Kosár-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ebben a témában kosárlabdával kapcsolatos infókat lehet közölni, illetve megvitatni.

Ment a Washington edzője

Eddie Jordan eddig igen "jól" vezeti csapatát, az idei NBA-be, mérlege 1-10! Ennek fényében nem meglepő az edző váltás.

Idézetet írta: TiB86 Dátum január 23, 2009, 04:54:20
Ezúton szeretném zseb-nek megköszönni, a Boston-Orlando tippem megerősítését.  :bigok_125:

ezt én is megjátszottam ! ;) :)

Hát ilyent most láttok életemben elöször, peddig tényleg nézztem egy pár NBA-s meccset.

http://www.youtube.com/watch?v=NpGMouHZnQs

Idézetet írta: Milan Dátum november 24, 2009, 13:40:40
Hát ilyent most láttok életemben elöször, peddig tényleg nézztem egy pár NBA-s meccset.
Nagyon fiatal lehetsz, hogy nem láttad MJ-t játszani. ( na jó Ő nem a palánk mögött volt, hanem majdnem a sarokban, de onnan sem egyszerű átdobni a palánkon. Legalábbis, ha jól emlékszem.)

Tegnap este az Iverson saga újabb fejezetéhez érkezett. Bizonyos oldalak információi szerint a Válasz szögre akasztotta cipőjét, és visszavonult. Véleményem szerint egy gyűrűt megérdemelt volna, de így is a kosárlabda sport legnagyobbjai között tartjuk majd számon.

THANK YOU AI!! :'(

Idézetet írta: TiB Dátum november 26, 2009, 18:03:41
Nem éppen körfüggő a dolog, mert NBA (meg NFL, NHL, meg szinte mindent ami nem magyar) meccset mifelénk max pár éve láthat az ember a Sport Tv-nek köszönhetően. Pár éve vannak csak streamek, meg elérhető espn, szóval te se nagyon láthattad. Bocs, csak ez az idősebb vagyok, ezér tapasztaltabb is téma a gyengém.

TiBcsókám, neked több gyengéd is van ;D

Egyébként MJ Jordan vagy Magic Johnson? ;D

For TIB!
Nem azt mondtam hogy öreg és rutinos róka vagyok, csak így látatlanban arra tippelek, hogy Milan még elég fiatal lehet. (ebben nincs semmi rossz szándék , vagy egyéb negatív valami, és sértésnek sem szántam, ha halakit megbántottam ,bocs)
Én sem régóta nézek amcsi kosárlabdát, amerikai kosarasokat először a barcelonai olimpián láttam 92-ben ( nekem ez "A" Dream Team, valakinek a Dream Team 1, ja és persze nem a helyszínen láttam, csak tévében) NBA-t nem tudom mióta lehet nálunk nézni, de 93-ban már nekem is sikerült (Bulls vs Suns, avagy Air vs. Sir Charles, ja és a kutya nem hinné el, de a Eurosporton volt), és NBA-t nézni a DSF-en lehetett ( lehetett valami köze ennek Detlef Schremf-hez?), mert már akkor is volt műhold és kábeltévé, de akkor a kábeltévék tulajdonosai mások voltak.

Tehát: elnézést, ha valakit megbántottam, és nem döngetem a mellem csak azért, mert fél óráig is eltart, mire a járókámmal elérem a hallókészülékem.
( ez csak akkor sikerül ha rajtam van a 12 dioptriás kézi látótávolság lekűzdő segédeszközöm)

Jason-nek: Patrick Ewing, Charles Barkley, Dominiqe Wilkins, Reggie Miller, Chris Mullin, Karl Malone (és az akkori Jazz, Stockton, Hornacek,..),... nagyon-nagyon sokan megérdemeltek volna egy gyűrűt, és nagyon sok olyan is van akinek van ,de még a leg megátalkodottab NBA fanatikusok sem emlékeznek rájuk.

For Szigo: Michael Jordan (nekem meg Ő a gyengém)
Nők Lapja nagyon-nagyon régi száma (nem kell röhögni anyámnak jár),  rövid valami Michael Jordan-ről, mellette egy kép, sárga 32-es

Idézetet írta: TiB Dátum november 26, 2009, 19:11:05
Coward ajrósporton NBA azt tényleg régen lehetett, a DSF is fals emlék szerintem. Igazából mind1...
A DSF 1990 óta ad NBA heti összefoglalót :http://en.wikipedia.org/wiki/NBA_Action (bár lehet hogy csak képzelődnek)
Itt egy magyar valaki arról képzelődik, hogy 95-ben már a DSF-en nézett NBA-t (nem én vagyok)
http://sidibe.freeblog.hu/archives/2007/12/06/NBA_-_Its_in_The_Game/
Én meg arról képzelődöm, hogy a kosaras videokazettáim között van pl. az 1996-ban DSF-ről felvett Bulls vs. Sonics döntő.

Na kispöcörők !
Nem tudom adott-e az Eurosport, vagy a DSF NBA-t, de azt bizton állíthatom hogy a M1 adott. Bár akkor MTV1 vagy nem tudom mi volt a neve. Inkább állami tv-nek nevezem. Még a 90-es évek elején-közepén. Akkor még nem nagyon tudtam mi az az NBA, és csak ismerkedtem a különböző sportokkal. Inkább kötött le a foci mint, bármi más sport. De élénken él bennem ,hogy öcsémmel együtt, a földön ülve, match-boxokat tologatva Egy sir C. Barkley hatalmasat játszik, és abban már nem vagyok biztos, de mintha Knézy közvetítette volna. Mondom anno nem igazán kötött még le a kosár, de Bulls, Jazz, és Phoenix meccsekre emlékszem.

De nyugodtan kössetek belém ha nem így volt, de én így emlékszem

Amúgy egy vagy két évvel ezelőtt, a DSF ráállt a Dallas meccseire, olyan karácsony tájékán, de valami oknál fogva 3-4 meccs után nem adtak többet.

p.s.: A öreg Knézy tényleg nagy volt a szakmájában, sajnos a fia meg sem közelíti apja felkészültségét.

Jó estét, jó szurkolást

Nem akarok beleszólni, mert én nem értek hozzá, mivel nekem Larry Bird volt a falamon, de ez a Jordan ez jordán? Vagy miért pont egy arab ország a vezetékneve? Életemben nem hallottam róla, ellenben ez a fehér gyerek, ez a Stockton ez ismerős. Ezt biztos hogy közvetítette valami, mert láttam én is rohangálni a kis zöld gatyájában!

Jó estét, jó szurkálást! ;D És White Power!

Hát Oakland megfogtál, nem emlékszem hogy MTV  adta volna, de elhiszem Neked. Én a 93-as Bulls -Suns döntőt a Eurosporton láttam ( és másnap ismételték, de akkor még sajnos nem volt videom, de azok a meccsek KELLENEK!), szóval azért volt furcsa, mert szerintem a Eurosport se előtte, se utána nem adott NBA-t. (ebben lehet hogy tévedek).
Knézy meg érthetett a kosárlabdához, ifjúsági válogatott volt.
Közben megtaláltam. Igazad van Oakland , a Knézy 1988-tól (1988!!!!) közvetített NBA meccseket a magyar TV-n, felvételről.

Dávid Kornél tényleg nem volt rossz, Chicagoban volt még a hónap kosárlabdázója is, de későn ment ki( nem este 10-re gondoltam), és azután hogy Jordan másodszor is visszavonult, és egy új csapatot kezdtek építeni a semmiből.(semmi sem lett belőle) A csapat természetesen szar volt, ilyenkor az edző majdnem mindenhonnan repül. A majdnem az Chicago, ahol úgy döntöttek, az edző marad, a játékosok repülnek.
Larry Bird-re emlékszem valahonnan. Megvan. A Nagy Fehér Sas, a kelták 33-asa. Ő az aki testközelből figyelte, amint a Levegő Ura megdönti a rájátszásban egy meccsen dobott pontok számát.( Ezt is a csehszlovák TV-n néztem ,mint a Pityke örmestert gyk.: Kapitánom Pitykom)
És a történeti hűség kedvéért, Jordan-ről neveztek el egy országot és egy folyót. (bár ezt többen tagadják)
Stockton-on meg akkor volt zöld gatya, amikor leette magát spenóttal. (Egy gyűrűt megérdemelt volna Ő is)

Láttom én is meg lettem itt emlitve, úgyhogy fontos, hogy bepofázzak...

NBA-t a 90-es évek végén kezdtem követni, mivel csak akkor volt lehetőségem, viszont jól emlékszem az akkori Chicago Bulls verhetetlen csapatára...Ron Harper, Scottie Pippen, Toni Kukoc, Michael Jordan, Dennis Rodman...hát akkoriban ez egy álomcsapat volt.

Mondhatom, hogy amióta követem az NBA-t, azóta a Philadelphiával tartok, de ez is csak Iverson miatt történt, s amióta elhagyta a klubot, igazából megszakadtam a kapcsolatom az NBA-el... ;D

Valahogy nem tudtam elfogadni, hogy más csapat mezében játszik.

Mindenesetre egy nagyon jó kosarasról van szó, aki az ő "pici" 1,83-ával megbolonditott egy jó pár védelmet. Szép volt Allen!  :great:

#14 november 29, 2009, 18:57:07, oakland23
Szerintetek lesz NBA klub aki akar egy magas bohócot az NBA-be? Mondjuk méltó utódja lenne Bol-nak vagy Muresan-nak  ;)
Akit érdekel a neve, és rá akar keresni : Kenny George 7.7