy ítélik meg, hogy jó nekik most a döntetlen, majd a többi meccsen megelőzik a riválisukat. Ezért is szoktak gyakran unalmas 0-0-ra vagy 1-1-re végződni ezek a rangadók. Ezúttal ráadásul két olyan csapat játszik egymás ellen, akik mostanában nagyon ritkán kapnak ki, márpedig ez megint csak a döntetlen irányába viszi majd el az esélyeket. Az pedig már csak "hab a tortán", amikor a két csapat közül az egyik az az Atletico Madrid, aki a mérkőzései nagyon nagy részét egygólos különbséggel szokta nyerni (ha éppen nem döntetlent játszik). Mivel azonban Barcelonába nem igazán győzni járnak a csapatok, sokkal inkább nem kikapni, így még nagyobb az esélye egy kevés gólos pontosztozkodásnak.
Az egyik oldalon De Jong, a másikon pedig Koke lesz a fő hiányzó, de azt gondolom, hogy nem ez fogja befolyásolni a mérkőzés végeredményét.
Cím: Re:SfGuru Prémium Selejtező
Írta: Admin Dátum június 30, 2020, 23:06:12
Köszönjük szépen a résztvevőknek a kitartást, és a számos remek előzetest.

A most záruló selejtező által SfGuru Prémium tagként folytatja júliusban:
@csatarid
@BvB_09
@fjazej
@LFCfanBoti

Gratulálunk és sok sikert kívánunk.  :cya:
Cím: Re:SPF Guru Prémium Selejtező
Írta: MessiÁs Dátum január 24, 2023, 14:58:53
Nekiálltam írni egyet egy dán női kézire, meg is írtam 1800karaktert de nem tudtam beküldeni.
Aztán csekkoltam a selejtezőt, dán bajnokira nem lehet nekünk beküldeni, gondolom a kínálatban azért volt benn mert a rendes guruban lehetne rá írni.
Eredetileg a magyar meccsre akartam, a vb a listában is van, de nem volt a kínálatban egy kézi vb meccs sem.
Mivel már megírtam az Ikast meccsre a magamét és ne vesszen el, bemásolom ide. Tudom, nem számít, de legalább nyoma legyen.

Sønderjyske - Herning-Ikast
Tipp: Ikast over 30,5gól
Odds: 1,98

Sajnos a kézi vb nincs benn a kínálatunkban, így marad egy másik nem bajnoki meccse.
A dán női pontvadászatot a legutóbbi fordulóig vezette az Európa ligában vitézkedő Ikast, régebbi nevén FC Midtjylland Håndbold aki még a Győrt is verte a blben néhány éve.
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a dán csapatnak nem termett sok babér, mert a másik két dán csapat kimagaslott a bajnokságból.(Esbjerg, Odense) ez a két csapat tovább erősödött idén de valahogy mégis többet bukdácsolnak mint korábban. Nem csak egymástól vesznek el pontokat, hanem pl az Ikast mindkettőt verte a bajnokságban, ez jól megmutatja milyen erős csapat.Szerintem az EL legjobb csapata, nem nagyon látom ki verhetné meg őket.
Nincs igazi klasszisuk mint egy Esbjergnek Mörk vagy Reistad, de csapatként nagyon jól funkcionálnak. Van két jó soruk, elfogadható kapusaik és minden posztra jut valamelyik skandináv ország válogatott játékosa. Kiemelném Friist aki nekem az egyik kedvencem. Ellenállhatatlan balszélső, gyors, technikás és nagyon jó százalékkal lövi be a helyzeteit. (ő nagyon kéne a Győrnek) Skogrand neve is ismerős lehet, ő az aki a válogatottban Mörk mellé a jobbszélre szorul de igazából jobb átlövő.
Az Ikastra jellemző a gyors játék, gyorsan építik a támadást, nem gyakran jutnak el passzívig, mert már addigra régen kialakítanak előnyt valahol amiből helyzet van. Az emberelőnyöket kimagaslóan képesek játszani, ez volt az egyik kulcsa pl az Esbjerg elleni győzelemnek, mert a kimagasló szélsőik még a legjobb kapusoknak is jó százalékkal gólt lőnek.
Ellenfelüknek mindössze 3 győzelmük van eddig, a tabella vége felé tanyáznak, tehát nem nagy tényező a csapat. Igaz ugyan, hogy az Ikast is erőltetett menetben van de pont hétvégén vertek 34et Móvárnak. Ha nekik berámoltak 34et, 31gól nem lehetetlen egy kiesés elől menekülő csapat ellen. 1,98ért meg van benn érték bőven.